-
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
καλησπέρα σε όλους..Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι ενδειξεις του κλιματισμού είναι σωστές και οι αρχικες.Κάθε φορά που το ανοίγω ανάβει το κουμπί ανακύκλωσης αέρα.Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό?Πρέπει να ανάβει η για κάποιο λόγο ρυθμίζεται μόνο του?Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΑυτό γίνεται σε πολλά μοντέλα.
Η καλή λειτοργία του κλιματισμού γίνεται με την ανακύκλωση μόνο
Το λέει και στα μανιουαλ συνηθως.Αλλιως δουλεύουν δυσκολότερα γιατί ψύχουν τον ζεστό αέρα από έξω.
Επίσσης το δικό σου μοντέλο ειναι με κουμπιά επαφής και όχι μηχανικά (εγω έχω το προηγούμενο). Αρα το computer εχει default αυτή τη ρύθμιση γιατί ειναι η σωστή. Οποτε το ανάβεις ειναι προγραμματισμένο στην ανακύκλωση για τους λόγους που σου είπα.
Δοκίμασε το κιόλας. Δουλεύει πιο γρήγορα στην ανακύκλωση. -
Το χρωμα 'taffeta white'-το λευκο δηλ. δεν βγαινει αλλο??
Δεν το χω δει ποτε στο δρομο αλλα ειμαι fan του λευκου σε καποια αυτοκινητα.Ειδικα στο jazz νομιζω του ταιριαζει.Στα μικρα αυτοκινητα τα ανοιχτα χρωματα δειχνουν μεγαλυτερες διαστασεις.Τελος παντων θεωρω πως το λευκο χρωμα ειναι καπως παρεξηγημενο...Το ελληνικο site της Honda πρεπει να ειναι απο τα λιγα ή ισως το μοναδικο που δεν εχει χρωματολογιο για το Jazz
Κατι αλλο.Στις περισσοτερες χωρες βλεπω πως υπαρχουν 2 εκδοσεις 1.2 και 1.4
Στην Ελλαδα μια 1.3!!
Προφανως ειναι η 1.4
Γιατι ομως την αναφερουν ως 1.3?Λογω φορολογιας?15αρες ζαντες αυθεντικες Honda εχει βαλει κανεις>Ποσο κοστιζουν?
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Το χρωμα 'taffeta white'-το λευκο δηλ. δεν βγαινει αλλο??
Δεν το χω δει ποτε στο δρομο αλλα ειμαι fan του λευκου σε καποια αυτοκινητα.Ειδικα στο jazz νομιζω του ταιριαζει.Στα μικρα αυτοκινητα τα ανοιχτα χρωματα δειχνουν μεγαλυτερες διαστασεις.Τελος παντων θεωρω πως το λευκο χρωμα ειναι καπως παρεξηγημενο...Το ελληνικο site της Honda πρεπει να ειναι απο τα λιγα ή ισως το μοναδικο που δεν εχει χρωματολογιο για το Jazz
Κατι αλλο.Στις περισσοτερες χωρες βλεπω πως υπαρχουν 2 εκδοσεις 1.2 και 1.4
Στην Ελλαδα μια 1.3!!
Προφανως ειναι η 1.4
Γιατι ομως την αναφερουν ως 1.3?Λογω φορολογιας?15αρες ζαντες αυθεντικες Honda εχει βαλει κανεις>Ποσο κοστιζουν?
Ευχαριστω
Παμε ανάποδα
δε νομίζω ότι βάζουν μόνο ζάντες, πακέτο βάζουν με 1000-1500 που εχει πολλά καλούδια(αεροτομή, δέρμα, ζαντες, τεμπέλη,δερ τιμόνι). Εχω ζάντες και του πάνε πολυΕιναι 9 αλογα φορολογίσιμα το αμαξι. Η αλλη εκδοση θα εκανε τα ίδια λεφτά θα ήταν φορολογικά το ίδιο και δε την φέρανε. Δεν ειναι όπως τα αλλα της WV που ειναι 1,2 και 1,4. Στην Ελλαδα θα ήτνα σαν 1,2 και 1,3 αλλα και φορολογικά, ασφαλιστικά θα έβγαινε το ίδιο
Το μεταλικό δε στο χρεώνουν στη HONDA γι αυτό παρε μεταλλικό χρώμα τσάμπα. Γιατι να παρεις άσπρο. Εχει και ενα φοβερό μπλεί καινουργιο και ένα κίτρινι ελεκτρικ
Αν εισαι Αθηνα στα κεντρικά έχουν σχεδόν όλα τα χρώματα. Εγω έτσι έκανα πηγα και τα ειδα. Το θεμα εινια να το δεις απο κοντά. τα χρωματολογια δε λενε και πολλα σε καθε περίπτωση. Α και κατι αλλο. Τα χρώματα αλλαξαν απο την ανανεωση και μετά. Αυτα που βλέπεις στο δρόμο με τα φλας στους καθρεπτες ειναι τα νεα χρώματα. Εγω εχω το παλιο...
