-
Δεν ξέρω τι λέτε για τα αμερικάνικα αυτοκίνητα, αλλά σήμερα έπεσε στα χέρια μου μία CTS 3,6 με 270 περίπου άλογα στους... πίσω τροχούς
Με το ψιλόβροχο που ριχνε και την ελληνική άσφαλτο δεν χρειάζεται να γράψω τι έγινε
Το κουμπάκι απενεργοποίησης του TC στο... ντουλαπάκι του συνοδηγού (για να μην το βρίσκουν) και όταν έμπαινε σε λειτουργία άναβε ολόκληρη η τεράστια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με λογότυπο.. TC engaged
Κατά έναν περίεργο τρόπο περισσότερη ώρα αναμένη ήταν
Η χαρά του παιδιού!
Πόσο είπαμε ότι έχει στις ΗΠΑ;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε για τα αμερικάνικα αυτοκίνητα, αλλά σήμερα έπεσε στα χέρια μου μία CTS 3,6 με 270 περίπου άλογα στους... πίσω τροχούςΜε το ψιλόβροχο που ριχνε και την ελληνική άσφαλτο δεν χρειάζεται να γράψω τι έγινε
Το κουμπάκι απενεργοποίησης του TC στο... ντουλαπάκι του συνοδηγού (για να μην το βρίσκουν) και όταν έμπαινε σε λειτουργία άναβε ολόκληρη η τεράστια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με λογότυπο.. TC engaged
Κατά έναν περίεργο τρόπο περισσότερη ώρα αναμένη ήταν
Η χαρά του παιδιού!
Πόσο είπαμε ότι έχει στις ΗΠΑ;;
$30,000 (23,000 euro)
Οραία εμπειρία θα ήταν και το CTS-V με 5.7lt V8 400hp. ($50,000 - 38,000 euro )
0-60 4.1sec
0-1/4 mile 13.1 sec
test-track top speed 261 KmhΦιλικά,
Δημήτρης -
Aν και λίγο τετραγωνισμένο ωραίο sedan.Στην φωτό είναι CTS V που αναφέρει ο Δημήτριος.
Πέτυχα ένα στην Πεντέλη να πηγαίνει μαλλιοκούβαρα, βρε λες να ήσουν εσύ Ικαρε...;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aν και λίγο τετραγωνισμένο ωραίο sedan.
sedan ναι, ωραίο όχι.
δεν ξέρω εμένα αυτές οι νέες σχεδιαστικές προσπάθειες των αμερικανών μου θυμίζουν λίγο... Κορέα
( )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aν και λίγο τετραγωνισμένο ωραίο sedan.Στην φωτό είναι CTS V που αναφέρει ο Δημήτριος.
Πέτυχα ένα στην Πεντέλη να πηγαίνει μαλλιοκούβαρα, βρε λες να ήσουν εσύ Ικαρε...;;
/me σφυρίζει αδιάφορα
Όχι, από την άλλη μεριά ήμουν, να βγω και λίγο εθνική με το 'τέρας'
Λόγω του... διαστημικού μπροστινού μέρους, δεν χρειάστηκε να παίξω φώτα σε κανέναν Τη μεγαλύτερη έκπληξη βέβαια την είχαν οι οδηγοί E-Class και 520
-
Μα καλά πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα αυτοκίνητα κ τα οδηγάς...;
Τις προάλλες το GTi και τώρα το CTS...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μα καλά πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα αυτοκίνητα κ τα οδηγάς...;Τις προάλλες το GTi και τώρα το CTS...
Ξανασφυρίζω αδιάφορα
και μερικά ακόμα στοιχεία για τη CTS
V6 3.600 257 αλογάκια (τελικά) και 340Nm 0-100 σε 7
αλουμινένιος κινητήρας, μεταβλητός χρονισμός και εισαγωγή
διπλά ψαλίδια μπροστά, πολλαπλών συνδέσμων πίσω
αυτόματο 5 σχέσεων (ίδιο με αυτό της... Χ5 )23Κ ευρώ είπαμε ότι κοστίζει;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα καλά πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα αυτοκίνητα κ τα οδηγάς...;
Τις προάλλες το GTi και τώρα το CTS...
Ξανασφυρίζω αδιάφορα
και μερικά ακόμα στοιχεία για τη CTS
V6 3.600 257 αλογάκια (τελικά) και 340Nm 0-100 σε 7
αλουμινένιος κινητήρας, μεταβλητός χρονισμός και εισαγωγή
διπλά ψαλίδια μπροστά, πολλαπλών συνδέσμων πίσω
αυτόματο 5 σχέσεων (ίδιο με αυτό της... Χ5 )23Κ ευρώ είπαμε ότι κοστίζει;;
Αυτο ηταν το αμαξι στο MATRIX RELOADED ;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aν και λίγο τετραγωνισμένο ωραίο sedan.
sedan ναι, ωραίο όχι.
δεν ξέρω εμένα αυτές οι νέες σχεδιαστικές προσπάθειες των αμερικανών μου θυμίζουν λίγο... Κορέα
( )
Καμια σχεση
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο ηταν το αμαξι στο MATRIX RELOADED ;Ναι
-
Σκουπιδάμαξο σε σκουπιδοταινία... Οποία έκπληξις.
