-
Μια ερώτηση. Γιατί η ειδική Αμφισσα (Καρούτες) δεν γίνεται με ανάποδη φορά, κατηφορική? Τα χιλιόμετρα των απλών είναι πάνω κάτω ίδια αν όχι λιγότερα και θα ταν πολύ πιο εντυπωσιακή.
-
Δεν ξέρω βρε παιδιά, εγώ έχω παει 3 φορές να δω Δροσοχώρι, σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά, αλλά κανένα δεν μου άρεσε! Οπότε δεν μπορώ να πω οτι με πείραξε ιδιαίτερα!
Παμε για Παύλιανη και Κουμαρίτσι λοιπον? Τι λεει το Κουμαρίτσι? Δεν έχω προλάβει να δω τους χάρτες ακόμη!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παμε για Παύλιανη και Κουμαρίτσι λοιπον? Τι λεει το Κουμαρίτσι?Mamasita Margarita Will you come with Me?
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Παμε για Παύλιανη και Κουμαρίτσι λοιπον? Τι λεει το Κουμαρίτσι?
Mamasita Margarita Will you come with Me?
N'αμαι και γώ!!!!!!!
Λοιπόν γιά να καταλαβαινόμαστε το Δροσοχώρι βγήκε γιατί αλλιώς δέν θα ήταν δυνατό τό δεύτερο πέρασμα απο Παύλιανη.
Καί επειδή η Παύλιανη συγκεντρώνει πολλά καλά χαρακτηριστικά:
1)Είναι κοντά (δίπλα) στό ξενοδοχείο πού μένουμε (οι τρελλοί απο τα Γιάννινα)
2)Είναι γραμμένη. (Στέλιο επειγόντως 4χ4 γιά σάς φυσικά,εμείς τά δικά μας τα έχουμε εξασφαλίσει και τα έχουμε κιόλας φορτώσει με τα αναγκαία)
3)Μας αρέσειειειειειειειει!!!!!!!!
Καί επιπλέον χρωστάμε κάτι σε κάποιους από το 2004!
καταλάβατε τίνος (ων) δάκτυλος είναι η αλλαγή τής 2ης μέρας.
Όσο γιά το Κουμαρίτσι,απεριόριστη θέα (μόνο στόν ορίζοντα) και πρόσβαση μόνο απο τήν αρχή και τό τέλος.
Είναι στο φρύδι τού βουνού και απο ότι θυμάμαι (αρχόμενο Αλσχαιμερ) δέν έχει καί χώρους γιά πάρκινγ οπότε βαστάτε???? ποδαράκια μου. -
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
Παμε για Παύλιανη και Κουμαρίτσι λοιπον? Τι λεει το Κουμαρίτσι?
N'αμαι και γώ!!!!!!!
Λοιπόν γιά να καταλαβαινόμαστε το Δροσοχώρι βγήκε γιατί αλλιώς δέν θα ήταν δυνατό τό δεύτερο πέρασμα απο Παύλιανη.
Καί επειδή η Παύλιανη συγκεντρώνει πολλά καλά χαρακτηριστικά:
1)Είναι κοντά (δίπλα) στό ξενοδοχείο πού μένουμε (οι τρελλοί απο τα Γιάννινα)
2)Είναι γραμμένη. (Στέλιο επειγόντως 4χ4 γιά σάς φυσικά,εμείς τά δικά μας τα έχουμε εξασφαλίσει και τα έχουμε κιόλας φορτώσει με τα αναγκαία)
3)Μας αρέσειειειειειειειει!!!!!!!!
Καί επιπλέον χρωστάμε κάτι σε κάποιους από το 2004!
καταλάβατε τίνος (ων) δάκτυλος είναι η αλλαγή τής 2ης μέρας.
Όσο γιά το Κουμαρίτσι,απεριόριστη θέα (μόνο στόν ορίζοντα) και πρόσβαση μόνο απο τήν αρχή και τό τέλος.
Είναι στο φρύδι τού βουνού και απο ότι θυμάμαι (αρχόμενο Αλσχαιμερ) δέν έχει καί χώρους γιά πάρκινγ οπότε βαστάτε???? ποδαράκια μου.Xαχά,
φέτος λόγω ημερομηνίας επιτέλους θα είμαι και γώ μετά απο απουσία 3 ετών!!!
πολεμικούς χαιρετισμούς;) -
Ο χρήστης acro έγραψε:
Mamasita Margarita Will you come with Me?Και άλλη ερώτηση!!!!! Την 3η ημέρα βλέπω τελευταίο service στην Λαμία, τερματισμό στις Θερμοπύλες και parc ferme πίσω στην Λαμία. Γιατί αυτό?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και άλλη ερώτηση!!!!! Την 3η ημέρα βλέπω τελευταίο service στην Λαμία, τερματισμό στις Θερμοπύλες και parc ferme πίσω στην Λαμία. Γιατί αυτό?
