-
Αναμφιβολα ειναι ενα θεμα που λειπει απο την θεματικη ενοτητα της F1...
Η διαδικασια ειναι πολυ απλη...θετει ο καθενας μια ερωτηση που να αφορα την F1,ειτε φωτο με μονοθεσια παλαιοτερων ετων,ή με μονοθεσια για να βρουμε την πιστα στην οποια βρισκεται και ο πρωτος που θα απαντησει σωστα θετει και την επομενη ερωτηση!Τι λετε ξεκιναμε;
Οποιος θελει ας βαλει ερωτηση... -
Η διαδικασια ειναι πολυ απλη...θετει ο καθενας μια ερωτηση που να αφορα την F1,ειτε φωτο με μονοθεσια παλαιοτερων ετων,ή με μονοθεσια για να βρουμε την πιστα στην οποια βρισκεται και ο πρωτος που θα απαντησει σωστα θετει και την επομενη ερωτηση!Τι λετε ξεκιναμε;
Ας αρχίσω εγώ λοιπόν: Ποιας χρονιάς είναι η Bar που βλέπουμε?
-
Το 1999 που μπήκε στην Φ1 ήταν διπλοβαμμένη (555 - Λάκις).
Το 2000 kai to 2001 είχε στα πλευρά της εμπρός αεροτομής διαφήμιση Σόναξ, που έφυγε το 2002.
Το 2003 και μετά είχε κάτω από το 'ρολ μπαρ' τη χρυσοκόκκινη βαφή.Άρα 2002 είναι...
(Να δω τωρα τι ερώτηση να βάλω... )
-
Σωστός! Η σειρά σου να βάλεις ερώτηση!
-
GeorgeTabs, πάλι Karate Kid βλέπεις;
Κι εγώ... -
Τηλεόραση; Πού τετοια πολυτέλεια χρόνου...
Λοιπόν, για να μην το δυσκολέψουμε ακόμα, έχουμε και λέμε...
Ποια χρονιά είχε το κράνος του Σένα τις διαφημίσεις
BANERJ, BRAZILIAN GOODS μεταξύ άλλων;Για δυνατούς λύτες:
Όποιος πει και ποιες ακόμα είχε κερδίζει.... κανονάκι!!! -
Έτρεχε στην F1 εκείνη την χρονιά;
-
Αν όχι, τότε η ζαριά μου είναι 82-83
-
Fire_Bro, (είδες; το θυμήθηκα! ) αν και καθήμενος, ορθώς επληκτρολόγησες!
Οπότε βάλε το επόμενο! (παρόλα αυτά το κανονάκι δεν το κέρδισες, αφού το δύσκολο δεν ήταν να βρεις τη φωτό, αλλά να διαβάσεις τι λέει πάνω από το Pool!! )
-
JEANS
-
Επόμενη ερώτηση.
Ποιο μονοθέσιο, ποιος οδηγός, σε ποιον αγώνα και ποια χρονιά κατέκτησε την τελευταία νίκη για ένα μονοθέσιο με 'μπροστοθέσιο' κινητήρα (front engined) σε αγώνα F1;;;
Είναι λίγο παγίδα
-
Ωραία ερώτηση! Και η απάντηση είναι (αγωνία....)
Με μονοθέσιο Ferrari ο Fil Hill στη Μόντσα το 1960! Είναι σωστά?
Αν ναι τότε η επόμενη ερώτηση θα αργήσει να μπει (εκτός και αν έχει κάποιος άλλος ερώτηση όποτε του παραχωρώ τη θέση μου!). Έχω αγώνα άυριο (εξεταστική )! -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Ωραία ερώτηση! Και η απάντηση είναι (αγωνία....)Με μονοθέσιο Ferrari ο Fil Hill στη Μόντσα το 1960! Είναι σωστά?
p.s. Καλή επιτυχία αύριο. Όποιος χάνει στο forum, κερδίζει στην εξεταστική
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
p.s. Καλή επιτυχία αύριο. Όποιος χάνει στο forum, κερδίζει στην εξεταστική
Πρέπει να είναι όντως παγίδα η ερώτηση γιατί και εγώ αυτή που είπε ο Raikkonen ξέρω. Μήπως ήταν μη πρωταθληματικός αγώνας;
-
Βρήκες την παγίδα φίλε μου
-
Εκτος πρωταθληματος; Το Ριο το 60;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εκτος πρωταθληματος; Το Ριο το 60;p.s. Θέλω full απάντηση
-
Να μαι και εγωωωω. Άλλο ένα μάθημα και φτου ξελευθερία (για καμιά 10αρια μέρες μόνο). Fire_Bro πολύ ωραία ερώτηση, να δούμε πόσο θα αντέξει. Κρίμα που δε το βρήκα...
Quiz F1!