-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Πολυ νεκρα ρε παιδια!
Τι εγινε;
Διακοπαρετε ολοι απο τη κριση;E , όπως και να το κάνεις μια διακοπή από την Κρίση επιβάλεται
Οντως η διακοπη ειναι ''Κρισιμη'' θα ελεγα!
Οπως και η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου
-
Πρώτη αποστολή εξετελέσθη!!!
Ο sakaflias μου την έκανε νωρίς!
Η συνέχεια....
-
Ακούω εντυπώσεις!
-
Πολύ 'μπλεγμένη' αποστολή
Πρέπει να ηταν ... πικάντικη!
-
Μήνυμα του Sinanai που ελήφθει 16:40:28
'Tους χαιρετισμούς μου στο Φόρουμ απ' τα Γιάννενα.Ο Μπράβαρος έχει αναστενάξει.'
Καλή συνέχεια φίλε.
-
Ευτυχώς εγώ μπορώ να λέω** με χαμόγελο** οτι το Getz έχει αναστενάξει !!!!
Αυτό που θα μου μείνει απο την Ελαφόνησο είναι η καλή διάθεση των ανθρώπων της (καμία σχέση με τους Κεφαλονίτες που ο τουρισμός τους ήρθε κάπως απότομα). Και η μακαρονάδα με τις γαρίδες! , και το χταποδάκι !! .
Αύριο ξεκινά η επιστροφή (με μία στάση Γύθειο στον Sakaflia που μου την έσκασε προχτές) και με χαλαρή ανάβαση της ανατολικής πλευράς της Πελοποννήσου. Έχει πάει κανείς στο Κυπαρίσσι ???
-
**velissarios ** θα συναντηθούμε μάλλον στη διαδρομή , να μου ανάψεις φώτα!
-
Ξεκίνησε η προσπάθεια ανακάλυψης των 400 λίτρων του αποθηκευτικού χώρου
και υποτίθεται οτι κατέβαλα φιλότιμες προσπάθειες να περιορίσω την γυνακεία ...επεκτατικότητα
..... περισεύει ακόμη μια τσάντα που θα μπεί το πρωίΛοιπόν , καλές διακοπές σε όσους δεν πήγαν ακόμη , καλή συνέχεια σε οσους είναι ήδη και καλή δύναμη σε οσους επέστρεψαν.
Ωρα για διάλλειμα!
-
Καλές διακοπές Κωνσταντίνε!!!
ΥΓ: Για όσους δεν πήγαν και δεν θα πάνε, τι ευχή δίνεις;
-
Απλα, κουραγιο....
Καλα να περνατε μπραβακηδες!
-
Χτες βράδυ ο μαύρος Μπράβος γύρισε από 1600 χλμ ακατάπαυστου, χαλαρού, τε, και πολεμικού στριψίματος στον κορμό της ηπειρωτικής Ελλάδας. Περισσότερα, μαζί με φωτορεπορτάζ, εντός των ημερών.
-
Πίσω και γω και τα κεφάλια μέσα πάλι (μέχρι την επόμενη φορά ).
Είχαμε δύο συναντήσεις με το Velissario και μία με τον Κων/νο(αφού δεν τα καταφέρνουμε να συναντηθούμε στα μέρη μας, βρισκόμαστε εκτός νομού).
Γράψαμε 1600 km , είδαμε ωραία μέρη αλλά αν είχαν και καλύτερο οδικό δίκτυο και οδική συμπεριφορά θα ήταν πολύ καλύτερα... -
Εγώ πέρασα και έξω απ' τις εγκαταστάσεις σας... Σκέφτηκα να σταθώ για φωτό, αλλά το λοιπό crew παραπονιόταν λόγω πείνας, οπότε, μετά την πρόταση του Κων/νου, κατευθυνθήκαμε προς την 'Παλιά Ιστορία', όπου 'ρημαδοφάγαμε'...
-
Πρώτη μέρα πίσω στο γραφείο.
Και όπως καταλαβαίνεται είναι μέρα για περισυλλογή και οργάνωση των εκδρομικών φωτογραφιών....
Σιγά σιγά έχω πολλά να δείξω αν και η Bravoύρα έμεινε σπίτι.... ακούς Λάμπρο....
Αλλά ξεκινάω με την πιο χαρακτηριστική. Ότι πιο extreme έκανα σε ένα 15ήμερο χαλάρωσης:
-35 μέτρα, σπήλαιο στην Ιθάκη.
-
-
Το Tiida ΕΙΝΑΙ ο χωροχρόνος.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Πρώτη μέρα πίσω στο γραφείο.Και όπως καταλαβαίνεται είναι μέρα για περισυλλογή και οργάνωση των εκδρομικών φωτογραφιών....
Σιγά σιγά έχω πολλά να δείξω αν και η Bravoύρα έμεινε σπίτι.... ακούς Λάμπρο....
τι με περιμένει...Αυτή η μόνιμα στραμένη φωτογραφική σου επάνω μου δεν μου άρεσε καθόλου...
Ελπίζω να είναι κόσμιες μόνο....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Και μια απορία που έχω απο προχτές.Μπορεί το Tiida να στρεβλώσει τον χωροχρόνο ??
Έκανε προσπέραση μπροστά μου και επιτάχυνε απο 120 σε 180 τόσο άνετα που άξιζε φωτογραφία!!
Και φυσικά έκανε στην άκρη μόνο γιατι ήθελε να βγει στην έξοδο.... διαφορετικά το έβλεπα να μπαίνει σε χρονοδίνη!!!!
Όταν τα έλεγα εγώ με τρολάρανε στο Οδήγησα
Πες τα Ντίνε +ΟΟ -
Από το ταξιδάκι...
Στάση για ξεπάστρεμα αμυγδαλωτών που κουβαλούσα, στο Μέγδοβα:
Ψωνο(φωτογραφο)στάση, στη Γέφυρα Τατάρνας, στην τεχνητή λίμνη Κρεμαστών:
Υγρός (σεμνά) Μπράβος, μετά από μπουρίνι στο Νυμφαίο. Ντιτέιλς:
Στην άκρη της Ελλάδας, Πρέσπες:
Και μια μικρή βολτούλα στον υπέροχο παραλίμνιο δρόμο της Καστοριάς:
-
Επιστροφη σημερα απο τις διακοπες με δυνατη βροχη εξω απο τα Ιωαννινα.Τα ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ λαστιχα σταθηκαν στο υψος τους.Για τους ενδιαφερομενους τα goodyear εβαλα.
Φωτο και λεπτομερειες αυριο.
Fiat Bravο 2007