-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Και εγώ πιστεύω ότι το smart έχει λόγο και ουσία ύπαρξης, ασχέτως του αν κάποιοι το πέρνουν (και) για άλλους λόγους.
Μόνο που στα μάτια μου είναι ανολοκλήρωτο. Ισχυρίζεται ότι παρκάρει κάθετα μόνο που στην πράξη αυτό δύσκολα γίνεται - εξέχει πολύ. Είναι 2,5 μέτρα ενώ θα έπρεπε να είναι 2.
Μπορεί να το κάνει αυτό μια εταιρία? Να υιοθετήσει πχ. μια θέση οδήγησης τύπου scooter και να ρίξει το μήκος όσο πιο κοντά γίνεται στα 2 μέτρα (αυτό έιναι το max πλάτος των αυτοκινήτων)Θεωρητικά στο σχεδιασμό θέσεων στάθμευσης λαμβάνεται πλάτος 2,5 μέτρων.Στην πράξη διαφέρουν τα πράγματα.Δεν είναι εύκολο να πέσουν κάτω από τα 2,5 μέτρα, για λόγους παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.Βέβαια χωράει άνετα στα πεζοδρόμια και στις πλατείες, έξω από καφετέριες...
-
Ο χρήστης 106rallye03 έγραψε:
Εγω μια χαρα καθετα το βαζω, και στη Θεσσαλονικη γινεται χαμος απο Smart πλεον, απλα γιατι ειναι το ΜΟΝΟ που δεν σου σπαει τα νευρα στην πολη και το παρκινγκ...Αφου δεν εχετε ζησει με Smart, γιατι τοση εχθρα; Μαλλον ψιλοζηλευετε εμας που παρκαρουμε
Καλά δεν έχω και κανένα 5 μετρο για να ζηλέψω! Αν και ορισμένες φορές...Σοβαρά τώρα το Σμαρτ μια χαρά είναι (αν και το θεωρώ άσχημο, αλλά είναι υποκειμενικό)-η τιμή του δεν είναι καλή!!!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
...η τιμή του δεν είναι καλή!!!Εδώ και μερικές μέρες ο Λαϊνόπουλος δίνει διαφημιστικά smart με τα σήματα της ΤΙΜ με έκπτωση 2300 ευρώ. Αν λοιπόν η τιμή είναι το πρόβλημα, τώρα είναι η ευκαιρία!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
...η τιμή του δεν είναι καλή!!!
Εδώ και μερικές μέρες ο Λαϊνόπουλος δίνει διαφημιστικά smart με τα σήματα της ΤΙΜ με έκπτωση 2300 ευρώ. Αν λοιπόν η τιμή είναι το πρόβλημα, τώρα είναι η ευκαιρία!
Και να μαι κινητή διαφήμιση;;;Οχι ευχαριστώ!!!Όπου πηγαίνω θα με κοιτάζουν και θα περιμένουν να δουν μέσα το χαζούλη της διαφήμισης!Εκτός αν σκάσει και καμιά έκπτωση ΤΙΜ γιατί το ξεχείλωσα...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εδώ και μερικές μέρες ο Λαϊνόπουλος δίνει διαφημιστικά smart με τα σήματα της ΤΙΜ με έκπτωση 2300 ευρώ. Αν λοιπόν η τιμή είναι το πρόβλημα, τώρα είναι η ευκαιρία!Τι παιδιά είναι αυτοί, θα είναι ο οδηγός μία κινητή διαφήμιση/ρόμπα για 2.300 ευρώ...
Να ήταν στη μισή τιμή πάει στο δ***λο αλλά όχι και για 2.300...
-
Και να μαι κινητή διαφήμιση;;;Οχι ευχαριστώ!!!Όπου πηγαίνω θα με κοιτάζουν και θα περιμένουν να δουν μέσα το χαζούλη της διαφήμισης!Εκτός αν σκάσει και καμιά έκπτωση ΤΙΜ γιατί το ξεχείλωσα...Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο. Τα 2300 ευρώ στα 11.000 που κοστίζει το αυτοκίνητο είναι μια έκπτωση της τάξεως του ~20%! Αν δε σ' ενδιαφέρει που θα μπορείς να το πουλήσεις σχεδόν στην ίδια τιμή που το αγόρασες (μιας και κρατάει καλά την αξία του) και πιστεύεις ότι η διαφήμιση θα χαλάσει το image σου, μην το πάρεις.
