-
-
Θα πω ότι η ταινία δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό. Μια normal ταινία που ασχολείται με κλισέ θέματα. Μέτρια γενικά. Όχι όμως και η χειρότερη που εχετε δει
Ο Ντε Νίρο υπό ποια έννοια ήταν για κλάματα;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Θα πω ότι η ταινία δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό. Μια normal ταινία που ασχολείται με κλισέ θέματα. Μέτρια γενικά. Όχι όμως και η χειρότερη που εχετε δειΟ Ντε Νίρο υπό ποια έννοια ήταν για κλάματα;
Προσωπικα απο τις χειροτερες αμερικανιες εννοουσα εγω, οχι γενικα σαν ταινια.. απλα καλογυρισμενη οχι ομως τπτ σπουδαιο οπως λες κ συ..
-
Ήταν μια σχετικά καλή ταινία ΙΜΗΟ. Δεν έχω δει ΠΟΤΕ το ΝτεΝίρο και να πώ 'ήταν για κλάμματα', ο άνθρωπος είναι ΚΟΛΟΣΣΟΣ! Μέτριες ταινίες όπως αυτή που συζητάμε, τις ανεβάζει μόνος του ψηλά. Στη συγκεκριμένη βέβαια, και ο Κούμπα Γκούντινγκ ήταν καλός, και η ΘΕΑ Σαρλίζ Θερόν επίσης
-
Τον Χάρι Πότερ, τον είδε κανείς;;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ήταν μια σχετικά καλή ταινία ΙΜΗΟ. Δεν έχω δει **ΠΟΤΕ **το ΝτεΝίρο και να πώ 'ήταν για κλάμματα', ο άνθρωπος είναι ΚΟΛΟΣΣΟΣ! Μέτριες ταινίες όπως αυτή που συζητάμε, τις ανεβάζει μόνος του ψηλά. Στη συγκεκριμένη βέβαια, και ο Κούμπα Γκούντινγκ ήταν καλός, και η ΘΕΑ Σαρλίζ Θερόν επίσηςΣυμφωνώ.Ίσως μια φορά ήταν για μυξομάντηλα ο Ντε Νίρο:Δεν θυμάμαι καλά τον τίτλο,''SHOW''κάτι τέτοιο,με τον Εντι Μερφυ-αστυνομικοί και οι δυο-οι οποίοι έκαναν τηλεοπτική εκπομπή την δουλειά τους.
Α-Θ-Λ-Ι=Α.
Κι ο Έντυ,κι ο Ντε Νίρο και το σενάριο κι εγώ΄που κάθησα και την είδα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ίσως μια φορά ήταν για μυξομάντηλα ο Ντε Νίρο:Δεν θυμάμαι καλά τον τίτλο,''SHOW''κάτι τέτοιο,με τον Εντι Μερφυ-αστυνομικοί και οι δυο-οι οποίοι έκαναν τηλεοπτική εκπομπή την δουλειά τους.Α-Θ-Λ-Ι=Α.
Κι ο Έντυ,κι ο Ντε Νίρο και το σενάριο κι εγώ΄που κάθησα και την είδα.
Την θυμάμαι και γω την τραγική αυτή ταινία. Καλα θυμάσαι,'Show' λεγόταν.
Αυτη παίζει να είναι και η χειρότερη ταινία που έχω δει.
Καταφερανε και εκαναν μια ταινια με Ντε Νιρο και Μέρφι να μην βλέπεται. Πως μπορέσανε;;; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
είδα πριν από λίγο το 'χαρουμενα χριστούγεννα'. Φοβερή ταινία, μου άρεσε απίστευτα και με άγγιξε. Η ταινία αναφέρεται στην 'αδελφοποιήση' των στρατευμάτων της Γαλλίας-Αγγλίας-Γερμανίας κατά την διάρκεια του α' παγκοσμίου πολέμου. Δεν λέω τίποτα άλλο, φοβερή ταινία (ξανά)!Πώς και πώς περίμενα ένα review για αυτή την ταινία.
Θα τη δω. -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
ΥΓ. Όσοι δεν έχουν δει τον 'Κώδικα Τιμής' (και δεν το είδαν και χτες στον ΑΝΤ1) προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Ίσως είναι η χειρότερη,χωρίς υπερβολές, ταινία που έχω δεί.
Η αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο με τα κλισε περι πατριωτισμού και ένας De Niro για κλάματα.+1 με μια μικρη επιφυλαξη για το χειροτερη.. μια απο τις χειροτερες παντως στανταρ!
