-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Όποιος ρωτάει μαθαίνει . Κύριε Κάιν - Άβελ θέλω να πω ή Αλέξανδρε Βελλή- χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις .??? Το όνομά μου δεν είναι αυτό, δε με έκανες να γελάσω (από πού κι ως πού??), και τώρα εσύ γιατί παρεξηγήθηκες, δεν κατάλαβα!
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Άντε να σας πρήξω λίγο ακόμη . Αγόρασα χθες καινούριο laptop με όλα τα καλούδια . Συμφέρει να αγοράσω μόνο κεραία και πρόγραμμα για GPS κι αν ναι πόσο θα μου στοιχίσει ώστε να χρησιμοποιώ την οθόνη και το λογισμικό του laptop στο αυτοκίνητο ;Είναι μια πολύ καλή λύση, δοκιμασμένη και αξιόπιστη, αλλά όμως δεν βολεύει με τίποτα, το laptop είναι αρκετά μεγάλο για το αυτοκίνητο και η οθόνη που θα είναι στη θέση του συνοδηγού θα σε κάνει να ρίχνεις κλεφτές ματιές και να σου αποσπά την προσοχή από το δρόμο.
Μπορείς όμως να πάρεις μια φτηνή μικρή οθόνη, της τάξης των 100 €, ας είναι και δέκτης TV με είσοδο video, αν φυσικά το laptop σου έχει έξοδο video και να την τοποθετήσεις κάπου και να την έχεις σαν μόνιτορ για το laptop. -
Η ιδέα δεν ακούγεται κακή αλλά βλέπεις τίποτα??? Το λέω γιατί όταν συνδέω το laptop από την S-video έξοδο με προβολέα τα πράματα δεν είναι και τόσο καλά.... οι λεπτομέρειες χάνονται.... μόνο για να βλέπεις εικόνα κινούμνη κάνει...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η ιδέα δεν ακούγεται κακή αλλά βλέπεις τίποτα??? Το λέω γιατί όταν συνδέω το laptop από την S-video έξοδο με προβολέα τα πράματα δεν είναι και τόσο καλά.... οι λεπτομέρειες χάνονται.... μόνο για να βλέπεις εικόνα κινούμνη κάνει...Σίγουρα δεν έχεις την ανάλυση της VGA, αλλά είναι μια λύση ανάγκης για κάποιον έχει ένα laptop και με σχετικά λίγα χρήματα θέλει να έχει πλοήγηση. Αν και με τα PDA στα 300 € δεν βλέπω το λόγο πια, αφού οθόνη και GPS κοστίζουν 200 €.
-
Για car-pc μπορείτε να βρείτε μερικές πληροφορίες εδώ:
-
Γνωριζει κανεις εαν εχει βγει patch για να συνεργαζεται το map monkey με τους χαρτες του PN ??
Εγω εχω το laptop με περασμενο το TOPONAVIGATOR στο πορτ μπαγκαζ και το συνδεω με μια οθονη αφης Xenarc 7' στο ταμπλο (βασεις για αυτες τις οθονες πουλαει κανεις εδω ??) ....
-
Καλημερα
Με τους κραδασμους τι γινεται ?
Bimmer -
To PPC δεν έχει ανάγκη.
Ο σκληρός δίσκος του laptop, ναι θα μπορούσε να είναι πρόβλημα, ειδικά σε off-road.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
To PPC δεν έχει ανάγκη.Εχεις PM !
-
-
Που είναι το PM ρε TLG δεν μου έστειλες!!
Πολύ ακριβό το Toponavigator ρε συ, έλεος....
Καλά είμαι με το DestinatorPN για τώρα.
-
υπάρχουν και mio τωρα που ειναι wifi και εχουν και 3Gτηλεφωνο
Επίσης υποστηρίζω ότι το να παρεις ένα imate ή qtek με ένα bluetough gps και καθαρίζεις
Εχω το ΜΙΟ 168 2 χρόνια και θα έλεγα ότι ειναι πολυ καλό αλλα δε δέχομαι το ελλατωμα να τελειωνει η μπαταρια και να χανει την άδεια του λογισμικου του DESTINATOR
Απαραδεκτο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
υπάρχουν και mio τωρα που ειναι wifi και εχουν και 3GτηλεφωνοΕπίσης υποστηρίζω ότι το να παρεις ένα imate ή qtek με ένα bluetough gps και καθαρίζεις
**Εχω το ΜΙΟ 168 2 χρόνια και θα έλεγα ότι ειναι πολυ καλό αλλα δε δέχομαι το ελλατωμα να τελειωνει η μπαταρια και να χανει την άδεια του λογισμικου του DESTINATOR
Απαραδεκτο**
+1
Εγώ πήρα μια μεγαλύτερη κάρτα, έβαλα το Destinator 6 σπασμένο (γίνεται και στο 3) και αν μείνει απο μπαταρία το φορτώνεις επι τόπου απο την κάρτα.επίσης αποθηκεύεις στην κάρτα και τα δεδομένα που θέλεις κι έτσι δεν τα χάνεις
(υπόφη οτι έχω και την άδεια αγορασμένη, αλλά το σπασμένο πάει καλύτερα ) -
λες να βάλω και εγω το 6? εχει Ελληνικά?
βαλτο καπου να το παρουμε....
-
Είναι αρκετα μεγάλο, περίπου 32ΜΒ!
Εμένα μου το έδωσαν κατευθείαν σε CD.
To PN το πήρες;
Αν ναι, στο δίνει το 6 η εταιρία δωρεάν -
Τα ελληνικά κανονικότατα (ήχο και εικόνα )
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Είναι αρκετα μεγάλο, περίπου 32ΜΒ!
Εμένα μου το έδωσαν κατευθείαν σε CD.
To PN το πήρες;
Αν ναι, στο δίνει το 6 η εταιρία δωρεάν32 mb δεν είναι πολλά....
στο dropload.com μπορεις να στειλεις σε καποιον μεχρι 100
Ποιο GPS