-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Õðü ðïéï ðñßóìá ìðïñåß íá óõãêñéèåß ç Audi ìå ôçí AR?
(ìçí ìïõ ðåßôå 400 ÷ñüíéá ðñéí, ãéá ôþñá ìéëÜù)
Ôé ó÷Ýóç Ý÷åé ç AR óôï thread ðïõ ìéëÜìå ãéá ôï íÝï Stilo ?
Eiíáé áíÜãêç íá ðÜåé ðÜíôá ç óõæÞôçóç ðñïò ôá åêåé ? Äåí âáñåèçêáôå áêüìá ??
åíþ Ý÷åé ç Audi å;
Óõìöùíþ êáé åãþ...ãéáôß êÜðïéïò ìå ôï ðïõ âëÝðåé ôï concept ôïõ íÝïõ Stilo íá ôïõ Ýñ÷åôáé óôï ìõáëü ôï Audi?
ÌÞðùò ãéáôß åßíáé áíéóôüñçôïò? -
H Αudi έχει ιστορία; ΑΚΟΥ να δείς ρε φίλε...
Μια εταιρεία που θα έσβηνε αν δεν συγχωνευόταν το 1932 με τις άλλες τρεις και επαναλανσαρίστηκε..... εεεεε....ξαναγεννήθηκε ήθελα να πώ το 1977 πάνω στις στάχτες της NSU, που οι ίδιοι την έκαψαν......
ΑΚΟΥ να δείς....Κάνει την ιστορία της BMW να μοιάζει θρυλική..... ΑΚΟΥ να δείς....
-
και εγω περίμενα να δώ για το ΝΕΟ FIAT STILO....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
και εγω περίμενα να δώ για το ΝΕΟ FIAT STILO....Εδώ ακόμα και συζητήσεις για την Αστυνομία, την εκπαιδευση, την οικονομική πολιτική στο τελός καταντάνε Alfa-Romeo VS ΒΜW/Audi ....
το Stilo θα την γλύτωνε ?????
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Υπό ποιο πρίσμα μπορεί να συγκριθεί η Audi με την AR?
(μην μου πείτε 400 χρόνια πριν, για τώρα μιλάω)
Τι σχέση έχει η AR στο thread που μιλάμε για το νέο Stilo ?
Eiναι ανάγκη να πάει πάντα η συζήτηση προς τα εκει ? Δεν βαρεθηκατε ακόμα ??
ενώ έχει η Audi ε;
Συμφωνώ και εγώ...γιατί κάποιος με το που βλέπει το concept του νέου Stilo να του έρχεται στο μυαλό το Audi?
Μήπως γιατί είναι ανιστόρητος?Γιατί τα Audi έχουν αυτή τη στιγμή μια τεράστια γρίλια στη μάσκα.
Και τα μεγάλα βρακιά, φοριόνταν από παλιά. Εγώ όμως τα θυμάμαι από την εποχή της γιαγιάς μου και μετά..
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Õðü ðïéï ðñßóìá ìðïñåß íá óõãêñéèåß ç Audi ìå ôçí AR?
(ìçí ìïõ ðåßôå 400 ÷ñüíéá ðñéí, ãéá ôþñá ìéëÜù)
Ôé ó÷Ýóç Ý÷åé ç AR óôï thread ðïõ ìéëÜìå ãéá ôï íÝï Stilo ?
Eiíáé áíÜãêç íá ðÜåé ðÜíôá ç óõæÞôçóç ðñïò ôá åêåé ? Äåí âáñåèçêáôå áêüìá ??
åíþ Ý÷åé ç Audi å;
Óõìöùíþ êáé åãþ...ãéáôß êÜðïéïò ìå ôï ðïõ âëÝðåé ôï concept ôïõ íÝïõ Stilo íá ôïõ Ýñ÷åôáé óôï ìõáëü ôï Audi?
ÌÞðùò ãéáôß åßíáé áíéóôüñçôïò?Ãéáôß ôá Audi Ý÷ïõí áõôÞ ôç óôéãìÞ ìéá ôåñÜóôéá ãñßëéá óôç ìÜóêá.
Êáé ôá ìåãÜëá âñáêéÜ, öïñéüíôáí áðü ðáëéÜ. Åãþ üìùò ôá èõìÜìáé áðü ôçí åðï÷Þ ôçò ãéáãéÜò ìïõ êáé ìåôÜ..
