-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πολύ νταβαντούρι (από την πλευρά της Τροχαίας) λοιπόν για το «τίποτα» (ΚΤΕΟ).
Γιατί τόσα σαπάκια που κυκλοφορούν με την στάμπα του «περασμένου ΚΤΕΟ» γιατί δεν τα σταματούν οι κύριοι τροχονόμοι?
Οι μηχανολογικές τους γνώσεις σταματούν στα αλλαγμένα μοτέρ, θέλει μυαλό για να καταλάβεις ότι ένα σαπάκι ΔΕΝ πρέπει να κυκλοφορεί και ας έχει ταμπελίτσα ΚΤΕΟ..?Αχ βρε Ελλάδα...
Γιατί δεν τους σταματούν; Γιατί πολύ απλά ο κωλόγερος με την ψωρόλα 35ετίας που καίει πιο πολλά λάδια παρά βενζίνες και κουνιέται πιο πολύ κι απ'τον Κωστέτσο (και την οδηγεί και χωρίς καθρέπτες και πάει και με υπό μάλης βηματισμό καβάλα στη διπλή διαχωριστική) ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ, άρα είναι 'ακίνδυνος'.
Αλλά τι περιμένετε όταν μιλάνε για 'οδική ασφάλεια' άτομα που δεν ξέρουν ούτε τη στοιχειώδη φυσική και πήραν τα διπλώματα οδήγησης και συγκοινωνιολογίας με λάδι;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τωρα μενει να παρω και πινακιδες,παντως σκεφτομαι σοβαρα να παρω κανενα μικρο να κυκλοφορω και να βγαζω ΄το χαρο' σε μερη που δεν προκαλει την αντιδραση των αλλων.....
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις...
Ειδικά αν αυτά τα άλλα 'μέρη' είναι τα Μέγαρα ή κάποια ειδική διαδρομή...
Κατέβα Κρήτη. Σου'χω κάτι διαδρομές... Να γλείφεις τα δάχτυλά σου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
...
Κατέβα Κρήτη. Σου'χω κάτι διαδρομές... Να γλείφεις τα δάχτυλά σου.Α! μην παίζεις με τον πόνο μας μεσημεριάτικα!!!!
κ την λατρεύω την Κρήτη (και τα clio μας επίσης ) -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
καντην .jpeg και μειωσε και λιγακι την αναλυση και θα εισαι μια χαρα
Αυτό έκανα και βγήκε 15kb. Καλά δεν είναι;
δεν εμφανιζεται...
Σε εμένα εμφανίζεται...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σε εμένα εμφανίζεται...
Σε σένα εμφανίζεται γιατί είναι δικό σου το briefcase. Κανονικά όμως πρέπει να κάνεις login ως viper7 για να το δεις, οπότε όλοι οι υπόλοιποι δεν το βλέπουν. Ανέβασέ το σε κάποιο public φάκελο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...Έτσι χαλαρά μπορεί κάποιος να κυκλοφορεί με ό,τι του έρχεται στο κεφάλι;Το ίδιο χαλαρά με την λογική που κυκλοφορεί ένας μπάρμπας 72 χρονών, με την ίδια λογική που κυκλοφορείς και εσύ στον δρόμο! Ο δρόμος είναι δημόσιος και δικαίωμα χρήσης έχουμε όλοι μας!
...αφου συμφωνησω απολυτα θα ηθελα να προσθεσω οτι με το μικρο μου μυαλο δεν κατανοω τη λογικη καποιου που παιρνει ενα Lantra και το κανει... EVO μονο και μονο για να κυκλοφορει στη Βουλιαγμενης (ή μηπως ειναι τυχαιο το μερος που συνεληφθη;)) ή οπου αλλου. Καταλαβαινω το μερακι του ανθρωπου που ασχοληθηκε (και εν μερει την πικρα του), ομως αν στ' αληθεια ειχε καλες προθεσεις, το αυτοκινητο θα το μετασκευαζε για να λαβει μερος σε αγωνες ...
