-
Ο Harrison Ford όντως δείχνει πολύ μεγάλος πλεόν στην κάμερα.
Πάνε οι εποχές του Indiana Jones και του Han Solo αλλά κυρίως του Rick DeckardY.Γ. Μόλις γύρισα απο το King Kong. Πάρα πολύ καλό. 3ώρες χωρίς ουσιαστικά να κάνει κοιλιά.
-
'Δε το κουνώ απ' επαέ α δε μου μπέψουνε το απολυτήριο απ' το τάγμα'
Είδα χτες τη λούφα και παραλλαγή και νομίζω ήταν αρκετά ευχάριστη. Βλέπεται άνετα και προσφέρεται για 2 ώρες αρκετού γέλιου!
-
Είδα εχθές το 'Κeane'...
Διαφορετική,πολύ λιτή φόρμα κινηματογράφησης,ψυχοπαθητικό κλίμα και συγκλονιστική ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή Damien Lewis..
Παρ'όλα αυτά συστήνεται σε αποφασισμένους σινεφίλ...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είδα εχθές το 'Κeane'...Διαφορετική,πολύ λιτή φόρμα κινηματογράφησης,ψυχοπαθητικό κλίμα και συγκλονιστική ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή Damien Lewis..
Παρ'όλα αυτά συστήνεται σε αποφασισμένους σινεφίλ...
Kι εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία γιατρέ μου; Για ειδοποιείτε άλλη φορά...
-
ωραια τρελη ατακα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ωραια τρελη ατακα!
Ο κρητήκαρος έδωσε ρέστα με τις ατάκες του...Νομιζω από τους χαρακτήρες που κράτησαν την ταινία.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Y.Γ. Μόλις γύρισα απο το King Kong. Πάρα πολύ καλό. 3ώρες χωρίς ουσιαστικά να κάνει κοιλιά.
Για μενα ο ''γοριλας'' ηταν αρκετα μετριος..... Ειδικα στο νησι οταν τον βρησκουν που γινεται ο χαμος! Δεινοσαυροι εναντιον ανθρωπων, Δεινοσαυροι κοντρα στον γοριλα και ξυλο ατελειωτο....... Νομιζω εκει εχασε καθε πιθανη προσπαθεια για κατι καλο.....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ωραια τρελη ατακα!
Ο κρητήκαρος έδωσε ρέστα με τις ατάκες του...Νομιζω από τους χαρακτήρες που κράτησαν την ταινία.
Αφήστε ρε σεις τον Κρητίκαρο και πείτε για την Τουρκάλα
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Για μενα ο ''γοριλας'' ηταν αρκετα μετριος..... Ειδικα στο νησι οταν τον βρησκουν που γινεται ο χαμος! Δεινοσαυροι εναντιον ανθρωπων, Δεινοσαυροι κοντρα στον γοριλα και ξυλο ατελειωτο....... Νομιζω εκει εχασε καθε πιθανη προσπαθεια για κατι καλο.....
Περίμενα πως θα ήταν απλώς εφέ όλη η ταινία και χωρίς κάτι άλλο να δείξει. Τελικά η ταινία είχε να δώσει αρκετά παραπάνω. Το κυνηγητό με τους δεινόσαυρους ήταν όντως υπερβολικό .
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ωραια τρελη ατακα!
Κοίτα κανα 2 σελίδες πίσω
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Y.Γ. Μόλις γύρισα απο το King Kong. Πάρα πολύ καλό. 3ώρες χωρίς ουσιαστικά να κάνει κοιλιά.
Δεινοσαυροι στον King Kong?????
...Κριμα και ελεγα να πηγαινα αποψε... -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ωραια τρελη ατακα!
Μωρε κοίταξα!
Αλλά **θέλω να τ' ακούω **:oops: -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ωραια τρελη ατακα!
Μωρε κοίταξα!
Αλλά **θέλω να τ' ακούω **:oops:Εγώ θέλω να παω Τουρκία.... Και να τη βρώ ( ή καποια που να τη μοιαζει τελοσπαντων...) Πάντως και η μικρή τουρκαλιτσα καλή ήταν.,. Γλυκούλα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ωραια τρελη ατακα!
Α μπράβο, η Καγιά μπορεί αντικειμενικά να είναι ομορφότερη αλλά οι Τουρκάλες ήταν ηφαίστεια!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Kι εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία γιατρέ μου; Για ειδοποιείτε άλλη φορά...
Ελήφθη....
-
Είδα το 'Κοτοπουλάκι'..
-
τι έλεγε?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
τι έλεγε?Δεν έλεγε
Βασικά είχα παρέα και δεν πλήρωσα, αλλιώς δεν θα πήγαινα. -
χμμ DVD τότε.. το περιμενα αστείο στυλ Madagaskar - Spongebob Squarepants etc.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
χμμ DVD τότε.. το περιμενα αστείο στυλ Madagaskar - Spongebob Squarepants etc.Εμένα μου φάνηκε πολύ χειρότερο. Είναι κλασσική under-5 movie.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]