-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Εξ΄άλλου, σίγουρα τα σαξόραλα είναι από τα αγαπημένα των μπλόκων, κυρίως αν συνδιάζονται με οδηγό νεαρής ηλικίας..
Εδω που τα λέμε δεν έχουν και άδικο......... Μερικοί νεαροί με σαξόραλα είναι πιο επικίνδυνοι κι απο πιτσαδόρους!
Ενω νεαροι με αλλη μαρκα/μοντελο αυτοκινητου ειναι πιο ασφαλεις, ε;
Κ προσωπικα προτιμω 1000 φορες το 'νεαρο με το σαξοραλο' απο γερο/θειτσα που δεν βλεπει 3 μετρα μπροστα απο το καπο κ θελει 30' για να παει το ποδι απο το γκαζι στο φρενο ή ταριφα που θα κοκκαλωσει οπου του γουσταρει ή ή ή... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εξ΄άλλου, σίγουρα τα σαξόραλα είναι από τα αγαπημένα των μπλόκων, κυρίως αν συνδιάζονται με οδηγό νεαρής ηλικίας..
Εδω που τα λέμε δεν έχουν και άδικο......... Μερικοί νεαροί με σαξόραλα είναι πιο επικίνδυνοι κι απο πιτσαδόρους!
Ενώ οι μεσήλικες με τις 'Μπεμπέ' και τις 'Μερσεντέ', οι νεόπλουτες κυράτσες με τα SUV, οι παπούδες που έχουν πεθάνει και... δεν τους το έχουν πει ακόμα, οι νέες κοπελίτσες που οδηγούν με το τιμόνι αγκαλιά και το πρόσωπο κολλημένο στο παρμπριζ δεν είναι, ε?
Φίλε, σε ταξίδι 700+ χιλιομέτρων, κινδύνεψα (σοβαρά) από τον τύπο και το Χιουντάι και από 2 μεσήλικες 'κυρίους' με Κομπρέσορ και Α4 1.8Τ, αλλά από **κανένα **σαξόραλο ή οτιδήποτε συναφές... Αλλά θα μου πεις, ποιος είμαι εγώ με το ταπεινό κουβαδάκι που τόλμησα να προσπαθήσω να τους προσπεράσω...
Είπα ΜΕΡΙΚΟΙ νεαροι. Οι οποίοι θα ήταν επικίνδυνοι και με με 200αρα κομπρεσορ που λες. Απλώς το σαξόραλο που έχουν λόγο κατασκευής ευνοεί τις σφήνες πχ σε αντίθεση με μια πιο αδύναμη λιμουζίνα που θα οδηγεί ο 50άρης. Οι οδηγοί είναι επικίνδυνοι όχι τα αυτοκίνητα, αλλα αν πέσει το 'λάθος' αυτοκίνητο σε λάθος χέρια........αστα!!!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Ενώ οι μεσήλικες με τις 'Μπεμπέ' και τις 'Μερσεντέ', οι νεόπλουτες κυράτσες με τα SUV, οι παπούδες που έχουν πεθάνει και... δεν τους το έχουν πει ακόμα, οι νέες κοπελίτσες που οδηγούν με το τιμόνι αγκαλιά και το πρόσωπο κολλημένο στο παρμπριζ δεν είναι, ε?
Φίλε, σε ταξίδι 700+ χιλιομέτρων, κινδύνεψα (σοβαρά) από τον τύπο και το Χιουντάι και από 2 μεσήλικες 'κυρίους' με Κομπρέσορ και Α4 1.8Τ, αλλά από **κανένα **σαξόραλο ή οτιδήποτε συναφές... Αλλά θα μου πεις, ποιος είμαι εγώ με το ταπεινό κουβαδάκι που τόλμησα να προσπαθήσω να τους προσπεράσω...
Είπα ΜΕΡΙΚΟΙ νεαροι. Οι οποίοι θα ήταν επικίνδυνοι και με με 200αρα κομπρεσορ που λες. Απλώς το σαξόραλο που έχουν λόγο κατασκευής ευνοεί τις σφήνες πχ σε αντίθεση με μια πιο αδύναμη λιμουζίνα που θα οδηγεί ο 50άρης. Οι οδηγοί είναι επικίνδυνοι όχι τα αυτοκίνητα, αλλα αν πέσει το 'λάθος' αυτοκίνητο σε λάθος χέρια........αστα!!!