Σε αγώνες? Σε τι είδους αγώνες? Σε ανάβαση? Σε σιρκουί? Σε ενιαίο? Το dragster δεν το αναφέρω, γιατί είναι άγνωστη λέξη για εσάς εδώ μέσα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. (ασε που μπορεί να μην θέλει ο EVO2 να τρέξει σε dragster και να του αρέσουν οι στροφές)
Εγώ πάντως περισσότερη ασφάλεια νιώθω την νύχτα στα Λιμανάκια μεσα στο πέταλο, παρά την Κυριακή το πρωί που κάθε πικραμένος οικογενιάρχης φορτώνει παιδιά-πεθερά-γυναίκα κτλ και βγαίνει βόλτα στην παραλιακή!
-
ΑLEX δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σού(όπως και αρκετών άλλων). Γιατί να συγκρίνουμε και να λέμε 'αφού κυκλοφορεί αυτός, τότε κι εγώ' και 'αφού δεν πιάνεις τους άλλους τότε γιατί εμένα' και 'γιατί κυρία λέτε μόνο εμένα αφού κι ο Κωστάκης μιλούσε'...
Ό,τι στραβό και παράνομο πρέπει να το σταματά η τροχαία. Και νομίζω ότι αν δούμε και τις στατιστικές των ατυχημάτων, οι 72άρηδες δεν είναι η πλειοψηφία, σε αντίθεση με τους 'GTI,16v,Tourbo,ΚΑΙΩ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΒΔΗ' νέους που θεωρούν το δρόμο δικό τους προσπερνούν απ'τη δεξιά και περνάν μεμιάς τέρμα αριστερά και έχουν την απαίτηση να βρίσκονται όλοι σε διαρκή επιφυλακή, πότε θα περάσει ο 'ραλλιάρης' κλπ κλπ...
Ευτυχώς και στη χώρα μας υπάρχουν χώροι(Μέγαρα,Σέρρες,Αιγίνιο κ.α.) με τις όποιες αδυναμίες τους, όπου μπορώ εγώ με το πατίνι μου (βλ.Yaris) ο EVO με το 'υβρίδιό' κ.ο.κ. να πάμε και να δοκιμάσουμε τα όρια τα δικά μας και του αυτοκινήτου μας.
Και δε νομίζω ότι εγώ ή ο κάθε οδηγός/επιβάτης πρέπει να πληρώσει το ότι ο EVO και το 'θηρίο' του δε βολεύονται σε καμία κατηγορία αγώνων(δεν αναφέρομαι στον ίδιο τον EVO αλλά στον ALEX SSGTi που αναφέρθηκε σ'αυτό το θέμα)
Τελειώνοντας,νομίζω ότι είναι δικαίωμα του καθενός να νιώθει περισσότερο ή λιγότερο ασφαλής οπουδήποτε. Αυτό που δυσκολεύομαι να καταλάβω είναι η προσπάθεια να βγάλουμε λανθασμένη και υπερβολική αυτήν την κίνηση της Τροχαίας(κατά τα άλλα μπορώ να αναφέρω πληθώρα λαθών και παραλείψεων τους συγκεκριμένου σώματος). Δε μιλώ ως ο 'αναμάρτητος'. Απλά όταν και αν παρανομούμε ας μην ψάχνουμε-ω δικαιολογίες...
Αlex δεν έχω κάτι μαζί σου (δε σε ξέρω,άλλωστε) απλά διαφωνώ με αυτά που είπες και θεώρησα καλό να γράψω τη διαφωνία μου.. -
Παρακολουθώ καιρό το παρόν τόπικ κ οφείλω να ομολογήσω ότι τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα!
Καταρχήν λυπήθηκα για τον φίλο EVO2, στην συνέχεια με επηρέασαν κάποιοι άλλοι φίλοι μας κ τον είδα εχθρικά, μετά σκέφτηκα ότι οδηγώ κ εγώ ένα hyundai lantra station κ κάνω του κόσμου τις μ@μ@κίες παρότι 32 χρονών κ γενικά σοβαρό άτομο κ πολύ θα ήθελα να το δω τέρας!
