Ο χρήστης anemar έγραψε:
Το χρωμα 'taffeta white'-το λευκο δηλ. δεν βγαινει αλλο??
Δεν το χω δει ποτε στο δρομο αλλα ειμαι fan του λευκου σε καποια αυτοκινητα.Ειδικα στο jazz νομιζω του ταιριαζει.Στα μικρα αυτοκινητα τα ανοιχτα χρωματα δειχνουν μεγαλυτερες διαστασεις.Τελος παντων θεωρω πως το λευκο χρωμα ειναι καπως παρεξηγημενο...
Το ελληνικο site της Honda πρεπει να ειναι απο τα λιγα ή ισως το μοναδικο που δεν εχει χρωματολογιο για το Jazz
Κατι αλλο.Στις περισσοτερες χωρες βλεπω πως υπαρχουν 2 εκδοσεις 1.2 και 1.4
Στην Ελλαδα μια 1.3!!
Προφανως ειναι η 1.4
Γιατι ομως την αναφερουν ως 1.3?Λογω φορολογιας?
15αρες ζαντες αυθεντικες Honda εχει βαλει κανεις>Ποσο κοστιζουν?
Ευχαριστω
Παμε ανάποδα
δε νομίζω ότι βάζουν μόνο ζάντες, πακέτο βάζουν με 1000-1500 που εχει πολλά καλούδια(αεροτομή, δέρμα, ζαντες, τεμπέλη,δερ τιμόνι). Εχω ζάντες και του πάνε πολυ
Ειναι 9 αλογα φορολογίσιμα το αμαξι. Η αλλη εκδοση θα εκανε τα ίδια λεφτά θα ήταν φορολογικά το ίδιο και δε την φέρανε. Δεν ειναι όπως τα αλλα της WV που ειναι 1,2 και 1,4. Στην Ελλαδα θα ήτνα σαν 1,2 και 1,3 αλλα και φορολογικά, ασφαλιστικά θα έβγαινε το ίδιο
Το μεταλικό δε στο χρεώνουν στη HONDA γι αυτό παρε μεταλλικό χρώμα τσάμπα. Γιατι να παρεις άσπρο. Εχει και ενα φοβερό μπλεί καινουργιο και ένα κίτρινι ελεκτρικ
Αν εισαι Αθηνα στα κεντρικά έχουν σχεδόν όλα τα χρώματα. Εγω έτσι έκανα πηγα και τα ειδα. Το θεμα εινια να το δεις απο κοντά. τα χρωματολογια δε λενε και πολλα σε καθε περίπτωση. Α και κατι αλλο. Τα χρώματα αλλαξαν απο την ανανεωση και μετά. Αυτα που βλέπεις στο δρόμο με τα φλας στους καθρεπτες ειναι τα νεα χρώματα. Εγω εχω το παλιο...
http://www.honda.co.uk/cars/newcars/car ... eelPartNo=
Δοκιμασε αυτό γιατί εινια μόνο στο ΑΓΓΛΙΚΟ. τα περισσότερα site δεν τα εχουν τα χρωματα γιατι εινια μαζί με τον τιμοκατάλογο οπως βλέπεις. Και εγω ετσι τα χαζευα