-
χωρίς να έχω κάτι εναντίον των ιταλικών αυτοκινήτων για την αλφα 147 έχω ακούσει τα εξής-
από τις πρώτες 120 που είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη οι μισές ράγισαν τη μηχανή λόγω λάθους σχεδιασμού,- το μπουζί εστελνε τον σπινθήρα πάνω στο μέταλο
-ένας γνωστός μου που έχει μία κάθε φορά που ξεκινάει η μηχανή,ρετάρει και τρίζει όλο το αμάξι υπερβολικά κατά το το ξεκίνημα- από έναν υπάλληλο της φιατ που έχει αλφα 156 1.6 μου είπε ότι το πήγαινε από Αθήνα-Θεσσαλονίκη πλακωμένος και του πήδηξε ο ιμάντας 2 δόντια αρα πάπαλα η μηχανή.
αυτά...
- από έναν υπάλληλο της φιατ που έχει αλφα 156 1.6 μου είπε ότι το πήγαινε από Αθήνα-Θεσσαλονίκη πλακωμένος και του πήδηξε ο ιμάντας 2 δόντια αρα πάπαλα η μηχανή.
-
Dimitrios
ο κινητηρας της 147 δεν εχει λαθος στην κατασκευη του!
Αστοχεια υλικου μπορει να υπαρξει σε ολα τα αυτοκινητα!
Επιτελους με 'το ειπε ο μαστρομητσος'!
Αν διαβασει κανεις το γραμμα σου βγαζει το συμπερασμα οτι ΟΛΕΣ οι 147 εχουν καποιο βασικο λαθος!
Απλα, κοιταξε εδω http://www.intothered.dk/news/0412_sturupalfa147.html
και κοιταξε τι αυτοκινητα χρησιμοποιουν στην πιστα του χωριου μου!
http://www.sturupraceway.dk/swedish/
6 καμματια 147 Selespeed που εχουν δειξει οτι αντεχουν σε πολυ σκληρη χρηση!
και 6 κομματια Stilo Abarth!
Σπυρος -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
χωρίς να έχω κάτι εναντίον των ιταλικών αυτοκινήτων για την αλφα 147 έχω ακούσει τα εξήςΔημήτρη μην πιστεύεις ότι ακούς. Ειδικά το πρώτο που λες φωνάζει ράδιο αρβύλα από μακρυά. Και επειδή μένω Θεσσαλονίκη κάτι θα ήξερα.
Για το δεύτερο μπορεί ο φίλος σου να έχει χαλασμένο μεταβλητό. Να πάει να το κοιτάξει. Για το τρίτο συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα, αν πχ κατέβασε από 130 σε 2α!Η 147 είναι ίσως το πιο απροβλημάτιστο ιταλικό ever. Ο μόνος λόγος για να μην το πάρει η Μαρία θα μπορούσε να είναι ο πολύ μικρός χώρος αποσκευών ή η υψηλή κατανάλωση ειδικά μέσα στην πόλη. Κατά τα λοιπά θα την αποζημιώσει με το παραπάνω.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
χωρίς να έχω κάτι εναντίον των ιταλικών αυτοκινήτων για την αλφα 147 έχω ακούσει τα εξής
Δημήτρη μην πιστεύεις ότι ακούς. Ειδικά το πρώτο που λες φωνάζει ράδιο αρβύλα από μακρυά. Και επειδή μένω Θεσσαλονίκη κάτι θα ήξερα.
Για το δεύτερο μπορεί ο φίλος σου να έχει χαλασμένο μεταβλητό. Να πάει να το κοιτάξει. Για το τρίτο συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα, αν πχ κατέβασε από 130 σε 2α!Η 147 είναι ίσως το πιο απροβλημάτιστο ιταλικό ever. Ο μόνος λόγος για να μην το πάρει η Μαρία θα μπορούσε να είναι ο πολύ μικρός χώρος αποσκευών ή η υψηλή κατανάλωση ειδικά μέσα στην πόλη. Κατά τα λοιπά θα την αποζημιώσει με το παραπάνω.
