-
Παίδες καλησπέρα.Σκέφτομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη για επαγγελματικό ταξίδι με το αμάξι.Που έχει καθαρό πετρέλαιο κίνησης για ανεφοδιασμό?Θα είμαι κοντά στο Jumbo στο λιμάνι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
babisΠαντως οχι στην εθνικη οδο!!!
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Παίδες καλησπέρα.Σκέφτομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη για επαγγελματικό ταξίδι με το αμάξι.Που έχει καθαρό πετρέλαιο κίνησης για ανεφοδιασμό?Θα είμαι κοντά στο Jumbo στο λιμάνι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σαςΚαι για αυτο τον λογο μπηκα στο τοπικ αυτο.... αλλα για την Αθηνα!
Λοιπον... για Θεσσαλονικη εχω ενα... λιγο μακρια απο εκει που θα εισαι (10λεπτα) αλλα πιστεψε με αξιζει... τοσο που λογο αυτο καταλαβα οτι το πετρελαιο που βαζω στην Αθηνα ειναι... κατι σαν πετρελαιο!
Λοιπον... ειναι η BP Στα διαβατα (Ιωνια Θεσσαλονικης), ενα μικρο πρατηριο απεναντι απο μια παλια (και μεγαλη ΒΡ) που εκλεισε!
Αφοι Α&Ι Δημοπουλοι - Λεω. Κ.Καραμανλη 179 Ιωνια Θεσσαλονικης ειναι το πρατηριοΤωρα... για Αθηνα καπου στα δυτικα προαστια υπαρχει κανενα πρατηριο με καθαρο πετρελαιο?
Εγω εδω και 2 σχεδον χρονια που εχω το αμαξι... κατα 99% εβαζα απο την Shell στην Λ.Αθηνων ακριβως μετα απο τον Κηφισο στο ρευμα προν κορινθο!
Δεν ειχα κανενα προβλημα... εκτος απο τελευταια που το αμαξι καπνιζε ασταματητα... μεχρι που εβαλα στην ΒΡ που βαζω στην Θεσσαλονικη και σταματισε το καπνισμα!!! -
Αλέξη ευχαριστώ για την πληροφορία.Από τον αντιπρόσωπο που συνέστηαν ΒΡ στην αμφιθέας (αμφιθέας 32) από Συγγρού προς παραλιακή δεξί χέρι
-
στην εισοδο θεσσαλονικης απο Δερβενι, ενα μεγαλο βενζιναδικο AVIN νομιζω, εχει καλα καυσιμα? να το προτιμω για πετρελαιο? Το bp Στη 'κορυφη' του Δερβενιου που δεν εχει πλεον κινηση πολυ, τί λεει?
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Αλέξη ευχαριστώ για την πληροφορία.Από τον αντιπρόσωπο που συνέστηαν ΒΡ στην αμφιθέας (αμφιθέας 32) από Συγγρού προς παραλιακή δεξί χέριΕυχαριστω αλλα μου πεφτει μακρια... βλεπεις καθε σαββατο εχει γεμισμα το προγραμμα... (20-30€ μεχρι να φουλαρει... μην τρομαζεις )
Απο εκει βαζεις εσυ? τι αμαξι εχει ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? απο το ιδιο πρατηριο ολα?
...σορρυ για της ερωτησεις αλλα οπως ξερεις το πετρελαιο ειναι μια δυσκολη υποθεση και θελει προσοχη!
-
Καλησπέρα. Έβαλα από εκεί στο 1ο γέμισμα του αυτοκινήτου.Αν είναι στον δρόμο μυ βάζω αλλά τώρα που είναι καλοκαίρι μένω εκτός Αθηνών και δεν βάζω από εκεί.Έχω Χ3 20d το νέο μοντέλο με 5000 και τα περισσότερα από 1 βενζινάδικο στην ανατολική Αττική
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Παίδες καλησπέρα.Σκέφτομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη για επαγγελματικό ταξίδι με το αμάξι.Που έχει καθαρό πετρέλαιο κίνησης για ανεφοδιασμό?Θα είμαι κοντά στο Jumbo στο λιμάνι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Και για αυτο τον λογο μπηκα στο τοπικ αυτο.... αλλα για την Αθηνα!
