-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
28500?????άλλος για παραγγελία;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
28500?????
άλλος για παραγγελία;
αυτα τα 500 με χαλανε, αλλιως θα το ειχα κλεισει!
BTW, στο drive γραψανε οτι στο DSG τα paddles πισω απο το τιμονι χρεωνονται εξτρα, ξερουμε ποσο?
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
σε ποιο τεύχος είναι του κουπόνι?Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για την εκδήλωση...
Στο τρέχον τεύχος βρίσκεται το κουπόνι. Εκεί θα βρείς όσες πληροφορίες χρειάζεσαι.
-
ευχαριστώ!
-
Άραγε με άλλες τιμές αλλάζει το τοπίο;
Το λέω αυτό γιατί στην Κύπρο (με το 'τρελό' φορολογικό σύστημα) οι τιμές έχουν ως εξής:
ΜΙΝΙ Cooper S:λίρες 15150 Ευρώ 26000
Civic Type R: λίρες 18900 Ευρώ 32500
Golf GTI : λίρες 22000 Ευρώ 37800Ο φόρος εξαρτάται μόνο από τα κυβικά.
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Στο τρέχον τεύχος βρίσκεται το κουπόνι. Εκεί θα βρείς όσες πληροφορίες χρειάζεσαι.
Το δώρο θα είναι ένα απο GTi ή κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το δώρο θα είναι ένα απο GTi ή κάτι άλλο;
Αφού το λέμε ότι είναι έκπληξη, τι πας να την χαλάσεις τώρα; Θα το μάθετε έγκαιρα το δώρο... Μέχρι τότε ουδέν σχόλιο.
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Αφού το λέμε ότι είναι έκπληξη, τι πας να την χαλάσεις τώρα; Θα το μάθετε έγκαιρα το δώρο... Μέχρι τότε ουδέν σχόλιο.
OK, δεν θέλω να χαλάσω την εκπληξη Κώστα, στείλτο με PM...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά η εκπληξη είναι ότι το καλύτερο GTi της χρονιάς το κερδίζεις και φεύγεις .
Στις 17 Απριλίου στα Μέγαρα. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά η εκπληξη είναι ότι το καλύτερο GTi της χρονιάς το κερδίζεις και φεύγεις .
Στις 17 Απριλίου στα Μέγαρα.μην μας κανετε τωρα να κατεβουμε ως τα μεγαρα να σας το παρουμε μεσα απο τα χερια και να παρουμε τον ανηφορο μετα........
-
C4!!
Αφου έχουμε πάθει πλάκα...γιατι να το κρύψωμεν άλλωστε?!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
C4!!
Αφου έχουμε πάθει πλάκα...γιατι να το κρύψωμεν άλλωστε?!!!εσύ, εγώ και άλλοι 4 απ'ότι φαίνεται...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
C4!!
Αφου έχουμε πάθει πλάκα...γιατι να το κρύψωμεν άλλωστε?!!!εσύ, εγώ και άλλοι 4 απ'ότι φαίνεται...
Περί ορέξεως,κολοκυθόπιττα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
C4!!
χε χε χε χε...
-
Είμαι κι εγώ μέσα στους 4?
Edit: είμαι, μόνο που γίναμε 8.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Είμαι κι εγώ μέσα στους 4?Edit: είμαι, μόνο που γίναμε 8.
Που εισαι ρεεεε ? Σε εψαχνα να σε δω στη παρελαση (των νηπιων ).
-
Δεν καταλαβαίνω κάτι...
Γιατί, από τη στιγμή που η συμμετοχή στην κλήρωση και την εκδήλωση θα έχει ως αποτέλεσμα κάποιος από τους παρευρισκόμενους να αποκτήσει το δημοφιλέστερο GTi, να το κρατάνε οι 4Τ μυστικό; Ποιο καλή διαφήμιση/ενημέρωση δεν θα είναι να το πουν από την πρώτη στιγμή;
Και εγώ είδα το κουπόνι του Φεβρουαρίου μαζί με την επισήμανση για το 'δώρο' που θα περιμένει κάποιον τυχερό, αλλά αυτό μου φάνηκε κάπως ύποπτο (το δώρο θα μπορούσε να είναι και μια τοστιέρα που λέει ο λόγος).
