-
Όλοι μας λίγο-πολύ βλέπουμε κάποιες ταινίες... Σκέφτηκα λοιπόν ότι η γνώμη των ανθρώπων με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα τουλάχιστον κοινό ενδιαφέρον, θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη, για να αποφεύγουμε 'στραβοπατήματα' ή να μην χάνουμε πραγματικά καλές ταινίες...
Αφορμή για αυτό το topic είναι μία ταινία που μόλις είδα... The rules of attraction... Έχετε δει ταινία που να αναρωτιέστε σε κάθε λεπτό της αν μπορεί μία ταινία να γίνει ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ και το αμέσως επόμενο λεπτό να έχετε την απάντηση μπροστά στα μάτια σας, που να σας φωνάζει ΔΥΝΑΤΑ ότι 'ΝΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΚΟΜΑ'!!! Όσοι την έχετε δει, την πατήσατε μάλλον, όπως εγώ. Όσοι δεν την έχετε δει, αποφύγετέ την!!! Κοιμηθείτε, κάντε μπάνιο, φάτε σπόρια, κάντε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο εν πάση περιπτώσει!!! Απ' όταν ήμουν φαντάρος είχα να νοιώσω ότι περνάει τόσο ΑΧΡΗΣΤΑ ο χρόνος μου!!!
Καλή εβδομάδα σε όλους!
-
Όλοι μας λίγο-πολύ βλέπουμε κάποιες ταινίες... Σκέφτηκα λοιπόν ότι η γνώμη των ανθρώπων με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα τουλάχιστον κοινό ενδιαφέρον, θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη, για να αποφεύγουμε 'στραβοπατήματα' ή να μην χάνουμε πραγματικά καλές ταινίες...
Αφορμή για αυτό το topic είναι μία ταινία που μόλις είδα... The rules of attraction... Έχετε δει ταινία που να αναρωτιέστε σε κάθε λεπτό της αν μπορεί μία ταινία να γίνει ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ και το αμέσως επόμενο λεπτό να έχετε την απάντηση μπροστά στα μάτια σας, που να σας φωνάζει ΔΥΝΑΤΑ ότι 'ΝΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΚΟΜΑ'!!! Όσοι την έχετε δει, την πατήσατε μάλλον, όπως εγώ. Όσοι δεν την έχετε δει, αποφύγετέ την!!! Κοιμηθείτε, κάντε μπάνιο, φάτε σπόρια, κάντε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο εν πάση περιπτώσει!!! Απ' όταν ήμουν φαντάρος είχα να νοιώσω ότι περνάει τόσο ΑΧΡΗΣΤΑ ο χρόνος μου!!!
Καλή εβδομάδα σε όλους!
-
Καλή εβδομάδα σε όλους!
-
Μάλλον δεν έχεις δει το Blade Trinity...
O Γουέσλι Σνάιπς είναι ένα πραγματικό ανθρωποειδές που δεν μπορεί να βάλει 2 λέξεις στη σειρά (εκ των οποίων η μία είναι 'motherfucker').
Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι από τους καλούς ηθοποιούς αλλά είναι περισσότερο κωμικός. Απλά δεν ταίριαζε με το έργο χωρίς ευθύνη του ίδιου.
Η Jessika Biel απλά δεν παίζεται!!! Ο μόνος λόγος για να δεις την ταινία!!! Κρίμα που δεν είναι αρκετός μόνο αυτός ο λόγος...Γενικά, αν είστε πάνω από 12 ΜΗΝ τη δείτε!
Αν είστε κάτω από 12 πάλι μην τη δείτε γιατί το περιεχόμενό της περιορίζεται μονο σε ξύλο και αίμα (πολύ αίμα). Δεν είναι ώρα να τρέχουμε για παιδικά τραύματα... -
υπαρχει ηδη αναλογο θρεντ με το ονομα ''πολιτιστικες ανησυχιες'' ομως ειναι στην ενοτητα ''ανακοινωσεις-εκδηλωσεις'' και μαλλον λιγοι το γνωριζουν αφου δεν εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα
-
Εχει τυχει, ολοι να δουμε κασποια χαζοταινια κατωτερη των προσδοκιων μας.
Μια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το Jeepers Creepers.
