-
αν εγω φτασω στον τελευταιο αγωνα και παιζω την πρωτη θεση και σιγουρα την δευτερη οτι και να γινει,τοτε κανω την παρανομια και αν με πιασουν παω δευτερος αλλιως παρτε τον πρωταθληταρα
Και έτσι για να πονηρευόμαστε λίγο περισσότερο, οι πιτσιρικάδες έχουν μάθει στο καρτ και ένα άλλο κόλπο: αν είναι να χτυπήσεις τον αντίπαλό σου και να τον πετάξεις έξω, κάντο στους δύο τελευταίους γύρους, ώστε να μην προλάβει ο Αλυτάρχης να σου ρίξει μαύρη σημαία. Πάρε την καρώ, και μετά άσε τους αγωνοδίκες να ψάχνουν (είναι και ο μπαμπάς στα πιτς).
-
Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για Α.Παπαρινόπουλο , Ν.Σταγόπουλο , Β.Ζάχο στο http://www.soaa.gr
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για Α.Παπαρινόπουλο , Ν.Σταγόπουλο , Β.Ζάχο στο http://www.soaa.grΜία εύλογη πιστεύω απορία: γιατί οι 2 μήνες αναστολής ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για Α.Παπαρινόπουλο , Ν.Σταγόπουλο , Β.Ζάχο στο http://www.soaa.gr
Μία εύλογη πιστεύω απορία: γιατί οι 2 μήνες αναστολής ?
Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ από κανέναν Νάσο μου!
-
-
?ε?δεν σχολιάζονται?porque?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μία εύλογη πιστεύω απορία: γιατί οι 2 μήνες αναστολής ?
Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ από κανέναν Νάσο μου!
giati pios itan stin peitharxiki epitropi?o papadopoylos,o patakos i o xomeini?dimokratia reeeeeeeeeeeeeeee esy min sxoliasis giati tha soy kopsoyn to moysi
-
Εγώ που νόμιζα ότι τα παγάκια είναι για τον Φραπέ!?!
Επιτέλους υπήρξαν και κάποιες κυρώσεις και τα πράγματα έχουν πάρει ενδιαφέρουσα τροπή- τουλάχιστον για την δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά νομίζω ότι στην περίπτωση του Ζάχου η επιτροπή εξάντλησε την αυστηρότητα της. Δείτε που βρίσκεται ο Σταγόπουλος στην εκκίνηση του δεύτερου σκέλους( στο χώμα!!) . Ο μόνος τρόπος για να χωρέσει και να στρίψει είναι να χρησιμοποιήσει τους άλλους για «μπέρμ» οπότε νομίζω ότι δεν υπήρχε θέμα στην επαφή μεταξύ τους. Τι λέτε?Δείτε:
http://www.photorallypress.gr/taxitita1 ... AGONES.jpg -
Ο χρήστης kjetilmob έγραψε:
Επιτέλους υπήρξαν και κάποιες κυρώσεις και τα πράγματα έχουν πάρει ενδιαφέρουσα τροπή- τουλάχιστον για την δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά νομίζω ότι στην περίπτωση του Ζάχου η επιτροπή εξάντλησε την αυστηρότητα της. Δείτε που βρίσκεται ο Σταγόπουλος στην εκκίνηση του δεύτερου σκέλους( στο χώμα!!) . Ο μόνος τρόπος για να χωρέσει και να στρίψει είναι να χρησιμοποιήσει τους άλλους για «μπέρμ» οπότε νομίζω ότι δεν υπήρχε θέμα στην επαφή μεταξύ τους. Τι λέτε?Δείτε:
http://www.photorallypress.gr/taxitita1 ... AGONES.jpgΑυτή η φωτό πρέπει να είναι από τον Α' αγώνα. Η απόφαση αναφέρεται στον Β' αγώνα
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
http://www.photorallypress.gr/taxitita1 ... AGONES.jpgΑυτή η φωτό πρέπει να είναι από τον Α' αγώνα. Η απόφαση αναφέρεται στον Β' αγώνα
Έχεις δίκιο. Είναι το πρώτο σκέλος γιατί δεύτερος είναι ο Αμερικάνος και δεν φαίνεται πουθενά ο Παπαρινόπουλος -που δεν ξεκίνησε στο πρώτο. Ακόμα και έτσι όμως, δεν θα έπρεπε στην Κ1 να βρίσκεται κάποιος κριτής ώστε να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα, ή μήπως επιτρέπεται να στρίβεις από το χώμα?
