-
Κ εγω το ειδα χθες...
Μου αρεσε παρα πολυ....Ειναι απο τις καλυτερες περιπετειες της χρονιας σιγουρα με 2μιση ωρες συνεχομενης δρασης......Λεω σημερα να παω να δω την καταρα-Ju on the grandge(το Ιαπωνεζικο ηταν αρκετα καλο-καλυτερο απο το the ring)....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Λεω σημερα να παω να δω την καταρα-Ju on the grandge(το Ιαπωνεζικο ηταν αρκετα καλο-καλυτερο απο το the ring)....Μπρρρρρρ... Ήδη νιώθω μια ανατριχίλα. Δεν τα μπορώ εγώ αυτά.
-
Χθες ειδα την Καταρα (Αμερικανικο)
Καλυτερο απ'οτι περιμενα. -
συνίσταται ανεπιφύλακτα το 'Ημερολόγια μοτοσυκλετας' . Αντίθετα με τον τίτλο , έχει μοτοσυκλέτα μόνο στην αρχή. Δείχνει πως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας του Τσε Γκεβάρα.
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
συνίσταται ανεπιφύλακτα το 'Ημερολόγια μοτοσυκλετας' . Αντίθετα με τον τίτλο , έχει μοτοσυκλέτα μόνο στην αρχή. Δείχνει πως διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας του Τσε Γκεβάρα.Nαι, ήταν όντως πολύ καλή ταινία !(και το βιβλίο ακόμα καλύτερο.Εκδ Λιβάνης)
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Για το Hero ποια η γνωμη σας?
Ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες.Και για μένα αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου ταινίες. Και να σκεφτείς
ότι δεν είχα όρεξη να βλέπω κινέζικα και πήγα για τη 'παρέα'! -
'Η θάλασσα μέσα μου'. Καλή επιλογή, ειδικά με γυναικεία παρέα.
Όρος Αποποίησης Ευθυνών: Προσωπικά μου άρεσε πολύ, άλλος μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη. Δεν δεχόμαστε μπινελίκια και κατάρες, προσφέρουμε την πρόταση 'όπως έχει'.
http://www.athinorama.gr/cinema/data/mo ... sp?id=7489
-
Καλή ταινία,όντως!
Μετρημένη,χωρίς υστερίες και με εκπληκτική ερμηνεία,ακόμη μια φορά,από τον Χαβιέ Μπαρδέμ (τρομερός ηθοποιός)... -
το Aviator το είδε κανείς? γνώμες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το Aviator το είδε κανείς? γνώμες?Βγήκε ;;
-
yes.
-
http://www.athinorama.gr/cinema/data/mo ... sp?id=7501
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Για το Hero ποια η γνωμη σας?
Ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες.Και για μένα αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου ταινίες. Και να σκεφτείς
ότι δεν είχα όρεξη να βλέπω κινέζικα και πήγα για τη 'παρέα'!Ειδες καμια φορα τι γινεται?
Θελω να δω και τα ιπταμενα στιλετα που ειναι στο ιδιο στυλ.
Εχω ακουσει οτι ειναι καλο. -
Καμια γνώμη για το Aviator;
Θέλω να πάω να το δω...
-
Επίσης δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Seabiscuit ('Το μεγάλο φαβορί'). Πάρα πολύ καλό!
-
Για πες καμια λεπτομερεια για την ταινια...
-
Αναφέρεται στην Αμερική την περίοδο μετά το κραχ.
Γενικά περιστρέφεται γύρω από το χώρο των ιπποδρομιών (ΌΧΙ από την πλευρά του τζόγου αλλά από το αγωνιστικό μέρος).
Ένας αμερικάνος που καταφέρνει να ορθοποδήσει μετά το κραχ αποφασίζει να αγοράσει ένα άλογο για να συμμετάσχει σε αγώνες. Βρίσκει έναν εκπαιδευτή αρκετά μεγάλης ηλικίας και έναν τζόκεϋ αρκετά ψηλό (στα μέτρα του επαγγέλματός του πάντα). Το δε άλογο είναι αρκετά μικρόσωμο.
Όλη η ιστορία διαδραματίζεται γύρω από την προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή. Προς το τέλος το έργο είναι εξαιρετικό. Στην αρχή κουράζει λίγο γιατί προσπαθεί να πει πολλά γεγονότα σε πολύ μικρό διάστημα...
Τη συστήνω με 1000...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καμια γνώμη για το Aviator;Θέλω να πάω να το δω...
...Μετριο και κατω των προσδοκιων θα ελεγα.... Υπερτιμημενο!
...Σε πολλα σημεια κατανταει απιστευτα κουραστικο με τις ''εκεντρικοτητες'' του ηρωα....
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καμια γνώμη για το Aviator;Θέλω να πάω να το δω...
Στην ηλεκτρονική έκδοση του Αθηνοράματος υπάρχει για κάθε ταινία και θεατρική παράσταση χώρος όπου αφήνονται σχόλια αναγνωστών.
Πχ για το Aviator http://www.athinorama.gr/cinema/votes/d ... sp?id=7501 -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Καμια γνώμη για το Aviator;
Θέλω να πάω να το δω...
...Μετριο και κατω των προσδοκιων θα ελεγα.... Υπερτιμημενο!
...Σε πολλα σημεια κατανταει απιστευτα κουραστικο με τις ''εκεντρικοτητες'' του ηρωα....
Έμαθα από κάπου ότι αποβάλλει τα 'υγρά προϊόντα του μεταβολισμού του' ( ) σε μπουκάλια από γάλα. Ισχύει;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]