Λοιπον... για Θεσσαλονικη εχω ενα... λιγο μακρια απο εκει που θα εισαι (10λεπτα) αλλα πιστεψε με αξιζει... τοσο που λογο αυτο καταλαβα οτι το πετρελαιο που βαζω στην Αθηνα ειναι... κατι σαν πετρελαιο!
Λοιπον... ειναι η BP Στα διαβατα (Ιωνια Θεσσαλονικης), ενα μικρο πρατηριο απεναντι απο μια παλια (και μεγαλη ΒΡ) που εκλεισε!
Αφοι Α&Ι Δημοπουλοι - Λεω. Κ.Καραμανλη 179 Ιωνια Θεσσαλονικης ειναι το πρατηριο***Τωρα... για Αθηνα καπου στα δυτικα προαστια υπαρχει κανενα πρατηριο με καθαρο πετρελαιο?
Εγω εδω και 2 σχεδον χρονια που εχω το αμαξι... κατα 99% εβαζα απο την Shell στην Λ.Αθηνων ακριβως μετα απο τον Κηφισο στο ρευμα προν κορινθο!
Δεν ειχα κανενα προβλημα... εκτος απο τελευταια που το αμαξι καπνιζε ασταματητα... μεχρι που εβαλα στην ΒΡ που βαζω στην Θεσσαλονικη και σταματισε το καπνισμα!!!Καλημερα....V Power diesel απο τα 2 'εταιρικα' Shell , το ενα της Λεωφορου Δημοκρατιας και το αλλο στην Χασιας. Λεωφορο Χασιαςπαροτι ειναι κοντυτερα σε εμενα δεν εχω βαλει ποτε, αλλα στην Δημοκρατιας ειναι εξαιρετικης ποιοτητας καυσιμα. Νομιζω οτι οπου και να βαλεις καυσιμα σε Μυρτεα η Ερμης εισαι μια χαρα- 'εταιρικα' Shell- Εκανα 1200 χιλιομετρα στην Πελ/νησο με ενα γεμισμα απο εκει και ο κινητηρας δουλευε σαν μεταξι. Εβαλα καπου στην Τριπολη απλο Πετρελαιο γιοα να ειμαι ασφαλης στην επιστροφη- 15 ευρω- και εχασα αμεσως την βελουδινη λειτουργια που σου περιγραφω, αρα τα καυσιμα ειναι καλα και με καλη αποδοση. Προσοχη δεν λεω οτι τα καυσιμα δεν ηταν καλα η ηταν νοθευμενα , λεω οτι επεσε η αποδοση και η βελουδινη λειτουργια του κινητηρα.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Και για αυτο τον λογο μπηκα στο τοπικ αυτο.... αλλα για την Αθηνα!
Αφοι Α&Ι Δημοπουλοι - Λεω. Κ.Καραμανλη 179 Ιωνια Θεσσαλονικης ειναι το πρατηριο***Τωρα... για Αθηνα καπου στα δυτικα προαστια υπαρχει κανενα πρατηριο με καθαρο πετρελαιο?
Δεν ειχα κανενα προβλημα... εκτος απο τελευταια που το αμαξι καπνιζε ασταματητα... μεχρι που εβαλα στην ΒΡ που βαζω στην Θεσσαλονικη και σταματισε το καπνισμα!!!Καλημερα....V Power diesel απο τα 2 'εταιρικα' Shell , το ενα της Λεωφορου Δημοκρατιας και το αλλο στην Χασιας. Λεωφορο Χασιαςπαροτι ειναι κοντυτερα σε εμενα δεν εχω βαλει ποτε, αλλα στην Δημοκρατιας ειναι εξαιρετικης ποιοτητας καυσιμα. Νομιζω οτι οπου και να βαλεις καυσιμα σε Μυρτεα η Ερμης εισαι μια χαρα- 'εταιρικα' Shell- Εκανα 1200 χιλιομετρα στην Πελ/νησο με ενα γεμισμα απο εκει και ο κινητηρας δουλευε σαν μεταξι. Εβαλα καπου στην Τριπολη απλο Πετρελαιο γιοα να ειμαι ασφαλης στην επιστροφη- 15 ευρω- και εχασα αμεσως την βελουδινη λειτουργια που σου περιγραφω, αρα τα καυσιμα ειναι καλα και με καλη αποδοση. Προσοχη δεν λεω οτι τα καυσιμα δεν ηταν καλα η ηταν νοθευμενα , λεω οτι επεσε η αποδοση και η βελουδινη λειτουργια του κινητηρα.