http://www.honda.co.uk/cars/newcars/car ... eelPartNo=
Δοκιμασε αυτό γιατί εινια μόνο στο ΑΓΓΛΙΚΟ. τα περισσότερα site δεν τα εχουν τα χρωματα γιατι εινια μαζί με τον τιμοκατάλογο οπως βλέπεις. Και εγω ετσι τα χαζευα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
..δε νομίζω ότι βάζουν μόνο ζάντες, πακέτο βάζουν με 1000-1500 που εχει πολλά καλούδια(αεροτομή, δέρμα, ζαντες, τεμπέλη,δερ τιμόνι). Εχω ζάντες και του πάνε πολυΔηλ. αν θελεις να παραγγειλεις μονο ζαντες δεν σου φερνουν??.Στο πακετο (Temp ή Elegance) οι ζαντες ειναι 14αρες,εγω ρωταω για 15αρες.
Το μεταλικό δε στο χρεώνουν στη HONDA γι αυτό παρε μεταλλικό χρώμα τσάμπα. Γιατι να παρεις άσπρο.
Γιατι οπως σου ειπα ειναι θεμα γουστου και οχι χρηματων
τα χρωματολογια δε λενε και πολλα σε καθε περίπτωση.
Βλεπεις ομως ποια χρωματα ειναι διαθεσιμα.Οπως στο αγγλικο site που εβαλες και εχει τα χρωματα.Σε αλλες χωρες εχει αλλα χρωματα.Πως να ξερω στην Ελλαδα ποια φερνει ο Σαρακακης?
Αν ξερει κανεις αν ερχεται το taffeta white ας ενημερωσει
-
πες και ενα ευχαριστώ ρε μεγάλε.... Εγραψα ολοκληρη εκθεση για παρτι σου βρηκα και το λινκ.
παρε το ασπρο (οπως ο πατερας μου)
Δε θα μπορεις να το βρεις στο χιονι....Το κιτρινο να παρεις και να πας αραχωβα να σε βρίσκουν
Ολα τα χρωματα τα φέρνουν. Το Θυμαμαι το αστπρο το εχω δει και στο δρομο
Το θεμα ειναι αν ειναι ετοιμοραδοτο.
παρε τον παπρα και ρωτα http://www.papras.grδεν ξέρω για 15αρες. Σιγουρα φέρνουν. εγω εχω 14αρες απλώς ειπα οτι συμφερει το πακετο
-
Ευχαριστω
Τωρα απαντησες στις ερωτησεις μου.Πριν εγραψες μεν εκθεση αλλα οχι για αυτα που ρωτουσαΠηρα Σαρακακη και ειπαν δεν το φερνουν Οντως τα ψαχνεις στα χιονια τα λευκα...
Εσυ τι χρωμα εχεις? -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Ευχαριστω
Τωρα απαντησες στις ερωτησεις μου.Πριν εγραψες μεν εκθεση αλλα οχι για αυτα που ρωτουσαΠηρα Σαρακακη και ειπαν δεν το φερνουν Οντως τα ψαχνεις στα χιονια τα λευκα...
Εσυ τι χρωμα εχεις?θαλασσι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ευχαριστω
Εμένα μου το βάφτισαν ουρανί,όχι θαλασσί!!!
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Ευχαριστω
Εμένα μου το βάφτισαν ουρανί,όχι θαλασσί!!!
Ναι γιατί εγω έχω Θαλασσι (Σεπ2004) ενω το καινουργιο ειναι ουρανι.... οντως
-
Καλησπέρα σε όλους,
έχει έρθει η ώρα για αλλαγή οχήματος και αφού κατέληξα στο Jazz CVT είπα να πάω στον Σαρακάκη στην Γλυφάδα, να το δώ, να το οδηγήσω και να το κλείσω.
Έμεινα μόνο στο 'να το δώ', αφού αμάξι test drive θα έχει στο τέλος της εβδομάδος.
