-
ω ρε πίκρα....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ω ρε πίκρα....Αστα ...ενω ειχα παρκαρει κανονικα και ειπα δεν το κουναω ρουπι..πηγα να παραλαβω κατι φιλους με βαλιτσες απο το ΚΤΕΛ...
Πραγματικα δεν ειχα τι αλλο να κανω...εκανα βολτες, ξανα-βολτες, ξανα-ματα-βολτες...τιποτα...
Δεν ξερω αν εχει βρεθει αλλος σε αυτη τη θεση...αλλα σκεφτηκα πραγματικα να το πεταξω στη θαλασσα...
Το καρναβαλι στην Πατρα ειναι αγρια υποθεση...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εμ, πες το ντε. Μία μικρή τόση δα λεπτομερειούλα...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Νομιζω το ειπα απο το 1ο ποστ...
-
Καλά μιλάμε μέγας γκάβαξ
-
Michael-Amott
έχω ζήσει στην Πάτρα για 1 έτος επι εποχής χωρίς τον περιφερειακό (εκεί να δεις γλέντια)...τα γνωρίζω πολύ καλά ...
-
ευτυχως μενω γλυφαδα κ δεν εχω κανενα προβλημα με το parking!Το αφηνω παντα εξω απο το σπιτι μ...χωρος απλετος!Το θεμα ειναι πως εχω συνηθισει κ οταν ειναι να παω καπου αλλου κ να ψαξω εστω κ για λιγο θεση τρελαινομαι!δεν βρισκεις πουθενα, και αν πεσεις στην αναγκη τ μισθομενου parking εκει ειναι π σε γδυνουν κανονικα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το ρεκόρ χρόνου για εύρεση θέσης παρκαρίσματος στην Πάτρα πρέπει να το έχω εγώ:
Δύο ώρες ακριβώς γύρω γύρω σε ακτίνα 7-8 τετραγώνων.
Νομιζεις!...σχεδον 4 ωρες παρακαλω...
Σε ακτινα... ολη την Πατρα!(κατω απο ''ειδικες''/καρναβαλικες συνθηκες ομως)
Αν δεν ήσουν με γεμάτο ντεπόζιτο, υποθέτω ότι χρειάστηκε να βάλεις βενζίνη για να συνεχίσεις την έρευνά σου
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το ρεκόρ χρόνου για εύρεση θέσης παρκαρίσματος στην Πάτρα πρέπει να το έχω εγώ:
Δύο ώρες ακριβώς γύρω γύρω σε ακτίνα 7-8 τετραγώνων.
Νομιζεις!...σχεδον 4 ωρες παρακαλω...
Σε ακτινα... ολη την Πατρα!(κατω απο ''ειδικες''/καρναβαλικες συνθηκες ομως)
Αν δεν ήσουν με γεμάτο ντεπόζιτο, υποθέτω ότι χρειάστηκε να βάλεις βενζίνη για να συνεχίσεις την έρευνά σου
Δεν θυμαμαι πως ημουν...παντως 1.2 ηταν δεν εκαιγε και τιποτα..
-
Ευτυχώς έχω γκαράζ, οπότε δεν θα αντιμετωπίσω ποτέ πρόβλημα, αλλά το Ελληνικό που ξέραμε έχει χαθεί πλέον. Τώρα όσοι δεν έχουν δικό τους χώρο στάθμευσης αρχίζουν και ψάχνονται και σε λίγα χρόνια με τον τρέχοντα ρυθμό δόμησης είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε όλη την περιοχή.
Το εξοργιστικό είναι ότι το κράτος εξακολουθεί να απαιτεί μια μόνο θέση στάθμευσης για κάθε νέο διαμέρισμα που χτίζεται, αγνοώντας επιδεικτικά το ότι τα νέα ζευγάρια που αγοράζουν σπίτι συνήθως έχουν δύο αυτοκίνητα.
(Περιττό βέβαια να επισημάνω ότι από την στιγμή που άρχισαν να 'ζορίζουν' τα πράγματα οι πρώτοι που πλήρωσαν την νύφη ήταν οι πεζοί. )
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Εγώ πάντως στο Καρναβάλι δύσκολα το κουνάω το τουτού.....μένει παρκαρισμένο μέχρι να τελειώσει η φιέστα!!
Ούτε λόγος βέβαια να ψάξεις να παρκάρεις σε κεντρικούς δρόμους ....ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ!!!