Το απλο πετρελαιο δεν εχει τα προσθετα του vpower για αυτο και ειδες διαφορα στην λειτουργια του κινητηρα.Αυτα τα προσθετα πληρωνεις στην διαφορα τιμης.
-
ειναι το λεγομενο diesel της ντορνα?
-
Στα 2 εταιρικά shell που αναφέρθηκαν φουλάρω σχεδόν μόνιμα τα τελευταία 7 χρόνια δίχως κανένα πρόβλημα. Από αυτά είναι και οι τιμές που ενίοτε παραθέτω!
-
μην ξεχναμε οτι στα εταιρικα που σας γραφω υπαρχει η προσφορα μια φορα την εβδομαδα το v-power στην τιμη του κανονικου. Μην νομιζετε ομως οτι το v-power diesel ειναι πανακεια . Επειδη φτιαχνεται με την μεθοδο GTL-Gas to liquid- δεν εχει τα λιπαντικα στοιχεια του απλου πετρελαιου και γι'αυτο στο εξωτερικο προτεινουν κατα καιρους γεμισματα και με κανονικο απλο πετρελαιο η λιπαντικα προσθετα....για να το πω απλα ...το v power φτιαχνεται απο υγροποιηση αεριων και δεν ειναι κανονικο πετρελαιο. Βεβαια εγω το χρησιμοποιω κανονικα το λατρευω και ειμαι εντυπωσιασμενος, τωρα αν θα το κρατησω μετα την προσφορα....μαλλον ναι ...οταν καει πλεον 5 με 5.5 λιτρα ειναι αμαρτια να μην του βαζω το καλυτερο. Μαλλον ομως θα προσθεσω και καποιο λιπαντικο προσθετο, οποτε τιποτα υποδειξεις θα μου ηταν χρησιμες. Λιπαντικο θα βαλω μετα την επισκεψη σε εξουσιοδοτημενο για λλαγη λαδιων και αφου μου επιβεβαιωσουν οτι το δεχοντε στα πλαισια της εγγυησης.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
μην ξεχναμε οτι στα εταιρικα που σας γραφω υπαρχει η προσφορα μια φορα την εβδομαδα το v-power στην τιμη του κανονικου. Μην νομιζετε ομως οτι το v-power diesel ειναι πανακεια . Επειδη φτιαχνεται με την μεθοδο GTL-Gas to liquid- δεν εχει τα λιπαντικα στοιχεια του απλου πετρελαιου και γι'αυτο στο εξωτερικο προτεινουν κατα καιρους γεμισματα και με κανονικο απλο πετρελαιο η λιπαντικα προσθετα....για να το πω απλα ...το v power φτιαχνεται απο υγροποιηση αεριων και δεν ειναι κανονικο πετρελαιο. Βεβαια εγω το χρησιμοποιω κανονικα το λατρευω και ειμαι εντυπωσιασμενος, τωρα αν θα το κρατησω μετα την προσφορα....μαλλον ναι ...οταν καει πλεον 5 με 5.5 λιτρα ειναι αμαρτια να μην του βαζω το καλυτερο. Μαλλον ομως θα προσθεσω και καποιο λιπαντικο προσθετο, οποτε τιποτα υποδειξεις θα μου ηταν χρησιμες. Λιπαντικο θα βαλω μετα την επισκεψη σε εξουσιοδοτημενο για λλαγη λαδιων και αφου μου επιβεβαιωσουν οτι το δεχοντε στα πλαισια της εγγυησης.To vpower diesel πρεπει να ειναι εισαγωμενο.Δεν βλεπω να γραφει καπου η Μοτορ Οιλ οτι εχει την τεχνολογια/τεχνογνωσια για την παρασκευη του .
http://www.coralenergy.gr/el-gr/gia-ton ... iesel-.cmt
http://www.moh.gr/Default.aspx?a_id=10399 -
Μαλλον γιατι και εγω τα στοιχεια τα πηρα απο το wiki
http://en.wikipedia.org/wiki/Shell_V-Po ... wer_Diesel
Με χαροποιει που ολοι οι επαγγελματιες κανουν ουρα να βαλουν, ταξιτζηδες,φορτηγα, κλπ, αυτο σημιναι οτι αντιλσμβανωμαστε πλεον αισθητα την διαφορα στην αποδοση,οικονομια αλλα και ρυπους.
