-
Το ίδιο θέμα είχε συζητηθει και πέρυσι. Θα μπορούμε να διατεθεί ένας αριθμός συνοδηγήσεων (30-40?) στη επαρχία και ένας αριθμός στους παρευρισκόμενους στα Μέγαρα.
Αν κάποιος από Κρήτη, Θεσ/νίκη ή αλλού ξέρει ότι σίγουρα θα συνοδηγήσει, μπορεί να ξεκινήσει να κάνει τα 1000+ χλμ.
Το να ξεκινήσεις όμως έτσι με το ενδεχόμενο ότι ισως και αν....
Δε νομίζω να το κάνει κανεις εκτος Αθηνών. -
Η επιλογή κανένα από τα παραπάνω που είναι?
Γιατί δεν υπάρχει στο κουπόνι του διαγωνισμού.
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Όσο αφορά την επιλογή του μέρους που θα γίνει η εκδήλωση σας παρακαλώ δείξτε λίγη κατανόηση. Δεν είναι τόσο απλό να διοργανώσεις μια τόσο μεγάλη εκδήλωση τόσο μακριά από την έδρα σου.Προσωπικά τουλάχιστον, δεν μ' ενοχλεί το μέρος που γίνεται η εκδήλωση, αλλά το ότι δεν μπορεί κανείς να συμμετέχει για να κερδίσει ένα βραβείο του περιοδικού αν δεν παρευρεθεί... πράγμα που αυτομάτως αναιρεί τη **δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό **όσων δεν μένουν κοντά στα Μέγαρα...
Η εκδήλωση φυσιολογικό είναι να γίνεται στα Μέγαρα, η μη συμμετοχή κατοίκων άλλων περιοχών στο διαγωνισμό είναι που δεν μ' αρέσει...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Τώρα, όσο αφορά το Type-R, δεν μπήκε γιατί πολύ απλά πρόκειται για ένα αισθητικό facelift και όχι για μηχανικό, όπως συμβαίνει με το Mini. .
Ok κατανοητο για το typeR....Για το ClioRs 182 ομως???Περισυ δεν μπηκε(ισως και λογω νεοτητας)αλλα φετος δεν θα επρεπε να ειναι στον διαγωνισμο???
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Καλημέρα,
το Mini εκτός από 7 (χμμμ) ίππους παραπάνω, έχει και εντελώς νέο κιβώτιο ταχυτήτων. Το Type-R, θεωρητικά τουλάχιστον- είχε μπλοκέ από την προηγούμενη γενιά του. Για πιο αυτοκίνητο αναφέρεσαι;Αναφερόμουν στο Sport Ka που νόμισα ότι είχε μπει πέρυσι επειδή είναι παλιό μοντέλο. Μπερδεύτηκα διότι η δοκιμή πέρσι έπεφτε σε διπλανή σελίδα με το διαγωνισμό (είναι και αυτός ο Γερμανός Αλτζχάιμερ )
Πουθενά όμως σε όσες δοκιμές διάβασα του προηγούμενου Type R δεν αναφερόταν μπλοκέ
Υ.Γ.: για το Clio 182 'ασχολείται' άλλος συνφορουμίτης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλημέρα,
το Mini εκτός από 7 (χμμμ) ίππους παραπάνω, έχει και εντελώς νέο κιβώτιο ταχυτήτων. Το Type-R, θεωρητικά τουλάχιστον- είχε μπλοκέ από την προηγούμενη γενιά του. Για πιο αυτοκίνητο αναφέρεσαι;Αναφερόμουν στο Sport Ka που νόμισα ότι είχε μπει πέρυσι επειδή είναι παλιό μοντέλο. Μπερδεύτηκα διότι η δοκιμή πέρσι έπεφτε σε διπλανή σελίδα με το διαγωνισμό (είναι και αυτός ο Γερμανός Αλτζχάιμερ )
Πουθενά όμως σε όσες δοκιμές διάβασα του προηγούμενου Type R δεν αναφερόταν μπλοκέ
Λοιπόν, για να διευκρινήσουμε και το ζήτημα του Clio θα σας υπενθυμίσω ότι το έχουμε κάνει δοκιμή στο τεύχος του Σεπτεβρίου του 2002 (382). Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία εξηγεί και την απουσία του από την περσινή και την φετινή διαδικασία εκλογής. Οι αλλαγές που έχει υποστεί έκτοτε δεν δικαιολογούν, νομίζω (πάντα...), τον τίτλου του νέου. Όσο αφορά την σπόντα περί εταιρειών, νομίζω ότι είναι τουλάχιστον άστοχη, αφού στην λίστα υπάρχει το σαφώς ακριβότερο Megane...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ωστόσο, πως αυτοκίνητα που δεν έχουν ΟΥΤΕ face lift ΟΥΤΕ μηχανικές διαφορές ΞΑΝΑμπήκαν στο διαγωνισμό;
Προφανώς επειδή
α) οι αντιπροσωπίες που τα εκπροσωπούν είναι διατεθειμένες να τα παραχωρήσουν δωρεάν σε περίπτωση που κερδίσουν την πρώτη θέση.
