-
Αλλο εννοούσα Κώστα.
Οτι άμα τήν οδηγήσει,ούτε με παρακάλια δέν θα βγεί από μέσα!!!
μάλλον θά αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις....βία!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
μάλλον θά αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις....βία!!!!Μμμμ... αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Πρέπει να πάρω μαζί μου ...την παλιά υπογραφή του Krusenstern γιατί πώς αλλιώς να επιβληθεί κανείς στον sado!
-
Βάλε μία πιατέλα παιδάκια εξω από τό αυτοκίνητο,καί παρακολούθα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βάλε μία πιατέλα παιδάκια εξω από τό αυτοκίνητο,καί παρακολούθα!!!Kyan πάρτο αυτό μαζί σου.....
....αλλιώς θα του μοστράρω εγώ το γλυκό στην κορυφή της Κ9 -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
..............
Γιάρις στις δύο ρόδες έχετε δεί ποτέ? Μπορεί να το βάλω. Είδωμεν...Αυτο πρεπει να το δουμε!!!!
Αν μπορεσω θα ερθω και εγω,στην εξεδρα βεβαια και οχι στην πιστα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..............
Γιάρις στις δύο ρόδες έχετε δεί ποτέ? Μπορεί να το βάλω. Είδωμεν...Αυτο πρεπει να το δουμε!!!!
Αν μπορεσω θα ερθω και εγω,στην εξεδρα βεβαια και οχι στην πιστα.τρόπος του λέγειν βρε Βασίλη, αλλά από μέσα, με τις κλίσεις που παίρνει και τα αστεία καθίσματα, κάπως έτσι αισθάνεσαι...
κι εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ εξέδρας και πίστας... θα δούμε
-
το αιωνιο αναπαντητο ερωτημα, ταλανιζει κι εμενα, σπυρο.. Κιθαριστας ή ντραμερ??
Να βαλω το πεζω ή οχι ?? ειδωμεν.. Το σιγουρο ειναι πως τα οικονομικα μου, δε μου επιτρεπουν να τρεχω για λαστιχα τωρα... προεχουν κατι αμορτισερ, π.χ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το αιωνιο αναπαντητο ερωτημα, ταλανιζει κι εμενα, σπυρο.. Κιθαριστας ή ντραμερ??Να βαλω το πεζω ή οχι ?? ειδωμεν.. Το σιγουρο ειναι πως τα οικονομικα μου, δε μου επιτρεπουν να τρεχω για λαστιχα τωρα... προεχουν κατι αμορτισερ, π.χ.
Καλά , εσύ θα έρθεις δεν το συζητώ !!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βάλε μία πιατέλα παιδάκια εξω από τό αυτοκίνητο,καί παρακολούθα!!!Βρήκες το αδύνατο μου σημείο!.....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το αιωνιο αναπαντητο ερωτημα, ταλανιζει κι εμενα, σπυρο.. Κιθαριστας ή ντραμερ??Να βαλω το πεζω ή οχι ?? ειδωμεν.. Το σιγουρο ειναι πως τα οικονομικα μου, δε μου επιτρεπουν να τρεχω για λαστιχα τωρα... προεχουν κατι αμορτισερ, π.χ.
το κακό είναι ότι εγώ μόνο σε ένα τσέντο θα μπορώ να δείξω τις... πενιές μου + του ότι τα λάστιχα κοστίζουν
...εκτός αν βάλω το 1300άρι που το πληρώνει άλλος, και το επιστρέψω με τα λινά σφυρίζοντας αδιάφορα...
-
Σπυρο, σφυριζε αδιαφορα
Απ οτι βλεπω ο Βασιλης ειπε οτι θα ερθω...
Θα μιλησω μαζι του και θα σας ... ενημερωσω!!
(αν και φανταζομαι πως θα ξερει κατι περισσοτερο ... )
-
Να ρωτήσω κάτι;
-Πόσο είναι το κόστος για να μπούμε;;
-Πόσοι είναι οι γύροι;
-Τι ώρα αρχίζει το TD; -
- δε γνωριζω - δε θυαμαμαι
- απ' οσο γνωριζω δεν παει με γυρους.. Οσο εχεις μπετζινα, λαστιχα, ορεξη και κουραγιο, γυριζεις
- Απο την προηγουμενη το βραδυ!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Σωστό αυτό που λες φίλτατε, λόγω των πάρα πολλών αυτοκινήτων (>90) δεν κάνεις πάνω από 10-15 γύρους αλλά μην ξεχνάς οτι εκείνη την ημέρα όλοι πάμε για να δούμε πολλά και διαφόρων ειδών αυτοκίνητα να τρέχουν στην πίστα καθώς και για τον απίστευτο χαβαλέ που γίνεται στα pits.
