-
Δεν συμβαίνει μόνο στο Jazz αυτό, φίλε μου. Και εγώ έχω πληρώσει ολόκληρο καθρέφτη για μ@@@@ ζώου...βέβαια ήταν 120 Ευρώ, αλλά όταν έχεις πληρώσει άλλα 40 πριν 20 μέρες για σπασμένο τζαμάκι από μ@@@@ άλλου ζώου, σου κάνει κάπως...
Αν ήσουν Θεσσαλονίκη, θα σε έστελνα στην Ιαπωνική. Κάτι αντίστοιχο στην Αθήνα;
-
Προσοχή-Προσοχή...
Ένα ακόμα Honda jazz cvt Tempo παρελήφθη χθές και έκανε τρισευτυχισμένο τον κάτοχό του 1 εβδομάδα νωρίτερα απο ότι υπολόγιζε...!!!
Μόλις πατήσουν τα πόδια μου στη γή θα γράψω και εντυπώσεις... Προς το παρόν πετάω... -
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Προσοχή-Προσοχή...
Ένα ακόμα Honda jazz cvt Tempo παρελήφθη χθές και έκανε τρισευτυχισμένο τον κάτοχό του 1 εβδομάδα νωρίτερα απο ότι υπολόγιζε...!!!
Μόλις πατήσουν τα πόδια μου στη γή θα γράψω και εντυπώσεις... Προς το παρόν πετάω...Καλορίζικο - καλοτάξιδο φίλε μου!
-
Προσοχή-Προσοχή...
Μόλις πατήσουν τα πόδια μου στη γή θα γράψω και εντυπώσεις... Προς το παρόν πετάω...ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλοτάξιδο.Δεν πρόκειται να το μετανοιώσεις.(Α ρε γιαπωνέζοι γιατί δεν στέλνετε και στας Ευρώπας τον 1.5)
-
Προσοχή-Προσοχή...
Μόλις πατήσουν τα πόδια μου στη γή θα γράψω και εντυπώσεις... Προς το παρόν πετάω...ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ HONDA JAZZ
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΣΕ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ -
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Aπανταχού Jazzaκηδες και Hondaκηδες έχώ ένα πρόβλημα...
Κάποιο ΖΩΟΝ μου έσπασε την βάση του καθρέφτη του συνοδηγού,δηλαδη το κομμάτι που συνδέει τον καθρέπτη με την πόρτα.
Τέλος πάντων το έδεσα με ταινία και προς το παρόν κρατάει το καθρέπτη. Όταν πήρα τηλ. στην αντιπροσωπεία φαντάστηκα ότι θα θέλει αλλαγή μόνο αυτό το μικρό κομματάκι οπότε θα ήτανε μικρό το κόστος!!! Έλα όμως που θέλει αλλάγή όλος ο καθρέπτης του συνοδηγου που κοστίζει 172 ευρώ
Τώρα ξέρω ότι ψάχνω ψύλλους στ'άχυρα αλλά εάν κάποιος ξέρει κάποιο μαγαζί με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά HONDA ή κάποιο άλλο τρόπο για να βρώ αυτό το κομμάτι για τον καθρέπτη του συνοδηγού θα του είμαι ευγνώμων.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕ 170
-
Ο χρήστης mkirikis έγραψε:
Κάποιο ΖΩΟΝ μου έσπασε την βάση του καθρέφτη του συνοδηγού,δηλαδη το κομμάτι που συνδέει τον καθρέπτη με την πόρτα.
Τέλος πάντων το έδεσα με ταινία και προς το παρόν κρατάει το καθρέπτη. Όταν πήρα τηλ. στην αντιπροσωπεία φαντάστηκα ότι θα θέλει αλλαγή μόνο αυτό το μικρό κομματάκι οπότε θα ήτανε μικρό το κόστος!!! Έλα όμως που θέλει αλλάγή όλος ο καθρέπτης του συνοδηγου που κοστίζει 172 ευρώ
Τώρα ξέρω ότι ψάχνω ψύλλους στ'άχυρα αλλά εάν κάποιος ξέρει κάποιο μαγαζί με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά HONDA ή κάποιο άλλο τρόπο για να βρώ αυτό το κομμάτι για τον καθρέπτη του συνοδηγού θα του είμαι ευγνώμων.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕ 170
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
-
Λοιπόν... Το αυτοκίνητο κατα την γνώμη μου ανήκει σε άλλη ανώτερη κατηγορία.Θυμίζω είναι ένα Honda Jazz CVT Tempo με αισθητήρες παρκαρίσματος και συναγερμό με περιμετρικό έλεγχο (δώρα τα τελευταία). Η ποιότητα κύλισης είναι για τα αυτιά μου πολύ ικανοποιητικη, το εσωτερικό σου φτιάχνει τη διάθεση και έιναι πολύ προσεγμένο με πολές έξυπνες λύσεις, είναι σβέλτο (χωρίς βέβαια να το πολυζορίσω λόγω στρωσίματος) και έχει πάτημα που μου εμπνέει σιγουριά... Το κιβώτιο είναι μία αίσθηση η οποία δεν περιγράφεται απλά. Είναι ομαλότατο στη κίνηση, με ελαφρό πόδι δεν ακούς τον κινητηρα καθόλου εντός πόλης και έχει αλλάξει γνώμη σε πολλούς ήδη σχετικά με τα αυτόματα.
