-
ΕVO2 λίωστο το εργαλείο και ασε τους πολύξερους και politically correct τύπους που κυκλοφορουν εδω μέσα να λένε τα δικά τους
-
Απο αυριο ειμαι σε αδεια και φευγω εκτος Αθηνων προς Πελοπονησο μερια,
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(φτανει να μη βρεχει).............. -
Γιατι σταθηκε τυχερος?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι σταθηκε τυχερος?μα....που δεν τον βουτηξανε παλι σε κανα μπλοκο την ωρα που το 'ελιωνε'!
-
Δεν υπαρχουνε μπλοκα στην Επιδαυροστις 7 το πρωι.
τα οργανα πινουνε φραπεδιες τετοια ωρα........ -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Áðï áõñéï åéìáé óå áäåéá êáé öåõãù åêôïò Áèçíùí ðñïò Ðåëïðïíçóï ìåñéá,
Å ÑÅ ÃËÅÍÔÉÁ ÓÔÏÍ ÔÁÕÃÅÔÏ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(öôáíåé íá ìç âñå÷åé)..............KÜøôá ôá ñçìÜäéá ôá ëÜóôé÷á ....
Ðñïóï÷Þ óôï Êôåë ìåóçìåñÜêé
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Δεν υπαρχουνε μπλοκα στην Επιδαυροστις 7 το πρωι.
τα οργανα πινουνε φραπεδιες τετοια ωρα........Ναι αλλά ίσως δεις κανένα σαλιγκάρι (συνταξιούχος)
-
Sirgus νομίζω ότι οι **συνταξιούχοι-σαλιγκάρια **δε μετράνε για οδηγοί-άνθρωποι για κάποιους εδώ μέσα και άρα πρόβλημά τους αν τους τύχει στο δρόμο 'χεράς' με **500 αλόγατα **που του έλειψε το αγαπημένο του 'τέρας' και επιθυμεί διακαώς να το 'λιώσει'!
Με την καλή την έννοια... -
Όταν έχεις στο αυτοκίνητο την οικογένειά σου, υποχρεώνεσαι να γίνεις λίγο σαλιγκάρι, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Πολύ περισσότερο είτε αρέσει στους άνετους βιαστικούς με τα πολλά άτια, είτε όχι. Μια απορία έχω: αυτοί που έχουν παιδιά και 'άγρια' αυτοκίνητα, τα βάζουν μέσα την ώρα που λιώνουν τα μηχανήματα;
-
Έχω βαρεθεί να διαβάζω posts σαν του Νεκτάριου. Ένας στοιχειωδώς ικανός οδηγός θα προσπεράσει τον 'σαλίγκαρο' χωρίς πολλά-πολλά. Επίσης, έχει καταντήσει κουραστική αυτή η υποτίμηση της ζωής των άλλων οδηγών (που είναι... 'αλήτες, κοντράκηδες κλπ' επειδή θέλουν να κινηθούν σβέλτα ή να ευχαριστηθούν την οδήγηση) χάριν ενός ψευδοανθρωπισμού (που εγώ θα τον έλεγα λαϊκισμό), ο οποίος αφήνει ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν την ικανότητα ούτε την πρόθεση να αποκτήσουν την ικανότητα να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με τον σκοπό για τον οποίον επινοήθηκε, αλλά, πηγαίνοντας άτακτα και άγαρμπα (πλην όμως ΑΡΓΑ, άρα... 'νόμιμα και ασφαλώς') βάζουν σε κίνδυνο εαυτούς και αλλήλους. Τι να πω... Αμάν πια με την πολιτική ορθότητα και την υποκρισία.
-
...Κάγκουρες και σαλιγκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια! Ηρεμήστε υπάρχουν και αυτοί του... μεσαίου χώρου
Μπορεί ο 'σαλίγκαρος' (δεν μου αρέσουν καθόλου οι χαρακτηρισμοί) να μην κάνει του κεφαλιού του όταν τον προσπερνάω και να μη με ρίξει σε κανένα χαντάκι - διερχόμενο κτλ κτλ; Εμένα και τον οποιονδήποτε. Μπορεί κάποιος 'κάγκουρας' να μην πέσει πάνω μου ή σε κανένας άλλο ή να μην προκαλέσει ατύχημα κάνοντας τις 'ταρζανιές' του; Τότε είμαστε φίλοι. Αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση όμως να κινδυνεύσω ή να πάθω κάτι εξ' αιτίας κάποιου άλλου τότε ξεχνάμε φιλίες.
Το Σάββατο θα είμαι στα βουνά της Πελλοπονήσου με ένα Corolla 97 αλόγων και και άλλα τρία άτομα μαζί μου και θα κάνουμε ΕΚΔΡΟΜΗ. Τουτέστιν, χαλαροί ρυθμοί. Ελπίζω να μην ενοχλώ. Τώρα αν βρεθεί και κάποιος να πηγαίνει πιο αργά ελπίζω πάλι να μη με ενοχλήσει αν τον προσπεράσω.