Αν είναι ο 'Κώδικας Τιμής' από τις χειρότερες ταινίες, αναρωτιέμαι τι είναι άραγε τα Spiderman, τα Rocky, τα Rambo και τα Terminator
ΥΓ. Ο Ντε Νίρο δεν είναι στα καλύτερά του (για κλάματα δεν είναι σίγουρα) ενώ ο Κούμπα δίνει ρέστα στο έργο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Όσοι δεν έχουν δει τον 'Κώδικα Τιμής' (και δεν το είδαν και χτες στον ΑΝΤ1) προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Ίσως είναι η χειρότερη,χωρίς υπερβολές, ταινία που έχω δεί.
Η αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο με τα κλισε περι πατριωτισμού και ένας De Niro για κλάματα.+1 με μια μικρη επιφυλαξη για το χειροτερη.. μια απο τις χειροτερες παντως στανταρ!
**Αν είναι ο 'Κώδικας Τιμής' από τις χειρότερες ταινίες, αναρωτιέμαι τι είναι άραγε τα Spiderman, τα Rocky, τα Rambo και τα Terminator **
ΥΓ. Ο Ντε Νίρο δεν είναι στα καλύτερά του (για κλάματα δεν είναι σίγουρα) ενώ ο Κούμπα δίνει ρέστα στο έργο.Αυτά δεν είναι αμερικανιές.Είναι αμερικλανιες
-
'Σε Βλέπω'. Το είδα σήμερα στο σπίτι του fiestapower. Ένα ακόμα cult splatter, ελαφρώς πιο 'ψαγμένο' από τα άλλα της αμερικανικής παραγωγής... Ένας ψυχάκιας φτιάχνει μια ταινία με θέμα έναν άλλο ψυχάκια... Μπορεί να έχει ψιλοενδιαφέροντα σεναριακά και σκηνοθετικά ευρήματα, αλλά, επειδή ΔΕΝ είμαι psycho, τέτοια πράματα δε μ'αρέσουν. ΟΚ, καλογυρισμένο και με καλύτερη φωτογραφία από το μέσο όρο. Αλλά μια καλοφτιαγμένη μαλακία δεν παύει να είναι μαλακία. Υπόψιν δε ότι τέτοιες αηδίες που περιγράφει η ταινία ούτε ο πιο αρρωστημένος πραγματικός εγκληματίας δεν κάνει. Πρέπει κάτι να τους ρίχνουν στο νερό εκεί στις ηπα για να'χουν τόση αρρώστια, δε γίνεται.
Και όχι, δεν καταλαβαίνω καθόλου για ποιον ακριβώς λόγο γίνεται cult ένα τέτοιο σκουπίδι. Χίλιες φορές να δω 'Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα' παρά αυτήν την κοτσάνα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
'Σε Βλέπω'. Το είδα σήμερα στο σπίτι του fiestapower. Ένα ακόμα cult splatter, ελαφρώς πιο 'ψαγμένο' από τα άλλα της αμερικανικής παραγωγής... Ένας ψυχάκιας φτιάχνει μια ταινία με θέμα έναν άλλο ψυχάκια... Μπορεί να έχει ψιλοενδιαφέροντα σεναριακά και σκηνοθετικά ευρήματα, αλλά, επειδή ΔΕΝ είμαι psycho, τέτοια πράματα δε μ'αρέσουν. ΟΚ, καλογυρισμένο και με καλύτερη φωτογραφία από το μέσο όρο. Αλλά μια καλοφτιαγμένη μαλακία δεν παύει να είναι μαλακία. Υπόψιν δε ότι τέτοιες αηδίες που περιγράφει η ταινία ούτε ο πιο αρρωστημένος πραγματικός εγκληματίας δεν κάνει. Πρέπει κάτι να τους ρίχνουν στο νερό εκεί στις ηπα για να'χουν τόση αρρώστια, δε γίνεται.Και όχι, δεν καταλαβαίνω καθόλου για ποιον ακριβώς λόγο γίνεται cult ένα τέτοιο σκουπίδι. Χίλιες φορές να δω 'Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα' παρά αυτήν την κοτσάνα.
To ειδα κι εγω σημερα αλλά η γνωμη μου δεν ειναι η ιδια!! Την βρηκα αρκετα καλη ταινια!! Μου αρεσε και το στυλακι της και το μυστηριο που βγαζει καθως και το τελος της!!
-
Όπου να ' ναι βγαίνει αίθουσες μια νέα ταινία από το σκηνοθέτη του 'Old Boy' αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τίτλο.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
To ειδα κι εγω σημερα αλλά η γνωμη μου δεν ειναι η ιδια!! Την βρηκα αρκετα καλη ταινια!! Μου αρεσε και το στυλακι της και το μυστηριο που βγαζει καθως και το τελος της!!Στυλ έχει... Όπως και μυστήριο. Αλλά το να βλέπω έναν τύπο που είναι πιο ψυχάκιας απ'όσο θα μπορούσε ποτέ να είναι κάποιος... Ε απλά δε μου λέει τίποτα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Όπου να ' ναι βγαίνει αίθουσες μια νέα ταινία από το σκηνοθέτη του 'Old Boy' αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τίτλο.Τι ήταν κι αυτό... Βγήκα από την αίθουσα με το στόμα ανοιχτό Πολύ πρωτοποριακό.
