-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Κύριοι οπως είπε ο Μάνος μην περιμένουμε να κάνουμε την λαδιά μας και μετά να την βγάλουμε καθαρή!!!
Δηλαδή έπρεπε να του πει και μπράβο ο δικαστής επειδή πήγαινε με τόσα χιλιόμετρα???
Για όσους δεν γνωρίζουν τι μπορεί να γίνει με αυτά τα χιλιόμετρα που έτρεχε ο συνφορουμίστας αλλά και τον δρόμο καλύτερα να μην λένε πολλά!!!Σαν τι μπορεί να γίνει; κι εγώ που ξέρω κάθε χιλιόμετρο του δρόμου μπορώ να πω; στο Αίγιο έχει τρεις λωρίδες και διάζωμα με όριο... 90, αλλού που δεν έχει διάζωμα έχει 100
Τα στρουμφάκια βέβαια δεν θα τη στήσουν ούτε στο 119 ούτε στο 126 ούτε και στο 197, θα τη στήσουν στην ευθεία των Καλαβρύτων πίσω από την πινακίδα των 80, (μόλις αλλάζει το όριο από 100 σε 80) και βέβαια πίσω από τα βράχια στην εσοχή που έχει ο δρόμος και θα τους βλέπεις να πετάγονται σαν σκυλιά να σε σταματήσουν
τα χουμε ξαναγράψει άλλωστε τόσες φορές
Για την Κηφισσίας ασχολίαστο
-
Δηλαδή επικροτείς την ταχύτητα με την οποία πήγαινε ο φίλος???
Και εγώ πηγαίνω με 160-180 αλλά δεν έχω την ψευδαίσθηση οτι θα την γλυτώσω αν με πιάσουν ούτε περιμένω να μου κόψουν κλήση για +30 χλμ.
Ο φίλος δεν μας ανέφερε που ακριβώς έτρεχε με τόσα χιλιόμετρα! Και στην τελική και 3 λωρίδες να ήταν και πήγαινε με τόσα για μένα είναι σωστή η απόφαση του δικαστή!
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Μα κι εσυ μονο με 210 πηγαινες? Aμα πηγαινες με 260 δε θα σε πιανανε και τα ρανταρ (μεχρι 260 πιανουν, μετα βγαζουν error)Είχε κάνει το TopGear μία εκπομπή σχετικά μ'αυτό το θέμα! Δοκίμαζαν ραντάρ μου τραβούν φωτογραφίες σε διάφορες ταχύτητες και συμπέραναν ότι μετά τα 250 δε προλαβαίνει καθόλου να σε φωτογραφήσει!
-
Ο χρήστης 10000 έγραψε:
ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ 210km/h ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΝΗ:
600 Ευρώ + 92% (προσάυξη) + ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ = 1.200 ΕυρώΤέτοια αδικία ε?
-
Τώρα για τα υπόλοιπα τρομερά και φοβερά «κατορθώματα» που ακούγονται τι να πω...και εγώ στα 10 μου όταν έκανα ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες ένιωθα μάγκας...
-
αντε! καιρος ηταν! να αγιασει το χερι του δικαστη που εδωσε τετοια ποινη!
Μελι εφαγα, οπου και να σας πιασανε, και ευθεια της Θηβας ακομα, μετρημενα 210, σημαινει κοντερ ~230-240... ΕΛΕΟΣ που εχεις και παραπονο που δεν σε κλεισαν σε κανενα μπουντρουμι. -
Ε.Ο. = Εθνική Οδός
Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω ακριβώς το σημείο που τα έπιασες, αλλά αν ήμουν στη θέση σου, θα προτιμούσα να το ξεκάπνιζα κάπου εκτός. Για μας είναι η Πιερία, η Λάρισα, σε ένα σημείο της Χαλικιδικής...Τα της Αθήνας, τα ξέρετε καλύτερα!
-
Αναλογα με τις συνθηκες παιδες...ΑΝΑΛΟΓΑ με τις συνθηκες. Μην πιανεστε απο το 'Αθηνων-Πατρων' γιατι το '7 το απογευμα στα στροφες της Αιγειρας', με το '4 τα ξημερωματα στην ευθεια των Μεγαρων' εχει τεραστια διαφορα... Πειτε μου, σαν διαμορφωση του δρομου και μονο και σε περιπτωση ελαχιστης κινησης, τι εχει να ζηλεψει η Autobahn απο τις ΕΟ Πατρων και Λαμιας στις μεγαλες ευθειες των? Γιατι εκει να ειναι unrestricted και εδω να κανετε τα 210 τοσο μεγαλο θεμα, ΑΜΑ οι συνθηκες ηταν ιδιες?
Δειτε τα πραγματα λιγο πιο ανοιχτομυαλα, μην πιανεστε απο ενα νουμερο γιατι το νουμερο απο μονο του δεν λεει τιποτα απολυτως.