το σκέφτηκα πολύ πριν γράψω το ποστ μου γιατί ήξερα ότι θα μου την ''πέσετε''
όπως είπα και πριν δεν έχω κάτι εναντίον των ιταλικών, το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ενα τσινκουετσέντο.
για το πρώτο που είπα το ακουσα από αξιόπιστη πηγή,λόγω της σχολής που σπούδαζα είχα πολλές επαφές με συνεργεια και μηχανικούς
για το δεύτερο μιλάμε για καινούριο αυτοκίνητο
όσο για το τρίτο όπως και έγραψα ό τύπος πήγαινε τέρμα γκάζι με αιρκοντίσιον ανοιχτό καλοκαίρι και το καψε.αυτά....
-
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Dimitrios
Αν διαβασει κανεις το γραμμα σου βγαζει το συμπερασμα οτι ΟΛΕΣ οι 147 εχουν καποιο βασικο λαθος!
ΣπυροςΦίλε μου αν αυτό κατάλαβες καλύτερα να φρεσκάρεις τα ελληνικά σου.
Εγώ έγραψα για τις πρώτες 120 αλφα 147 που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη,
άρα μιλάω για πρόβλημα νεότητας και όχι για πρόβλημα που έχουν όλες οι 147.Δεν έγραψα πουθενά ότι ο κινητήρας στην υπάρχουσα μορφή του έχει κάποιο λάθος στην κατασκευή του. -
Λοιπον
Για να φρεσκαρω τα Ελληνικα μου δεν γινεται, επειδη ειμαι αρκετα μεγαλος στην ηλικια και δεν υπαρχουν Ελληνικα σχολεια εδω!
Αν και εγραφες σαφως για την πρωτη παρτιδα(αυτο ειναι τελειως προτακουστο εδω στην Σουηδια οτι θα ειχανε οι πρωτες παρτιδες καποιο τετοιο προβλημα!), το υπολοιπο υφος και γλωσσα αφηνε να εννοηθει οτι γενικα το αυτοκινητο ειναι αναξιοπιστο και αποτυχια!
Και μαλιστα, χωρις να εχεις ενα τετοιο αυτοκινητο αν καταλαβαινω απο τα γραφωμενα σου!
Μαρακι, παρτο, κανενα προβλημα, στο εγγυαμαι εγω!
Ασε τους εκτος να λενε οτι θελουν!
Σπυρος -
Eν συντομία,οι twinspark είναι απολύτως αξιόπιστα μηχανικά σύνολα.Η εμπειρία πολύ κοντινών μου ανθρώπων με συνολικά χλμ. που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 120000 χλμ. με τέτοιους κινητήρες δείχνει αυτό ακριβώς!
Ακόμη και οι boxer (για τους οποίους έχω προσωπική πείρα 82000χλμ. στο δικό μου και περίπου 200000χλμ. στου κοντινού μου συγγενή),από καθαρά μηχανολογικής απόψεως είναι αξιόπιστοι!Το σχόλιό μου έχει να κάνει με μοντέλα όπως 146 1.6 Boxer,145 1.6 TS kai 33 1.7 16V,των οποίων οι κινητήρες (όχι τόσο τα περιφερειακά στην 146) έχουν αποδειχθεί απροβλημάτιστοι.
Κοινώς,go for it άφοβα!!
-
από τις πρώτες 120 που είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη οι μισές ράγισαν τη μηχανή λόγω λάθους σχεδιασμού,- το μπουζί εστελνε τον σπινθήρα πάνω στο μέταλοΌχι λάθος σχεδιασμός, μάλλον ελαττωματική παρτίδα κάποιου εξαρτήματος ή πρόβλημα στη συναρμολόγηση.
