-
Εμενα παλι με νοιαζει ΠΟΥ θα με παει αυτα τα 5-10 δευτερα που θα με απαγαγει.
Αν εχει την ικανοτητα να με γυρισει νεωτερο η καλυτερο ως προς τη νοημοσυνη ενταξει, αν οχι....ασε δεν θα παρω. -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Και φυσικά η επαναφορά μας στον χρόνο γίνεται με ένα απλό πηδηματάκι!!
Ε, όχι και πηδηματάκι, ολόκληρο αεροπλάνο σε καταιγίδα ήταν...
Οχι βρε!Στον δικό τους χρόνο μπήκαν στο αεροδρόμιο που είχαν προσγειωθεί περιμένοντας τον κόσμο που ερχόταν!!!
-
-
forbidden Κώστα
-
Fixed.
-
οκ δίνω την απάντηση
Ερώτηση
Τι θα συμβεί άν ξαφνικά σας βγάλει κάποιος απο το παρόν , απο τον χρόνο, για ένα μικρό χρονικό διάστημα , πχ 5-10 δευτερόλεπτα και σας επαναφέρει ακριβώς στο ίδιο ακριβώς σημείο απο το οποίο σας πήρε
Απάντηση
Θα συμβεί οτι συνέβει στους άτυχους στο πέρασμα των Langoliers (πολύ μου άρεσε η ταινία αυτή )
Θα πεθάνει δηλαδή ο άτυχος.. Η Γή στο χρονικό διάστημα αυτό θα έχει μετακινηθεί. Κατα την επαναφορά σας στο ακριβώς ίδιο σημείο απο όπου σας πήραμε, θα βρεθείτε στο απόλυτο κενό του κρύου διαστήματος
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
οκ δίνω την απάντησηΕρώτηση
Τι θα συμβεί άν ξαφνικά σας βγάλει κάποιος απο το παρόν , απο τον χρόνο, για ένα μικρό χρονικό διάστημα , πχ 5-10 δευτερόλεπτα και σας επαναφέρει ακριβώς στο ίδιο ακριβώς σημείο απο το οποίο σας πήρε
Απάντηση
Θα συμβεί οτι συνέβει στους άτυχους στο πέρασμα των Langoliers (πολύ μου άρεσε η ταινία αυτή )
Θα πεθάνει δηλαδή ο άτυχος.. Η Γή στο χρονικό διάστημα αυτό θα έχει μετακινηθεί. Κατα την επαναφορά σας στο ακριβώς ίδιο σημείο απο όπου σας πήραμε, θα βρεθείτε στο απόλυτο κενό του κρύου διαστήματος
Διαφωνώ. Δεν ξέρουμε τι υπάρχει 5-10' πίσω στο χρόνο. Μπορεί να υπάρχει ένα ολόκληρο άλλο σύμπαν ας πούμε, ίσως γεμάτο από τα αντιπαθέστατα CGI's του King, ίσως όμως γεμάτο με ουρί του παραδείσου.
-
Για να μην καταστρέψουμε -κι άλλο - το θέμα με τη Ζ3
Quiz: ποιο είναι το coupe με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως;
coupe ΔΕΝ είναι δίπορτες/τρίπορτες εκδόσεις οικογενειακών ΟΥΤΕ οικογενειακά με διαφορετικό αμάξωμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για να μην καταστρέψουμε -κι άλλο - το θέμα με τη Ζ3Quiz: ποιο είναι το coupe με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως;
coupe ΔΕΝ είναι δίπορτες/τρίπορτες εκδόσεις οικογενειακών ΟΥΤΕ οικογενειακά με διαφορετικό αμάξωμα
MX-5 ?
-
MX-5 ?
Όχι, αυτό ανήκει στα roadster και όντως είναι το best seller ever
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
MX-5 ?
Όχι, αυτό ανήκει στα roadster και όντως είναι το best seller ever
oops sorry
Toyota Celica τότε;
Που θα πάει , θα το βρώ -
Hyundai Coupe;
-
oops sorry
Toyota Celica τότε;
Που θα πάει , θα το βρώΟύτε η Celica, ψάξε πιο κοντά στη 'γειτονιά' σου
-
Ford Mustang?
Corvette? -
αν δεν είναι η Celica, κι εγώ Μάστανγκ ή Vette θα έλεγα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
oops sorry
Toyota Celica τότε;
Που θα πάει , θα το βρώΟύτε η Celica, ψάξε πιο κοντά στη 'γειτονιά' σου
Opa!!! Για λέγε, για λέγε
-
Είναι τελικά από τα δύσκολα quiz
Όσο και αν φαίνεται περίεργο, το best seller παγκοσμίως είναι η αυθεντική σειρά Ζ της Nissan (Datsun )
H Celica (όπως και η Corolla) έχουν αλλάξει ουκ ολίγες φορές εμφάνιση και απλώς μένει ίδιο το όνομα. Το 240Ζ στην αυθεντική του μορφή ήταν ένα και ειδικά στις ΗΠΑ πάρα πολυ δημοφιλές.
Αφού ήταν δημοφιλές στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων του πλανήτη, είναι αρκετό να πάρει τον τίτλο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχουμε όμως άλλο θέμα για αυτοκινητιστικά quiz http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6431
-
Kατόπιν προτροπής του φίλου cmarin (thanks), μεταφέρω εδώ το quiz που έλαβα σήμερα στο email μου:
http://users.ira.sch.gr/kiosterakis/test.html
ΥΓ1. Ελπίζω να μην έχει ξαναδημοσιευθεί.
ΥΓ2. Εγώ έχασα δυο. -
Εγώ έχασα 5!Εκτός από αυτό με τα χάπια όλα τα άλλα τα έχασα από απροσεξία!Ήταν καλό πάντως!
QUIZ!!!!!!