Γενικά, σεβαστείτε! Γλυκό το γκάζι, ωραία τα τοπία, γλυκιά και ωραία είναι και η ζωή όμως και όπως είναι η δικιά μας είναι και των άλλων!!! -
Αμ έτσι είναι!
-
'Αμ' έτσι είναι', αλλά που είναι κρυμμένος ο σεβασμός όταν γίνονται σφήνες από δεξιά ή όταν βλέπεις τον άλλο να έρχεται κατά πάνω σου κάνοντας προσπέρασμα πάνω σε στροφή χωρίς να έχεις ορατότητα και χωρίς να τον βλέπεις έγκαιρα; Πριν 2 μήνες κάπως έτσι σκοτώθηκε βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα γνωστός μου. Έπεσε σε φορτηγό, αν όμως έπεφτε σε ΙΧ κι έπαιρνε άλλους στο λαιμό του τι θα λέγαμε;
-
Δες τα σχόλιά μου για 'οδηγούς' που δεν θα'πρεπε να έχουν δίπλωμα... Έχω τοποθετηθεί πολλάκις επ'αυτού.
-
Δεν νομίζω οτι κάποιος που θα πάει να 'λιώσει' το αυτοκινητό του θα πέρνει ρίσκα εγκληματικά σε τυφλές στροφές κ.λ.π. Πάει να το ευχαριστηθεί δεν πάει να σκοτωθεί!!!!!. Αν όμως κάνει τρέλλες τοτε θα πληρώσει και αυτός και ο 'άτυχος' αν υπάρχει απο απέναντι. Δεν νομίζω ομώς οτι κάποιος βγαίνει απο το σπίτι του με τέτιο σκοπό. Σε ορεινές περιοχές υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος έχοντας ελένξει μακρυνά την διαδρομή μπορεί να ξερει οτι στην επόμενη τυφλή στροφή δεν ερχεται κανείς και έτσι αποφασίζει να βγεί πάνω στη στροφή. αυτό όμως δεν συμβαίνει ευκολά!!!
-
Μάνο, στις περιπτώσεις που περιγράφεις ο σεβασμός δεν είναι πουθενά κρυμμένος. Απλά δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει περίπτωση να συνετιστεί οδηγικά ένας τέτοιος άνθρωπος.
Κι εγώ βάζω παιδιά μέσα στο αυτοκίνητό μου, και η γυναίκα μου κάθε μέρα κάνει το δρομολόγιο Άστρος - Τρίπολη - Άστρος με το Punto της και εγώ εδώ στην Αθήνα είμαι κρεμασμένος από το τηλέφωνο κάθε μέρα από το άγχος. Και κάθε Παρασκευή κατεβαίνω κι εγώ κάτω για να ξαναέρθω Δευτέρα ξημερώματα. Όσο εμπιστοσύνη κι αν έχω στη γυναίκα μου ή σε μένα, δεν έχω καμία στους άλλους. Ξέρεις τι μου τη δίνει περισσότερο ρε Μάνο όμως; Ότι με αυτές τις οδηγικές συνθήκες θα ζούμε επειδή αυτήν ακριβώς την παιδεία πέρνουμε και δεν υπάρχει και καμία ελπίδα σωτηρίας!
Αφού λοιπόν δεν συνετίζονται οι άλλοι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσέχουμε εμείς. Είμαι λάθος; Και ας μέ λένε και σαλίγκαρο και όπως αλλιώς γουστάρουν! Να φτάνω σπίτι μου θέλω και να έχω τους ανθρώπους μου καλά και γερούς δίπλα μου!Γιώργος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν έχεις στο αυτοκίνητο την οικογένειά σου, υποχρεώνεσαι να γίνεις λίγο σαλιγκάρι, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Πολύ περισσότερο είτε αρέσει στους άνετους βιαστικούς με τα πολλά άτια, είτε όχι. Μια απορία έχω: αυτοί που έχουν παιδιά και 'άγρια' αυτοκίνητα, τα βάζουν μέσα την ώρα που λιώνουν τα μηχανήματα;ΠΑΝΤΑ!!!!!
Και επειδη απο οτι καταλαβα εχεις ΑCCENΤ LC μπορω να σε βοηθησω να το δυναμωσεις λιγο, και τσαμπα
οχι τιποτα αλλο αλλα να προσπερνας με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!
μην φοβαστε αδελφια ΞΕΡΩ να φυλαω ΕΜΕΝΑ και ΕΣΑΣ στο δρομο!!!!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Και επειδη απο οτι καταλαβα εχεις ΑCCENΤ LC μπορω να σε βοηθησω να το δυναμωσεις λιγο, και τσαμπαθαααα μας δωσεις και εμας κανενα αλογο αμα περισσεψει???
-
MONO aπo hyundai γνωριζω!
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
MONO aπo hyundai γνωριζω!Aν και δεν συμφωνώ απόλυτα με τα γραπτά του EVO2,η 'τρέλα' που κουβαλάει, μου φέρνει ένα χαμόγελο κάθε φορά που διαβάζω ποστ του.Αν ανέβεις ποτέ προς τα πάνω,θέλω βόλτα
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!