-
το colt 1300 εχει ταμπουρα πισω το 1500 εχει δισκους και πισω.
-
Ο χρήστης mkirikis έγραψε:
το colt 1300 εχει ταμπουρα πισω το 1500 εχει δισκους και πισω.γιατι απο τα 200 πως να σταματησει
-
Ως πρώην κάτοχος του απερχόμενου 4θ civic και καλός γνώστης του jazz(το έχει ο κουνιάδος μου) θέλω να πώ ότι με έπιανε πάντα κατάθλιψη στο πόσο καλύτερο overall αυτοκίνητο ήταν το jazz από το δικό μου ακόμη κι αν μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες.Αν εξαιρέσεις τον εξαιρετικό σε ελαστικότητα και επιταχύνσεις κινητήρα του Civic και τον χώρο αποσκευών(μιλάω πάντα για το 4θ) σε όλα τ' άλλα το jazz είναι ισάξιο ή και καλύτερο.Και παραθέτω:Σχεδίαση εξωτερικού και εσωτερικού,αίσθηση τιμονιού,χώροι και πρακτικότητα,ποιότητα κύλησης,θόρυβος κινητήρα,οδική συμπεριφορά.Αν αυτό το αυτοκίνητο έβγαινε και μ' ένα μεγαλύτερο κινητήρα και η Honda είχε ένα δίκτυο ανάλογο της Toyota στην Ελλάδα ο ανταγωνισμός θα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ όπως έχει συμβεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης.Εν κατακλείδι η Honda έβγαλε το καλύτερό της αυτοκίνητο μετά το civic του 91.(Ευρείας κατανάλωσης για να μην παρεξηγούμαι )
-
το colt 1300 εχει ταμπουρα πισω το 1500 εχει δισκους και πισω.Αυτό ισχύει για το 5 πορτο ! Το CZ3 έχει και πίσω δίσκους απο τα 1300cc εξού και τα 110-0 σε 48m
-
Ρώτησα εχθές τον Παπρα γιατί έχει το jazzστην τιμή των 13779 και ο σαρακακης το έχει 14100 και το αν μπορώ να το πάρω από εκεί και η απάντηση είναι η παρακάτω:
(προς επιβεβαίωση των όσων είπε ο φίλος ‘athanasios’ για τις αντιπροσωπίες που έχει η Honda στην Ελλάδα)'ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ HONDA JAZZ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 14.100 EURO.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 14.320 EURO(14100+220 ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ).
ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΡΑΣ Α.Ε.ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ '
-
Ρώτησα εχθές τον Παπρα γιατί έχει το jazzστην τιμή των 13779 και ο σαρακακης το έχει 14100 και το αν μπορώ να το πάρω από εκεί και η απάντηση είναι η παρακάτω:
(προς επιβεβαίωση των όσων είπε ο φίλος ‘athanasios’ για τις αντιπροσωπίες που έχει η Honda στην Ελλάδα)'ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ HONDA JAZZ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 14.100 EURO.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 14.320 EURO(14100+220 ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ).
ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΡΑΣ Α.Ε.ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ '
ενταξει τωρα αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό το μαγαζί. .. ειναι παραλειψη αλλα δεν εγινε και κατι τρομερό.
-
Ότι και απο όπου να το πάρεις να κοιτάξεις με προσοχή το κεφάλαιο χρηματοδότηση (αν βέβαια δεν τα δόσεις ντούκου τα λεφτά) όσον αφορά μερική - ολική αποπληρωμή !
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Ότι και απο όπου να το πάρεις να κοιτάξεις με προσοχή το κεφάλαιο χρηματοδότηση (αν βέβαια δεν τα δόσεις ντούκου τα λεφτά) όσον αφορά μερική - ολική αποπληρωμή !Δεν καταλαβα τι ακριβος θελεις να μου πεις
-
Στον Σαρακάκη (κεντρικά-Καβάλας) δεν είχαν πρόγραμμα χρηματοδότησης με μερική αποπληρωμή (που να γλυτώνεις τους τόκους αν δίνεις μεγαλύτερη δόση όποτε θές ας πούμε). Ενώ ο ΠΑΠΡΑΣ είχε!