ΥΓ Σας καθαριζω ολους, 310 κοντερισια στο τελειωμα της Συγγρου (πολυ αργα το βραδυ καθημερινης με καταλληλο αυτοκινητο, ημασταν το μοναδικο αυτοκινητο στον δρομο οσο μακρυα μπορουσε να δει το ματι...). Τωρα βριστε με, αλλα οποιοσδηποτε που γουσταρει εστω και λιγο τα αυτοκινητα το ιδιο θα εκανε αμα του δινοταν η ευκαιρεια να οδηγησει τετοιο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Σας καθαριζω ολους, 310 κοντερισια στο τελειωμα της Συγγρου (πολυ αργα το βραδυ καθημερινης με καταλληλο αυτοκινητο, ημασταν το μοναδικο αυτοκινητο στον δρομο οσο μακρυα μπορουσε να δει το ματι...). Τωρα βριστε με, αλλα οποιοσδηποτε που γουσταρει εστω και λιγο τα αυτοκινητα το ιδιο θα εκανε αμα του δινοταν η ευκαιρεια να οδηγησει τετοιο αυτοκινητοMα καλά τι αυτοκίνητο ήταν αυτό;;;
Εγώ έχω να πώ ότι όλοι τις έχουμε κάνει τις αμαρτίες μας κάποια στιγμή. Βέβαια με τα 310 στη Συγγρού κλείνεις πρώτη θέση στην Κόλαση... Υπάρχει άνθρωπος που αγαπάει την οδήγηση και δεν έχει τρέξει ποτέ του?? Μάλλον ψεύτης θάναι... -
Καλά σαν πολύ Άγιοι\Αναμάρτητοι\Δικαστές δε μαζευτήκαμε εδω μέσα;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τώρα για τα υπόλοιπα τρομερά και φοβερά «κατορθώματα» που ακούγονται τι να πω...και εγώ στα 10 μου όταν έκανα ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες ένιωθα μάγκας...Έτσι.
Που έλεος, και να το είχα κάνει δε θα το έγραφα στο φόρουμ..
Μετά αναρωτιόμαστε πως γίνονται τα ατυχήματα.. μακριά απ΄το δρόμο μου πάντως παλιοχάροι της ασφάλτου!
Θα συνέχιζα, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να αρχίσουν πάλι οι moderators να μου στέλνουν πμ ότι δεν έχω σωστή συμπεριφορά. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τώρα για τα υπόλοιπα τρομερά και φοβερά «κατορθώματα» που ακούγονται τι να πω...και εγώ στα 10 μου όταν έκανα ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες ένιωθα μάγκας...
Έτσι.
Μετά αναρωτιόμαστε πως γίνονται τα ατυχήματα.. μακριά απ΄το δρόμο μου πάντως παλιοχάροι της ασφάλτου!
Θα συνέχιζα, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να αρχίσουν πάλι οι moderators να μου στέλνουν πμ ότι δεν έχω σωστή συμπεριφορά.Τα ατυχηματα δεν γινονται σε αδειες ευθειες...ιπποτη της ασφαλτου
-
Μήπως θυμάστε πριν λίγο καιρό ένα δυστύχημα που συναίβει στη Λ.Συγγρού όπου ένα καλόπαιδο με το αυτοκίνητό του παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο ενώ τραυμάτησε καμπόσους ακόμη οι οποίοι είχαν την φαεινή ιδέα οι κακομοίρηδες να περιμένουν πρωί πρωί το λεωφορείο?
Νομίζω ότι και εκείνος με λίγα χιλιόμετρα πήγαινε γι' αυτό και σκότωσε κάτι λίγα που πήγαιναν για μεροκάματο (η μηχανή εκσφενδονίστηκε αρκετά μακριά -ευτυχώς που ήταν πρωί 6π.μ.) -
μαγκιά είναι να πηγαίνεις με 180+ σε οδικό/εθνικό δίκτυο; και άδειος να είναι ο δρόμος, ένα γατί να πεταχτεί έχεις φύγει παρέα με τα ραδίκια. πιο φθηνά και ασφαλές θα έρθει να δώσεις 50€ (τόσα είναι;) για να 'παίξεις' στην πίστα Μεγάρων π.χ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Έτσι.
Θα συνέχιζα, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να αρχίσουν πάλι οι moderators να μου στέλνουν πμ ότι δεν έχω σωστή συμπεριφορά.Τα ατυχηματα δεν γινονται σε αδειες ευθειες...ιπποτη της ασφαλτου
Πρώτα απ΄όλα να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς. Τα ατυχήματα δε γίνονται σε άδειες ευθείες λοιπόν ε; Και έτσι να είναι -που ΔΕΝ είναι, ΠΑΝΤΟΥ γίνονται ατυχήματα, γιατί δε γίνονται ΜΟΝΑ τους, ΕΜΕΙΣ τα προκαλούμε επειδή νομίζουμε ότι είμαστε πιλότοι, αυτό δίνει το δικαίωμα σε εσένα ή στον καθένα να πηγαίνει με 210 χλμ/ώρα στο δρόμο που κινούμαστε εμείς οι υπόλοιποι που δε φταίμε σε τίποτα; Και μη μου πεις για συνθήκες και μ@λακίες, αλλού αυτά, με 210 χλμ/ώρα δεν θα προλάβεις ούτε να δεις. Εδώ με τα μισά χλμ αν γίνει κάτι θα ψάχνεσαι.. και μη νομίζεις ότι με νοιάζει για τη ζωή σου ή οποιουδήποτε άλλου χάρου, τα αθώα θύματα της δικής σου εφηβικής ή οχι κ@ύλας λυπάμαι. Θες να τρέξεις; έχει καλώς, πήγαινε στα Μέγαρα και βγάλε το άχτι σου. Κι εγώ το ίδιο κάνω. Γι΄αυτό υπάρχουν οι πίστες. Όχι όμως στους δημόσιους δρόμους. Εκεί, οφείλουμε ΟΛΟΙ να σεβόμαστε τις διατάξεις του ΚΟΚ και να είσαι σίγουρος πως ΑΝ γίνει αυτό τα ατυχήματα θα περιοριστούν κατά πολύ.
