-
ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ 210km/h ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΝΗ:
600 Ευρώ + 92% (προσάυξη) + ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ = 1.200 Ευρώ -
ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ 210km/h ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
-
Μιλαμε για μεγαλη κλεψια.
-
Δε λες παλι καλα που δε σε πιασανε φετος? Θα σοy παιρνανε και το αυτοκινητο!
Μα κι εσυ μονο με 210 πηγαινες? Aμα πηγαινες με 260 δε θα σε πιανανε και τα ρανταρ (μεχρι 260 πιανουν, μετα βγαζουν error)
-
Στην Φιλλανδια πληρωνεις αναλογα με το τι μισθο εχεις!
Πριν μερικα χρονια πιασανε τον διευθυντη της Nokia να οδηγαει κατι 25 Χμ πανω και του βαλανε μερικα εκατομυρια κορωνες προστιμο!
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Στην Φιλλανδια πληρωνεις αναλογα με το τι μισθο εχεις!
Πριν μερικα χρονια πιασανε τον διευθυντη της Nokia να οδηγαει κατι 25 Χμ πανω και του βαλανε μερικα εκατομυρια κορωνες προστιμο!
ΣπυροςΑυτο μοιαζει καπως πιο δικαιο.
-
210 στην Αθηνών-Πατρών;;;; Δε σου αφαιρούσαν και το δίπλωμα για καμιά 10ριά χρόνια λέω εγώ;!;!;!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
210 στην Αθηνών-Πατρών;;;; Δε σου αφαιρούσαν και το δίπλωμα για καμιά 10ριά χρόνια λέω εγώ;!;!;!Και σε αυτο και σε πολλα αλλα θρεντς στα φορουμ εδω, το political correctness μας εχει φαει μου φενεται...
-
Νομίζω ότι εισέπραξες αρκετή συμπάθεια από προηγούμενους, όπως άλλωστε επιδίωκες.
Από εμένα δεν θα λάβεις, λυπάμαι.Dude, 210 μετρημένα χιλιόμετρα σε δρόμο από τους πιο πολύνεκρους είναι έγκλημα. Τα περί 'political correctness' άστα για συζητήσεις σχετικά με καύσιμα και θέματα πολιτικής, όχι όταν παίζονται ζωές.
alfasud, καλό μοιάζει το σύστημα, όμως μόνο αν καταπολεμάται η φοροδιαφυγή. Στην Ελλάδα θα ήταν δυνατόν να πληρώσει λιγότερα κάποιος με SLK από κάτοχο Fiat.
-
Κύριοι οπως είπε ο Μάνος μην περιμένουμε να κάνουμε την λαδιά μας και μετά να την βγάλουμε καθαρή!!!
Δηλαδή έπρεπε να του πει και μπράβο ο δικαστής επειδή πήγαινε με τόσα χιλιόμετρα???
Για όσους δεν γνωρίζουν τι μπορεί να γίνει με αυτά τα χιλιόμετρα που έτρεχε ο συνφορουμίστας αλλά και τον δρόμο καλύτερα να μην λένε πολλά!!! -
Χθες, 230 στην Κηφισιας με το Crossfire! Χωστε τα μου!
-
Μπράβο είσαι μαγκάς.. Φαντάζομαι ότι το ξέρεις πως στο ύψος του φάρου, μεθυσμένα 17χρονα διασχίζουν κάθετα την κηφισσίας λίγο πριν την γέφυρα..
-
Ωραίος!!!!
Αυτό που έκανες πρέπει να γραφτεί στο βιβλιό Guiness!!!!
Μονο να προσέχεις μην σε πιάσει μπλέ ανθρωπάκι γιατι μετά .... δεν έχει κανονάκι...Α και το πιο σημαντικό πρόσεχε μην μάθεις απο πρώτο χέρι ποσους βαθμούς παίρνει το Crossfire σε crash test...
-
Που είναι τα ;;;
Σου εύχομαι καλή τύχη. Γιατί αν δεν έχεις αρκετή, δεν θα την πληρώσεις μόνο εσύ.
-
Ωραίος, αλλά...χάθηκε η Ε.Ο. ;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπράβο είσαι μαγκάς.. Φαντάζομαι ότι το ξέρεις πως στο ύψος του φάρου, μεθυσμένα 17χρονα διασχίζουν κάθετα την κηφισσίας λίγο πριν την γέφυρα..Δε πειραζει τοτε, εγω τα 230 κατω απο τη γεφυρα του village τα επιασα
Ωραίος, αλλά...χάθηκε η Ε.Ο. ;
Η ποια? Τι ειναι το Ε.Ο?
-
Ε τότε όλα καλά..
Σοβαρά τώρα, να προσέχετε όταν περνάτε από την γέφυρα στον φάρο.
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Κύριοι οπως είπε ο Μάνος μην περιμένουμε να κάνουμε την λαδιά μας και μετά να την βγάλουμε καθαρή!!!
Δηλαδή έπρεπε να του πει και μπράβο ο δικαστής επειδή πήγαινε με τόσα χιλιόμετρα???
Για όσους δεν γνωρίζουν τι μπορεί να γίνει με αυτά τα χιλιόμετρα που έτρεχε ο συνφορουμίστας αλλά και τον δρόμο καλύτερα να μην λένε πολλά!!!Σαν τι μπορεί να γίνει; κι εγώ που ξέρω κάθε χιλιόμετρο του δρόμου μπορώ να πω; στο Αίγιο έχει τρεις λωρίδες και διάζωμα με όριο... 90, αλλού που δεν έχει διάζωμα έχει 100
Τα στρουμφάκια βέβαια δεν θα τη στήσουν ούτε στο 119 ούτε στο 126 ούτε και στο 197, θα τη στήσουν στην ευθεία των Καλαβρύτων πίσω από την πινακίδα των 80, (μόλις αλλάζει το όριο από 100 σε 80) και βέβαια πίσω από τα βράχια στην εσοχή που έχει ο δρόμος και θα τους βλέπεις να πετάγονται σαν σκυλιά να σε σταματήσουν
τα χουμε ξαναγράψει άλλωστε τόσες φορές
Για την Κηφισσίας ασχολίαστο
210km/h = 1.200 Euro.............!