Επίσης τα δύο clio μας έχουν τραβήξει τα πάνδεινα (ειδικά το ψιλομεταλαγμένο Ι με τα 285.000 σκισμένα χλμ ) κ ακόμα κ ο παπούς citroen (βλέπε 19 χρονών αλλά άψογο μηχανικά) έχει κάνει τα περάσματα του κ ας μην είναι στο style του .....
μετά από αυτά γιατί άφησα τον εαυτό μου να δει κάποιον εχθρικά που ούτε τον γνωρίζω, έχει κάνει πράγματα που θα ήθελα κ εγώ κ πιθανόν να είναι ιδιαίτερα σοβαρό άτομο (ίσως κ το αντίθετο βέβαια..) ...Με όλα αυτά θέλω να κατασταλλάξω ότι όλοι εμείς εδώ μέσα έχουμε μπει κ γράφουμε γιατί έχουμε κοινή τρέλλα, την αυτοκίνηση κ φυσικά τα ίδια τα αυτοκίνητα! άρα κάπου όλοι μας έχουμε περάσει λιγότερο ή περισσότερο από τα διάφορα στάδια!
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα απαιτούν ένα μέτρο κ καλό θα ήταν (όσο κ αν μου αρέσουν κ με το ζόρι κρατιέμε... αλλά κρατιέμε πλεον!) να αποφεύγονται αναμετρήσεις (λέγε με κόντρα) σε δημόσιους δρόμους διότι ποτέ δεν ξέρεις ποιός θα βρεθεί μπροστά σου αλλά κ ποιός είναι κουλός κ ότι άλλο.... (ακόμα θυμάμε όταν με διπλωμένο το Ι στην δεξιά μετά το λούνα κ πριν το ribbas 3 χαπακωμένοι με starlet θέλησαν να μας περάσουν από την εσωτερική είναι θαύμα ότι ζούμε...)
Οπότε ναι στα δυνατά αυτοκίνητα, ναι στην πραματοποίηση της τρέλλας μας αλλά οι κόντρες μόνο σε ελεγχόμενο περιβάλλον κ φυσικά ας μην κατηγορούμε όποιον έχει φτιάξει κάτι διαφορετικό κ αξιοζήλευτο διότι αυτό δεν τον κάνει απαραίτητα επικύνδυνο οδηγό, αν έχει μυαλό κ σέβετε τους άλλους, τον εαυτό του κ τον.. κόπο του!Τώρα μην νομίζετε ότι γνωρίζω κάποιον κ τα γράφω όλα αυτά, απλά κάπου κουράστηκα να βλέπω τους μισούς να κατηγορούν τους άλλους μισούς! κ κυρίως όλα αυτά στην πλάτη ενός ανθρώπου που προσπάθησε να βρει υποστήριξη στον πόνο του!
Κ για να μην παρεξηγηθώ ΝΑΙ είμαι αντίθετος (όσο κ αν μου αρέσουν) με τις κόντρες σε δημόσιους δρόμους!!!
Πάντα φιλικά
ΝικόλαςPS: κ για να μην παρεξηγηθώ το μόνο αυτοκίνητο από τα παραπάνω που ανήκει σε εμένα είναι το Ι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ειδα ενα τετοιο... μεταλλαγμενο Accent (με σηματα Burn Out ΠΑΝΤΟΥ) παρκαρισμενο στην Αργυρουπολη εξω απο εκκλησια χθες το πρωι. Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν πως το αφηνουν να κυκλοφορει. Πειτε με κακο...Μια χαρά τα λες φίλε. Έχουνε τρελαθεί οι Hyundaiδες σε αυτο το forum μου φένεται
Εννοείται ότι δεν έχω τίποτα με την μάρκα και τους φυσιολογικούς οδηγούς. Τελικά λέτε να είχε δίκιο ο random που έλεγε οτι θα πατάνε σε λιγο την scuderia ? -
Ο χρήστης ALEX SSGTi έγραψε:
...Έτσι χαλαρά μπορεί κάποιος να κυκλοφορεί με ό,τι του έρχεται στο κεφάλι;
Το ίδιο χαλαρά με την λογική που κυκλοφορεί ένας μπάρμπας 72 χρονών, με την ίδια λογική που κυκλοφορείς και εσύ στον δρόμο! Ο δρόμος είναι δημόσιος και δικαίωμα χρήσης έχουμε όλοι μας!
