-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Έλεος πια ρε γ@μώ την ΜΠΙΠ τους, έχει που έχει η Πάτρα ενα απο τα χειρότερα κυκλοφοριακά στη χώρα, έχουν που έχουν απαράδεκτη διαρρύθμιση οι δρόμοι, κάνανε πρόσφατα και τα 'βοηθητικά για την κυκλοφορία' μέτρα (σκ@τ@ στα μούτρα τους) και τους πείραξε το αμάξι με τις αθηναικές πινακίδες!Εγώ θέλω να δω πότε θ' αρχίσουν να τους πειράζουν τα διπλοπαρακρισμένα κάθε βράδυ επί της Μαιζώνος στο ύψος της Ραδινού. Αλλά πώς να τους πειράξουν αφού μιλάμε πάντα για premium αυτοκίνητα με premium δικαιώματα
-
Εγώ τόσα χρόνια ήμουν 'Πατρινός' και ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο που στην Αγ. Ανδρέου το πάρκιν είναι στην αριστερή πλευρά του δρόμου... Μιλάμε για έναν δρόμο 'ταχείας κυκλοφορίας' (τρομάρα μας), έτσι? Ηλίθιο μου φαίνεται...
-
Πιστευω οτι στην Αγ.Ανδρεου δεν θα επρεπε να επιτρεπεται καθολου το παρκαρισμα..
Απλα καθιερωθηκε εκει λογω του οτι ολα τα αυτοκινητα απο την αριστερη πλευρα σταματουσαν..
Σκεψου ποια μαγαζια υπαρχουν αριστερα και ποια δεξια..
Ε,που θα σταματησει ο αλλος,απεναντι??
Και μιας και ο mate silencer ειπε για κληση,εμενα με εγραψαν στο δρομο ΠΙΣΩ απο τη βεσο..
Πως ηρθε εκει αστυνομικος ενας θεος ξερει!
Εννοειται οτι τα αυτοκινητα με τις Πατρινες πινακιδες ηταν απειραχτα(και ειμασταν ολοκληρη σειρα,ο δρομος ηταν φουλ) και μονο το δικο μου (με Αθηναικες) ειχε φαει 70αρα..
Αυτα ειναι! -
Δεν γίνονται αυτά!
Θυμάμαι χειρότερο σκηνικό... 5 πηγαδίων στην Αγ. Σοφία, να γίνεται ο χαμός από παρκαρισμένα σε απίθανα σημεία από τους επισκέπτες του καρναβαλιού, μόνο τα 'αλλόθρησκα' ενοχλούσαν κι είχαν κλήση. Τα 'δικά μας' όχι
-
Αγ.Σοφια μενω,αυτο ειναι απολυτα αληθες!
Να φανταστεις ειχαν φερει γερανο στο καρναβαλι στη Φαβιερου και μαζευε τα ξενα,τα ΑΧχ-χχχχ μη σου πω οτι τα περναγανε και ενα γυαλισματακι! -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
εμενα με εγραψαν στο δρομο ΠΙΣΩ απο τη βεσο..Εμένα γιατί αυτό μου μυρίζει δάκτυλος του VESO? Στο στενό από πίσω δεν ενοχλεί κανείς, αν δεν παρκάρει σαν κάφρος...
-
Mα ποιον να ενοχλησω σε εκεινο το δρομο φιλε μου?
Ημουν παρκαρισμενος κανονικα οπως και οι αλλοι!
Η μονη διαφορα ηταν οι πινακιδες!
Εχω παρκαρει απειρες φορες εκει αλλωστε,ειλικρινα δε ξερω τι εγινε!
Ειχα παει σινεμα και μου χαλασε το βραδυ μετα..
Τεσπα! -
παρκινγ, οπου βρω, στο στενο, στη πλατεια, στη μαρινα, στον απο πανω δρομο, parking ναναι και οπου ναναι, αρκει εννοειται να μην ενοχλει.
καθε φορα που φτανουμε βραδυ σπιτι η τελευται μας κουβεντα ειναι για τον θεο του parking και ποσο θα μα λυπηθει.
η επιστροφη απο το το σουπερμαρκετ ειναι το ζορι...
-
Ασχετο/ακυρο/ακαιρο
Παρατηρω οτι αυτοι που ανεβαζουν το αμαξι στο πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι, κανουν 'αλλα κολπα', καρεκλες σιδερωστρες κτλ, ειναι περισσοτεροι απο αυτους που νοικιαζουν θεση!
-
Σε συνέχεια του link και του άρθρου που δημοσίευσε ο ikar, να αναφέρω κι εγώ την δικιά μου εμπειρία:
35 χρόνια μένω κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Υπάρχει λοιπόν εκεί η οδός Αχαρνών. Όλα αυτά τα χρόνια, στην Αχαρνών απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Και παλαιότερα και τώρα, έχουν πέσει άπειρες κλήσεις, έχουν παρθεί χιλιάδες πινακίδες και έχουν απομακρυνθεί με γερανό της Τροχαίας εκατοντάδες αυτοκίνητα.
Το μοναδικό χρονικό διάστημα που επιτράπηκε η στάθμευση, για έναν περίπου χρόνο, ήταν όταν ο Δήμος Αθηναίων έβαλε παρκόμετρα. Μόλις το μέτρο καταργήθηκε, (επειδή κρίθηκε παράνομο αν θυμαστε), ξαναμπήκαν τα σήματα της τροχαίας 'απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση'.
Το ίδιο το κράτος, είτε λειτουργεί σαδιστικά προς τους πολίτες, (απαγορεύοντας την στάθμευση εκεί όπου δεν υπάρχει στην πραγματικότητα πρόβλημα), είτε ταλαιπωρεί τους πολίτες απλά και μόνο για να εισπράτει κάποια έσοδα (επιτρέποντας την στάθμευση εκεί όπου υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση).
Αυτά είναι καραγκιζιλίκια. Μετά από αυτές τις συμπεριφορές από την πλευρά της επίσημης Πολιτείας και του Δήμου, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.
Ας μάθουν πρώτα να φέρονται με κάποια στοιχειώδη ΛΟΓΙΚΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στον πολίτη και μετά να βγούν να 'ράβουν κουστουμάκια'.
Χίλια μπράβο στους πολίτες του άρθρου, που κάνουν σωματείο και προσπαθούν να ακυρώσουν τα σχέδια τους!
Και κάτι άλλο: Με ποιά λογική αυτό που μέχρι χθές ήταν δωρεάν (θέσεις παρκιν - έστω νόμιμες) τώρα αποκτά τίμημα; Που σταματά αυτή η πρακτική; Αύριο δηλαδή θα χρεώσουν και τον αέρα που αναπνέουμε;;;
-
Φαντάζομαι όλοι μας έχει τύχει να παρκάρουμε σε άγνωστη περιοχή και μετά να μη βρίσκουμε το αμάξι μας...
Αυτός όμως ο Άγγλος το παράκανε!
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Αυτά τα παρκόμετρα ποιος θα τα βάλει;
-
Εν τω μεταξύ, κάμποσα χρήματα (των φορολογουμένων εννοώ) θα έχουν αλλάξει τσέπες (με διάφορους τρόπους, κάρτες, πρόστιμα κ.λ.π. ) και η ζωή συνεχίζεται.
-
Παρκάρω χτες νομιμότατα το αμάξι μου στις κάθετες θεσεις στην Τριών Ναυάρχων και φυσικά τι βρίσκω σήμερα το πρωί;
Μια ωραιότατη κλησούλα των 34,5 ευρώ για κλείσιμο πεζόδρομου!
Δείτε τις φωτό:
Προφανώς ο εξυπνότατος κυριος της δημοτικής αστυνομίας θεώρησε πως οταν παρκάρουμε πρέπει να βάζουμε το αμάξι κάθετα (90 μοίρες), αλλιώς αν έχει ελαφρά κλήση, 'βρίσκει' στην νοητή προέκταση του πεζοδρόμου (στα δεξιά του αμαξιού).
Τονίζω πως η θέση ειναι επιβεβαιωμένα πλήρως νόμιμη, όπως και οι άλλες δίπλα. Παράνομοι ειναι όσοι κλείνουν το πεζόδρομο παρκάρωντας μπροστά του.
Έχει πραγματικά ξεφύγει η κατάσταση με τις κλήσεις στην Πάτρα...
-
Σαν μόνιμος κάτοικος της πόλης δεν έχει τύχει ποτέ να πρέπει να παρκάρω σε αυτό το σημείο και ούτε έχω σκοπό πλέον να το κάνω στο μέλλον μετά απο αυτό που σου συνέβη....