Gia to Ellada re gamoto
-
TO SITE TOY ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2005 ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!
ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!
http://www.acropolisrally.gr/el/ -
Και η υπερειδική στο πρόγραμμα!!!!!!!!!!
-
Πράγματι! Πολύ καλή δουλειά. Άργησε αλλά χαλάλι του!
Κοιτάξτε τώρα να προσπαθήσετε να είναι on-line όλο το χρόνο. -
Μπράβο, πολύ καλή δουλειά!
-
ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!
ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.................... -
Πολύ όμορφο, μπράβο!!!
Σα να αλλάζει κάτι, προς το καλύτερο πάντα, από τη μια η SSS, από την άλλη το πολύ καλά σχεδιασμένο site, κάτι οι δηλώσεις του Αβραμόπουλου, άντε να δούμε και κάτι θετικό σε αυτή τη χώρα, έστω και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό!
Άντε, 85 μέρες, 7 ώρες και 54 λεπτά ακόμη -
Όντως φαίνεται και είναι διαφορετικό και ενδιαφέρον. Μπράβο
Δύο μικρές παρατηρησούλες. Στην Αγγλική version το countdown φαίνεται στα Ελληνικά, όπως και το σύντομα online στο Rally shop & sponsors...
-
Πάντως οι δηλώσεις του Αβραμόπουλου δεν έχουν να κάνουν με το site ή τον αγώνα, απλώς είναι δηλώσεις.
-
πολυ διαφορετικό θα έλεγα, αλλά και πολύ βαρύ...πολλοί αριθμοί-πληροφορίες δείχνουν το ένα πάνω στο άλλο...δεν ξέρω εμένα προσωπικά δεν με κέρδισε το layout...μ'αρέσει όμως που πέφτουν εικόνες απο το στάδιο...τι να πώ, αν το δώ λίγες φορές ακόμα ίσως με κερδίσει
στελιο το countdown το διόρθωσαν, το σύντομα online όμως παραμένει α και στην ελληνική έκδοση όλες οι πληροφορίες για το Προσωρινό ωράριο είναι στ'αγγλικά... -
H SCODA KATEBAINEI ΔΥΝΑΤΑ, ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
PAASONEN TUOHINO SCHWRTZ.
ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟ!ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΚSTROM!
-
...
-
Ξεκινάω εγώ τον χωρό των προγραμμάτων παρακολούθεισής, εχουμε και λέμε
23/6 SD Lamia και SSS OAKA με το πέρας της εκδήλωσεις βουρ για Ελευθεροχώρι.
24/6 Ξημέρωμα στη Λίμνη πιθανόν λίγο πρίν τη λίμνη το σημείο πρακολούθιεισης παιζει ακόμα, μετα το πέρασμα ΟΛΩΝ βουρ για Ελάτεια στα πρώτα χλμ παίζει να πάω και Ζελι μεριά αν το επιτρέψει ο χρόνος.
25/6 Το ξημέρωμα με βρίσκει στο Κουμαρίτσι και αμέσως μετα Παυλιάνή.
26/6 Γραμμένη που δεν πρέπει να την έχετε ξεγραμμένη τα δέντρα προσφέρουν θέαμα αλλα είπαρχουν αρκετα καλά σειμία. Πιθανόν να είμαι σε ενα μέρος πριν τα δέντρα έξω απο τη Μοσχοκαριά. Αντε βρείτε το , Acro ξέρεις. Και με το τέλος Λαμια για τον τερματισμό.
27/7 Δελφοι για ανασυγκρωτησει και επιστροφή με τη σκονή και το χαμογελο του βλακα στο πρόσωπό μου.
Ραντεβου με όλους στα βουνά και η πρόσκληση που απυθεινω εδω και τρεια χρονιά ισχυει οποιος βαστάει ας έρθει για ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.
Κουκε το Σοφάκι θα ερθει πάλι δεν κολλώνει δεν μασάει και στην σκόνη παραφυλάει. -
Παιδιά έχω μιά ερώτηση σχετικά με την ειδική Πύργος.
Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει γιά την κοπάνα από την Καστριώτισσα στην μέση περίπου της ειδικής εάν είναι βατός ο δρόμος με συμβατικό αυτοκίνητο ή θα ήταν καλύτερα να μπω από την αφετηρία γιά αναγνώρηση????????????
52o Ράλι Ακρόπολις