-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
velissarios
Δεν την ξέρεις γιατί ήσουν έτσιΌλοι μαζί είχαμε πάει στο Κοτρώνι και φάγαμε ...πριν ανεβούμε στην Αθαμανία
Μάλλον πεινουσε πολύ και δεν το θυμάσαι
-
**....from a participatory camera base **
ρε σεις!( volvozeus και Sakaflias )
Tέτοια κάνατε μέσα ρε και δεν έχουμε εικόνα? -
https://www.youtube.com/watch?v=jmIeIKmWsX0#
που πανε αυτές οι αφηνιασμένες?
-
Tέτοια κάνατε μέσα ρε και δεν έχουμε εικόνα?https://www.youtube.com/watch?v=jmIeIKmWsX0#
Βλεπετε τωρα ποσο χρησιμα ειναι τα City Safety-Collision Warning With Full Auto Brake-Blind Spot Information System-Lane Departure Warning-Queue Assist-Driver Alert System-Pedestrian Detection System κτλ
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
ΥΓ 1
Ακόμα περιμένουμε το review κύριε Μαρινάκη !Ποιος ειναι ο Μαρινακης ρε Βελι;
Κωστα ωραιο βιντεο.Αυτα βλεπεις στο utube;
Παλι ετρεχες με το αυτοκινητο και σου επιβληθηκε εμπαργκο; -
dickdick δεν μας κάνεις μια μετάφραση να καταλάβουμε τι λένε τα κορίτσια ??
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
dickdick δεν μας κάνεις μια μετάφραση να καταλάβουμε τι λένε τα κορίτσια ??Σκεφτηκα να το κανω αλλα τις λεξεις αναμεσα στις τσιριδες δεν τις πιανω!
Ειμαι εκπαιδευμενος μονο στις λεξεις αναμεσα στα βογκητα................. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Off τοπικ: καθοριστικής σημασίας ερώτηση: μέσα σε πιο αυτοκίνητο είναι τα κορίτσια;
δεν μπορώ να το βρω με τίποτα! -
Μάλλον το νέο S60 είναι.
ps. Τις αγαπώ. -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
ΥΓ 1
Ακόμα περιμένουμε το review κύριε Μαρινάκη !Ποιος ειναι ο Μαρινακης ρε Βελι;
Η αυτού μεγαλειότης.
Το ξέχασα το ρίβιου , γιατί είχα κάτι τρεξίματα με τον Ολυμπιακό.
Μάλλον πέρασε τόσο απαρατήρητο το td του bravo, που δεν θέλω να το θυμάμαιΠλάκα κάνω. Το αυτοκίνητο είναι σχεδόν άψογο συγκρινόμενο με την τιμή του. Απλά εμένα δεν μου έκανε κλικ. Μαζί με τα αυξημένα κόστη κατανάλωσης και τελών προτίμησα να το αφήσω σαν πρόταση.
Εν συντομία:
Θέση οδήγησης και εργονομία σε πολύ καλό βαθμό. Όμορφο ταμπλώ.
Ποιότητα & συναρμογή, κλασικοί Ιταλοί με τα πλαστικά τους και τα τριξίματακια τους (είχε 28Κ χιλ)
Τιμόνι θετικό που γίνεται πολύ καλύτερο 'όταν βαραίνει' στο sport, αλλά έχει μία έντονη ενοχλητική υποβοήθηση όταν το πιέσεις.
Κινητήρας super!! Ξυρίζει από χαμηλά, αλλά ξεφουσκώνει απότομα ψηλά (όπως τα περισσότερα τουρπίσια τηε κατηγορίας).
Είναι άνετο σε ταξίδι και δεν πρέπει να κουράζει και έχει άφθονους χώρους για την κατηγορία. Οδηγώντας το νιώθεις καλά, αλλά δεν θα το αγόραζα. ?Κοιτάζω πολλές εναλλακτικές (και για μτχ) γι αυτό.
Αυτά!Είναι τίμιο γι αυτά που προσφέρει και όσοι το έχετε να το χαίρεστε πραγματικά.
-
Ο χρήστης Giorellis έγραψε:
Off τοπικ: καθοριστικής σημασίας ερώτηση: μέσα σε πιο αυτοκίνητο είναι τα κορίτσια;
δεν μπορώ να το βρω με τίποτα!Volvo XC60..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η αυτού μεγαλειότης.
Το ξέχασα το ρίβιου , γιατί είχα κάτι τρεξίματα με τον Ολυμπιακό.
Μάλλον πέρασε τόσο απαρατήρητο το td του bravo, που δεν θέλω να το θυμάμαιΠλάκα κάνω. Το αυτοκίνητο είναι σχεδόν άψογο συγκρινόμενο με την τιμή του. Απλά εμένα δεν μου έκανε κλικ. Μαζί με τα αυξημένα κόστη κατανάλωσης και τελών προτίμησα να το αφήσω σαν πρόταση.
Εν συντομία:
Θέση οδήγησης και εργονομία σε πολύ καλό βαθμό. Όμορφο ταμπλώ.
**Ποιότητα & συναρμογή, κλασικοί Ιταλοί με τα πλαστικά τους και τα τριξίματακια τους (είχε 28Κ χιλ) **
Τιμόνι θετικό που γίνεται πολύ καλύτερο 'όταν βαραίνει' στο sport, αλλά έχει μία έντονη ενοχλητική υποβοήθηση όταν το πιέσεις.
Κινητήρας super!! Ξυρίζει από χαμηλά, αλλά ξεφουσκώνει απότομα ψηλά (όπως τα περισσότερα τουρπίσια τηε κατηγορίας).
