-
Για να δούμε και φέτος ποια είναι η άποψη των φορουμάδων
Τα αυτοκίνητα είναι τα ίδια με αυτά που περιέχονται στο κουπόνι του διαγωνισμού των 4Τ -
Τα αυτοκίνητα είναι τα ίδια με αυτά που περιέχονται στο κουπόνι του διαγωνισμού των 4Τ -
Astra.. 240ps δεν είναι και λίγα..
-
Θα έχει ενδιαφέρον η αντιπαραβολή των αποτελεσμάτων με αυτά που θα προκύψουν στην πίστα...
-
240 άλογα το Astra 200 στις 5600 είναι το σωστό.
-
Το opel astra turbo όντως βγάζει 200hp! Ο φίλος μπερδεύτηκε προφανώς με το astra HPC που βγάζει όντως 240 αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα!
-
Εγώ ψήφισα το Ibiza FR, καθότι τα έχει όλα και συμφέρει (στην τιμή)...
Αλλά βγάζοντας το κριτήριο της τιμής απ' έζω, μάλλον το Golf GTI θα διάλεγα.
Στα μικρά θα ψήφιζα ασυζητητί το C2 VTS... -
mini cooper..........το μονο GTi original εκτος ισως απο την τιμη.......
-
Γκόλφ ψήφισα.
Φυσικά η ψήφος μου είναι λόγω τού ποιού ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι τό καλύτερο,καί ίσως απέχει παρασάγκας από τό ποιό είναι το καλύτερο στήν αλήθεια. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Το opel astra turbo όντως βγάζει 200hp! Ο φίλος μπερδεύτηκε προφανώς με το astra HPC που βγάζει όντως 240 αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα!προφανώς...
-
Η ψήφος στο GTI
Έκανε την έκπληξη, αναβιώνοντας ορθά τον όρο 'GTI'
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η ψήφος στο GTIΈκανε την έκπληξη, αναβιώνοντας ορθά τον όρο 'GTI'
cupra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω περιμενω να βγει το γκολφ με τα 240-250 αλογα το r32 νομιζω λεγετε
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
εγω περιμενω να βγει το γκολφ με τα 240-250 αλογα το r32 νομιζω λεγετεR32 λεγόταν το προίγούμενο. Αυτό θα λέγεται R34 μάλλον!
-
Gti της χρονιάς, μάλλον το Γκολφ (αν είναι δυνατόν, διαβάστε τι γράφω! )
Gti της καρδιάς, C4 VTS κι ας υπολείπεται... ψήφο στην καρδιά λοιπόν, εεε... στην C4!
-
Αρχηγού απόντως -ξέρετε τώρα - το Golf (που φτάσαμε )
Αλήθεια, γιατί απουσιάζει ΠΑΛΙ το Type R; δεν είναι GTi; δεν είναι νέο μοντέλο; (υποβλήθηκε σε face lift, όπως και το Cooper S και σίγουρα νεότερο από το... SportKa )
Αν θυμάμαι καλά, ΟΥΤΕ πέρυσι ήταν το Type R. Κάποια εξήγηση ίσως;
Υπό αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει άλλη επιλογή και φυσικά αυτό θα ψηφίσει και το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγνωστών
-
Αθέμιτος ανταγωνισμός μήπως;
-
Golf και για μένα. Κάνει ότι κάνουν και τα άλλα , όμως με καλύτερο τρόπο !!
-
Νομίζω είναι μονόδρομος GOLF GTI.
Αν και δεν το έχω οδηγήσει, κάποια απο τα άλλα ναι , τα άρθρα των περιοδικών τα λένε όλα! Είναι και ωραίο!
Του δίνω την ψήφο με την επιφύλαξη για την τιμή του!
Αμάν βρε παιδιά γιατί τόση καθηστέρηση, μήπως κάτι μαγειρεύουν?? -
Εγω για μια ακομη φορα εδρασα με την καρδιά. C4.
Ποιο είναι το GTi της χρονίας?