Παρκόμετρα θέλουμε και Δημοτικά Πάρκινγκ επειγόντως!!!!!!!!!!
-
Ευτυχώς εκεί που μένω ,αρκετά μακριά απο το Κέντρο , παρκάρω πάντα μπροστά απο το σπίτι μου....
Φαντάσου ότι δεν έχω φάει ποτέ κλήση για παρκάρισμα ακόμα ....πως την έχω γλύτώσει δεν ξέρω μετά απο 15 χρόνια ..... πρέπει να αποτελώ εξαίρεση!!
Αλλά όταν θέλω να βρώ θέση παρκαρίσματος ΝΟΜΙΜΗ στο κέντρο της πόλης ....με πιάνουν τα νέυρα μου και αρχίζω τα ΚΑΝΤΗΛΙΑ ...
Γ@#$%@ ΤΟ Κ#%@^&* !~ ΚΑΙ ΑΗ@#*$#@ !!!!!...φαινόμενο που γίνεται όλο και συχνότερο!!!
-
Σήμερα ήταν η μέρα που πραγματικά θα ήθελα να έχω πάρκινγκ.
Γενικά είμαι λίγο κ@λόφαρδος όταν ψάχνω θέση, μιας και ακόμα και όταν γίνεται ο χαμός όλο και κάποιος θα ξεπαρκάρει μπροστά μου και ενώ θα βρίσκομαι σε απόσταση το πολύ 100 μέτρων από τον προορισμό μου. Αυτό συμβαίνει είτε μιλάμε για το κέντρο της Αθήνας τις πρωϊνές ώρες, είτε για του Ψυρρή Σάββατο βράδυ.
Σήμερα δυστυχώς έζησα αυτό που ζει ο μέσης τύχης άνθρωπος στην καθημερινότητά του. Έκανα 25-30 λεπτά για να βρω θέση στο ύψος της Καρόλου στην Πάτρα και πρέπει να έκανα καμια 15αριά κύκλους των γύρω τετραγώνων. Φυσικά το τι διπλοπαρκαρισμένα συνάντησα επί της Κωνσταντινουπόλεως και το τι ζώα να έχουν καβαλήσει τα πεζοδρόμια απ' όλες τις πλευρές δε λέγεται. Φαίνεται εγώ ήμουν ο βλάκας που έκαιγα τσάμπα βενζίνη και εκνευριζόμουν ψάχνοντας για θέση.Όσο για τα περί κλήσεων ευτυχώς για την ώρα την έχω γλυτώσει... όχι ότι το προκαλώ κιόλας αλλά υπάρχουν και κάποιοι δρόμοι που ενώ θεωρητικά απαγορεύεται το παρκάρισμα αν κατέβει η αστυνομία για να κόψει κλήσεις θα γεμίσουν τα μπλοκάκια της.
-
silencer51
σε θυμάμαι που έλεγες ότι δεν πλένεις ποτέ το αμάξι σου. Αλλά τι ζάντες είναι αυτές θεέ μου....
Μην νομίζεις κι εγώ 3 μήνες έχω να το πλύνω.
-
Το ρεκόρ χρόνου για εύρεση θέσης παρκαρίσματος στην Πάτρα πρέπει να το έχω εγώ:
Δύο ώρες ακριβώς γύρω γύρω σε ακτίνα 7-8 τετραγώνων. Κάποια στιγμή στην απελπισία μου προσπάθησα να τα σκάσω και να το αφήσω σε πάρκινγκ αλλα και τα 2 που δοκίμασα ηταν γεμάτα, οι ιδιοκτήτες μου είπαν 'Πέρνα σε καμια ώρα, γίνεται χαμός τώρα!'...
@elteo...
Φίλε μου μιλάς με τον πρωταθλητή όσον αφορά το θέμα 'βρώμικο αμάξι'... Ούτε που θυμάμαι πότε το έπλυνα τελευταία φορά...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το ρεκόρ χρόνου για εύρεση θέσης παρκαρίσματος στην Πάτρα πρέπει να το έχω εγώ:Δύο ώρες ακριβώς γύρω γύρω σε ακτίνα 7-8 τετραγώνων.
Νομιζεις!...σχεδον 4 ωρες παρακαλω...
Σε ακτινα... ολη την Πατρα!(κατω απο ''ειδικες''/καρναβαλικες συνθηκες ομως)
Parking!