-
Αφορμή η τέταρτη 'κλειδιά' στο αυτοκίνητο της συμβίας μου σε δύο μήνες (μαντέψτε ποιό μπαίνει στο γκαράζ ).
-
Αφορμή η τέταρτη 'κλειδιά' στο αυτοκίνητο της συμβίας μου σε δύο μήνες (μαντέψτε ποιό μπαίνει στο γκαράζ ).
-
-
Στην Καλλιθεα που ζω εχουμε τεραστιο προβλημα με το παρκαρισμα,αλλα ειμαι απο τους τυχερους καθως ειχαμε προνοησει απο καιρο την ενοικιαση 2 θεσςων σε κλειστο γκαραζ απεναντι απο την πολυκατοικια μου.
-
στην Καστέλλα τα ίδια και χειρότερα
αν γυρίσω αργά το βράδυ, κυριολεκτικά το αφήνω όπου να'ναι
το κακό είναι ότι έχουμε κατηφόρες που γλιστράνε, και ουκ ολίγες φορές βρίσκουμε τα αυτοκίνητά μας διαλυμένα από κάποιον που το έχασε στα φρένα με τη βροχή -
Της συμβίας σε κλειστή αποκλειστική και τα δύο δικά μου στο δρόμο (αν και το ένα αν συνεχίσει να είναι έξω,θα σαπίσει μέχρι το κόκκαλο ,οπότε κάτι θα κάνω να το στριμώξω)
-
**Παρακληση!
Οποιος απανταει 'Αλλα κολπα' να το επεξηγει! να παρουμε και εμεις καμμια ιδεα! **
-
Οταν εψαχαν να αγορασω σπιτι ειχα σαν ενα απο τα βασικα κριτηρια να εχει παρκιγκ, δεν με ενοιαζε κλειστο η ανοιχτο απλα να εχει!!!
Αυτο που πηρα εχει 2 θεσεις παρκιγκ σε πυλωτη , επομενως και τα 2 αυτοκινητα παρκαρουν εκει και πραγματικα ησυχασα!!!!
-
Παρκάρω στο δρόμο συνήθως κοντά στο σπίτι μου και όταν είμαι τυχερός μέσα στο στενό μου που είναι αδιέξοδος δρόμος. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια και μερικά βράδια μπορεί να μπώ στην διαδικασία να ψάξω για θέση αρκετά πιο μακριά από οτι συνήθως.
-
Eμείς μένουμε Μενίδι, έχουμε 2 αυτοκίνητα και κάθε μέρα τα αφήνουμε στο δρόμο ακριβώς μπροστά από το σπίτι! Ζηλεύει κανείς??? Πάντως και σε εμάς αυτό το φαινόμενο σε λίγα χρονάκια θα εξαφανιστεί δυστυχώς...
-
Κι εγω Περαια κοντα στο Παπει 5 μηνες τωρα εχω φαει τη ζωη μου να βρω να παρκαρω. Εχω φτασει να ψαχνω και 1 ωρα ακριβως για να βρω ειδικα μεσημερια και βραδια. Σκεφτομαι να παω να νοκιασω κι ας πληρωνω οσο οσο. Εχω τρελαθει με αυτο το θεμα Δε μπορω να ψαχνω αλλο. Οταν ειδικα ειναι να το πλυνω οποτε πρεπει να το φερω ακριβως μπροστα στο σπιτι ψανχω μια-δυο μερες για να τα καταφερω
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Στην Καλλιθεα που ζω εχουμε τεραστιο προβλημα με το παρκαρισμα,αλλα ειμαι απο τους τυχερους καθως ειχαμε προνοησει απο καιρο την ενοικιαση 2 θεσςων σε κλειστο γκαραζ απεναντι απο την πολυκατοικια μου.Γείτονας είσαι ρε Βάγγο? Τυχερός είσαι που βρήκες πάρκιν.
Στη γειτονιά μου έχουμε μόλις τα τελευταία χρόνια πρόβλημα, καθώς είμαι ψηλά στην Καλλιθέα, αλλά ελλείψει ρευστού για πάρκιν (είναι πανάκριβα γμτ... ), αναγκαστικά στον δρόμο (οχι στη μέση ε? ) και τα βράδια Πέμπτης καμιά 300αριά μέτρα από το σπίτι μου... (πήζει ο τόπος λόγω λαϊκής την Παρασκευή εκεί κοντά...)
Τις περισσότερες φορές του βάζω και κουκούλα, καθώς όμως είναι αδύνατον να του βάζω πάντα, (βροχή, λερωμένο αμάξι κτλ), τα... σουβενίρ δεν τα γλιτώνω...