Μειονεκτήματα... Το τιμόνι είναι πολύ ελαφρύ και 'νευρικό',δεν έχει καλή επαναφορά στη στροφή και μάλλον γλυστράει στο χέρι το υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένο. Επίσης το δεξί χέρι είναι τελείως ξεκρέμαστο άν δεν είναι στο τιμόνι οπότε ο τεμπέλης πρέπει να είναι βασικό εξοπλισμό για το cvt...
Αυτά και ανυπομονώ να φύγω απο τη δουλειά για να πάω πάλι βόλτα...Υ.Γ.1 Αλήθεια ξέρει κανέις πόσο έχει ο τεμπέλης σαν έξτρα;
Υ.Γ.2 Έχει κανείς κάτσει να ανοίξει τη θέση των πίσω ηχείων για να βάλει άλλα; Είναι εύκολο ή να το πάω στον Σαρακάκη να με 'χαρατσώσει'...
Υ.Γ.3 Άμα δεν βγάζω τη ταχύτητα σε μακρά παραμονή στο φανάρι φθείρω το cvt; Επίσης πειράζει οι αλλαγές στα προγράμματα απο D σε S ή 7speed mode να γίνονται κατα την κίνηση; -
Λοιπόν... Το αυτοκίνητο κατα την γνώμη μου ανήκει σε άλλη ανώτερη κατηγορία.Θυμίζω είναι ένα Honda Jazz CVT Tempo με αισθητήρες παρκαρίσματος και συναγερμό με περιμετρικό έλεγχο (δώρα τα τελευταία). Η ποιότητα κύλισης είναι για τα αυτιά μου πολύ ικανοποιητικη, το εσωτερικό σου φτιάχνει τη διάθεση και έιναι πολύ προσεγμένο με πολές έξυπνες λύσεις, είναι σβέλτο (χωρίς βέβαια να το πολυζορίσω λόγω στρωσίματος) και έχει πάτημα που μου εμπνέει σιγουριά... Το κιβώτιο είναι μία αίσθηση η οποία δεν περιγράφεται απλά. Είναι ομαλότατο στη κίνηση, με ελαφρό πόδι δεν ακούς τον κινητηρα καθόλου εντός πόλης και έχει αλλάξει γνώμη σε πολλούς ήδη σχετικά με τα αυτόματα.
Μειονεκτήματα... Το τιμόνι είναι πολύ ελαφρύ και 'νευρικό',δεν έχει καλή επαναφορά στη στροφή και μάλλον γλυστράει στο χέρι το υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένο. Επίσης το δεξί χέρι είναι τελείως ξεκρέμαστο άν δεν είναι στο τιμόνι οπότε ο τεμπέλης πρέπει να είναι βασικό εξοπλισμό για το cvt...
Αυτά και ανυπομονώ να φύγω απο τη δουλειά για να πάω πάλι βόλτα...Υ.Γ.1 Αλήθεια ξέρει κανέις πόσο έχει ο τεμπέλης σαν έξτρα;
Υ.Γ.2 Έχει κανείς κάτσει να ανοίξει τη θέση των πίσω ηχείων για να βάλει άλλα; Είναι εύκολο ή να το πάω στον Σαρακάκη να με 'χαρατσώσει'...να πας σε μαγαζί που πουλάει ηχεία. Ειναι απλό δεν νομίζω ότι εχουν σχέση την εγγυηση. Για τον τεμπέλη δε ξέρω το σκέφτομαι και εγω αλλά χάνεις τη θήκη....
και δευτερον..... κράτα το τιμόνι με 2 χέρια...... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
.....αλλά χάνεις τη θήκη....Ποια θήκη χάνω; Στο κάθισμα πίσω;
-
ναι νομίζω ότι μπαινει από πανω,,,, εκει που βαζεις το τασακι... τσεκαρε το
-
Λοιπόν... Το αυτοκίνητο κατα την γνώμη μου ανήκει σε άλλη ανώτερη κατηγορία.Θυμίζω είναι ένα Honda Jazz CVT Tempo με αισθητήρες παρκαρίσματος και συναγερμό με περιμετρικό έλεγχο (δώρα τα τελευταία). Η ποιότητα κύλισης είναι για τα αυτιά μου πολύ ικανοποιητικη, το εσωτερικό σου φτιάχνει τη διάθεση και έιναι πολύ προσεγμένο με πολές έξυπνες λύσεις, είναι σβέλτο (χωρίς βέβαια να το πολυζορίσω λόγω στρωσίματος) και έχει πάτημα που μου εμπνέει σιγουριά... Το κιβώτιο είναι μία αίσθηση η οποία δεν περιγράφεται απλά. Είναι ομαλότατο στη κίνηση, με ελαφρό πόδι δεν ακούς τον κινητηρα καθόλου εντός πόλης και έχει αλλάξει γνώμη σε πολλούς ήδη σχετικά με τα αυτόματα.Γεια χαρά, επειδή είμαι κι εγώ υποψήφιος αγοραστής του Jazz, θα ήταν εύκολο να μας πεις την τελική τιμή της έκδοσης που παράγγειλες, καθώς και από ποιο κατάστημα έκανες την αγορά?