Είναι άνετο σε ταξίδι και δεν πρέπει να κουράζει και έχει άφθονους χώρους για την κατηγορία. Οδηγώντας το νιώθεις καλά, αλλά δεν θα το αγόραζα. ?Κοιτάζω πολλές εναλλακτικές (και για μτχ) γι αυτό.
Αυτά!Είναι τίμιο γι αυτά που προσφέρει και όσοι το έχετε να το χαίρεστε πραγματικά.
Εγω με 57500 χλμ , δεν έχω τριγμούς (βεβαια ο dickdick μου προσάπτει οτι ειμαι κουφός )
-
καλημέρα,
Μια και λέμε για τριγμούς, ακούω έναν πολύ περίεργο ήχο απο την γενικότερη πίσω περιοχή.
Ακούγεται συνεχώς αλλά μόνο όταν ξεκινάω γίνεται αντιληπτό λόγω της χαμηλής ταχύτητας και του ελάχιστου θορύβου.Είναι σαν κάτι να κάνει τραμπάλα πάνω - κάτω μέσα στο πλαίσιο. ζινγκ ζινγκ, ζινγκ ζινγκ, ζινγκ ζινγκ
Φυσικά έριξα αρχικά μόνος μου μια πρώτη ματιά για να αποκλείσω κάτι εύκολο ... (εξάτμιση, σωληνάκι κλπ κλπ)
και πήγα και στο συνεργείο να το δουν αρχικά μην είναι μηχανολογικό το πρόβλημα.Μέχρι που βγάλαμε τα πάντα απο τον χώρο αποσκευών και μπήκε μέσα ο βοηθός του μάστορα και τον έκανε μπρος πίσω για κανα τέταρτο μέσα στην ζέστη! Τίποτα
Επόμενο βήμα είναι το γενικό ξήλωμα του πίσω μέρους. Κάτι άκουσα και για το ρεζερβουάρ, το φλοτέρ ? ....
Δεν το αποφασίζω εύκολα αυτό! Καλύτερο να ακούω το θόρυβο αν δεν είναι κάτι μηχανικό.
Δεν είμαι dickdick εγώ !!!!Τι θα μπορούσε να είναι?? Καμια ιδέα ???
Περιττό να σας πω οτι βρέθηκαν 3 βίδες (2 στον χώρο της ρεζέρβας και 1 κάτω απο τα καθίσματα) ξέμπαρκες. Λέτε να λείπουν απο κάπου?
Λάμπροοοοο, τι να σου πω απο το τηλέφωνο, ζινγκ ζινγκ, ζινγκ ζινγκ, ζινγκ ζινγκ ????
Μήπως σου βρίσκεται κανας αξονικός τομογράφος? -
Για τις ξέμπαρκες βίδες μην μασάς, σκέψου ότι ο Λουίτζι σου άφησε εφεδρικές.
Σοβαρά τώρα, αν τους πέσει κάτω κάποια βίδα στην συναρμολόγηση δεν πρόκειται να κάτσουν να την ψάξουν. Βάζουν άλλη και τέλος. -
Δεν τολμώ να φανταστώ σε τι μαρτύρια θα δοκιμαστεί ο φουκαράς ο Λουίζι στην κόλαση
(θα συναρμολογεί εσωτερικά υπό την επίβλεψη Γερμανών προισταμένων αλλά θα πατά πάνω σε πάτωμα γεμάτο λάδια)velissarios....ήθελα να ήξερα , με τόσα db γύρω σας εκεί στην Αθήνα , τα *ζινγκ ζινγκ, ζινγκ ζινγκ, ζινγκ ζινγκ * σας ενοχλούν
Σιγά μην αποσυναρμολογήσετε και όλο το αυτοκίνητο!
-
Σιγά μην αποσυναρμολογήσετε και όλο το αυτοκίνητο!Μετα να δεις βιδες που θα περισσεψουν...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μετα να δεις βιδες που θα περισσεψουν...
Ελπίζω να εχουν σακουλάκια στο συνεργείο , μην του τις δώσουν χύμα του Βελισσάριου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τις ξέμπαρκες βίδες μην μασάς, σκέψου ότι ο Λουίτζι σου άφησε εφεδρικές.
Σοβαρά τώρα, αν τους πέσει κάτω κάποια βίδα στην συναρμολόγηση δεν πρόκειται να κάτσουν να την ψάξουν. Βάζουν άλλη και τέλος.Ευχαριστώ Λουίτζιιιιιι !!!! μάλλον πέσαμε σε 'κουλό' ρομπότ! κάνουν απεργίες και αυτά άραγε ??
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ιδιαίτερα, ειδικά αν δεν είναι κάποιο εξάρτημα αλλά μια βίδα ή ένα κέρμα.
Κάπως έτσι κάνει, σαν κέρμα που κυλάει όρθιο.Να το πλακώσω στους μαγνήτες απο κάτω μπας και το πετύχω ?? Θα έχω και οικονομία στην βενζίνη !!!!
-
Μετα να δεις βιδες που θα περισσεψουν...
Ελπίζω να εχουν σακουλάκια στο συνεργείο , μην του τις δώσουν χύμα του Βελισσάριου
Σιγά να μην τις δώσουν.... Θα τις ρίξουν σε κανένα συρτάρι στο συνεργείο για να έχουν καβάντζα.
Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς μια βίδα... -
Ο χρήστης Giorellis έγραψε:
δεν μπορώ να το βρω με τίποτα!αμάξι? ποιο αμάξι... ποιος το χέζει το αμάξι!
η αριστερή είναι ΜΟΥΝ@ΡΟΣ
Για κάποια δευτερόλεπτα κάνει μετά το 2:30 πίξελ το βίντεο στο βρακί της. ΦΤΟΥ
Fiat Bravο 2007