-ένας γνωστός μου που έχει μία κάθε φορά που ξεκινάει η μηχανή,ρετάρει και τρίζει όλο το αμάξι υπερβολικά κατά το το ξεκίνημα
Μήπως έχει πλύνει τον κινητήρα; Να ανοίξει την κεφαλή και να κοιτάξει τις εσοχές των μπουζί μήπως έχουν μαζέψει νερό και λάδια. Όταν πλένεται με νερό υπό πίεση ένας TS πρέπει να ανοίγεται η κεφαλή και να στεγνώνονται οι εσοχές των μπουζί με αέρα υψηλής πίεσης.
- από έναν υπάλληλο της φιατ που έχει αλφα 156 1.6 μου είπε ότι το πήγαινε από Αθήνα-Θεσσαλονίκη πλακωμένος και του πήδηξε ο ιμάντας 2 δόντια αρα πάπαλα η μηχανή.
Αυτό είναι ή οδηγικό λάθος (άτσαλο κατέβασμα όπως αναφέρθηκε) ή ελαττωματικός ιμάντας ή εντατήρας. Πριν πόσο καιρό τα είχε αλλάξει;
-
Λίγο εκτός θέματος, αλλά είναι απαραίτητο να πλένεται ο κινητήρας; Επειδή φοβάμαι το νερό στα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά, του ρίχνω σπάνια ένα ξεσκόνισμα. Νερό ποτέ.
-
όπως είπα και πριν δεν έχω κάτι εναντίον των ιταλικών, το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ενα τσινκουετσέντο.
για το πρώτο που είπα το ακουσα από αξιόπιστη πηγή,λόγω της σχολής που σπούδαζα είχα πολλές επαφές με συνεργεια και μηχανικούς
Δημήτρη δε νομίζω εγώ τουλάχιστον να σου την έπεσα. Επιμένω πάντως ότι το πρώτο που λες ακούγεται για ράδιο αρβύλα, χωρίς φυσικά να ευθύνεσαι εσύ για αυτό. 60 αυτοκίνητα είναι μεγάλος αριθμός, και θα είχε μαθευτεί στους κύκλους μας, αφού κι εμείς κάποιες πηγές έχουμε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λίγο εκτός θέματος, αλλά είναι απαραίτητο να πλένεται ο κινητήρας; Επειδή φοβάμαι το νερό στα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά, του ρίχνω σπάνια ένα ξεσκόνισμα. Νερό ποτέ.Και πολύ καλά κάνεις. Πλύσιμο κινητήρα μονάχα από μηχανικούς και ποτέ σε βενζινάδικο.
-
Dimitrios
άρα μιλάω για πρόβλημα νεότητας και όχι για πρόβλημα που έχουν όλες οι 147.Δεν έγραψα πουθενά ότι ο κινητήρας στην υπάρχουσα μορφή του έχει κάποιο λάθος στην κατασκευή του.-
αν ήταν σχεδιαστικό λάθος θα το πάθαιναν όλες
-
σχεδιαστικό λάθος που χτύπησε τη φουρνιά που πήγε Θεσσαλονίκη; Γιατί όχι ΑΘΗΝΑ που θα πούλησε λογικά και περισσότερες;
-
Στις υπόλοιπες χώρες δεν έτυχε; Δεδομένου πως στην Ελβετία είδα την φέισλιφτ πριν 3 μήνες (σε αντιπροσωπεία ΧΩΡΙΟΎ!!!) και ΤΩΡΑ έφτασε Ελλάδα, μάλλον και η 1η γενιά κάπως έτσι άργησε... Γιατί δεν ΒΟΥΗΞΕ η Ευρώπη; Στην Ελλάδα μόνο έλαχε, και μάλιστα Θεσ/νίκη...
-
Υπάρχει κανένας που να έχει γνωστό και να ΕΧΕΙ ΔΕΙ μια τέτοια περίπτωση; Δεν μπορεί! Είμαστε και πολλοί και ανήσυχοι εδωμέσα, όλο και κάποιος θα το ΕΙΔΕ (όχι άκουσε...)
Μου θυμίζει το... στρατό που όλοι μου έλεγαν πόσο μαύρα θα πέρναγα εκεί που ΘΑ πήγαινα γιατί είχαν φίλο που τους είπε τέρατα, και τελικά νορμάλ η κατάσταση...