Θυμάμαι μια φορά που είχα πάρει μέρος και στη παρέλαση το είχα αφήσει το αμάξι παρκαρισμένο απο το κέντρο σε μια απόσταση 45 λεπτά με τα πόδια μακριααααά!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ευτυχώς έχω γκαράζ, οπότε δεν θα αντιμετωπίσω ποτέ πρόβλημα, αλλά το Ελληνικό που ξέραμε έχει χαθεί πλέον.Eτσι. Και μάλιστα τα τελευταια 2 χρόνια το προβλημα -ξαφνικά- γιγαντωθηκε!! Δε βρισκεις παρκινγκ με το τίποτα με αποτέλεσμα πολλοι να κλείνουν τις εξοδους των γκαραζ Απλά κ μόνο επειδη ο Ελληνας πρεπει να παρκαρει απέξω από το μέρος που εχει να πάει.. Σήμερα το πρωί ξυπνησα από έναν ωραιο καβγα μεταξύ του πατρός μου κ 1 ζώου ο οποίος είχε παρκάρει ωστε η μουρη του να βγαινει στο παρκινγκ μας. Περιμενε ο πατερας μου, δεν εφευγε οποτε προσπαθησε να βγαλει το αμαξι (ξυστα στην πόρτα) για να παει στη δουλεια του! Το αποτελεσμα? Ο μπροστά προφυλακτηρας να ακουμπήσει την γκαραζόπορτα και να πεσει και λίγο!! Εξαλος ο πατηρ, εβρισε ότι βρίζεται τελος πάντων!!
Ειναι και το passat μαουνα αλλά και ο τυπος απαραδεκτος!!εκλεινε το 1/4 του παρκινγκ με τη μουρη του, όχι μονο δε χωραγες να βγεις καλα αλλά δεν ειχες και ορατότητα για τους διερχόμενους κ ζητησε και τα ρέστα μετα ότι τι φωνάζεις, αν σου κλεινα όλο το παρκινγκ να φωναζες είχα την καλοσυνη (!!) να σου αφησω για να βγεις χτες μεσα στην κουραση μου!! Ο πατερας μου σε κινηματογραφικες στιγμές υστερίας... Παντως όταν του είπε ότι την επόμενη που θα κανει την καλοσυνη να του αφησει μόνο τα 3/4 του πάρκινγκ θα καλεσει την αστυνομία ο άλλος το πήρε αλλιώς... Σορρυ αλλά βιαζόμουν κλπ...
Michael-Amott
Δημήτρη παιδι μου, το καρναβαλι ΔΕΝ παιρνουμε αμαξι στην κωλόπολη!! Εδω δε βρισκεις να παρκαρεις το κορμί σου ετσι της ανωμαλιας που γινεται, θα βρεις για το αμάξι? Εγω, που μένω εξω Αγυια, εχω παρατηρησει ότι το περπατητό τις μερες εκεινες είναι πιο γρηγορο από κάθε τι άλλο και κυρίως οτι καλυτερο για να μη σου χαλασει η διαθεση!! -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το ρεκόρ χρόνου για εύρεση θέσης παρκαρίσματος στην Πάτρα πρέπει να το έχω εγώ:Δύο ώρες ακριβώς γύρω γύρω σε ακτίνα 7-8 τετραγώνων. Κάποια στιγμή στην απελπισία μου προσπάθησα να τα σκάσω και να το αφήσω σε πάρκινγκ αλλα και τα 2 που δοκίμασα ηταν γεμάτα, οι ιδιοκτήτες μου είπαν 'Πέρνα σε καμια ώρα, γίνεται χαμός τώρα!'...
@elteo...
Φίλε μου μιλάς με τον πρωταθλητή όσον αφορά το θέμα 'βρώμικο αμάξι'... Ούτε που θυμάμαι πότε το έπλυνα τελευταία φορά...
αυτό με το παρκάρισμα στην Πάτρα είναι άστα να πάνε!
Προσωπικά αφήνω το αυτοκίνητο σπίτι μου (όπου έχω πάρκινγκ για τα 2 κ μένει μόνο ένα έξω) κ πάω κέντρο με τα πόδια! περπάτημα 20-25 λεπτά κ όλα καλά κ κάνω κ την γυμναστική μου!
Μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο που οι περισσότεροι παίρνουν αυτοκίνητο στην Πάτρα ακόμα κ για 5-6 τετράγωνα κ τελικά εκεί που παρκάρουν εκτός από νεύρα κρόσσια περπατάνε κ περισσότερο για να φτάσουν!Πάντως κ αυτό με τα πάρκινγκ στο κέντρο είναι φρίκη! όσες φορές έχει χρειαστεί να πάω κάτι στο γραφείο στην Πλατεία Γεωργίου κ ψάχνω πάρκινγκ μετά τις 9-9:30 μου λένε όλοι ότι είναι γεμάτα! κ όσο θυμάμαι το 1991-92 που έβγαζα αυτοκίνητο για ψύλλου πήδημα κ έβρισκα θέση παντού....