-
Και τα δυο σε πυλωτή, με πρόσωπο στο δρόμο (δυστυχώς όχι κρυμμένα πίσω), αλλά ευτυχώς, χωρίς να περνάνε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της πολυκατοικίας.
-
Το ανεβαζω στο πεζοδρομιο ε3ω απο το σπιτι μου. Ο δρομος ειναι αρκετα στενος κ απο τη μια πλευρα τα αφηνουν στον δρομο κ απο τη δικη μας τα ανεβαζουν στο πεζοδρομιο. Τις δυο χαρακιες στο καπω δεν τις κληρονομησα εκει ομως. Κ δεν μπορω να σκεφτω που..
-
Εγώ είμαι πολύ καλομαθημένος, τόσο που εκνευρίζομαι όταν δεν παρκάρω ακριβώς έξω από το σπίτι μου. Ο Υμηττός είναι η καλύτερη περιοχή της Αθήνας (για παρκάρισμα μιλάω)!!!!
-
Αχ αυτή η λαϊκή...
Το βράδυ της Δευτέρας είναι λίγο ζόρικο -
Δυστυχώς στο δρόμο έξω από το σπίτι όπου βρω... Με τα γνωστά αποτελέσματα...
-
130 ευρωπουλια το μηνα αλλα δε γινεται αλλιως με τη απαισια Αθηνα
-
Στην Αθήνα, κάτω από την Κυψέλη, η οικογένεια έχει 2 αυτοκίνητα σε δύο γκαράζ σε απόσταση 50 και 150 μέτρων και 1-2 στο δρόμο σε απόσταση 5-300 μέτρα και με χρόνο εύρεσης θέσης από 0->60 λεπτά....
Δεν με ενοχλεί τόσο τυχόν ζημιά (πιο συχνή σε γωνίες αφού περνάνε φορτηγάκια ανεφοδιασμού) μια και στο δρόμο είναι τα σαράβαλα αλλά ο χρόνος και ο εκνευρισμός (και ο μπελάς να τρέχεις για καθρέφτες 1-2 φορές το χρόνο). Αποφεύγω να πάρω το αυτοκίνητο ή και να βγω μερικές φορές γιατί σκέφτομαι τον μπελά του παρκαρίσματος στην επιστροφή.... Τυχόν προγραμματισμός για πλύσιμο ή φόρτωμα για ταξίδι απαιτεί προετοιμασία εβδομάδας.... Είναι και ένας από τους λόγους που διστάζω να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο (για μεγαλύτερο ούτε για αστείο).... Πρώτα θα πρέπει να βρω πάρκινγκ μόνιμο και που να διανυκτερεύει (είναι γεμάτα τα περισσότερα ή δεν μπορείς να μπεις αν αργήσεις πολύ) και μετά να αγοράσω αυτοκίνητο!
Στην Αλεξανδρούπολη όπου μετακόμισα πρόσφατα η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλύτερη! Έλεγα επαρχία, άνεση, θα παρκάρω κάτω από το σπίτι μου κλπ... κλάφτα, έπρεπε να είχα επιμείνει στην απαίτησή μου για σπίτι με πάρκινγκ και να μην είχα παρασυρθεί από άλλες χάρες....Στα άλλα κόλπα θα έβαζα αυτό που κάνουν μερικοί να παρκάρουν σε 'ειδικές' ανύπαρκτες θέσεις, μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας πχ κάθετα σε γωνίες, επί του πεζοδρομίου μέσα από τον κανονικά παρκαρισμένο, σε μπάζα ή γιαπιά (με τον κίνδυνο καρφιών), διπλοπαρκάρισμα σε ακινητοποιημένο ή γνωστού αυτοκίνητο ή κάδους αν ξέρεις πότε περνάει το σκουπιδιάρικο κλπ. Κάποτε φίλος με LandCruiser ανακάλυψε ότι χωρούσε να το βάζει πάνω από ένα τεράστιο χαντάκι που κανένας άλλος δεν τολμούσε/μπορούσε, έτσι είχε πάντα θέση στο Κεφαλάρι!
-
Ο πατέρας μου 'τόλμησε' να παρκάρει το αυτοκίνητό της μητέρας μου έξω από μονοκατοικία στο Π.Φάληρο, 300μ απο το σπίτι τους και την πρώτη μέρα είδε ότι κάποιος του 'τσάκισε' τις πινακίδες ...την επόμενη μέρα το βρήκε με σπασμένους καθρέπτες
Parking!