Áõôü åßíáé ôï ðñüâëçìá...üëç ç ãíþóç êÜðïéùí åßíáé üôé èõìïýíôáé!
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Υπό ποιο πρίσμα μπορεί να συγκριθεί η Audi με την AR?
(μην μου πείτε 400 χρόνια πριν, για τώρα μιλάω)
Τι σχέση έχει η AR στο thread που μιλάμε για το νέο Stilo ?
Eiναι ανάγκη να πάει πάντα η συζήτηση προς τα εκει ? Δεν βαρεθηκατε ακόμα ??
ενώ έχει η Audi ε;
Συμφωνώ και εγώ...γιατί κάποιος με το που βλέπει το concept του νέου Stilo να του έρχεται στο μυαλό το Audi?
Μήπως γιατί είναι ανιστόρητος?Γιατί τα Audi έχουν αυτή τη στιγμή μια τεράστια γρίλια στη μάσκα.
Και τα μεγάλα βρακιά, φοριόνταν από παλιά. Εγώ όμως τα θυμάμαι από την εποχή της γιαγιάς μου και μετά..
Αυτό είναι το πρόβλημα...όλη η γνώση κάποιων είναι ότι θυμούνται!
Κατάλαβες όμως, γιατί όλοι το παρομοιάζουν απευθείας με Audi.
Η μεγάλη μάσκα της Audi προέρχεται από την Auto Union,
η μεγάλη μάσκα του Stilo από κάπου αλλού,και φυσικά, όλα τείνουν να μοιάσουν τα τελευταία χρόνια.
Πού το περίεργο ;
-
ÊáôÜëáâåò üìùò, ãéáôß üëïé ôï ðáñïìïéÜæïõí áðåõèåßáò ìå Audi.Ç ìåãÜëç ìÜóêá ôçò Audi ðñïÝñ÷åôáé áðü ôçí Auto Union,
ç ìåãÜëç ìÜóêá ôïõ Stilo áðü êÜðïõ áëëïý,êáé öõóéêÜ, üëá ôåßíïõí íá ìïéÜóïõí ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá.
Ðïý ôï ðåñßåñãï ;
Ôï êáêü åßíáé ïôß üôáí ðñïóðáèåßò íá ðåéò ôçí éóôïñéêÞ áëÞèåéá ïé Üëëïé ëüãù ôçò áó÷åôïóýíçò ëÝíå ð@ð@ñéÝò!
Äåí îÝñåéò???...Äåí ìéëÜò!!!
Åãþ ðÜíôùò áõôü êÜíù êáé ...ìÜëëïí êÜíù óùóôÜ! -
Μεχρι να ερθει το νεο Stilo... παρτε το Facelift του τωρινου...
http://www.italiaspeed.com/2006/cars/fi ... llery.html
Πραγματικα, οι Ιταλοι καλυτερα να τα κοψουν τα facelift γιατι τα κανουν χειροτερα
-
Μετά την 147 καταστρέφουν και το stilo
-
mpliax
-
Δε μου φαίνεται πως η επέμβαση το έκανε χειρότερο. Διακριτικές οι αλλαγές ίσα ίσα για να μπορούν να πουν στη διαφήμιση για το 'Νέο' Stilo.
-
Κι εμένα μου φαίνεται εξίσου όμορφο με το παλιό. Το Punto, όντως το χάλασαν με το facelift, αυτό μια χαρά δείχνει.
-
Σιγά τις διαφορές που δεν σας αρέσει κιόλας...
-
Πόσο ακόμα θα παιδεύεται με αυτό το Stilo η FIAT ;;;
-
Πόσο ακόμα θα παιδεύεται με αυτό το Stilo η FIAT ;;;Έλα ντε. Όσο τίμια αγορά και αν είναι δε πείθει με τα σημερινά δεδομένα.
-
οσοι δεν πειστηκανε πως η Fiat αλλαξε αρκετα προς το ασχημο το Stilo με το εν λογο facelift... τοτε τους αφιερωνω το παρακατω...
Ηταν που ηταν το station χαλι... τωρα το κακο ολοκληρωθηκε!
-
Μαύρα χάλια ....
-
Amerikanino.
-
Να κάνω εμετό ή δεν είναι ευγενικό?
Fiat Bravο 2007