Το ίδιο είχα πάθει με το Fight Club και παλιότερα με το Breaking the Waves του Τρίερ (τώρα αυτόν τον ξέρω και τον περιμένω) -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
To ειδα κι εγω σημερα αλλά η γνωμη μου δεν ειναι η ιδια!! Την βρηκα αρκετα καλη ταινια!! Μου αρεσε και το στυλακι της και το μυστηριο που βγαζει καθως και το τελος της!!
Στυλ έχει... Όπως και μυστήριο. Αλλά το να βλέπω έναν τύπο που είναι πιο ψυχάκιας απ'όσο θα μπορούσε ποτέ να είναι κάποιος... Ε απλά δε μου λέει τίποτα.
Ε ταινια ειναι ρε Skullone, τι δεν σου λεει τιποτα? Το seven δεν σου ελεγε τιποτα? Και εξαλλου η ταινια ειχε και βαθυτερο νοημα που θα ηθελα να το πω αλλα δεν θελω να την χαλασω σε οσους δεν την εχουν δει ακομα!! Νοημα που βγαινει μεσα απο την παρανοια του τυπου καθως και την αρρωστια του!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όπου να ' ναι βγαίνει αίθουσες μια νέα ταινία από το σκηνοθέτη του 'Old Boy' αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τίτλο.
Τι ήταν κι αυτό... Βγήκα από την αίθουσα με το στόμα ανοιχτό Πολύ πρωτοποριακό.
Το ίδιο είχα πάθει με το Fight Club και παλιότερα με το Breaking the Waves του Τρίερ (τώρα αυτόν τον ξέρω και τον περιμένω)To αυτο με το das experiment..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**Τι ήταν κι αυτό... Βγήκα από την αίθουσα με το στόμα ανοιχτό Πολύ πρωτοποριακό. **
Το ίδιο είχα πάθει με το Fight Club και παλιότερα με το Breaking the Waves του Τρίερ (τώρα αυτόν τον ξέρω και τον περιμένω)Είδες ρε Χρήστο!!!!!! Μια από τα ίδια κι εγώ
Για τον Τριερ είχαμε πει μερικές σελίδες πριν αλλά δεν πολυ-έμπαινες τότε.
Ας όψεται η 'κοινωνία της πληροφορίας' -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Είδες ρε Χρήστο!!!!!! Μια από τα ίδια κι εγώΓια τον Τριερ είχαμε πει μερικές σελίδες πριν αλλά δεν πολυ-έμπαινες τότε.
Ας όψεται η 'κοινωνία της πληροφορίας'Και που να δεις την άλλη βδομάδα!
Κατι κουτσοδιάβασα αλλα δεν είχα χρόνο Ο Τρίερ ειναι σπουδαίος. Είχα ενα φιλαράκι στο στρατό που τον ειχε γνωρίσει. Εκεινος με 'γαλούχησε'. Ως τοτε τον ηξερα αλλά δεν ειχα μελετησει το 'Δόγμα'. Με τη βοήθεια του φίλου μου τον είδα με άλλο μάτι.
Σε γενικές γραμμές ό,τι μη ξαναμασημένο-ξαναζεσταμένο με ιντριγκάρει. Ο κινηματογράφος είναι πάνω απ' όλα πρωτοπορία-πρωτοτυπία-φαντασία. Όταν δεν τα έχει είναι καταναλωτικό προϊόν.ΥΓ Γραφω κουλά γιατι προσπαθώ να παρακολουθώ και μπάσκετ και χάνομαι. Ασε που εκνευριζομαι με τον συνταξιούχο του πάγκου μας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τι ήταν κι αυτό... Βγήκα από την αίθουσα με το στόμα ανοιχτό Πολύ πρωτοποριακό.
Το ίδιο είχα πάθει με το Fight Club και παλιότερα με το Breaking the Waves του Τρίερ (τώρα αυτόν τον ξέρω και τον περιμένω)Αυτό το 'τον ξέρω και τον περιμένω' είναι συνήθως που σε παραπλανεί και σε απογοητεύει στο τέλος.
Θυμάμαι και το Σιάμαλαν με το 'Σκοτεινό Χωριό' πόσο αντίστοιχο του 6η αίσθηση ήταν...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]