Επίσης για άλλες μεταθέσεις έλεγαν πόσο καλά πάει η υπηρεσία στην μονάδα αυτή, και όσοι πήγαν και τους ήξερα καλά να μην μου λένε φούμαρα έμαθα πως πέρναγαν πάνω κάτω τα ίδια με μας...Ράδιο αρβύλα, όπως αναφέρθηκε εύστοχα παραπάνω.
-
-
Μαρακι, παρτο, κανενα προβλημα, στο εγγυαμαι εγω!
Ασε τους εκτος να λενε οτι θελουν!
ΣπυροςΌπως και ειπα πριν δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις 147. Βέβαια εσύ σαν αλφίστι δεν είσαι και ο πλέον αντικειμενικός.Όταν λες ότι το εγγυάσαι εσύ ο ίδιος τι ακριβώς εννοείς?Αν έχει πρόβλημα θα κατέβεις από τη Σουηδία και θα της το λύσεις?
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Δημήτρη δε νομίζω εγώ τουλάχιστον να σου την έπεσα. Επιμένω πάντως ότι το πρώτο που λες ακούγεται για ράδιο αρβύλα, χωρίς φυσικά να ευθύνεσαι εσύ για αυτό. 60 αυτοκίνητα είναι μεγάλος αριθμός, και θα είχε μαθευτεί στους κύκλους μας, αφού κι εμείς κάποιες πηγές έχουμε.
¨Οταν λέω ότι θα μου την 'πέσετε' το εννοώ χιουμοριστικά.Εξάλλου δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και ούτε εσύ αλλά ούτε και εγώ θα επωφεληθούμε με άμεσο τρόπο αν η Μαρία πάρει 147 ή γκολφ ή οτιδήποτε άλλο.Σωστά?
Από εκεί και πέρα θα πω αυτό και τελειώνω.
Υπάρχουν τριών είδών ανακλήσεις.1η περιπτωση-
Η 'ανάκληση' και επισκευή του ελαττωματικού εξαρτήματος γίνεται κρυφά από τον ιδιοκτήτη.¨Οταν πάει το αυτοκίνητο για προγραμματισμένο σέρβις η αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος γίνεται χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης.
Οι λόγοι για μια τέτοια τακτική είναι προφανείς-Η εταιρεία δεν θέλει να εκτεθεί στην κοινή γνώμη2η περίπτωση
Η ανάκληση γίνεται δημόσια γνωστή και αποστέλλονται γράμματα σε όλους τους ιδιοκτήτες που έχουν το ελαττωματικό εξάρτημα στο αυτοκίνητό τους.
3η περίπτωση
Η ανάκληση δεν γίνεται δημόσια γνωστή και απόστελλονται μόνο γράμματα στους ιδιοκτήτες που έχουν το ελαττωματίκό εξάρτημα στο αυτοκίνητό τους.
Το ότι μένεις στη Θεσσαλονίκη δεν μου λέει τίποτα.Πολλές από τις ανακλήσεις όπως προείπα γίνονται μυστικά.Ποιος από εσάς γνωρίζει ότι σε όλα τα rav4 mk1 με αυτόματο κιβώτιο πού ήρθαν στην Β.Ελλάδα αλλάχτηκαν τα αυτόματα κιβώτια στην εγγύηση?
Ποιος από εσάς γνωρίζει ότι σε όλα τα passat facelifted αλλάζονται τα ψαλίδια γιατί είναι ελαττωματικά?
Ποιος γνωρίζει ότι σε πολλά γκολφ 5 υπάρχει πρόβλημα με το καντράν?
Με αυτά τα παραδείγματα δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνος απλά προσπαθώ να σου αποδείξω ότι τέτοιες πληροφορίες για ανακλήσεις τις μαθαίνεις μόνο αν είσαι της δουλειάς και είτε δουλεύεις σε αντιπροσωπεία είτε έχεις κάποιο πολύ γνωστό.Ακόμη και μερικοί νέοι μηχανικοί που δουλεύουν στις εν λόγω αντιπροσωπείες δεν τα μαθαίνουν για να μην διαδίδεται το πρόβλημα.