Kατα τη γνωμη ειναι επιεικως χαλια η ταινια. -
Δείτε οπωσδήποτε τα 'Πορφυρά Ποτάμια Ι & ΙΙ'! Από τις καλύτερες ταινίες!
Ο Ζαν Ρενώ δεν παίζεται!
Κρίμα που δεν είναι μαζί του και ο Πεζώ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μάλλον δεν έχεις δει το Blade Trinity...O Γουέσλι Σνάιπς είναι ένα πραγματικό ανθρωποειδές που δεν μπορεί να βάλει 2 λέξεις στη σειρά (εκ των οποίων η μία είναι 'motherfucker').
Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι από τους καλούς ηθοποιούς αλλά είναι περισσότερο κωμικός. Απλά δεν ταίριαζε με το έργο χωρίς ευθύνη του ίδιου.
Η Jessika Biel απλά δεν παίζεται!!! Ο μόνος λόγος για να δεις την ταινία!!! Κρίμα που δεν είναι αρκετός μόνο αυτός ο λόγος...Γενικά, αν είστε πάνω από 12 ΜΗΝ τη δείτε!
Αν είστε κάτω από 12 πάλι μην τη δείτε γιατί το περιεχόμενό της περιορίζεται μονο σε ξύλο και αίμα (πολύ αίμα). Δεν είναι ώρα να τρέχουμε για παιδικά τραύματα...H Biel έπαιζε και σ' αυτό που σου λέω εγώ, αλλά δεν φτάνει ούτε για να κοιτάξω την αφίσα του ξανά!!! Χάλια μαύρα σου λέω! Πάντως το topic αποδίδει, γιατί σκόπευα να δω το Blade Trinity...
-
Δείτε οπωσδήποτε τα 'Πορφυρά Ποτάμια Ι & ΙΙ'! Από τις καλύτερες ταινίες!Ο Ζαν Ρενώ δεν παίζεται!
το ΙΙ κατώτερο των προσδοκιών πάντως, αν και ο Ρενό είναι όντως απίστευτος ηθοποιός (ο αγαπημένος μου μακράν).
τελικά συνεχίζουμε εδώ το θέμα ή πάμε στις πολιτιστικές ανησυχίες???
-
Συμφωνω για τα Πορφυρα Ποταμια.
Για το Hero ποια η γνωμη σας?
Ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το ΙΙ κατώτερο των προσδοκιών πάντως, αν και ο Ρενό είναι όντως απίστευτος ηθοποιός (ο αγαπημένος μου μακράν).τελικά συνεχίζουμε εδώ το θέμα ή πάμε στις πολιτιστικές ανησυχίες???
Αν και το ΙΙ κατώτερο σε σχέση με ότι είχε αφήσει το Ι, παραμένει μια πολύ καλή ταινία.
'Επιστροφή στο Cold Mountain'. Πολύ καλό!
Εγώ προτείνω να συνεχίσουμε εδώ, μιας και η αυτοκίνηση έχει γίνει η γενικότερη θεματική ενότητα...
-
Gia voithiste :
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... e42#241593
-
Δείτε οπωσδήποτε τα 'Πορφυρά Ποτάμια Ι & ΙΙ'! Από τις καλύτερες ταινίες!Ο Ζαν Ρενώ δεν παίζεται!
xaxaxa ακου ο Πεζω!!! τελειο
-
Ο χρήστης TEMP έγραψε:
xaxaxa ακου ο Πεζω!!! τελειο -
ταινίες που έχω δεί πρόσφατα με βαθμολογία προσωπικού γούστου με άριστα τα 5*. Διευκρινίζω ότι ταινία με πάνω από 3 αστέρια είναι όταν θεωρώ ότι δεν έχασα το χρόνο μου βλέποντάς τη
Ένα σχολείο πολύ ροκ
Un| Faithful
***1/2
michel vaillant
μείον*
τροία
μείον **
οι απίθανοι
***1/2
collateral
-
Είδα χθες βράδι το 'National Treasure', στο πνεύμα του Ιντιάνα Τζόουνς και της Μούμιας, με μασονικά μυστικά και γρίφους.