Πάντως εκτός από την (άδικη!) κλήση υπάρχουν κ χειρότερα! στην Λ. Αθηνών (λεωφόρος κατ ευφημισμό!) στον Πελεκάνο σε σημείο που βγάζει σε αδιέξοδο κ περνάνε μόνο.... γάτες κ Πακιστανοί πέρασε κ ζώο κ τώρα ψάχνω για πόρτα κ καθρέπτη για το Ι
-
Και εγω στην εξωτικη Καλλιθεα μενω.
η κατασταση δεν παει αλλο, ειναι δραμα.
Αρνητικο ρεκορ για ανευρεση θεσης 105΄
και το χειροτερο ειναι να βλεπεις τους εξυπνακηδες να αφηνουν κατι παπακια να κρατανε θεση(ποτε θα παρω καμια βαρια δεν ξερω), κατι ανεκδιηγητους να τρωνε τρεις θεσεις με το σουπερμινι τους , κατι παππουδες να εχουν 3 αυτοκινητα και αρκετα εγκαταλελειμενα κοτετσια που κανεις δεν τα μαζευει.
Απο ζημιες? ο πισω προφυλακτηρας ριγε απο τα ταλεντα της ασφαλτου. Ο μπροστα χιλιοκοπανημενος. Η δεξια πορτα ολη μεσα απο καποιο αμνοεριφιο που φυσικα δεν αφησε τα στοιχεια του.Το αριστερο φτερο λακουβιτσα απο ζωο που ηθελε να ξαποστασει. Μου εχουν σπασει τρια καθρεφτακια (ολα κλειστα ε!) και τωρα τα εχω με μονωτικη, δεν κλεινουν βεβαια τωρα αλλα τι θα μου κανουν?θα τα σπασουν?. συνεχεια βρισκω τσιγαρα πανω στο αμαξι και πολλα αλλα. μετα τα δυο πρωτα αυτογραφα απο γελαδια καπου συνηθιζεις τις ζημιες και δεν πολυασχολεισαι.
Παντως με το πηρε ο πατερας μου πριν κανα μηνα ενα volvo s40, πριν το παραλαβουμε ειχα κλεισει θεση σε κλειστο παρκινγκ (που παρκαρεις μονο σου στην θεση σου και παιρνεις τα κλειδια). Το saxακι δυστυχως θα συνεχισει την οδυσσεια του στην μαγευτικη Καλλιθεα. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
...Το saxακι δυστυχως θα συνεχισει την οδυσσεια του στην μαγευτικη Καλλιθεα.Σα βγεις στον πηγαιμό για την Καλλιθέα,
να εύχεσαι να΄ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν΄ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.
-
Παίδες χρειάζομαι τη βοήθειά σας.
Πήγα χτές στα κεντρικά της δημοτικής αστυνομίας και άκρη δεν έβγαλα.
Μίλησα με μια 'υπεύθυνη' που μου είπε πως αποκλείεεται να έχει γινει λάθος, πως απαγορεύεται στάνταρ η στάθμευση εκεί, και πως δε γίνεται τίποτα (μου είπε η ίδια, 'προχτές ζήτησα απο το διευθυντή να σβήσει μια κλήση της αδερφής μου αλλα τίποτα'). Έδειξα και τις φωτογραφίες, τίποτα.
Θέλω να το τραβήξω. Πινακίδα ΔΕΝ υπάρχει σε ακτίνα 100 μέτρων που να απαγορεύει το παρκάρισμα εκεί. Μπορώ να βγάλω φωτογραφίες του γύρω χώρου.
Που λέτε να απευθυνθώ; Ποιός ειναι ο αρμόδιος φορέας; Όπως έγραψα δε το κάνω για τα 35 ευρώ αλλα για το γαμώτο, δε θα μας γράφουν και χωρίς λόγο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Το saxακι δυστυχως θα συνεχισει την οδυσσεια του στην μαγευτικη Καλλιθεα.
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Καλλιθέα,
να εύχεσαι να΄ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν΄ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.
πλακα πλακα με το ποιημα μου εδωσες ιδεα! Αν εχω στο αμαξι τις ραψωδιες και διπλοπαρκαρω μεχρι να δω καποιον να ξεπαρκαρει, σε 3-4 μερες θα την εχω τελειωσει. αντε και μετα παμε για την Ιλιαδα.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Που λέτε να απευθυνθώ; Ποιός ειναι ο αρμόδιος φορέας; Όπως έγραψα δε το κάνω για τα 35 ευρώ αλλα για το γαμώτο, δε θα μας γράφουν και χωρίς λόγο...
Ξεκίνα με τον συνήγορο του πολίτη.
-
-
Parking!