Επίσης ποιος απο εσας γνωρίζει ότι γνωστή αντιπροσωπεία πούλησε σαν καινούρια αμάξια τρακαρισμένα?Είναι γνωστό ότι σε πολλές αντιπροσωπείες η μεταφορά των αυτοκινήτων από το λιμάνι προς την αντιπροσωπεία δεν γίνεται με νταλίκα αλλά από μηχανικούς της αντιπροσωπείας οι οποίοι τα σκίζουν μέχρι να φτάσουν στην αντιπροσωπεία.
Αυτά.... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
από τις πρώτες 120 που είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη οι μισές ράγισαν τη μηχανή λόγω λάθους σχεδιασμού,- το μπουζί εστελνε τον σπινθήρα πάνω στο μέταλο
Όχι λάθος σχεδιασμός, μάλλον ελαττωματική παρτίδα κάποιου εξαρτήματος ή πρόβλημα στη συναρμολόγηση.
Eλλατωματική παρτίδα-αυτό ήθελα να πω
-ένας γνωστός μου που έχει μία κάθε φορά που ξεκινάει η μηχανή,ρετάρει και τρίζει όλο το αμάξι υπερβολικά κατά το το ξεκίνημα
Μήπως έχει πλύνει τον κινητήρα; Να ανοίξει την κεφαλή και να κοιτάξει τις εσοχές των μπουζί μήπως έχουν μαζέψει νερό και λάδια. Όταν πλένεται με νερό υπό πίεση ένας TS πρέπει να ανοίγεται η κεφαλή και να στεγνώνονται οι εσοχές των μπουζί με αέρα υψηλής πίεσης.
Δεν έχει πλύνει κινητήρα.Το αυτοκίνητο το κάνει έτσι σχεδόν από καινούριο.
Αυτό είναι ή οδηγικό λάθος (άτσαλο κατέβασμα όπως αναφέρθηκε) ή ελαττωματικός ιμάντας ή εντατήρας. Πριν πόσο καιρό τα είχε αλλάξει;
Αν ήταν ελαττωματικό ή όχι δεν γνωρίζω.Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι κάηκε ο κινητήρας σε 2 χρονών αυτοκινήτο καθώς πήγαινε τέρμα γκάζι με το αικοντίσιο ανοιχτό και πλήρωσε ζημιά πάνω από μύριο.Αν ήταν τογιότα θα του είχαν αλλάξει κινητήρα δωρεάν στην εγγύηση.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Dimitrios
άρα μιλάω για πρόβλημα νεότητας και όχι για πρόβλημα που έχουν όλες οι 147.Δεν έγραψα πουθενά ότι ο κινητήρας στην υπάρχουσα μορφή του έχει κάποιο λάθος στην κατασκευή του.-
αν ήταν σχεδιαστικό λάθος θα το πάθαιναν όλες
-
σχεδιαστικό λάθος που χτύπησε τη φουρνιά που πήγε Θεσσαλονίκη; Γιατί όχι ΑΘΗΝΑ που θα πούλησε λογικά και περισσότερες;
-
Στις υπόλοιπες χώρες δεν έτυχε; Δεδομένου πως στην Ελβετία είδα την φέισλιφτ πριν 3 μήνες (σε αντιπροσωπεία ΧΩΡΙΟΎ!!!) και ΤΩΡΑ έφτασε Ελλάδα, μάλλον και η 1η γενιά κάπως έτσι άργησε... Γιατί δεν ΒΟΥΗΞΕ η Ευρώπη; Στην Ελλάδα μόνο έλαχε, και μάλιστα Θεσ/νίκη...
-
Υπάρχει κανένας που να έχει γνωστό και να ΕΧΕΙ ΔΕΙ μια τέτοια περίπτωση; Δεν μπορεί! Είμαστε και πολλοί και ανήσυχοι εδωμέσα, όλο και κάποιος θα το ΕΙΔΕ (όχι άκουσε...)
