-
απο οσο ξερω εχει κατασλευαστικη εταιρεια.......
και το ονομα του πρεπει να ειναι ''αρμοδιος'' εξ ου και το Αρης.....αν κανω λαθος, διορθωστε .......
PG220 δεν υπαρχει απαντηση στην ερωτηση σου........
-
Κατασκευαστική εταιρεία έχει ο Μπάμπης Βωβός. Δεν ξέρω αν σχετίζονται.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κατασκευαστική εταιρεία έχει ο Μπάμπης Βωβός. Δεν ξέρω αν σχετίζονται.Ειναι πατερας του αν δεν κανω λαθος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κατασκευαστική εταιρεία έχει ο Μπάμπης Βωβός. Δεν ξέρω αν σχετίζονται.
Ειναι πατερας του αν δεν κανω λαθος
ναι πατερας του ειναι και λογικα δουλευει στον πετερα του , μαλλον θα ειναι διευθηντης καπου.
-
Ο χρήστης Athens Exchange SA(http έγραψε:
BABIS VOVOS - INTERNATIONAL TECHNICAL S.A.: The Board of BVIC SA announces that it has decided to split the roles of President and Chief Executive Officer.The Board of BVIC SA announces that it has decided to split the roles of President and Chief Executive Officer. Mr. Aris Vovos, until presently Managing Director of the company, will assume the responsibilities of Chief Executive Officer effective from today, 10th December 2004.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια sorry για την αγνοια μου αλλα μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι αυτος ο Βωβος που ακουω συνεχεια;Ένας που έχει λεφτά
-
μαλλον οι φωτογραφιες ηταν απο εκεινη την μερα που για 40 λεπτα η ποστα εκλεισε για προσωπικη τους χρηση
-
O Aρμόδιος Βωβός ή κοινώς Άρης Βωβός είναι γιος του Μπάμπη Βωβού που κατέχει την μισή Κηφισίας Τρέχει ακόμα σε αγώνες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία ενώ φέτος θα τρέξει και Τουρκία ένα αγώνα. Ο Άρης Βωβός είναι γνωστός επίσης και γιατί είναι πρόεδρος την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου που είναι από τις καλύτερες ομάδες μπάσκετ αυτή την στιγμή στην Ελλάδα (ίσως η καλύτερη μετά τον Παναθηναϊκό)! Και ο Κύρκος τρέχει ακόμα και οι δύο τους είναι απτους καλύτερους οδηγούς που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα. Ο Κύρκος (Λεωνίδας, γιατί τρέχει ολόκληρο το σόι...) έχει μάλιστα και τα περισσότερα πρωταθλήματα από κάθε άλλο Έλληνα οδηγό! Προσωπική μου άποψη καθαρά είναι ότι ο Κύρκος είναι καλύτερος στην άσφαλτο και ο Βωβός καλύτερος στο χωμα.
-
Αν δεν κάνω λάθος ο Άρης έχει και την ομάδα του Αμαρουσίου στο μπάσκετ ??
Διορθώστε με αν κάνω λάθος
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος ο Άρης έχει και την ομάδα του Αμαρουσίου στο μπάσκετ ??Διορθώστε με αν κάνω λάθος
οτι ασχολειται καπως με το μπασκετ ειναι γνωστο , και μαλλον εχει ομαδα και λογικα αν εχει ομαδα θα εχει την αμαρουσιου
-
Λογικό λοιπόν να κατέχει ένα τόσο ξεχωριστό supercar...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ο Άρης Βωβός είναι γνωστός επίσης και γιατί είναι πρόεδρος την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου που είναι από τις καλύτερες ομάδες μπάσκετ αυτή την στιγμή στην Ελλάδα (ίσως η καλύτερη μετά τον Παναθηναϊκό)! -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Παιδια sorry για την αγνοια μου αλλα μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι αυτος ο Βωβος που ακουω συνεχεια;
Αν χρησιμοποιείς και την Κηφισίας θα το διαβάζεις κι'όλας(σε greeklish μάλιστα )
Επειδη δεν χρησιμοποιω Κηφισιας δεν το'πιασα;!;
-
Είναι ο Αρμόδιος (Αρης) Βωβός,γυιός του Μπάμπη Βωβού,γενικός διευθυντής της ΒΩΒΟΣ Α.Ε. που έχει κτίσει την μισή Κηφισίας και η 430 ήταν στην κοπή της πίτας του 4ΤΦόρουμ!!!(Ο ililias ξέρει!! )
Οδηγός αγώνων από τους καλύτερους (μάλιστα 2 Φορουμάδες πήγαν βόλτα με Focus WRC πριν από λίγο καιρό) αλλά πρώτα επαγγελματίας!
Δεν ζει από τους αγώνες...το κέφι του κάνει!Α...ναι,είναι πρόεδρος της ομάδας μπασκετ Αμαρουσίου!!
Αυτά τα ολίγα!
Ο συγκεκριμένος βέβαια,καλά κάνει και έχει όσα εχει και να τα χαίρεται.Οσοι τον ξέρουν λένε ότι πρόκειται για εξαιρετικό άνθρωπο (με το Α κεφαλαίο)!!
-
kouk, ευχαριστουμε για τις διευκρινήσεις
-
Πινακίδα μπροστά δεν μπαίνει;
-
Δεν χρειαζεται πινακιδα μπροστα ολοι τον κ@λο της θα βλεπουμε παντα
-
Και φυσικά η F430 είναι προσωρινή μέχρι να έρθει το όπλο
-
Μηπως οπλο εννοεις την F430 **STRADALE **???
-
Εχμ, αν δεν κάνω λάθος, η (challenge) Stradale είναι ειδική έκδοση της 360Modena και όχι της 430...
Και συγκριτικά με την Carrera GT η 430 είναι απλή.. (ασχέτως αν εγώ θα προτιμούσα το αλογάκι..)
ηρθε η πρωτη ''ferrari F430''