Επίσης, να πω κάτι για την εκδήλωση του GTi της χρονιάς που έγινε τότε που χρίστηκε GTi της χρονιάς και κληρώθηκε, το Seat Leon Cupra R...
Υπήρχε ένα κενό στο ποιος θα συμμετείχε στην κλήρωση ( αυτοί που είχαν κληρωθεί να συνοδηγήσουν ή όλοι όσοι είχαν ψηφίσει; ).
Νόμίζω όμως ότι αυτό τελικά είχε απαντηθεί (αν και η αβεβαιότητα μόνο θετική εντύπωση δεν είχε δώσει)...Στην εν λόγω εκδήλωση (στα Μέγαρα), η ψηφοφορία έγινε εν μέσω ενός ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΟΥ...
Μάλιστα, ο τυχερός έτυχε να ήταν ακριβώς δίπλα από την κληρωτίδα...
Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να θίξω την αξιοπιστία των 4Τ, προσωπικά, μου κακοφάνηκε η διαδικασία που έγινε η κλήρωση...Ας ελπίσουμε ότι φέτος τα πράγματα θα έιναι διαφορετικά...
Τέλος, -ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ-, ήταν άδικη προς όλους τους αναγνώστες των 4Τ η υποχρεωτική παρουσία στην εκδήλωση (δε γνωρίζω αν θα ισχύσει φέτος καθώς όπως είπα, αναφέρομαι αποκλειστικά για την εκδήλωση όπου χρίστηκε GTi της χρονίας και κληρώθηκε το Seat Leon Cupra R).
Δλδ, κάποιος αναγνώστης του περιοδικού που κατοικεί μακριά από την Αθήνα / από τα Μέγαρα (π.χ. Θράκη, Κρήτη, νησιά βορείου Αιγαίου), γιατί να μην έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στην κλήρωση; Ανήκει σε άλλη κατηγορία αναγνώστη; -
- Όλοι παίρνουν μέρος στην κλήρωση ανεξάρτητα τι ψήφισαν
- για συνοδήγηση κληρώνωνται μόνο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ψήφισαν
- Ο νικητής εκείνης της χρονιάς ήταν....2 . O original ήταν ο chemic, μπορείς να διαβάσεις την εμπειρία του εδώ: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=2621
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Επίσης, να πω κάτι για την εκδήλωση του GTi της χρονιάς που έγινε τότε που χρίστηκε GTi της χρονιάς και κληρώθηκε, το Seat Leon Cupra R...
Στην εν λόγω εκδήλωση (στα Μέγαρα), η ψηφοφορία έγινε εν μέσω ενός μπουλουκιού...
Μάλιστα, ο τυχερός έτυχε να ήταν ακριβώς δίπλα από την κληρωτίδα...
Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να θίξω την αξιοπιστία των 4Τ, προσωπικά, μου κακοφάνηκε η διαδικασία που έγινε η κλήρωση...Tί εννοείς?
Σε ενόχλησε αισθητικά το μπουλούκι ή μήπως ότι ο νικητής έκανε 'μάγια' στην κληρωτίδα και χρειαζόταν οπτική επαφή?Στα περί αισθητικής συμφωνώ...
Περί του υπονοούμενου,σου λέγω ότι ο νικητής,τον οποίον έτυχε να γνωρίσω μέσω του Φόρουμ,ουδεμία προτέρα σχέση είχε με το περιοδικό πέραν αυτής του αναγνώστη...Με τις υπόλοιπες παρατηρήσεις σου,επίσης συμφωνώ!
-
Είχα και εγώ απορία με το διαγωνισμό στα Μέγαρα. Αν κατάλαβα καλά, για τους περισσότερους ισχύει οτι θα κατέβουν ομαδόν στην Πίστα, θα αφήσουν το κουπόνι τους και μετά θα φύγουν, κατα πάσα πιθανότητα, άπρακτοι. Ετσι δεν είναι;
Σιγα μην πάω τότε.
Ποιο είναι το GTi της χρονίας?