-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
500.000.000 τόνους πάλι (αν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για το χτίσιμο προέρχονται από τη Γη).Σωστόοοοοοοος! 2/2 έχεις μέχρι τώρα!Βάζω ή βάζεις το επόμενο?
-
speed DOES matter
βάζω σε λιγάκι, waitEDIT: πάμε λοιπόν ένα εύκολο:
**Ένας επιχειρηματίας σκέφτηκε το παρακάτω συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για τους υπαλλήλους του: Τους είπε πως θα τους δώσει σύνταξη αμέσως μόλις ο καθένας τους εργασθεί για 8 καθαρές ώρες στο ταμείο της εταιρίας. Η μόνη προϋπόθεση που έθεσε ήταν ότι κανένας τους δεν επιτρέπεται να εργασθεί κάθε μέρα, περισσότερο από το μισό του χρόνου που του απομένει για να συμπληρώσει τις 8 αυτές ώρες. Την πρώτη μέρα δηλαδή ένας υπάλληλος μπορεί να εργασθεί στο ταμείο μέχρι 4 ώρες, τη δεύτερη μέχρι 2, κ.ο.κ. Σε πόσες ημέρες αυτός ο υπάλληλος θα μπορέσει να βγει στη σύνταξη; **
-
500.000.000 τόνους πάλι (αν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για το χτίσιμο προέρχονται από τη Γη).Σιγα το δυσκολο
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Σιγα το δυσκολοτα δύσκολα έπονται, ΕΚΕΙ να σε δώ!
-
Σιγα το δυσκολο
τα δύσκολα έπονται, ΕΚΕΙ να σε δώ!
ΟΚ ριξε κανενα καλο!
-
Διευκρίνηση!Ο καθένας δεν μπορεί να εργαστει κάθε μέρα γενικά ή δεν μπορει πάνω από το μισό που του απομένει?-
Άκυρο!!!!Το κατάλαβα! -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
ΟΚ ριξε κανενα καλο!έχω βάλει ακόμα ένα εύκολο που περιμένει απάντηση, 2 ποστ πιο πάνω. Αν δω ότι 'αντέχετε', θα έρθουν και τα δύσκολα.
Διευκρίνηση!Ο καθένας δεν μπορεί να εργαστει κάθε μέρα γενικά ή δεν μπορει πάνω από το μισό που του απομένει?-
δεν μπορεί πάνω από το μισό που του απομένει.
-
Λοιπόν , σεβομενος τις οδηγίες εκανα edit στο post
Tα λέμε ... και sorry για την απροσεξια
-
deleted.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάλλον πρέπει να γίνει ενότητα με άσχετα!Επειγόντως πριν γίνει το **απόλυτο **μπάχαλο εδώ (χωρίς να κατηγορώ κανέναν αφού και εγώ έχω ανοίξει άσχετα θέματα)
-
Φτου ρε γαμωτο
Ειναι γεωμετρικη προοδος.Δεν θυμαμαι τον τυπο.Παει καιρος που τελειωσα το Λυκειο. -
Νομιζω οτι το βρηκα!Χωρις τυπο κλπ...
19 ημερες. -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Νομιζω οτι το βρηκα!Χωρις τυπο κλπ...
19 ημερες.όχι. Ο επόμενοοοοοος!
(είναι και εύκολο βρε, ήθελες να βάλω και τα ζόρικα...) -
Μα έτσι δεν βγαίνουν στην σύνταξη ποτέ (θεωρητικά τουλάχιστον).
-
σωστός!
σειρά σου.
-
ΠΟΤΕ!
-
σωστά, αλλά σε πρόλαβε ο dino. Περιμένουμε τον γρίφο του!
-
ρε γμτ...πριν από λίγο κοίταξα και δεν υπήρχε απάντηση
-
Λοιπόν. Ο πατέρας στα τελευταία του φωνάζει τους τρεις γιους του και τους λέει. Παιδιά μου έχω 17 πρόβατα. Σας τα μοιράζω ως εξής. Ο μεγάλος που πήρε πολύ προίκα θα πάρει το 1/9 . Ο μεσαίος που πήρε λιγότερη θα πάρει το 1/3. Ο μικρός που είναι και χαιδεμένος θα πάρει το 1/2(κλάσματα είναι).
Τι γίνεται ? Πως θα μοιράσουν τα πρόβατα ? (σημ. είναι όλα θηλυκά). -
Λοιπόν!Βρήκα μία απάντηση αλλά στο κομπιουτεράκι δεν έβγαζε άλλα νουμερα μετά την 15 διέρεση!Οπότε εγώ σταματάω στην 15η αλλά λογικά θα υπάρχουν πολέεεεεεεεεεες μέρες ακόμα!
QUIZ!!!!!!