Το πρόβλημα είναι η διαθεσιμότητα του οχήματος. Μου φάνηκε σάν να μήν ήξερε και ο ίδιος πότε θα έρθουν οχήματα, αφού όπως μου είπε η παραγγελία που έρχετε τώρα(δέν ήξερε πότε ακριβώς) με πλοίο είναι όλη πουλημένη. Βασικά αυτό που μου έδωσε να καταλάβω είναι πως δέν είχε ιδέα τι γίνεται με χρόνους παράδοσης.
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία Honda?
Eαν έχετε καμία ιδέα παιδιά βοηθείστε επειδή χανόμαστε!
-
Ο χρήστης Tech@Cyclist.GR έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία Honda?Eαν έχετε καμία ιδέα παιδιά βοηθείστε επειδή χανόμαστε!
υπάρχει, γιατί αρκετοί κλείνουν αυτοκίνητα και για στοκ, αλλά θέλει ψάξιμο. Επίσης παίζουν ακυρώσεις τελευταίας στιγμής, λάθος παραγγελίες (όπου δεν το παραλαμβάνει ο πελάτης πχ)
άλλη μία σωστή επιλογή
-
Μακάρι.
Ψάχνω(στο net) τηλέφωνα αντιπροσώπων και απο αύριο το πρωί θα πέσουνε τηλέφωνα.
-
Μακάρι.Ψάχνω(στο net) τηλέφωνα αντιπροσώπων και απο αύριο το πρωί θα πέσουνε τηλέφωνα.
Για δοκιμασε στον Παπρά...
-
Ευχαριστώ !
Μία ακόμα ερώτηση. Το CD που έχει το Jazz δέν παίζει mp3 έτσι δεν είναι?
-
παρε στον παπρα που ειναι μεγαλη εκθεση και βλεπουμε.
Test drive δεν εχει στα κεντρικά?Γενικά το αμάξι πουλάει σαν τρελό γι αυτό και φεύγουν όλα.
Εχω δει και μερικά στην Αλεξάντρας στις 2 εκθέσεις αλλα δε ξέρω αν ειναι γαι πουλημα.... ή για έκθεσιακα. ριξε τηλεφωνο και στα 2 πάντως -
Ευχαριστώ !Μία ακόμα ερώτηση. Το CD που έχει το Jazz δέν παίζει mp3 έτσι δεν είναι?
οχι απ ότι ξέρω και ειναι ενσωματωμενο στην κονσόλα
-
Τζίφος κύριοι,
αναμονή μέχρι τέλος Αυγούστου στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Μίλησα με Πράπα προ ολίγου με έναν πωλητή αγενέστατο ο οποίος μου είπε ακριβώς τα ίδια με τον Σαρακάκη.
Σήμερα θα πάω να βάλω την παραγγελία και βλέπουμε πότε θα έρθει. Ελπίζω να ακυρωθεί κάτι και να το πάρω πιο νωρίς.
-
Τελικά το παρήγειλα.
Παράδοση είπανε μέχρι τέλος Αυγούστου.Οδήγησα και το CVT που είχανε για δοκιμή. Τί να πώ για το αμάξι?
Απλά είναι ένα όνειρο.
Ευκολοδήγητο, πιό σπιρτόζικο απ'ότι περήμενα και εξαιρετικό φινίρισμα.
Το δέ κιβώτιο, είναι κορυφή. Δέν νομίζω να ξαναγυρήσω ποτέ σε χειροκίνητο. Ειδικά εγώ που είμαι και τεμπέλης και τρελένομαι με τις αλλαγές όταν πέσω σε κίνηση... Θα με βοηθήσει να επανακτήσω την ψυχική μου ηρεμία.
Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις...
αααα! Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!
-
Με το καλό να σου ρθει!! Και πιο γρήγορα από τι σου πάνε!!! Παρήγγειλες κάποιο πακέτο εξοπλισμού; Πόσο πήγε η τιμή με το κλειδί στο χέρι;
-
Πήρα το CVT(αυτόματο) με τελική τιμή 15100 και δώρο τους αισθητήρες παρκαρίσματος(τρομάρα τους!).
Είχανε βγεί και κάτι πιό πλούσιες εκδόσεις με πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, πιό χλιδάτες επενδύσεις στα καθίσματα και ηλεκτρικά αναδιπλώμενους καθρέφτες.
Η συγκεκριμένη πλούσια έκδοση, εξαντλήθηκε και δέν θα ξαναέρθει. Μου εκμυστηρέυτηκε ο πωλητής οτι είχανε έρθει απο σπόντα στην Ελλάδα...Πάντως αυτό που μου τράβηξε την προσοχή, ήτανε ένα Accord Station Wagon με απίστευτο εξοπλισμό, 2λίτρο κινητήρα και τιμή 28,000 ευρώ.
HONDA JAZZ