-
δηλαδή 3-4 καλές χωμάτινες ειδικές,
ένα καλό γεύμα
και μια καυτή παρουσία αντιθέτου φύλου...nice weekend mate;)
-
άντε βρε καλούς αγώνες και καλούς τερματισμούς...
άλλη μια απόδειξη της παλιάς καλής ρίσης...ο τολμών νικά
καλή διασκέδαση και καλά φαγοπότια!!! -
(για φαντάσου με μέσα σε αγωνιστική φόρμα με την κοιλιά να πετάει !!! γελάς ή δεν γελάς ???).
Φυσικά και δεν γελάς. Άκου λέει! Γιατί δηλαδή, τι έχει η κακόμοιρη η κοιλίτσα;
Καλούς αγώνες
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
(για φαντάσου με μέσα σε αγωνιστική φόρμα με την κοιλιά να πετάει !!! γελάς ή δεν γελάς ???).Φυσικά και δεν γελάς. Άκου λέει! Γιατί δηλαδή, τι έχει η κακόμοιρη η κοιλίτσα;
Καλούς αγώνες
Λάμπης ΚουρτέσηςEINAI O EΞΤΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΕΡΟΣΑΚΚΟΣ)
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Καλούς αγώνες Δημήτρη και πάνω απ όλα καλή διασκέδαση.!!!
Αυτό είναι το νόημα....να περνάμε καλά ένα σβκ μακρυά από κατινιές και κακίες. -
Δημήτρη ... καλούς αγώνες !!!
Εμείς είπαμε , κερκίδα και παρέα στην ταβέρνα
-
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ καλη διασκεδαση και καλους αγωνες.
Η κερκιδα και το τραπεζι ειναι σιγουρα,καλα να παιρνας.
-
MΠΡABOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι ολόψυχα καλή διασκέδαση.............. με λίγα έξοδα................
-
Δημήτρη και από μέρους μου καλή διασκέδαση και από βάθους καρδιάς καλούς τερματισμούς.
Θυμάμαι με τι ενθουσιασμό είχες αγκαλιάσει την τότε 'τρελή ιδέα' και σου εύχομαι τον ίδιο ενθουσιασμό και τώρα!
Το ΓΙΑΠΛΑΚΑΣ να το βάλεις με μεγάλα γράμματα για να μην σε μπερδεύουν με διάφορους που θα έπρεπε να γράφουν ΓΙΑΤΣΙΓΚΑΚΙ...
Να είσαι γερός για να γελάς με τα καμώματα που θα δεις...
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Το ΓΙΑΠΛΑΚΑΣ να το βάλεις με μεγάλα γράμματα για να μην σε μπερδεύουν με διάφορους που θα έπρεπε να γράφουν ΓΙΑΤΣΙΓΚΑΚΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑΤΑΜΠΑΖΑ
-
ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ θέλουν πολλοί...
-
Νάσται όλοι καλά παιδιά για τα καλά σας λόγια !!
Καλή διασκέδαση σε όλους, 'τρέχοντες' και μή, γιαπλάκες, γιατσιγκάκιδες, γιαταμπάζιδες κλπ !!!!
-
Kαλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!!!!! Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει το κέφι! Επειδή είχα να μπω καποιες μέρες τι έκανες τελικά? Τα κατάφερες να συμμετέχεις στο Ποσειδων?
-
Άντε καλό αγώνα Δημήτρη στην πρώτη σου συμμετοχή! Συνοδηγό ποιον θα έχεις?
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Καλο αγωνα Δημητρη κοιτα να το διασκεδασεις.
Τι θα γινει θα οργανωσουμε εξεδρα για την πρωτη συμμετοχη του φιλου μας;;; -
Αφού ήμουν τάβλα για 3 μέρες με ίωση και αφού καταφέραμε (!!) να χαλάσουμε τον καλό κινητήρα, και να σπάσουμε το παρμπρίζ χωρίς καν να βγάλουμε το αυτοκίνητο απο το συνεργείο, αφού κάπου χάθηκε η φόρμα που παρήγγειλα από την Αγγλία, και αφού έφαγα τον κόσμο για να βρω μια τετράδα λάστιχα .... μπορώ να δηλώσω ότι είμαι (???) έτοιμος να τρέξω στην Κόρινθο.
Να δω τι άλλο θα μου συμβεί μέχρι την Κυριακή !!!
Άιντε να δούμε τι θα κάνουμε. Πάντως διάλεξα την καλύτερη εποχή .... με τον καρνάβαλο παρέα !!
Συνοδηγός (και αφού απορρίφθηκαν οι Moya, Grist λόγω ηλικίας) θα είναι ο κουμπάρος μου (θαρραλέο παιδί ή απλά έχει άγνοια κινδύνου)
Κατόπιν τερματισμού προβλέπετε (επιβάλετε) μεγάλη ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ !!!!
-
Καλό τερματισμό να έχετε βρε!!!
Νά κάνω ευχή καί γιά τήν όρεξη;
-
Δημήτρη, καλό αγώνα ρε φίλε και απροβλημάτιστο!!!
Να βάλουμε τον Μητσοτάκη να ευχηθεί καλή επιτυχία στους αντιπάλους σου?
-
Τα καταφέραμε. Μετά απο μερικά εγκεφαλικά και 2-3 καρδιακά επεισόδια καταφέραμε να τρέξουμε και το σημαντικότερο ........ να τερματίσουμε !!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑ !!!! Ακόμη κυκλοφορώ με το χαμόγελο στη χαζομουτσουνάρα μου
Οι δύο στόχοι μας επετεύχθησαν. Και καταφέραμε να λάβουμε μέρος (με δανεική φόρμα εγώ, με 'μαμά' κινητήρα το σταρλετάκι), και καταφέραμε να τερματίσουμε. Για χρόνους δεν το συζητάμε, δεν μας ενδιέφεραν άλλωστε.
Η εμπειρία ....... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ .... ΤΕΛΕΙΑ ...... απο τις καλύτερες της ζωής μου.
Ευτυχώς ο μεγαλύτερος φόβος μας δεν επαληθεύτηκε και καταφέραμε να μην 'αγαπηθούμε' με κανένα δέντρο, ούτε να 'αγοράσουμε' κανένα οικόπεδο.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σωτήρη Οικονόμου και Ζαχαρία Λέκκα για τις συμβουλές (ατυχία παιδιά και για το αποτέλεσμα αλλά και για το συμβάν στον τερματισμό) και την εξύψωση ηθικού όπως επίσης στον Λάμπη τον Κουρτέση για τα καλά του λόγια.
Ραντεβού στα Τρίκαλα (μάλλον)!!!
Με μια άλλη ματιά !!