Σοβαρά το λες αυτό; Μήπως θίξαμε την ελευθερία σου; Μήπως είμαστε χουντικοί κιόλας; Τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τον έχεις ακουστά;
Ρε τι έχουμε πάθει... -
Ο χρήστης ALEX SSGTi έγραψε:
Το ίδιο χαλαρά με την λογική που κυκλοφορεί ένας μπάρμπας 72 χρονών, με την ίδια λογική που κυκλοφορείς και εσύ στον δρόμο! Ο δρόμος είναι δημόσιος και δικαίωμα χρήσης έχουμε όλοι μας!
...αφου συμφωνησω απολυτα θα ηθελα να προσθεσω οτι με το μικρο μου μυαλο δεν κατανοω τη λογικη καποιου που παιρνει ενα Lantra και το κανει... EVO μονο και μονο για να κυκλοφορει στη Βουλιαγμενης (ή μηπως ειναι τυχαιο το μερος που συνεληφθη;)) ή οπου αλλου. Καταλαβαινω το μερακι του ανθρωπου που ασχοληθηκε (και εν μερει την πικρα του), ομως αν στ' αληθεια ειχε καλες προθεσεις, το αυτοκινητο θα το μετασκευαζε για να λαβει μερος σε αγωνες ...
Σε αγώνες? Σε τι είδους αγώνες? Σε ανάβαση? Σε σιρκουί? Σε ενιαίο? Το dragster δεν το αναφέρω, γιατί είναι άγνωστη λέξη για εσάς εδώ μέσα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. (ασε που μπορεί να μην θέλει ο EVO2 να τρέξει σε dragster και να του αρέσουν οι στροφές)
Εγώ πάντως περισσότερη ασφάλεια νιώθω την νύχτα στα Λιμανάκια μεσα στο πέταλο, παρά την Κυριακή το πρωί που κάθε πικραμένος οικογενιάρχης φορτώνει παιδιά-πεθερά-γυναίκα κτλ και βγαίνει βόλτα στην παραλιακή!
-
Άλλο δικαίωμα χρήσης και άλλο δικαιωμα ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ (και μαλιστα εις βαρος των αλλων). Ειπαμε: η ελευθερια του ενος τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια των πολλων
-
Ειλικρινα δε μ' απασχολει η τρελα του καθενος. Ας το μετασκευαζε ωστε να εμπιπτει σε καποια απο τις νομιμες κατηγοριες. Δυστυχως δε γινεται να φτιαξουμε μια κατηγορια για καθε μετατροπη... Κι επειδη ενος του αρεσουν οι στροφες εγω τι φταιω να τον τρωω στη μαπα; Κι εμενα μου αρεσει η Παπαριζου, δε σημαινει οτι νομιμοποιουμαι να της βαλω χερι
Dura lex, sed lex
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σοβαρά το λες αυτό; Μήπως θίξαμε την ελευθερία σου; Μήπως είμαστε χουντικοί κιόλας; Τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τον έχεις ακουστά;
Ρε τι έχουμε πάθει...Νομιζω οτι το νοημα αυτου του ποστ ηταν οτι αφου ειναι νομιμο το 'υβριδιο', τοτε ναι εχει καθε δικαιωμα να κυκλοφορει με αυτο (και οτι αλλο του 'ερθει στο κεφαλι' εφ'οσον ειναι νομιμο), οπως κυκλοφορουν ολοι οι αλλοι που για αλλους λογους ειναι το ιδιο η περισσοτερο 'επικινδυνοι', οπως πχ ο μπαρμπας 72 χρονων. Απο την στιγμη που ειναι (εστω και οριακα) νομιμως, τοτε ακομα και αν ειναι επικινδυνος (αντανακλαστικα, πιθανοτητα αρρωστειας ενω οδηγει πχ καρδια κλπ κλπ) εχει καθε δικαιωμα να κυκλοφορει αναμεσα μας.