-
Στο δικό μου η κατανάλωση έχει πέσει και άλλο, ιδίως σε χρήση εθνικής και επαρχιακών δρόμων. Είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος απο το όχημα και ειδικά απο τους χώρους του. Δέν ήθελα κάτι μεγάλο αλλα ήθελα να μπορώ να βάλω μέσα τα ποδήλατα μου και να κάνω ένα ταξίδι αλλα και να το παρκάρω άνετα.
Τις τελευταίες ημέρες βέβαια με έχει στεναχωρήσει ένας τριγμός απο το κάθισμα του οδηγού. Μάλλον θα θέλει κάποιο σφίξιμο. Θα δούμε και στο συνεργείο τι θα πούνε.
Η αλήθεια όμως είναι οτι είναι ευχάριστη και πάνω απο όλα ήσυχη αλλαγή απο το Citroen που οδηγούσα και το Clio που οδηγούσα παλαιότερα και είχε γίνει πλέον κουδουνίστρα.
-
καλημέρα σε όλους...παιδιά έχω φτάσει στα 4000 χλμ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...το jazzaki πάει σαν τρελό...στροφάρει απο χαμηλά και είναι ένα αυτοκινητάκι που σε πάει όπου θέλεις...
κάτι που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με την πίεση των ελαστικών..Πόση πρεπει να είναι?
επίσης τι ελαστικά μπορούμε να βάλουμε ωστε να αυξηθεί η πρόσφυσή του και κάτι ακόμα...
που μπορώ να βρώ ποικιλία αξεσουάρ?ξέρει κάποιος κάτι? -
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
καλημέρα σε όλους...παιδιά έχω φτάσει στα 4000 χλμ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...το jazzaki πάει σαν τρελό...στροφάρει απο χαμηλά και είναι ένα αυτοκινητάκι που σε πάει όπου θέλεις...
κάτι που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με την πίεση των ελαστικών..Πόση πρεπει να είναι?
επίσης τι ελαστικά μπορούμε να βάλουμε ωστε να αυξηθεί η πρόσφυσή του και κάτι ακόμα...
που μπορώ να βρώ ποικιλία αξεσουάρ?ξέρει κάποιος κάτι?την πίσεση την γράφει λογικά στις πόρτες σου όπως σε κάθε αυτοκίνητο.
-
Καταρχήν χαιρετώ το φορουμ και δηλώνω εξαρχής οτι θα είμαι πολύ σύντομα Jazzεμένος... Έχω διαβάσει πολλά και μόνο καλά γι' αυτό και πάω καρφωτός. Όμως δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα για το στερεοφωνικό του και τα προεγκατεστημένα ηχεία του (2 απο ότι έχω καταλάβει). Είναι αδιάφορο; Ικανοποιεί το μέσο χρήστη; Επιδέχεται βελτιώσεις πχ άλλα 2 ηχεία μπαίνουν εύκολα;); Γιατι η Jazz χωρίς ηχειάκια ανάλογα δεν γίνεται...
ΥΓ. Μην φανταστείτε τιποτα το πολύ extreme με ενισχυτές και sub (άν και θα ήθελα τρελά τη δυνατότητα mp3... ) -
Πήγαμε σήμερα να το κλείσαμε (φυσικά και για το jazz μιλάμε)
Και όταν λέμε πήγαμε εγώ και η σύζυγος μου.
Έχει ένα στην βιτρίνα όπως το θέλω, να το πάρω?
Η να πάρω ένα από τα κεντρικά?
Μου είπε ότι δεν έχει οδηγηθεί (δεν το είχε σε test drive) και εγώ άλλο οδήγησα όταν έκανα test drive το jazz.
Το οδόμετρο του έχει 3 χιλιόμετρα είναι πολλά?
Από τα κεντρικά θα κάνει 15 μέρες!!!