ωραίο, δυνατό και γρήγορο εργάκι, 3 ώρες πέρασαν 'αέρα'! Καλό και το καστ, με Νίκολας Κέιτζ, Χάρβι Καϊτέλ, Γιον Βόιτ και τον ηθοποιό που έπαιζε τον Μπόρομιρ στον Άρχοντα, το όνομά του δεν το θυμάμαι...
συνιστάται ανεπιφύλακτα
-
πστ καρντασια ειστε ολοι offside.......ενα ειναι το εργο : ο αστραποκλανιαρης
-
Το σινεμά κοντεύω να το κόψω τελείως με τόσες μάπες που κυκλοφορούν. Έχω στήσει σπίτι ένα σχετικά φθηνό home cinema (32' 16:9 TV, 5.1 ηχεία με αποκωδικοποιητή DDigital και DTS) και τη βγάζω με ταινιούλες από το Video Club.
Σκεφτόμουν την αγορά ενός DivX player, για να βλέπω και τις τελευταίες ταινιούλες χωρίς να περιμένω ένα εξάμηνο. Αυτά που κυκλοφορούν όμως δεν με ικανοποιούν, είτε λόγω δυνατοτήτων, είτε λόγω κόστους. Ακούστε λοιπόν πατέντα που έκανε φίλος μου. Πήρε ένα XBox, του έβαλε ένα τσιπάκι, πήρε και το έξτρα τηλεκοντρόλ, του πέρασε με τη βοήθεια του τσιπακίου άλλο ειδικό λειτουργικό, media player με όλα τα codec που κυκλοφορούν και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο (συνολικό κόστος -πλην δίσκου- 230 ευρώ) και παίζει κάθε ταινία με υπότιτλους που κατεβάζει άριστα, είτε από δισκάκι, είτε μεταφέροντας μέσω δικτύου τα αρχεία στο XBox. Εννοείται ότι παίζει και κάθε είδους μουσικό κομμάτι. Ψήνομαι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το σινεμά κοντεύω να το κόψω τελείως με τόσες μάπες που κυκλοφορούν. Έχω στήσει σπίτι ένα σχετικά φθηνό home cinema (32' 16:9 TV, 5.1 ηχεία με αποκωδικοποιητή DDigital και DTS) και τη βγάζω με ταινιούλες από το Video Club.Σκεφτόμουν την αγορά ενός DivX player, για να βλέπω και τις τελευταίες ταινιούλες χωρίς να περιμένω ένα εξάμηνο. Αυτά που κυκλοφορούν όμως δεν με ικανοποιούν, είτε λόγω δυνατοτήτων, είτε λόγω κόστους. Ακούστε λοιπόν πατέντα που έκανε φίλος μου. Πήρε ένα XBox, του έβαλε ένα τσιπάκι, πήρε και το έξτρα τηλεκοντρόλ, του πέρασε με τη βοήθεια του τσιπακίου άλλο ειδικό λειτουργικό, media player με όλα τα codec που κυκλοφορούν και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο (συνολικό κόστος -πλην δίσκου- 230 ευρώ) και παίζει κάθε ταινία με υπότιτλους που κατεβάζει άριστα, είτε από δισκάκι, είτε μεταφέροντας μέσω δικτύου τα αρχεία στο XBox. Εννοείται ότι παίζει και κάθε είδους μουσικό κομμάτι. Ψήνομαι.
Και σου μένει και το Xbox, κανένα Σαββατόβραδο που θα λείπει η γυναίκα, να μαζέψεις την ρεμαλοπαρέα για μπύρες και λιώσιμο στο Grand Turismo ή ότι άλλο γουστάρεις! Μέσα είμαι, εγκρίνω 1000%!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είδα χθες βράδι το 'National Treasure', στο πνεύμα του Ιντιάνα Τζόουνς και της Μούμιας, με μασονικά μυστικά και γρίφους.ωραίο, δυνατό και γρήγορο εργάκι, 3 ώρες πέρασαν 'αέρα'! Καλό και το καστ, με Νίκολας Κέιτζ, Χάρβι Καϊτέλ, Γιον Βόιτ και τον ηθοποιό που έπαιζε τον Μπόρομιρ στον Άρχοντα, το όνομά του δεν το θυμάμαι...
συνιστάται ανεπιφύλακτα
Θα παω να το δω....Με επεισες..
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]