Τι παιδιά είναι αυτοί, θα είναι ο οδηγός μία κινητή διαφήμιση/ρόμπα για 2.300 ευρώ...
Να ήταν στη μισή τιμή πάει στο δ***λο αλλά όχι και για 2.300...Ναι περίμενε εσύ να στο κάνουν δώρο!!
Για 1 χρόνο θα έχεις τη διαφήμιση (η οποία δε νομίζω να έχει το Ρούλη του τηλεοπτικού spot). Εξάλλου με τα ίδια λεφτά δεν παίρνεις ούτε picanto (τυχαίο παράδειγμα) και στην τελική στην κ@ρ@πουc@κλα σου τι θα πουν οι άλλοι.... -
Έχω την εντύπωση οτι είναι για τρία χρόνια η διαφήμιση και όχι για ένα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και το Smart το μόνο που κάνει είναι να παρκάρει όπου να ναι, έτσι ώστε η ξανθιά κολωνακιώτισσα να μην περπατήσει ούτε 5 μέτρα από τα καινούρια Prada του Καλογήρου...
Γιατί τέτοια εμπάθεια προς το αγοραστικό κοινό των Smart? Ακόμα και έτσι να είναι, που προσωπικά διαφωνώ αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, τι σε ενοχλεί εσένα αν η ξανθιά κολωνακιώτισσα έχει λεφτά και βαριέται να περπατήσει?
Εδώ θα πω τη δική μου άποψη. Στην αρχή όντως, το παίρνανε κυρίως για εφφέ. Τελικά υπήρξαν και αγοραστές που το πήραν γι'αυτό που είναι: ένα ευέλικτο μικρό αυτοκίνητο.
Αντικειμενικά μιλώντας, καλύτερα να κυκλοφορούν μικρά αυτοκίνητα στις πόλεις. Πιάνουν λιγότερο χώρο, καίνε λιγότερο, ρυπαίνουν λιγότερο, ταλαιπωρούν τους οδηγούς τους λιγότερο στους ελιγμούς. Άρα, παρά τις εμφανείς και εγγενείς αδυναμίες του στην οδήγηση εκτός πόλης, κάτι προσφέρει.
Όμως, για πολλοστή φορά θα εκφράσω την αντίρρησή μου προς όλους και όλες όσους/όσες αγοράζουν αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να κάνουν τη φιγούρα τους. Και, στην τελική, είναι ένδειξη φοβερής αναισθησίας και ανοησίας το να λες 'αχ, βαριέμαι να περπατήσω 500 μέτρα, ας πάρω το τουτούνι μου' κι ας κάνεις τελικά 5 χλμ. μέχρι να βρεις να το παρκάρεις, έχοντας κάψει άσκοπα βενζίνη, έχοντας ταλαιπωρήσει τον εαυτό σου και τους άλλους άσκοπα, έχοντας ρυπάνει άσκοπα.
Δε μ'απασχολεί το είδος του οχήματος ή το χρώμα των μαλλιών του ιδιοκτήτη του, αλλά η νοοτροπία 'καβάλα παν στην εκκληcιά, καβάλα προσκυνάνε'. Κάποτε πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Δηλαδή ΧΘΕΣ.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι είναι για τρία χρόνια η διαφήμιση και όχι για ένα!Τρία χρόνια είναι σίγουρα αυτά με τη διαφήμιση της 'ΜΥΘΟΣ'. Της ΤΙΜ όπως και της Vodafone είναι ένας χρόνος.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι είναι για τρία χρόνια η διαφήμιση και όχι για ένα!Κι εγώ έτσι πιστεύω.Και πας κάθε τόσο και σε τσεκάρουν αν το χεις βάψει...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και το Smart το μόνο που κάνει είναι να παρκάρει όπου να ναι, έτσι ώστε η ξανθιά κολωνακιώτισσα να μην περπατήσει ούτε 5 μέτρα από τα καινούρια Prada του Καλογήρου...
Γιατί τέτοια εμπάθεια προς το αγοραστικό κοινό των Smart? Ακόμα και έτσι να είναι, που προσωπικά διαφωνώ αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, τι σε ενοχλεί εσένα αν η ξανθιά κολωνακιώτισσα έχει λεφτά και βαριέται να περπατήσει?