Ευχαριστώ πολύ...
-
Κόστισε 15.600 και κάτι + έξοδα τράπεζας για δάνειο (προκαταβολή όσα έχεις και 1 δόση σε ένα χρόνο απο παραλαβή με δυνατότητα αποπληρωμής στην πρώτη δόση χωρίς ποινή!!!). Το πήρα απο Σαρακάκη και η πωλήτρια ήταν εντάξει, στους χρόνους νωρίτερα και η παράδοση αναλυτικότατη με επεξήγηση όλου του αυτοκινήτου. Μόνο στραβό οτι έφαγα τα τέλη '05 στο κεφάλι κοροιδίστικα απο βλακεία μου.
-
Υ.Γ.1 Αλήθεια ξέρει κανέις πόσο έχει ο τεμπέλης σαν έξτρα;
Υ.Γ.2 Έχει κανείς κάτσει να ανοίξει τη θέση των πίσω ηχείων για να βάλει άλλα; Είναι εύκολο ή να το πάω στον Σαρακάκη να με 'χαρατσώσει'...Υ.Γ.1 Εδωσα γύρω στα 280Ε (Βγήκε η παλια κονσόλα)
Υ.Γ.2 Εβαλα αλλα το μετάνιωσα(100E), ακούγονται πολύ πιο σιγα απο τα μπροστινα, ειναι ομως 1 ιντσα μικροτερα (νομιζω 5,5 αντι 6.5). Ουσιαστικα λειτουργούν σαν (καλό) τουίτερ. Ο 'μαστορας' ισχυριζότανε οτι δεν παίρνει μεγαλύτερα. Αν καποιος εχει βαλει 6.5 θα θελα να το ξερω... Α, η τοποθέτηση ηταν αίσχος (εμείς οι βλάχοι οπως λαχει!). Δεν μπορούσε να βγάλει την ταπετσαρια, κατεστρεψε το κάλυμα πολυουρεθανης που μπορουσε να χρησιμοποιηθεί σαν μονωτικος δακτυλιος, εκοψε τα φισακια που πανε στους ακροδεκτες των ηχειων και τα αντικατεστισε με απλο καλωδιο και μονωτικη ταινία. -
Ο χρήστης asdf123 έγραψε:
Υ.Γ.1 Αλήθεια ξέρει κανέις πόσο έχει ο τεμπέλης σαν έξτρα;
Υ.Γ.2 Έχει κανείς κάτσει να ανοίξει τη θέση των πίσω ηχείων για να βάλει άλλα; Είναι εύκολο ή να το πάω στον Σαρακάκη να με 'χαρατσώσει'...Υ.Γ.1 Εδωσα γύρω στα 280Ε (Βγήκε η παλια κονσόλα)
Υ.Γ.2 Εβαλα αλλα το μετάνιωσα(100E), ακούγονται πολύ πιο σιγα απο τα μπροστινα, ειναι ομως 1 ιντσα μικροτερα (νομιζω 5,5 αντι 6.5). Ουσιαστικα λειτουργούν σαν (καλό) τουίτερ. Ο 'μαστορας' ισχυριζότανε οτι δεν παίρνει μεγαλύτερα. Αν καποιος εχει βαλει 6.5 θα θελα να το ξερω... Α, η τοποθέτηση ηταν αίσχος (εμείς οι βλάχοι οπως λαχει!). Δεν μπορούσε να βγάλει την ταπετσαρια, κατεστρεψε το κάλυμα πολυουρεθανης που μπορουσε να χρησιμοποιηθεί σαν μονωτικος δακτυλιος, εκοψε τα φισακια που πανε στους ακροδεκτες των ηχειων και τα αντικατεστισε με απλο καλωδιο και μονωτικη ταινία.Σου έδωσε 100 ευρώ? για όλα αυτά?
-
300 Ευρώ είναι αρκετά λεφτά και μάλλον δεν αξίζει τελικά. Το πίσω ηχείο όμως πρέπει να μπεί... Θα δοκιμάσω να το ανοίξω μόνος και άν τα βρώ σκούρα θα το πάω σε κατάστημα με ηχεία.Απο ότι κατάλαβα δεν έχω να χάσω και πολλά (αλλά έχω να δώσω πολλά ) άν δεν το πάω στο Σαρακάκη...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σου έδωσε 100 ευρώ? για όλα αυτά?
Έπρεπε ε;
Για να μην πληρώσω, θα έπρεπε να βγάλει τα ηχεία . Δεν ξέρω αν θα άντεχα να ξαναδώ το ίδιο θέαμα... (και το jazz επίσης...)
-
paidia kai egw to skeftomai gia ta pisw hxeia opws kai gia to file pou mpainei stis plates twn pisw thesewn gia pragmata..to exei kanenas kai an nai apo pou to phre?
HONDA JAZZ