-
Εγω απο τη μερια μου ομως λεω οτι αυτος που πεφτει σε παραπτωμα ορθως τιμωρειται απο ενα πειθαρχικο που ΕΜΕΙΣ εκλεξαμε. Με σκοπο παντα τον συνετισμο και την εμπρακτη μετανοια για μια καλη συνεχεια. Κι αν δεν μας αρεσει του χρονου το αλλαζουμε. Αυτος ομως που με δημοσιες δηλωσεις απαξιωνει αθλημα, ενιαιο, θεσμους, πρεπει να πηγαινει σπιτι του δια παντος,απο μια πειθαρχικη που δυστυχως δεν εκλεγουμε εμεις, αλλα εχει υποχρεωση να διαφυλασσει τα ιερα και τα οσια του σπορ μας.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! -
Κύριε Πλατή, οπως είδατε πιο πάνω από τον εκπρόσωπο του ΣΟΑΑ, μην σχολιάζετε! Απαγορεύεται!
-
ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΙΣΤΑΣ , ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ .
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ gr ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ , Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ .
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ?
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΠ ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ν1 ΚΑΙ Ν2 ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .
ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ , ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ .
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ?
ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ , Η ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ?
ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ , ΕΝΟΟΝΤΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΦΟΣ , ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΧ , Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ , ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ?ΑΠ'ΟΤΙ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ GR. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ , ΕΜΕΙΣ .........?
-
Kyrie Anagnwstopoyle symfwnw se osa grapsate,kai erwtw me thn seira moy.... Poios ftaiei arage poy oloi aytoi(emeis) oi neoi exoyn kanei merikoys agwnes (mesa se aytoys kai egw)kai meta eksafanisthkan? Pantws oxi eseis alla oyte kai oi idioi....
Filika ena apo ta pitsi
-
Den kserw an dialegw to katallhlo topic alla 8a h8ela na deiksw thn enallaktikh odo poy akoloy8hse enas palios agwnizomenos toy enniaioy 92-93-94 kai eyxomai meta thn dokimh toy aytokinhtoy(toylaxiston kapoioi pisteyoyn se mena estw kai meta apo videokassetes me toys agwnes moy poy eidane) na moy empisteytoyne kai emena ena amaksi toy topikoy enniaioy na kanw kapoion agwna ekei http://www.dubaiautodrome.com/autodrome/default.htm opoy prwth fora fetos 8a filoksenoyne mhxanokinhto a8lhtismo.... Deite loipon kanonismoys oi 'prwtarides' se sxeseis me emas toys 'empeiroys' kai kala....
-
Μου φαινεται κυριε Χριστο ,οτι το ,η τα ερωτηματα που τιθενται ειναι περισσοτερο ρητορικα,αφου λιγο πολυ ολοι ξερουμε γιατι συμβαινει να 'χανονται' οδηγοι στη χωρα μας.
Δεν ειναι απαραιτητο να 'φταιει' κανεις,μαλλον προδιαγεγραμμενο ειναι,
και απλα ορισμενοι πανε και κοντρα στη τυχη,η στη ροη του ποταμου.
Αλλωστε ποιος οριζει το ποιος νεος ειναι 'καλος' και ποιος οχι?(συνολικα)
Ο Παπαρινοπουλος που κερδισε με ....παγακια....,ο μπατρης.....?
Θα πρεπει να βαλουμε και μετρο στο κλεψιμο?