Τα ερωτήματά σου είναι καίρια και σωστά.
1)Συνήθως οι ελαττωματικές παρτίδες έρχονται στην Ελλάδα.
2)Δεν γνωρίζω αν πηγαν ελαττωματικές στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα-Εγώ το άκουσα από άτομο που δουλεύει σε αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη
3)σωστό
4) όπως έγραψα από την αρχή ''ακουσα'' όχι ''είδα'' οπότε δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Από εκεί και πέρα αυτός που μου το είπε μπορεί και να έλεγε ψέματα.Βέβαια εγώ το αποκλείω γιατί δεν είχε κανέναν λόγο αλλά τελοςπάντων.Μου θυμίζει το... στρατό που όλοι μου έλεγαν πόσο μαύρα θα πέρναγα εκεί που ΘΑ πήγαινα γιατί είχαν φίλο που τους είπε τέρατα, και τελικά νορμάλ η κατάσταση...
Επίσης για άλλες μεταθέσεις έλεγαν πόσο καλά πάει η υπηρεσία στην μονάδα αυτή, και όσοι πήγαν και τους ήξερα καλά να μην μου λένε φούμαρα έμαθα πως πέρναγαν πάνω κάτω τα ίδια με μας...Ράδιο αρβύλα, όπως αναφέρθηκε εύστοχα παραπάνω.
Ξέρετε τι μου τι σπάει.Ότι αν κάποιος αναφερθεί αρνητικά για ένα αυτοκίνητο κατευθείαν όλοι που έχουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θίγονται λες και αν μιλήσουμε αρνητικά για ένα μοντέλο μιλάμε αρνητικά για εκείνους!
Λίγο κουλ παίδες για λαμαρινες μιλάμε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. -
-
Dimitris
Οταν μιλαμε θα πρεπει να ελεγχουμε πλεον, 'λογικα' αν αυτα στεκουν!
Ενταξει, τα ακουσες, αλλα καμμια φορα η λογικη δεν επιτρεπει σε εναν να το πιστεψει!
Ο αριθμος των αυτοκινητων ειναι υπερβολικος για Θεσσαλονικη, αυτο ειναι το πρωτο, το οτι το μπουζι κοιταει προς το μεταλλο του κυλινδρου και καιει την μηχανη, εεε, αυτο ειναι κατευθειαν σφαλιαρα σβουριχτη στον τυπο!(αληθεια, τι δουλεια κανει στην αντιπροσωπεια, μηπως φερνει τους καφεδες εκει?)!Αυτο ηταν το δευτερο!
Ελα τωρα, αν εχεις ΟΝ το A/C και πατας τερμα το γκαζι για παρατεταμενη χρηση δεν καιγεται καμμια μηχανη!Μηπως ειχε ξεχασει να συμπληρωσει λαδι?Αυτο ηταν το τριτο που κανει εναν που ξερει ακομα και βασικα πως λειτουργει ενα αυτοκινητο να μην πιστευει αυτα που γραφεις!
Σπυρος -
Dimitris
Οταν μιλαμε θα πρεπει να ελεγχουμε πλεον, 'λογικα' αν αυτα στεκουν!
Ενταξει, τα ακουσες, αλλα καμμια φορα η λογικη δεν επιτρεπει σε εναν να το πιστεψει!
Ο αριθμος των αυτοκινητων ειναι υπερβολικος για Θεσσαλονικη, αυτο ειναι το πρωτο, το οτι το μπουζι κοιταει προς το μεταλλο του κυλινδρου και καιει την μηχανη, εεε, αυτο ειναι κατευθειαν σφαλιαρα σβουριχτη στον τυπο!(αληθεια, τι δουλεια κανει στην αντιπροσωπεια, μηπως φερνει τους καφεδες εκει?)!Αυτο ηταν το δευτερο!
