-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
ηθελα να παραθεσω και μερικες φωτος για το καλωσορισμα αλλα δεν βρηκα τον τροπο.viewtopic.php?f=11&t=22303
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Καλησπεριζω και εγω τα μελη του φορουμ σας παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο.Ειμαι και εγω πλεον ευτυχης κατοχος Fiat Bravo 120 PS T-Jet μεταχειρισμενου με 43.000 χλμ μοντελο 04/2008 ηθελα να παραθεσω και μερικες φωτος για το καλωσορισμα αλλα δεν βρηκα τον τροπο.Καλως ήρθες (και επίσημα) , καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Για φωτογραφίες ρίξε μια ματιά εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=22303
-
-
Ωραίο!
Παρατηρήσεις : το δεξί εμπρος φτερό έχει κάτι όπως και η πόρτα?
Αλλαγμένο τελικό εξάτμισης βλέπω. -
Ναι σωστα εχει ενα βαθουλωμα μικρο νομιζω οχι κατι το ανησυχητικο
-
Καλοτάξιδος και απροβλημάτιστος ο Bravaρος !!
καλώς ήρθες και επισήμως στην παρέα.
Αλλαγμένη εξάτμιση, ζάντες απο Sport, aftermarket σύστημα παρκαρίσματος, φιμέ τζάμια, κόκκινες δαγκάνες, λευκά φλασάκια....
Μήπως ο προηγούμενος έχει κάνει και κάτι στην ανάρτηση γιατι μόνο αυτό μένει, και αυτό είναι το μόνο που δεν με βόλεψε στο 120άρι όταν το πήρα για βόλτα.
-
Δεν νομίζω να είναι λευκά τα φλας.
-
120αρι μεν,μπανικο δε...καλοταξιδο φιλε!
-
Βλεπω οτι το ξεβαμμενο σημα 'Fiat' ειναι χαρακτηριστικο ολων των Bravo, 4ετια και μετα... Περαν απο το πισω σημα στο Bravo του Ezzypelias (καλοταξιδο!!), εχω δει τουλαχιστον 3 Bravo πανω στην Κομοτηνη, με ξεβαμμενο σημα..
-
Ξεβαμμένο δε θα πει τίποτα. Πολύ ασπρίλα και το δικό μου, μπρος πίσω.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Ξεβαμμένο δε θα πει τίποτα. Πολύ ασπρίλα και το δικό μου, μπρος πίσω.Σε όλο του Gruppo. Τάμα το έχω να δω AR 5ετίας με καλό σήμα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν νομίζω να είναι λευκά τα φλας.Αν εννοεις τα μικρα φλασακια ποιυ ειναι διπλα απο την ροδα ειναι λευκα.Γιατι ομως?
-
Αν θυμάμαι καλά , κάποια χρονική στιγμή τα λευκά αντικατέστησαν τα πορτοκαλί.Δεν είμαι και σίγουρος.
-
Καλημέρα σας, επειδή ενδιαφερόμουν για αγορά του bravo 120, θυμάμαι ότι μπορούσε να γινει παραγγελια με το σπορ πακετο έναντι 800 ευρώ. Αυτο περιλάμβανε ακριβως οτι και το sport(ζαντες 17, μαρσπιε, καθισματα μπακετ) με μόνη διαφορα την μονή αντί για διπλή εξατμηση! Σε ερώτηση μου σχετικά με την ανάρτηση, ο πωλητής μου είχε πει ότι όλες οι εκδόσεις φοράνε την ίδια ανάρτηση.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Καλημέρα σας, επειδή ενδιαφερόμουν για αγορά του bravo 120, θυμάμαι ότι μπορούσε να γινει παραγγελια με το σπορ πακετο έναντι 800 ευρώ. Αυτο περιλάμβανε ακριβως οτι και το sport(ζαντες 17, μαρσπιε, καθισματα μπακετ) με μόνη διαφορα την μονή αντί για διπλή εξατμηση! Σε ερώτηση μου σχετικά με την ανάρτηση, ο πωλητής μου είχε πει ότι** όλες οι εκδόσεις φοράνε την ίδια ανάρτηση**.H τυπολογία της ανάρτησης είναι ίδια , αλλά το 150άρι μάλλον φοράει διαφορετικά ελατήρια (πιο κοντά).
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Καλημέρα σας, επειδή ενδιαφερόμουν για αγορά του bravo 120, θυμάμαι ότι μπορούσε να γινει παραγγελια με το σπορ πακετο έναντι 800 ευρώ. Αυτο περιλάμβανε ακριβως οτι και το sport(ζαντες 17, μαρσπιε, καθισματα μπακετ) με μόνη διαφορα την μονή αντί για διπλή εξατμηση! Σε ερώτηση μου σχετικά με την ανάρτηση, ο πωλητής μου είχε πει ότι όλες οι εκδόσεις φοράνε την ίδια ανάρτηση.To setup στο 120αρι διαφέρει απο το 150αρι. Στρογγυλευει περισσότερο, απορροφά ποιο γλυκα... αλλα και έχει λίγο παραπάνω κλήσεις οταν το πιέσεις σε στροφιλίκι. ΙΜΗΟ το 120αρι φορά το ιδανικότερο setup. Δεν θα σε κουράσει και δεν θα ταλαιπωρήσει ασκοπα το σασι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε όλο του Gruppo. Τάμα το έχω να δω AR 5ετίας με καλό σήμα.
20ετίας???
Η αλήθεια είναι ότι στην 146 που είχα (1996) κράτησαν μέχρι το 2002...μετά χρύσισαν ...
Για να επανέλθω εντός θέματος. Σε diesel τι κυβισμούς βγάζει το Bravo? Και πιο συγκεκριμένα, βγαίνει με τον 1,3 ?
-
Όχι, 1600 βγαίνει.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλημέρα σας, επειδή ενδιαφερόμουν για αγορά του bravo 120, θυμάμαι ότι μπορούσε να γινει παραγγελια με το σπορ πακετο έναντι 800 ευρώ. Αυτο περιλάμβανε ακριβως οτι και το sport(ζαντες 17, μαρσπιε, καθισματα μπακετ) με μόνη διαφορα την μονή αντί για διπλή εξατμηση! Σε ερώτηση μου σχετικά με την ανάρτηση, ο πωλητής μου είχε πει ότι** όλες οι εκδόσεις φοράνε την ίδια ανάρτηση**.
H τυπολογία της ανάρτησης είναι ίδια , αλλά το 150άρι μάλλον φοράει διαφορετικά ελατήρια (πιο κοντά).
αν το γκρουπο ακολουθεί την ίδια πολιτική που ακολουθεί με τα g punto - abarth punto
mito 155 κλπ αλλάζουν μπόλικα πράγματα πέρα από τα ελατήρια... -
Σήμερα άλλαξα ιμάντες. Στα 66.000 χλμ. Κόστος 160 ευρώ. Πρέπει να κράταγαν ακόμα αλλά είπα να μη ρισκάρω.
Fiat Bravο 2007