Χαιρομαι γιατι υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες και ειναι περισσοτεροι απο τους κακους....χαιρομαι γιατι σε αντιθεση με οτι πολλοι πιστευουμε η πιστευαμε δεν καινε οι επαγγελματιες ολοι θερμανσης και μαζουτ οπως διαβαζουμε η διαβαζαμε σε αλλα θεματα. -
Στη Λαρισα το ΚΤΕΛ βαζει V-Power diesel στα λεωφορεία (δικη του μανικα), οπως επισης και τα ταξι (αυτοι εχουν και το 'απλο').
καθε φορα που βαζω V-Power diesel της προσφορας ειναι και καποιο ταξι στο πρατηριο.κι εγω πιστευω οτι τα εταιρικα πρατηρια εχουν πιο καθαρα καυσιμα και τα προτιμω
-
την προηγούμενη βδομάδα στην Κόρινθο στης 2 το μεσημέρι ήρθε βύτιο να γεμίσει την δεξαμενή,οχι στο εταιρικό shell,γιατί πλακώσανε ολοι οι επαγγελματίες και δεν αφήσανε σταγόνα μέχρι το μεσημέρι,απο το v-power.Χαρακτηριστικό παράδειγμα πριν δυο εβδομάδες με το που γεμίζω το golf,έρχετε ενα travego και του λέει γέμισετο και την ίδια ώρα έρχεται και ένα scania 164 και θέλει 700 λίτρα.Ελα όμως που στην δεξαμενή είχε μόνο 800 λιτρα.Ευτηχώς που οι οδηγοί ήταν γνωστοί μεταξύ τους και το μοιρασανε μόνοι τους το υπόλοιπο.Μετα όμως τέλος το v-power για εκείνη την ημέρα.Το συγκεκριμένο πρατήριο, αν και δεν είναι εταιρικό, ποτε δεν έχει υπάρξει πρόβλημα σε ποιότητα και ποσότητα.Γιαυτο άλλωστε το προτιμώ 12 χρόνια τώρα,αλλα και οι επαγγελματίες της πόλης.
-
να υπενθυμισω πως η νοθεια δεν ειναι τοσο της μοδας, πλεον σε κλεβουν στο μετρημα. Ευκολες και καθαρες δουλειες με μεγαλο κερδος.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να υπενθυμισω πως η νοθεια δεν ειναι τοσο της μοδας, πλεον σε κλεβουν στο μετρημα. Ευκολες και καθαρες δουλειες με μεγαλο κερδος.συμφωνώ απόλυτα σε αυτό με τον συνονόματο!Σιγά μην καταλάβεις αν σε κλέψανε 1 λίτρο στο φουλάρισμα! Βέβαια συχνά πυκνά η κλεψιά γίνεται 2,3,4 λιτρα...
Να δώσω και την τιμή shell vpower μια και έχει προσφορά σήμερα:1,859 στο γνωστό εταιρικό!
-
Καλησπέρα σθωφορουμίτες.
Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για καθαρό πετρέλαιο κίνησης κοντά στη λίμνη πλαστήρα γιατί θα πάω για διακοπές.Που μπορώ να βάλω καθαρό πετρέλαιο στην περιοχή εκεί;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας
-
απο που θα πας στη λιμνη;
-
Καλησπερα σας. Αν μπορούσε κάποιος να μου προτείνει αξιόπιστο κ δοκιμασμενο πρατηριο diesel πλησίον των περιοχών καισαριανης, Ζωγράφου. Αλλά κ επειδή κινουμαι κ προς βουλα απο καρεα, κάποιο στη διαδρομη. Παραλαμβανω απο την επόμενη εβδομαδα diesel yaris κ δεν έχω προηγούμενη εμπειρία απο πετρέλαιο κίνησης. Ευχαριστώ.
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!