β) αυτές οι αντιπροσωπίες ακολουθούν πιο επιθετική διαφημιστική πολιτική.Η Οδύσσεια του Διαστήματος... ή αλλιώς Μπεν Χουρ. Θεωρώ ότι το η απάντηση του Ikar βάζει λίγο τα πράγματα στη θέση τους.
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Καλημέρα,
Λοιπόν, για να διευκρινήσουμε και το ζήτημα του Clio θα σας υπενθυμίσω ότι το έχουμε κάνει δοκιμή στο τεύχος του Σεπτεβρίου του 2002 (382). Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία εξηγεί και την απουσία του από την περσινή και την φετινή διαδικασία εκλογής. Οι αλλαγές που έχει υποστεί έκτοτε δεν δικαιολογούν, νομίζω (πάντα...), τον τίτλου του νέου. Όσο αφορά την σπόντα περί εταιρειών, νομίζω ότι είναι τουλάχιστον άστοχη, αφού στην λίστα υπάρχει το σαφώς ακριβότερο Megane...
Eγω παντως δεν συμφωνω με αυτη την αποψη....Οι αλλαγες που εγιναν στο κλιο ειναι πολλες κ δεν περιοριζονται μονο στον κινητηρα η στην διαχειριση αυτου,αλλα κ στις αναρτησεις(πακετο renault sport) κ στο look...
Δηλαδη κατα την ταπεινη μου γνωμη αιτιολογουν το τιτλο του νεου,αφου δεν μιλαμε για 2-3 επεμβασεις αλλα για εκτεταμενες αλλαγες.... -
Φίλε Βαγγέλη,όπως θα θυμάσαι το εν λόγω αυτοκίνητο δεν έχει δοθεί ακόμη στο περιοδικό για δοκιμή!
Οπότε,πως γνωρίζουμε τί κανει σε σχέση με το 'προηγούμενο' και γιατί να συμπεριληφθεί ένα αυτοκίνητο που δεν έχει δοκιμαστεί?Αν πρέπει σε κάποιον να τα ψάλλουμε,αυτή είναι η Ελληνική αντιπροσωπεία και η πολιτική της.
-
Bingo...
Η τιμή του GTI τελικά...
είναι...
(σας κρατάω σε αγωνία)
2
8
5
0
0
0
και 30.500 το DSG
-
Doing
-
28500?
Έ,τότε τέλος τα υπόλοιπα!
Πρώτη φορά VW έχει value for money...γκρεμίστηκαν φούρνοι,μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Φίλε Βαγγέλη,όπως θα θυμάσαι το εν λόγω αυτοκίνητο δεν έχει δοθεί ακόμη στο περιοδικό για δοκιμή!
Οπότε,πως γνωρίζουμε τί κανει σε σχέση με το 'προηγούμενο' και γιατί να συμπεριληφθεί ένα αυτοκίνητο που δεν έχει δοκιμαστεί?Αν πρέπει σε κάποιον να τα ψάλλουμε,αυτή είναι η Ελληνική αντιπροσωπεία και η πολιτική της.
Ναι δεν αντιλεγω,ισως να ειναι αυτη η αιτια του κακου...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Bingo...
Η τιμή του GTI τελικά... είναι...(σας κρατάω σε αγωνία)
285000και 30.500 το DSG
Πλάκα μας κάνεις???
Αν είναι έτσι, bye bye Type R... -
σε ποιο τεύχος είναι του κουπόνι?
Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για την εκδήλωση...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Bingo...
Η τιμή του GTI τελικά... είναι...(σας κρατάω σε αγωνία)
285000και 30.500 το DSG
Πλάκα μας κάνεις???
Αν είναι έτσι, bye bye Type R...Όχι δεν σας κάνω πλάκα
-
Με την τιμή του Golf αναθεωρώ...
-
28.500 ;
lkare, μου έφτιαξες τη μέρα
-
αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ μεγκάν και γκόλφ όλες αυτές τις μέρες! Πολύ προσωπικότητα το μεγκάν, το είδα και από κοντά. Αλλά μάλλον πολύ ακριβό συγκριτικά με όλα τα άλλα, δεν 'εκθειάστηκε' και τόσο από το περιοδικό όσο περίμενα τουλάχιστον.
Απίστευτο,έτσι ξαφνικά η VW ανέτρεψε πολλά! Από το στυλ 'μικρή μερσέντες', γίνεται ξαφνικά, 'μικρή BMW'. Ο πρόεδρος της νισάν δεν ήταν που σε συνέντευξη του είχε πει πως δεν μετράει πια η παθητική ασφάλεια, αφού όλοι την έχουν, αλλά η ενεργητική; Προβλέπω, όλο και πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα στο μέλλον!Τώρα για το 28500 όντως καλή τιμή. Παράτερα καλή, σε σχέση με τις μικρότερες εκδόσεις!
-
28500?????
Ποιο είναι το GTi της χρονίας?