Έχω προβληματιστεί αρκετά τον είπα ότι θα τον απαντήσω μάλλον αύριο -
Από τα κεντρικά θα κάνει 15 μέρες!!!Στο πλυντήριο μόνο να το πήγε για πλύσιμο θα τα έκανε τα 3 χλμ.
-
Μου είπε ότι δεν έχει οδηγηθεί (δεν το είχε σε test drive) και εγώ άλλο οδήγησα όταν έκανα test drive το jazz.
Έχω προβληματιστεί αρκετά τον είπα ότι θα τον απαντήσω μάλλον αύριοΕάν μιλάμε για εκθεσιακό να ζητήσεις έκπτωση...γιατί;
μόνο το μπες βγες δεκάδων ανθρώπων μέσα σε αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις γιατί!
'Οταν είχα αγοράσει το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν εκθεσιακό με 5χλμ στο οδόμετρο.
Ο αντιπρόσωπος επειδή ήταν εκθεσιακό μου έκανε έκπτωση 500.000 δρχ το 1999. -
Ξέχασα να πω ότι πριν μια βδομάδα που πήγα για test drive δεν το είχε στο μαγαζί
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχω προβληματιστεί αρκετά τον είπα ότι θα τον απαντήσω μάλλον αύριοΕάν μιλάμε για εκθεσιακό να ζητήσεις έκπτωση...γιατί;
μόνο το μπες βγες δεκάδων ανθρώπων μέσα σε αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις γιατί!
'Οταν είχα αγοράσει το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν εκθεσιακό με 5χλμ στο οδόμετρο.
Ο αντιπρόσωπος επειδή ήταν εκθεσιακό μου έκανε έκπτωση 500.000 δρχ το 1999.Πρέπει να είσαι ο μοναδικός.Στην Ελλάδα ο μέσος αγοραστής αυτοκινήτου είναι ''Άντρα θέλω τώρα τον θέλω'',είτε αγοράζει ραδιόφωνο είτε αγοράζει αυτοκίνητο.Σιγά μην καθήσει να σκεφτεί πόσοι κάθησαν στο εκθεσιακό για να ζητήσει και έκπτωση.
-
Έχω το Jazz 1,5 χρόνο (την μεταβατική έκδοση χωρις κλίμα αλλά με τους δίσκους πίσω) και έχω κάνει 30000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα. Έιμαι ευχαριστημένος και στο ταξίδι (βλέπεις μέχρι και 4,4λιτ /100 χλμ με μέση ταχύτητα 90 χλμ/ ώρα). Το ραδιο CD επίσης έχει πολύ καλή απόδοση και σίγουρα 4 ηχεία. Αυτό στο οποίο όμως δεν παίζεται είναι οι χώροι. Με το παιδί και τα απαραίτητα γι αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Είχα και μια μικρή σύγκρουση με πόρτα παρκαρισμένου που άνοιγε...Θύμα οι δύο πόρτες της δεξιάς πλευράς επιφανειακά μεν αλλά τις αντικατέστησα με καινουργιες (300 έκαστη άβαφες...οπότε στοιχισε 1450 ευρώ στην ασφάλεια... ) Τα ανταλλακτικά ήταν στον Βόλο άμεσα δηλ. 2 ημέρες και χωρίς ελλείψεις.
Παρεπιπτόντως το είχα αγοράσει εκθεσιακό χωρίς έκπτωση αλλά και χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης apo_geo έγραψε:
Έχω το Jazz 1,5 χρόνο (την μεταβατική έκδοση χωρις κλίμα αλλά με τους δίσκους πίσω) και έχω κάνει 30000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα. Έιμαι ευχαριστημένος και στο ταξίδι (βλέπεις μέχρι και 4,4λιτ /100 χλμ με μέση ταχύτητα 90 χλμ/ ώρα). Το ραδιο CD επίσης έχει πολύ καλή απόδοση και σίγουρα 4 ηχεία. Αυτό στο οποίο όμως δεν παίζεται είναι οι χώροι. Με το παιδί και τα απαραίτητα γι αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Αυτός είμαι και εγω... (μεταβατική έκδοση!!!!)
HONDA JAZZ