Επίσης ο άλλος λόγος είναι ότι το ΟD του TFRC είναι δωρεάν για τα μέλη.Κάτι από το 'ντιρεκτοράτο' του TFRC μου λέει πως η προηγούμενη αρνητική εμπειρία των περιορισμένων γύρων θα αντιστραφεί, γεγονός πολύ καλοδεχούμενο, που αποδεικνύει πως τα παιδιά που 'τρέχουν' το club ακροάζονται τα μέλη τους και θεραπεύουν τα βρεφικά προβλήματα εν τη γενέσει τους!
Κατ'επέκταση, δεδομένου ότι όχι το αλλά όλα τα OpenDay του TFRC είναι όντως δωρεάν για τα μέλη, κάτι που στοιχίζει ελάχιστα σχετικά με τα αποκομίζοντα οφέλη, I'll be there dudes!!!
Σίγουρα sado δεν είναι track day αλλά open day γεγονός που ελκύει πολύ περισσότερο κόσμο για να δει και να απολαύσει όχι μόνο 'γραμμικούς' αλλά και 'γωνιώδεις' οδηγούς να προσφέρουν άκρως εθιστικό οπτικοακουστικό θέαμα μέσα σ'ένα πλαίσιο μιας ερασιτεχνικής διοργάνωσης επαγγελματικού επιπέδου για την Ελλάδα.
Μην θεωρήσει κανείς ότι ευλογώ τα γένια κανενός κλαμπ, πόσο δε μάλλον ρασοφόρου !
Απλά από τη στιγμή που και στην Ελλάδα πλέον προκύπτουν τέτοιες διοργανώσεις δεν πρέπει παρά να επαινούμε αυτές τις προσπάθειες να συρρέει ο κόσμος στη πίστα και να αποτάσσεται την εγκληματικά επικίνδυνη οδήγηση σε δημόσιους δρόμους. Επιτέλους, τα εδώ και δεκαετίες λεχθέντα και οι παροτρύνσεις των πρωτοστατούντων στον αυτόχθονο χώρο της αυτοκίνησης (ο νοών νοείτω!) βρίσκουν νόημα και ουσία στους τόπους που αρμόζει!
Πίσω στα της πίστας λοιπόν!
Τι λέτε φτάνει ένα σετάκι Α048LTS για δυο μέρες extreme coucher avec Liz au piste; Τι λένε οι Μεγαρο-αναθρεμμένοι;
-Πόσο είναι το κόστος για να μπούμε;;
-Πόσοι είναι οι γύροι;
-Τι ώρα αρχίζει το TD;- Το βασικό: 40€ (- την έκπτωση, αν είσαι TFRC μέλος! )
- Βλ. απάντηση tm + βιντεοκασσέτες και μνήμη στην φωτογραφική και το logger!
- tm rulez
-
40Ε ειναι για εισοδο με αμαξι στην πιστα ετσι ;
Για το κοινο υπαρχει 'εισιτηριο' ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
40Ε ειναι για εισοδο με αμαξι στην πιστα ετσι ;
Για το κοινο υπαρχει 'εισιτηριο' ;Όχι βέβαια... Το κοινό δωρεάν και ευπρόσδεκτο.
-
32€ αν θυμάμαι καλά είναι για τα μέλη του 4TForum
-
[quote='ΒΑΣΙΛΗΣ']32
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
32€ αν θυμάμαι καλά είναι για τα μέλη του 4TForumΚαι μια τυροπιττα.(Ειδικο τελος εισοδου εις τη πιστα .Υπαρχει και η εναλλακτικη λυση της μπουγατσας.)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και μια τυροπιττα.(Ειδικο τελος εισοδου εις τη πιστα .Υπαρχει και η εναλλακτικη λυση της μπουγατσας.)Σε ποιο γκισέ οφείλουμε να καταβάλλουμε το βρώσιμο παράβολο;;;
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!