Αν εγώ αποφασίσω να κάνω 'σφήνα' με το σάξο φίλε μου, θα είμαι σαφώς πιο ασφαλής από οποιονδήποτε 50άρη (καλά, εξαιρούμε οδηγούς αγώνων και ανθρώπους που το λέει η ψυχή τους) που κάνει cruising με το λίμο του... Αφού κοιτάξω καθρέπτες, ανάψω φλας και επιλέξω την κατάλληλη σχέση, θα φροντίσω να αλλάξω το συντομότερο δυνατόν λωρίδα, χωρίς να ενοχλήσω αυτόν που ακολουθεί ή προηγείται.
Σε αντίθεση με κάποιους κύριους με λίμος που ξαφνικά αποφασίζουν να αλλάξουν λωρίδα, αγνοούν το φλας και τους καθρέπτες, είναι μισή ώρα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (πάνω στη νησίδα) και κάνουν την κίνησή τους με 5η και 2000 στροφές... Α! Και αν τολμήσεις να τους παρατηρήσεις, θα πάρεις την ανάλογη απάντηση, απόλυτα λογική και συμβατή με την ηλικία τους και την παιδεία τους... Με λίγα λόγια 'ποιο νομίζει ότι είναι το κωλόπαιδο που θα τολμήσει να παρατηρήσει εμένα, τον γίγαντα της ασφάλτου?'
Επαναλαμβάνω, κανένας μα κανένας νεαρός με πουντοιμπιζογιαροσαξόραλο δεν με έκανε να νιώσω άβολα σε ένα ταξίδι 700 χλμ, αντίθετα το thread ανοίχτηκε με αφορμή την π...ιά που μου έκανε μεσήλιξ κύριος με μια πιο αδύναμη λίμο (λέμε τώρα λίμο)
Δεν θέλω να φανταστώ τον εν λόγω κύριο με σαξόραλο, τα 'κουβαδάκια' αυτά είναι όπλα και σε λάθος χέρια σκοτώνουν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν θέλω να φανταστώ τον εν λόγω κύριο με σαξόραλο, τα 'κουβαδάκια' αυτά είναι όπλα και σε λάθος χέρια σκοτώνουν...
Ε λοπόν εγω έχω κυνδυνευσει πάαααρα πολλές φορές απο άμυαλους νεαρούς με σαξόραλα που το αίμα τους...... 'βράζει'. Αυτό κι αν είναι φονικό όπλο!!!!
Απο μεσήλικες λιμουζινάτους που ανέφερες χωρίς να αναφέρω εγώ, φυσικά και έχω κινδυνεύσει κι απο τέτοιους. Αυτό όμως απο μόνο του δεν κάνει λιγότερο επικίνδυνους τους σαξοραλάκιδες. Και φυσικά επαναλαμβάνω.....όχι όλους!!!(Υ.Γ Δεν είμαι μεσήλικας)
-
Eχει καταντήσει αηδία πάντως ο όρος Σαξόραλλο και άμυαλοι νεαροί...
Βρείτε και κάτι άλλο, έλεος πια! -
Θα μοιραστώ μαζί σας αυτό που μου είχε πει και εξακολουθεί συχνά πυκνά να μου λέει η μητέρα μου (12 χρόνια μετά την απόκτηση του διπλώματος.... ) : παιδί μου να προσέχεις και δεν στο λέω γιατί ανησυχώ για τις δικές σου επιδόσεις στο τιμόνι αλλά επειδή ανησυχώ για τις οδηγικές επιδόσεις των άλλων γύρω σου... Γιατί ορισμένοι από εμάς εξακολουθούν να (ξανά)ανακαλύπτουν τον τροχό? Κακοί οδηγοί υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν (ούτε το μοντέλο αυτοκινήτου είναι απόδειξη για την ικανότητα τους!!!)! Οδηγείτε χωρίς να παίρνετε τίποτα σαν δεδομένο (και δεν εννοώ να πηγαίνετε απαραίτητα με 30) και θα δείτε ότι θα γίνετε μουλάρια από νεύρα. Γιατί άλλωστε λένε ότι οι οδηγοί μηχανών όταν παίρνουν τιμόνι στα χέρια τους είναι οδηγοί με αυξημένα αντανακλαστικά? Τα έχουν δει όλα! Προσέχετε τους γύρω σας και να εμπιστεύεστε όχι το αμάξι με τα 200.000 εξαρτήματα ή τις οδηγικές σας ικανότητες αλλά το μυαλό σας. Φιλικά, συνφορουμίστας.
Πώς μπορεί κάποιος να την πατήσει έτσι ξαφνικά...