Asimov και οποιος αλλος:
Σταματηστε με αυτη την καραμελα των 'αγωνων'. Δεν βλεπω κανεναν να διαμαρτυρεται για οποιον κυκλοφορει με Evo, Impreza, Ferrari κλπ και μην μου πειτε οτι τα χρησιμοποιουν στην πιστα...
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί το να πιάσει κάποιος 100 εξαρτήματα κατασκευασμένα από μεγάλες εταιρείες και να φτιάξει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο είναι παράνομο ως προς το να το βγάλει στο δρόμο χωρίς πιστοποιήσεις από διάφορους φορείς, ενώ το να πάρεις ένα έτοιμο αυτοκίνητο και να του αλλάξεις κινητήρα, σασί, φρένα, γιατί όχι και εγκέφαλο-φίλτρα-εξάτμιση-καθίσματα- τιμόνι-αναρτήσεις κλπ είναι νόμιμο. Ποιος ελέγχει το αποτέλεσμα; Ας είμαι καλόπιστος απέναντι στον EVO2, έστω ότι κάποιος ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ φτιάξει ένα τέρας χωρίς κρατήματα για την ιπποδύναμή του και χωρίς συνοχή μεταξύ των μερών ή καλή λειτουργία των ηλεκτρονικών, ποιος θα σε/μας προστατεύσει στο δρόμο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί το να πιάσει κάποιος 100 εξαρτήματα κατασκευασμένα από μεγάλες εταιρείες και να φτιάξει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο είναι παράνομο ως προς το να το βγάλει στο δρόμο χωρίς πιστοποιήσεις από διάφορους φορείς, ενώ το να πάρεις ένα έτοιμο αυτοκίνητο και να του αλλάξεις κινητήρα, σασί, φρένα, γιατί όχι και εγκέφαλο-φίλτρα-εξάτμιση-καθίσματα- τιμόνι-αναρτήσεις κλπ είναι νόμιμο. Ποιος ελέγχει το αποτέλεσμα; Ας είμαι καλόπιστος απέναντι στον EVO2, έστω ότι κάποιος ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ φτιάξει ένα τέρας χωρίς κρατήματα για την ιπποδύναμή του και χωρίς συνοχή μεταξύ των μερών ή καλή λειτουργία των ηλεκτρονικών, ποιος θα σε/μας προστατεύσει στο δρόμο;O ίδιος που σε προστατεύει από σαπάκια που έχουν περάσει ΚΤΕΟ με λάδωμα, από σλικ λάστιχα στη βροχή που δεν τα κοιτάζει κανείς, από τελειωμένα αμορτισέρ που δεν στρίβουν ούτε φρενάρουν, από αυτοκίνητα χωρίς φρένα/φώτα/καθρέπτες και όποιες άλλες ελλείψεις.
Γενικά είμαι αντίθετος με τις 'βελτιώσεις' αλλά τουλάχιστον οι κάτοχοί τους τα προσέχουν περισσότερο από τα διάφορα 'αυτοκίνητα' που ακόμα και σταματημένα είναι επικίνδυνα
-
Μήπως πάσχει λίγο η λογική του τύπου 'Τι με κοιτάτε ρε; Δείτε το Χάρο παραδίπλα, εγώ είμαι απλός Χαρούλης!'. Το ότι λαδώνονται κάποιοι στα ΚΤΕΟ σημαίνει ότι πάσχει το σύστημα ελέγχου, το οποίο όμως είναι υπαρκτό επειδή είναι απαραίτητο. Το να φτιάξει κάποιος (επαναλαμβάνω) ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ένα τέρας, δεν πρέπει να είναι εξαρχής παράνομο μέχρι να αποδείξει ότι το έφτιαξε σωστά;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μήπως πάσχει λίγο η λογική του τύπου 'Τι με κοιτάτε ρε; Δείτε το Χάρο παραδίπλα, εγώ είμαι απλός Χαρούλης!'. Το ότι λαδώνονται κάποιοι στα ΚΤΕΟ σημαίνει ότι πάσχει το σύστημα ελέγχου, το οποίο όμως είναι υπαρκτό επειδή είναι απαραίτητο. Το να φτιάξει κάποιος (επαναλαμβάνω) ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ένα τέρας, δεν πρέπει να είναι εξαρχής παράνομο μέχρι να αποδείξει ότι το έφτιαξε σωστά;Ακόμα κι η δικαιοσύνη σε δέχεται αθώο μέχρι ν'αποδειχθεί η ενοχή σου
Κάτι βέβαια που δεν ισχύει στις τροχαίες παραβάσεις, αφού ότι θέλει το όργανο γράφει και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Εσύ -δυστυχώς- το διαπίστωσες από πρώτο χέρι.
-
Καλά, κάτσε να δεις τι τους ετοιμάζω. Περιμένω να πάρω το νέο μου κινητό με κάμερα και bluetooth για μεταφορά των φωτογραφιών σε PC (το εφέ βοηθάει). Τα 65 ευρώ θα τα σκάσω τη Δευτέρα, οπότε και παίρνω τις πινακίδες μετά από 20ήμερο, αυτοί θα τα τσεπώσουν, όμως θα τους κυνηγήσω μέχρι να γίνουν ρεζίλι.
Στο ερώτημά σου: όποιος κατασκευάζει κάτι το οποίο χρησιμοποιείται σε δημόσιο χώρο, πρέπει να έχει άδεια γι'αυτό. Δεν έχει να κάνει το πράγμα με αθωότητα ή ενοχή, είναι ζήτημα δημόσιας ασφάλειας.
-
αυτο λεμε, οτι συμφωνα με τα λεγομενα του evo2 ειναι καθ'ολα νομιμος. Και το αποτελεσμα ως προς τα **επωνυμα **aftermarket εξαρτηματα ελεγχεται απο το TuV, καθως ολες οι επωνυμες βελτιωσεις που σεβονται τον εαυτο τους (μιλαμε για ολοκληρωμενες λυσεις-πακετα αναρτησεων, φρενων κλπ κλπ και οχι ενα τουρμπισμα που μπορει να το κανει οποιοσδηποτε) εχουν πια εγκριση TuV
-
[/quote]
ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΕΛΤΙΩΣEI ΕΝΑ ΕVΟ H SUBARU ΣΤΑ 800 ΑΛΟΓΑ,H ENA SUPRA STA 1000,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΄'ΔΟΜΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ',Ε?????
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ορισμενοι με βαζετε στην ιδια κατηγορια με τα πιτσιρικια που ανεβοκατεβαινουνε τη βουτα ολη νυχτα,και στριβουνε με την ταυτοτητα στο στομα στα λιμανακια.
μαλλον θαπρεπε να υπηρετουσατε στην τροχαια χαραμιζεστε!
ΕΣΕΙΣ δεν εχετε κανει ποτε σφηνα???
μηπωσ ηταν καποιοσ απο σας που φωναξε στο ΄'οργανο'
Γ..Α ΤΟΝ ΤΟΝ Π....Η ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΤαΜΑΤΗΣΕ???
Η μηπως ΕΣΕΙΣ οταν 'στριβετε' σε καποια διαδρομη με νορμαλ αναρτησεις
και φρενα δεν ειστε πιο επικινδυνοι απο τον χαρο?
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Α,ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ,πηρε το αυτι μου κατι για αναδιοργανωση της 'Σ',ΛΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ?????? -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
...Α,ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ,πηρε το αυτι μου κατι για αναδιοργανωση της 'Σ',ΛΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ??????για να μην μείνει πάλι τίποτα άσπαστο κ ατρακάριστο??? χμμμμ
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!