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Χθες, 230 στην Κηφισιας με το Crossfire! Χωστε τα μου!Ειδα ενα Crossfire παρκαρισμενο χτες βραδυ στην Κηφισια (στο εμπορικο). Εσυ ησουν?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Σας καθαριζω ολους, 310 κοντερισια στο τελειωμα της Συγγρου (πολυ αργα το βραδυ καθημερινης με καταλληλο αυτοκινητο, ημασταν το μοναδικο αυτοκινητο στον δρομο οσο μακρυα μπορουσε να δει το ματι...).Ελπίζω να μη βάλεις τα κλάματα...
318 **πραγματικά ** σύμφωνα με το eTrex της Garmin (330 και κάτι κοντερίσια) στην Α.Ο. μετά το τούνελ προς Ασπρόπυργο, καβάλα σε μελαχρινή Ιταλίδα. Έπρεπε να προλάβουμε ραντεβού που ήταν θέμα ζωής και θανάτου για την εταιρεία - όχι ότι νοιώθω περίφανος (σιγά το 'κατόρθωμα' και σιγά την προσπάθεια που χρειάστηκε).Έχω και φίλο που έχει πάει ακόμα γρηγορότερα με το συγκεκριμένο αμάξι. So fucking what?
οποιοσδηποτε που γουσταρει εστω και λιγο τα αυτοκινητα το ιδιο θα εκανε αμα του δινοταν η ευκαιρεια να οδηγησει τετοιο αυτοκινητο
Οποιοσδήποτε; Ίσως πιστεύεις ότι αν σου δοθεί η ευκαιρία να τρακοσαρίσεις για μια φορά στη ζωή σου και δεν το κάνεις τότε θα πάς στην Κόλαση... Δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Χθες, 230 στην Κηφισιας με το Crossfire! Χωστε τα μου!
Ειδα ενα Crossfire παρκαρισμενο χτες βραδυ στην Κηφισια (στο εμπορικο). Εσυ ησουν?
Πιθανον η αδερφη μου...το ειχε τσιμπησει χθες και προχθες! Και ανεβαινει και πεζοδρομια παρολες τις 19αρες πισω ζαντες!! Αμα δεις κανενα crossfire σε πεζοδρομιο κανε κανενα pm να εχω και λογο να της τα ψαλλω!
Υ.Γ. Ρε μαγκες με τι οχηματα πιανετε τισ 320αρες? Εγω μια φορα εχω τρακοσαρισει με SLR γνωστου και τα ειδα ολα...
-
Ελπιζω να σας εχουν γραψει καμια φορα γιατι αλλιως θα θυμωσω . Δε θα γραφουν εμενα με 115 και θα περνω βαθμους επειδη εσεις πατε πανω απο 250 που μπορει να γραψει ενταξει; Στο συγκεκριμενο σημειο στο Αιγιο ειναι καλος ο δρομος αλλα 210 ρε παιδι ειναι αυτα! Τι ηθελες να πει ο δικαστης; Οσο για τους υπολοιπους μπραβο αλλα επλιζω να ηταν μια δυο φορες (κι εγω το εχω κανει 2-3 180-190, αντε 4 φορες και μια 250 στην Λαμιας-Θεσ.) αλλα για περισσοτερες ελπιζω να μην ερχομαι απο απενταντι την επομενη
-
Ελπιζω να σας εχουν γραψει καμια φορα γιατι αλλιως θα θυμωσω . Δε θα γραφουν εμενα με 115 και θα περνω βαθμους επειδη εσεις πατε πανω απο 250 που μπορει να γραψει ενταξει; Στο συγκεκριμενο σημειο στο Αιγιο ειναι καλος ο δρομος αλλα 210 ρε παιδι ειναι αυτα! Τι ηθελες να πει ο δικαστης; Οσο για τους υπολοιπους μπραβο αλλα επλιζω να ηταν μια δυο φορες (κι εγω το εχω κανει 2-3 180-190, αντε 4 φορες και μια 250 στην Λαμιας-Θεσ.) αλλα για περισσοτερες ελπιζω να μην ερχομαι απο απενταντι την επομενη. Αν δε σας εχουν γραψει στειλτε μου τις πινακιδες σας να σας γραψουν τωρα! Κωλοφαρδοι!
210km/h = 1.200 Euro.............!