-
Εγώ ψάχνω μαι δασκάλα να μου μάθει μοτοσυκλέτα, να είναι μέχρι 25 χρονών, αναστήματος πάνω απο 1.75 καθαρό, με καλές αναλογίες, έξυπνη και όχι εξυπνάκιας που να ξέρει να δίνει ότι ζητάει... ζητάω πολλά?
-
Εγώ ψάχνω μαι δασκάλα να μου μάθει μοτοσυκλέτα, να είναι μέχρι 25 χρονών, αναστήματος πάνω απο 1.75 καθαρό, με καλές αναλογίες, έξυπνη και όχι εξυπνάκιας που να ξέρει να δίνει ότι ζητάει... ζητάω πολλά?
-
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Εγώ ψάχνω μαι δασκάλα να μου μάθει μοτοσυκλέτα, να είναι μέχρι 25 χρονών, αναστήματος πάνω απο 1.75 καθαρό, με καλές αναλογίες, έξυπνη και όχι εξυπνάκιας που να ξέρει να δίνει ότι ζητάει... ζητάω πολλά?Για πάντα;
-
Τι για πάντα!!! Πόσο νομίζεις θα πληροί τις προϋποθέσεις 1,75 καθαρό και σωστές αναλογίες;;;
-
Αλλάζει σχολείο μετά!
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Για πάντα;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τι για πάντα!!! Πόσο νομίζεις θα πληροί τις προϋποθέσεις 1,75 καθαρό και σωστές αναλογίες;;;Δεν το είχα σκεφτεί
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Αλλάζει σχολείο μετά!Σωστός
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Εγώ ψάχνω μαι δασκάλα να μου μάθει μοτοσυκλέτα, να είναι μέχρι 25 χρονών, αναστήματος πάνω απο 1.75 καθαρό, με καλές αναλογίες, έξυπνη και όχι εξυπνάκιας που να ξέρει να δίνει ότι ζητάει... ζητάω πολλά?Οπως την περιγράφεις αλλά 1.73 σου κάνει? παίρνει την άδεια εκπαιδευτή σε 2 μήνες. Πριν λίγες μέρες πέρασε τις εξετάσεις μοτο με άριστα.
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Οπως την περιγράφεις αλλά 1.73 σου κάνει? παίρνει την άδεια εκπαιδευτή σε 2 μήνες. Πριν λίγες μέρες πέρασε τις εξετάσεις μοτο με άριστα.
Βλέπεις οι μηχανές τώρα ποια είναι ψηλές αλλά και 1.73 πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να την... ανέβει
Ψάχνω δασκάλα για μοτοσυκλέτα.