Ελα τωρα, αν εχεις ΟΝ το A/C και πατας τερμα το γκαζι για παρατεταμενη χρηση δεν καιγεται καμμια μηχανη!Μηπως ειχε ξεχασει να συμπληρωσει λαδι?Αυτο ηταν το τριτο που κανει εναν που ξερει ακομα και βασικα πως λειτουργει ενα αυτοκινητο να μην πιστευει αυτα που γραφεις!
ΣπυροςΕπειδή οι αντιδράσεις σου είναι σαν να σου θίξαμε την οικογένεια εγώ το σταματάω εδώ.Αν νομίζεις ότι εγώ δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί ένα αυτοκίνητο δεν πρόκειται να κάνω διάλογο μαζί σου.Εσύ μπορεί να μην τα πιστεύεις γιατί δεν θέλεις να τα πιστεύεις εγώ όμως δεν έχω κανένα λόγο να μην τα πιστέψω.Του άλλου του κυρίου από το Φορουμ μας δεν του κάηκε η μηχανή σε Αφλα Ρομεο GTV ενώ πήγαινε με 200?
Πάρτο και αυτό και διάβασε να μαθαίνεις-http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 67&start=0
Οι 4Τ δεν σταμάτησαν το Φοκους RS γιατί άναψε το λαμπάκι της θερμοκρασίας?
¨Οταν λες να συμπληρώσει λάδι τι εννοείς?Να συμπληρώσει 2-3 λίτρα λάδι?
Γιατί και στο ΜΙΝ να είναι άντε να συμπληρώσεις μισό λιτρο.
Αλλά και πάλι στο ΜΙΝ να είναι ο κινητήρας πρέπει να δουλέψει κανονικά ακόμη και με σκίσιμο.
Η Ελλάδα δεν είναι Σουηδία και ναι αν πηγαίνεις τέρμα γκάζι Αθήνα-Θεσσαλονίκη καλοκαίρι είναι πιθανό να πάρεις το μοτέρ στα χέρια.Δεν μας είπες όμως- Αν το πάρει η Μαρία και της βγάλει κάποιο πρόβλημα θα της το λύσεις εσύ όπως εγγυήθηκες ή θα μας λές πάλι για κατασκευαστικό λάθος?
-
Ama tin pareis telika tin 147 kleise kai ena diarkias apo tora sto pio kontino sinergio
-
Ξέρετε τι μου τι σπάει.Ότι αν κάποιος αναφερθεί αρνητικά για ένα αυτοκίνητο κατευθείαν όλοι που έχουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θίγονται λες και αν μιλήσουμε αρνητικά για ένα μοντέλο μιλάμε αρνητικά για εκείνους!
Λίγο κουλ παίδες για λαμαρινες μιλάμε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.Νομίζω Δημήτρη ότι εσύ πρέπει να κουλάρεις λίγο. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ο μοναδικός σε πρόσβαση τέτοιων πληροφοριών; Αφελές δεν ακούγεται; Και δεν μιλάω για το όποιο πρόβλημα έχουν βγάλει τα Toyota (αν και για αυτά όπως και για άλλες εταιρείες έχω μάθει κατά καιρούς πράγματα), αλλά ειδικά για το Gruppo. Πίστεψε με, οι πηγές μου μάλλον είναι καλύτερες από τις δικές σου.
Για να κλείσω εμένα μου τη σπάει που σου φαίνεται αδιαλαξία το ότι δεν μπορούμε να θεωρήσουμε λογικό το παράλογο. Απλά δεν μπορούμε.Ama tin pareis telika tin 147 kleise kai ena diarkias apo tora sto pio kontino sinergio
Μην το ακούς Μαρία! Ζηλέυει επειδή την compact θα την περνάς από πάνω! Που χάθηκες ρε καρτνάση; Σε φάγαν τα συνεργεία ε; Με τους τριγμούς βρήκατε καμιά λύση; Αυτό πάντως με τα πλαστικά που ξεφλούδιζαν ήταν η αποθέωση! ΒMW σου λένε μετά. Fiat Bravo του 1995 μου θύμισε!
προβλήματα στις alfa 147