Εδώ θα πω τη δική μου άποψη. Στην αρχή όντως, το παίρνανε κυρίως για εφφέ. Τελικά υπήρξαν και αγοραστές που το πήραν γι'αυτό που είναι: ένα ευέλικτο μικρό αυτοκίνητο.
Αντικειμενικά μιλώντας, καλύτερα να κυκλοφορούν μικρά αυτοκίνητα στις πόλεις. Πιάνουν λιγότερο χώρο, καίνε λιγότερο, ρυπαίνουν λιγότερο, ταλαιπωρούν τους οδηγούς τους λιγότερο στους ελιγμούς. Άρα, παρά τις εμφανείς και εγγενείς αδυναμίες του στην οδήγηση εκτός πόλης, κάτι προσφέρει.
Όμως, για πολλοστή φορά θα εκφράσω την αντίρρησή μου προς όλους και όλες όσους/όσες αγοράζουν αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να κάνουν τη φιγούρα τους. Και, στην τελική, είναι ένδειξη φοβερής αναισθησίας και ανοησίας το να λες 'αχ, βαριέμαι να περπατήσω 500 μέτρα, ας πάρω το τουτούνι μου' κι ας κάνεις τελικά 5 χλμ. μέχρι να βρεις να το παρκάρεις, έχοντας κάψει άσκοπα βενζίνη, έχοντας ταλαιπωρήσει τον εαυτό σου και τους άλλους άσκοπα, έχοντας ρυπάνει άσκοπα.
Δε μ'απασχολεί το είδος του οχήματος ή το χρώμα των μαλλιών του ιδιοκτήτη του, αλλά η νοοτροπία 'καβάλα παν στην εκκληcιά, καβάλα προσκυνάνε'. Κάποτε πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Δηλαδή ΧΘΕΣ.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!
-
Έχω την εντύπωση οτι είναι για τρία χρόνια η διαφήμιση και όχι για ένα!
Κι εγώ έτσι πιστεύω.Και πας κάθε τόσο και σε τσεκάρουν αν το χεις βάψει...
Για όσους ανοίξαν μόλις τώρα την τηλεόραση τους:
1 χρόνο για τα ΤΙΜ, 3 χρόνια για τα mythos και ίσως και για πολλές άλλες διαφημίσεις!. Δεν είναι ότι έτσι πιστεύω, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με τον skullone
-
SMART 4 EVER
-
-
Να το smart crosstown που μάλλον θα είναι ο διάδοχος του ForTwo.
Αρκετά άσχημο εκ πρώτης όψεως.Έχει μεγαλώσει και λίγο απο 2.5 σε 2.68μ.http://www.germancarfans.com/news.cfm/NewsID/2050912.006/smart/1.html
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Να το smart crosstown που μάλλον θα είναι ο διάδοχος του ForTwo.
Αρκετά άσχημο εκ πρώτης όψεως.Έχει μεγαλώσει και λίγο απο 2.5 σε 2.68μ.Όχι βέβαια.... αυτό ήταν απλά μια σχεδιαστική άσκηση για την έκθεση. Υπάρχουν άλλα σχέδια πολύ καλύτερα αισθητικά (αν και δεν ξέρω αν είναι καλύτερα του υπάρχοντος). Μάλλον προβλέπεται αύξηση μήκους και πλάτους, αύξηση κυβισμού και προσπάθεια για επιπλέον θέσεις. Βέβαια τότε δεν θα παρκάρει κάθετα....
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=46611
**Τον Απρίλιο 2007 το νέο Smart ForTwo **
'Τον Απρίλιο του 2007 θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά ο διάδοχος του Smart ForTwo. Πληροφορίες που διέρρευσαν από ηγετικά στελέχη της DaimlerChrysler αναφέρουν πως θα είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία της Smart να αναστρέψει τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα.
Το Smart ForTwo ξεκίνησε να διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά το 1998, χωρίς όμως να σημειώσει την επιτυχία που περίμενε η κατασκευάστρια εταιρεία.'Για σύγκριση με το υπάρχον:
-
Mη γελάσει κανείς. Πρόκειται για επίσημο preview του επόμενου fortwo.
http://images.leftlanenews.com/content/ ... review.jpg
http://images.leftlanenews.com/content/ ... review.jpg
http://images.leftlanenews.com/content/ ... review.jpg -
-
Επίσημα σκίτσα!
Smart Fortwo 2007