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
sedan ναι, ωραίο όχι.
( )
Καμια σχεση
θέμα γούστου φίλε
Σκουπιδάμαξο σε σκουπιδοταινία... Οποία έκπληξις.
είπαμε, θέμα γούστου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σκουπιδάμαξο σε σκουπιδοταινία... Οποία έκπληξις.Ήσουν Αθήνα και το οδήγησες και συ;
-
Σκουπιδάμαξο σε σκουπιδοταινία... Οποία έκπληξις.Skullone γράψε μας της οδηγικές σου εντιπώσεις.
Είμαι περίεργος να δώ τι δεν σου άρεσε και είναι σκουπίδι αυτό το αυτοκίνητο.
-
Σκουπιδάμαξο σε σκουπιδοταινία... Οποία έκπληξις.Σκουπιδαμαξο? Πριν μας ελεγες για τα σουστοφυλλα και τα καρμπυρατερ οτι δε σου αρεσαν και οτι καινε κτλ,γι αυτο που εχει οτι και τα σημερινα ευρωπαικα που σου αρεσουν γιατι το χαρακτηριζης ετσι?Μαλλον εχεις κολημα με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.
-
Σκουπιδάμαξο σε σκουπιδοταινία... Οποία έκπληξις.Περι ορεξεως ......μπουγατσα με κολοκυθι.
-
Πρώτα απ'όλα, στα Χανιά δεν έχει αντιπροσωπεία της Cadillac. Δεύτερον, μια που είδα πριν από δυο μήνες μου φάνηκε ΑΠΑΙΣΙΑ σε εμφάνιση. Για τα περαιτέρω, διασταυρώνοντας τα περιοδικά που τη δοκίμασαν, συμπεραίνω ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο να κάνει για να φτάσει τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.
Και αρκετά πια με την ΗΛΙΘΙΑ καραμέλλα 'το οδήγησες; Αν όχι, πώς βγάζεις συμπέρασμα;'
Αυτή η μαλακία δείχνει:
- Ότι αυτός που την χρησιμοποιεί υποτιμά την ικανότητα του συνομιλητή του να βγάλει συμπεράσματα από δευτερογενή γνώση.
- Ότι είναι φασίστας, αφού αρνείται στον άλλον το δικαίωμα να βγάλει συμπεράσματα βάσει των όσων έχει διαβάσει.
- Ότι είναι ένας ψηλομύτης παπάρας που θεωρεί τους δοκιμαστές του ειδικού Τύπου ανίκανους να βγάλουν συμπεράσματα και να πληροφορήσουν το αναγνωστικό κοινό.
Δηλαδή, για να βγάλουμε συμπεράσματα για κάρτες γραφικών πρέπει να κάτσουμε και να τις δοκιμάσουμε όλες; Τα περιοδικά τι τα έχουμε; Ε μα έχετε ξεπεράσει πια τα όρια της γελοιότητας εσείς οι homo hellinoamericanus! Το ότι πήγατε εκεί και φτιάξατε τη ζωούλα σας δεν σας καθιστά ανώτερους από οποιονδήποτε άλλον σε τίποτα! Σταματήστε λοιπόν να υποτιμάτε τους υπόλοιπους. Εκτός αν πάτε γυρεύοντας για άγριο βρίσιμο (που σας αξίζει δηλαδή...).
-
Αν θες να συζητήσεις, μίλα σοβαρά και με επιχειρήματα! Το να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου αρνούμενος τη δυνατότητα του ανθρώπου να επιτελέσει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ νοητικές λειτουργίες δείχνει ότι a priori έρχεσαι περιφρονώντας τον συνομιλητή σου κι ότι είναι αδύνατο να συζητήσει κανείς σαν άνθρωπος μαζί σου.
Θα σου υπενθυμίσω επίσης ότι όλοι οι επιστήμονες (και οι μηχανικοί είναι επιστήμονες) οφείλουν να σέβονται τη νοημοσύνη του συνομιλητού τους, κάτι που σ'εσένα ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
-
Αν θες να συζητήσεις, μίλα σοβαρά και με επιχειρήματα! Το να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου αρνούμενος τη δυνατότητα του ανθρώπου να επιτελέσει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ νοητικές λειτουργίες δείχνει ότι a priori έρχεσαι περιφρονώντας τον συνομιλητή σου κι ότι είναι αδύνατο να συζητήσει κανείς σαν άνθρωπος μαζί σου.Θα σου υπενθυμίσω επίσης ότι όλοι οι επιστήμονες (και οι μηχανικοί είναι επιστήμονες) οφείλουν να σέβονται τη νοημοσύνη του συνομιλητού τους, κάτι που σ'εσένα ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
Σε ποιον απευθυνεσαι?
-
Φαίνεται πως δεν έχεις μάθει να διαβάζεις όσα προηγούνται μίας ή δυο απαντήσεων για να καταλάβεις εκ των συμφραζομένων ποιος λέει τι, γιατί και σε ποιον. Εμείς οι υπανάπτυκτοι πώς και το μαθαίνουμε;
Εκτός αν πας να πουλήσεις ειρωνεία...
AΜΕΡΙΚΗ - ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ?