-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Sliviμπλεξαμε, τωρα καταλαβαμε ο ενας τον αλλον. Ξεκινησα να απανταω στον manosk και εν μερει σε εσενα, και το τελικο μου συμπερασμα πηγαινε σε οποιον ειπε αυτο που του καταλογισα, πραγμα που προφανως δεν εκανες εσυ.
No problem...
-
Το εβαλα μπροστα και εκανα μια απο τις τελειες διαδρομες που λεει και ο
'pilot' MONO ME 2500RPM ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!
Τωρα μενει να παρω και πινακιδες,παντως σκεφτομαι σοβαρα να παρω κανενα μικρο να κυκλοφορω και να βγαζω ΄το χαρο' σε μερη που δεν προκαλει την αντιδραση των αλλων..... -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Τωρα μενει να παρω και πινακιδες,παντως σκεφτομαι σοβαρα να παρω κανενα μικρο να κυκλοφορω και να βγαζω ΄το χαρο' σε μερη που δεν προκαλει την αντιδραση των αλλων.....Το καλύτερο που έχεις να κάνεις...
Ειδικά αν αυτά τα άλλα 'μέρη' είναι τα Μέγαρα ή κάποια ειδική διαδρομή...
-
εχμ.... slivi το avatar σου είναι 380k, A-Viper7 η υπογραφή σου 160k, για όνομα του θεού ρε παιδιά, είμαστε και μερικοί με dialup!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εχμ.... slivi το avatar σου είναι 380k, A-Viper7 η υπογραφή σου 160k, για όνομα του θεού ρε παιδιά, είμαστε και μερικοί με dialup!adblock Σπύρο, extension του Firefox...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εχμ.... slivi το avatar σου είναι 380k, A-Viper7 η υπογραφή σου 160k, για όνομα του θεού ρε παιδιά, είμαστε και μερικοί με dialup!
adblock Σπύρο, extension του Firefox...
το έχω βρε Σάββα, αλλά να 'κουτσουρεύω' και το φόρουμ συνέχεια κάθε φορά που κάποιος αλλάζει υπογραφή ή άβαταρ?
-
εχμ.... slivi το avatar σου είναι 380k, A-Viper7 η υπογραφή σου 160k, για όνομα του θεού ρε παιδιά, είμαστε και μερικοί με dialup!Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα προσέξει. Μου άρεσε πολύ και την έβαλα στην υπογραφή αμέσως μόλις τη βρήκα. Θα φροντίσω να την αλλάξω. Και εγώ με dialup είμαι...
Υ.Γ. Λες και είμαστε οι μοναδικοί με μεγάλες υπογραφές...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα προσέξει. Μου άρεσε πολύ και την έβαλα στην υπογραφή αμέσως μόλις τη βρήκα. Θα φροντίσω να την αλλάξω. Και εγώ με dialup είμαι...
δεν μετράει τόσο το μέγεθος 'στο μάτι' φίλε μου, όσο το μέγεθος 'σε πληροφορία' της κάθε εικόνας, δηλαδή πόσα kB είναι
ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση και από σένα και από τον slivi και από τους mods, αλλά να φορτώνεις 0,5-1 ΜΒ υπογραφές και άβαταρς σε κάθε σελίδα με 56άρα γραμμή πέφτει λίγο βαρύ
-
Δεκτον krusenstern αλλα, καταλαβε και εσυ, οτι οι χαρα μας που βαλαμε DSL
ειναι μεγαλη, και γιαυτο πολλες φορες δεν σκεφτομαστε εσας τους 'μη εχοντες'ΥΓ.Φαντασου οτι δεν πηρα πρεφα τιποτα οταν ανοιξα τη σελιδα. Φορτωσε σε 1 δλ!
ΥΓ2. Δεν στα κραταει στην cache? Οταν ημουν με 56κ, τα κραταγε στην μνημη, και ετσι δεν τα ξαναφορτωνε...
-
τα κρατάει, αλλά εξαρτάται και από το που είναι ανεβασμένη η εικόνα. Αν πχ. είναι στον pathfinder, παρότι θεωρητικά έπρεπε να τα κρατάει, καμιά φορά τα ξαναφορτώνει. Σχετικά με την υπογραφή του A-Viper, εμένα την ξαναφόρτωνε ΚΑΘΕ φορά. Ακόμα και στη δουλειά που έχω DSL, 500k είναι 500k όπως και να το κάνεις.
το σκίσαμε το θεματάκι πάλι....
-
Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα προσέξει. Μου άρεσε πολύ και την έβαλα στην υπογραφή αμέσως μόλις τη βρήκα. Θα φροντίσω να την αλλάξω. Και εγώ με dialup είμαι...
δεν μετράει τόσο το μέγεθος 'στο μάτι' φίλε μου, όσο το μέγεθος 'σε πληροφορία' της κάθε εικόνας, δηλαδή πόσα kB είναι
ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση και από σένα και από τον slivi και από τους mods, αλλά να φορτώνεις 0,5-1 ΜΒ υπογραφές και άβαταρς σε κάθε σελίδα με 56άρα γραμμή πέφτει λίγο βαρύ
Δεσμεύομαι ότι αύριο θα την έχω φροντίσει. Τώρα είναι σε bmp μορφή...
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
παντως σκεφτομαι σοβαρα να παρω κανενα μικρο να κυκλοφορω και να βγαζω ΄το χαρο' σε μερη που δεν προκαλει την αντιδραση των αλλων.....Μπα όχι, με αυτό να κυκλοφορείς, φτάνει να μην βλέπεις τους υπόλοιπους με τα 'μικρά' σαν σαλιγκάρια, αλλά σαν ανθρώπους που δεν μπορούν/δε θέλουν να πάρουν 'χάρο' και απλά πάνε μέσα στα λογικά όρια
-
Δεσμεύομαι ότι αύριο θα την έχω φροντίσει. Τώρα είναι σε bmp μορφή...
καντην .jpeg και μειωσε και λιγακι την αναλυση και θα εισαι μια χαρα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καντην .jpeg και μειωσε και λιγακι την αναλυση και θα εισαι μια χαραΑυτό έκανα και βγήκε 15kb. Καλά δεν είναι;
-
EVO2, πότε να περιμένουμε φωτο;
-
καντην .jpeg και μειωσε και λιγακι την αναλυση και θα εισαι μια χαρα
Αυτό έκανα και βγήκε 15kb. Καλά δεν είναι;
δεν εμφανιζεται...
-
ειχα κανει κι εγω σχετικο ερωτημα στα τεχνικα θεματα του φορουμ για τα τεραστια αβαταρ και τις μεγαλες εικονες στις υπογραφες, αλλα κανεις δε διαβαζει! αφορμη, λοιπον, ηταν ο pavlos 23 που ηταν και ο πρωτος διδαξας στα βιντεο και νομιζω κραταει και τα πρωτεια σε οτι αφορα μεγεθος αβαταρ και υπογραφης, ετσι ??
-
εχμ.... slivi το avatar σου είναι 380k, A-Viper7 η υπογραφή σου 160k, για όνομα του θεού ρε παιδιά, είμαστε και μερικοί με dialup!Παιδία χιιιιιίλια συγνώμη. Το άλλαξα ήδη. Ότι και να πείτε δίκιο έχετε, αλλά είχα δει και άλλο ένα gif anim (500Κ νομίζω) και υπέθεσα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μ@#$%%^... υπόθεση και πάλι ταπεινά συγνώμη, το άλλαξα μάλιστα αντικαθιστώντας το όνομα για να αλλάξουν και τα παλιά posts......
-
Zητώ συγνώμη για την παρέμβαση και από σένα και από τον slivi και από τους mods, αλλά να φορτώνεις 0,5-1 ΜΒ υπογραφές και άβαταρς σε κάθε σελίδα με 56άρα γραμμή πέφτει λίγο βαρύΣυνονόματε (και σε λίγο και ομόσταυλε ) δεν είσαι εσύ που πρέπει να ζητάς συγνώμη.... έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, όσον αφορά το δικό μου gif τουλάχιστον....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειχα κανει κι εγω σχετικο ερωτημα στα τεχνικα θεματα του φορουμ για τα τεραστια αβαταρ και τις μεγαλες εικονες στις υπογραφες, αλλα κανεις δε διαβαζει! αφορμη, λοιπον, ηταν ο pavlos 23 που ηταν και ο πρωτος διδαξας στα βιντεο και νομιζω κραταει και τα πρωτεια σε οτι αφορα μεγεθος αβαταρ και υπογραφης, ετσι ??500k avatar
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!