Ο ενας κλεβει τοσο,ο αλλος κλεβει τοσο,αρα προκυπτει οτι ο Χ ειναι καλυτερος,κλπ,κλπ......
Σκεψου ποσοι ....νεοι(η και παλιοι μετεπειτα).....εχουν κλεψει με χοντρα η λιγοτερο χοντρα 'κλεψιματα' αλλα δεν πιαστηκαν.....
Να μην ξεχναμε ομως πως αυτη ειναι η ζωη,και οτι αυτο δεν το ...ανακαλυψαμε εμεις εδω του μηχανοκινητου,αλλα ανεκαθεν ειναι κυριαρχο μεταξυ των ανθρωπων οταν τιθεται θεμα διακρισης.
Σε αντιθεση με αυτον τον....κανονα ερχεται η ....σπανια ευγενης αμιλλα.
Συμπερασμα:εμεις για ποιο λογο να αναρωτηθουμε,ψιλογνωριζουμε,ασε τους δημοσιογραφους για αυτο! -
Επισης,προς πληροφορηση,ειχε διαφημιση κανονικη στο Seven για την πιστα το ΣΚ.
Οποτε εχουμε πιστα-ντραγστερ-ντριφτ / ραλλυ-αναβασεις(?) 3-0,
με πολλα γκολ απο τα αποδυτηρια..................Προσοχη,ε με 0 παραβολο για τις συμμετοχες στην πιστα................
Α,απο του χρονου θελω μηδεν και στα ραλλυ,τι, μ....ς ειμαι,αφου προσφερω,ακους ΣΟΑΑ!Τι θα γινει επιτελους με αυτην την προβολη,θα υπαρξουν καποια μινιμουμ που θα πρεπει να κανουν οι λεσχες-οργανωτες????
η και με το τιποτα μπορουμε να κανουμε-παρουμε αγωνα??? -
Δημήτρη, οι πίστες είναι... επιχορηγούμενες απλούστατα επειδή κόντεψαν να κλείσουν! Από το να πάψει ο θεσμός, πολύ σωστά έκαναν μια προσπάθεια να τον αναβιώσουν.
Από την άλλη με 124 συμμετοχές σε ένα Ράλι που δεν είχες ιδέα που θα είναι, για ποιο λόγο να το κάνουν δωρεάν;
Για δες και τις αναβάσεις, την 'φτηνή' μέθοδο να συμμετέχεις σε αγώνες!! Πόσο παράβολο πλήρωνες το 97 με το Ν1, πόσο κάνει σήμερα; Να πέσει; Αν ερημώσει σαν την πίστα ίσως γίνει και αυτό!
-
(να το γραψω εδω ,μια που αφορα γενικα την πιστα και οχι μονο ενιαιο,ρωταω κανα Κουκ&Σια?)
Ενα μικρο συμπερασμα απο τις συμμετοχες της Ταχυτητας το ΣΚ,
βλεπουμε οτι η σπορ1600 πεφτει η εχει ηδη πεσει αρκετα......
επισης βλεπουμε οτι ενω παμε να πιασουμε στις κατηγοριες την ...ποσοτητα.. αυτο δεν σημαινει οτι εχουμε και την ποιοτητα για να κρατησουμε τους θεατες.
Πιθανον να πρεπει να πουμε ευτυχως που υπαρχει το ενιαιο.
Τι βλεπετε κυριοι εμπειροι των ...πιστων...(κΧριστο,κΔημο,κ.α.)
Σε τι δρομο βρισκομαστε?
Αρκει να σκεφτουμε ολοι μας οτι κυριως λογος της ..ποσοτητας αυτης ειναι το 0 παραβολο.
Μου φαινεται προσωπικα οτι ...τον εχουμε τιγκαρει τον αρρωστο στα αντιβιωτικα,μπας και μεινει ορθιος.... -
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΑΚΗΔΕΣ.....
ΕΝΙΑΙΟ 2005