-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
To Μatrix δεν το ξέρω,αλλά στο jazz όντως λείπουν κάποια κυβικά ακόμη για να γίνει το καλύτερο μίνι ΜPV στον κόσμο.Oι χώροι του και δυνατότητες διαμόρφωσής του είναι απλά άπαιχτοι.
Προς Coyote
Πως σου φαίνεται το Jazzάκι στη sedan εκδοχή του;σαν το clio thalia που μας ηρθε απο την Τουρκια.
Με μεγάλο ποπό. Η κυρια ποπού (οσοι εχουν παιδια και εχουν δεί την ταινία με τα ρομπότ ξέρουν) -
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Μία ερώτηση για κοτόχους αυτόματου κιβωτίου κατα προτίμηση Honda.
Ένας κάτοχος αυτόματου κιβωτίου μου είπε οτι είναι πολύ πιο ευπαθή απο τα κανονικά και χρειάζονται service περισσότερα και γενικά είναι μπελάς είδικά μετα απο κάποια χιλιόμετρα... Αληθέυει για το Honda jazz ή και γενικά ισχύει κάτι τέτοιο; Θα μπλέξω; Το καλύπτει η εγγύηση της Honda άμα πάιθει τίποτα;ναι
-
To ναι πάει στο ότι το καλύπτει η εγγύηση ή στο οτι παθαίνει;;;;; Με αγχωσες τώρα...
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
To ναι πάει στο ότι το καλύπτει η εγγύηση ή στο οτι παθαίνει;;;;; Με αγχωσες τώρα...το καλυπτει και δε παθαινει τιποτα
-
**ΤΟ ΠΗΡΑ !!!
ΤΟ ΠΗΡΑ !!!
ΤΟ ΠΗΡΑ !!!
ΤΟ ΠΗΡΑ !!!
ΤΟ ΠΗΡΑ !!!
ΤΟ ΠΗΡΑ !!!
ΤΟ ΠΗΡΑ !!! ** -
αντε καλοταξιδο
-
Καλές βολτούλες!!!
-
Καλοτάξιδο φίλε μου...δεν θα το μετανοιώσεις στιγμή...
-
Τι δεν μου άρεσε;
Γιατί δεν έχει χωριστό λαμπάκι όταν ανάβουν οι ψείρες και τα διασταύρωσης; Δηλ. δεν ξέρεις το πότε είναι αναμένα τα Φώτα ψείρες ή διασταύρωσης.
Γατί δεν έχει αισθητήρα για την ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού; (αφού δεν έχει και δυνατότητα απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού)
Γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού;
Και μου άρεσαν πολλά που τα περισσότερα τα ξέρετε ήδη και γαυτο και το έχουμε και το οδηγούμε όλοι μας!!! -
Ο χρήστης mkirikis έγραψε:
Τι δεν μου άρεσε;
Γιατί δεν έχει χωριστό λαμπάκι όταν ανάβουν οι ψείρες και τα διασταύρωσης; Δηλ. δεν ξέρεις το πότε είναι αναμένα τα Φώτα ψείρες ή διασταύρωσης.Εισαι ψείρας.
Εμενα με πειράζει που δεν εχει αισθητήρα για τα μηχανάκια που έρχονται απο αριστερά! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τι δεν μου άρεσε;
Γιατί δεν έχει χωριστό λαμπάκι όταν ανάβουν οι ψείρες και τα διασταύρωσης; Δηλ. δεν ξέρεις το πότε είναι αναμένα τα Φώτα ψείρες ή διασταύρωσης.Εισαι ψείρας.
Εμενα με πειράζει που δεν εχει αισθητήρα για τα μηχανάκια που έρχονται απο αριστερά!πάρε Q7
-
Ψείρας μπορεί
Αλλά έτσι μπορείς να κινείσαι χωρίς φώτα και μόνο με τις ψείρες ενώ νομίζεις ότι τα έχεις αναμμένα (για μέσα στην πόλη μιλάω) -
Ο χρήστης mkirikis έγραψε:
Ψείρας μπορεί
Αλλά έτσι μπορείς να κινείσαι χωρίς φώτα και μόνο με τις ψείρες ενώ νομίζεις ότι τα έχεις αναμμένα (για μέσα στην πόλη μιλάω)Το πιστεύεις ότι δε το ειχα προσέξει ένα χρόνο τώρα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ψείρας μπορεί
Αλλά έτσι μπορείς να κινείσαι χωρίς φώτα και μόνο με τις ψείρες ενώ νομίζεις ότι τα έχεις αναμμένα (για μέσα στην πόλη μιλάω)Το πιστεύεις ότι δε το ειχα προσέξει ένα χρόνο τώρα?
Με συγχωρείτε φίλοι μου, αλλά τουλάχιστον εφ' όσον σουρουπώνει, μπορείς να διακρίνεις αν έχεις ανάψει τα 'μεσαία' ή όχι ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ψείρας μπορεί
Με συγχωρείτε φίλοι μου, αλλά τουλάχιστον εφ' όσον σουρουπώνει, μπορείς να διακρίνεις αν έχεις ανάψει τα 'μεσαία' ή όχι ...
Και γιατί να μην έχει μια λυχνία μέσα στο ταμπλό του μήπως κοστίζει?
-
Η μόνη σοβαρή σχετικά έλλειψη πληροφόρησης κατ' εμέ είναι το οτι δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας... Παρεπιπτόντως, το έκλεισα και το περιμένω...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι δεν μου άρεσε;
Εμενα με πειράζει που δεν εχει αισθητήρα για τα μηχανάκια που έρχονται απο αριστερά!πάρε Q7
Πλάκα κάνεις.. Έχουν βάλει τέτοιο πράγμα?
Thumbs up Audi.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι δεν μου άρεσε;
Πλάκα κάνεις.. Έχουν βάλει τέτοιο πράγμα?
Thumbs up Audi.
ο λόγος που θα βγάζανε κάτι τέτοιο (ειλικρινά δε ξέρω αν είνια αληθεια) είναι για να μειωσουν το κόστος στο φαναρτζη?..... φαντομαι οτι για το q7 θα εινια κάμποσα ευρώπουλα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ο λόγος που θα βγάζανε κάτι τέτοιο (ειλικρινά δε ξέρω αν είνια αληθεια) είναι για να μειωσουν το κόστος στο φαναρτζη?..... φαντομαι οτι για το q7 θα εινια κάμποσα ευρώπουλα.δεν νομίζω ότι το κάνανε για τον φαναρτζή, για τα μηχανάκια το κάνανε μάλλον..
-
Τι είναι το Q7?
HONDA JAZZ