-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
taurus ποτε ησουν ελδυκ?
2000 - 2001
99Ε ΕΣΣΟ (αλλιώς 262)
Γιατί ρωτάς?
Έλα ρε κοντοσείρη, 263 εδώ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:81Γ (152)..........
Gguuuuchhh,ggguuuuchh.
Αχ,τι νουμερα ειναι αυτα που λενε ρε τα πιτσι,θα με πνιξουνε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
:shifty:
81Γ (152)..........
Gguuuuchhh,ggguuuuchh.
Αχ,τι νουμερα ειναι αυτα που λενε ρε τα πιτσι,θα με πνιξουνε.Kαλά ντε! Κι ο Θ. Κολοκοτρώνης ήταν σειρά '2'. Και τον έτρεχε η '1'!!
-
263 ΔΒ κανείς;
-
263, και μάλιστα Μάχιμος? έλα σειρά εγώ διαβιβαστής!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
:shifty:
81Γ (152)..........
Gguuuuchhh,ggguuuuchh.
Αχ,τι νουμερα ειναι αυτα που λενε ρε τα πιτσι,θα με πνιξουνε.Kαλά ντε! Κι ο Θ. Κολοκοτρώνης ήταν σειρά '2'. Και τον έτρεχε η '1'!!
Ο DAP ήταν η 3 που την έτρεχε ο Κολοκοτρώνης!
-
Τότε να καταλάβετε αντί για οπλοβαστούς είχαν τοξοβαστούς!
-
Δεν θέλω βλακείς, κοφίνι που ο καθένας έβαζε την πέτρα του μέσα είχαν, και πηγαίανε εξωτερική σκοπιά, στην αρκοπολη που μόλις είχαν ξεκινήσει να την χτίζουν!
Κάτι τέτοια δεν λέγαμε? Ότι η πρώτη μας βολή ήταν με δόρι κλπ?
-
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
263 ΔΒ κανείς;Μόνο ΔΒ! Βγάλε 40 σειρές και είμαστε οκ. Τι ειδικότητα?
-
Ειστε ολοι εγκαθετοι !!!!
Χθες μου ηρθε χαρτι απο το στρατο να παω πισω τον σισανε που εχω και να μαθω τωρα καποιο Μ1.
Εμπροσθογεμες πρεπει να'ναι και αυτο. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ειστε ολοι εγκαθετοι !!!!
Χθες μου ηρθε χαρτι απο το στρατο να παω πισω τον σισανε που εχω και να μαθω τωρα καποιο Μ1.
Εμπροσθογεμες πρεπει να'ναι και αυτο. -
DAP
cmarin εγώ 263, ειδικότητα Οδηγός, και μετάθεση σε φυλάκιο ηλεκτρονικού πολέμου...............πολύ μάχιμα τα πράγματα!
-
cmarin, ειδικότητα **Χειριστής Μεταγωγέων Ερμής **(ΧΜΕ). ΕΙδικότητα καλή (και λουφαδόρικη θεωρητικά) στην πράξη στα 3/4 του δεκαοχτάμηνου πολύ σκοπέτο κι αγγαρεία (ελέω μονάδας ΤΘ-25ΤΘ Ταξ/ια) κι 1/4 κυρίλα. Όπως και να έχει έζησα και γαμώ τις φάσεις στο στρατό παίδες (ειδικά στην Ξάνθη-9άμηνο). Περισσότερο γέλιο δε νομίζω να ξαναρίξω μέχρι να πεθάνω.. . Πήγα βέβαια και μεγάλος (σχεδόν 27) οπότε έβλεπα την όλη φάση με άλλο πνεύμα από έναν 20άρη πχ...
-
Ηρθε το χαρτακι και απο τις 6 Νοεμβριου θα ειμαι κι εγω με τη σειρα μου στα χακι, διακοπες αρχης γενομενης απο Θηβα μερια... Αλλα καμια φαντασια αυτοι οι ανθρωποι. Και το πρωτο πριν απο εξι χρονια παλι το ιδιο ειχε ερθει. Φαινεται θα με θελουν πολυ εκει ...
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Ηρθε το χαρτακι και απο τις 6 Νοεμβριου θα ειμαι κι εγω με τη σειρα μου στα χακι, διακοπες αρχης γενομενης απο Θηβα μερια...** Αλλα καμια φαντασια αυτοι οι ανθρωποι. Και το πρωτο πριν απο εξι χρονια παλι το ιδιο ειχε ερθει. Φαινεται θα με θελουν πολυ εκει ...**αντε ρε και καλος πολιτης!!
-
Nα πάω με το αυτοκίνητο μου στη μονάδα? θα μου επιτρέψουν να το βάλω στο όρχο ή θα το έχω εκτεθειμένο στας καιρικάς συνθήκας?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ή θα το έχω εκτεθειμένο στας καιρικάς συνθήκας?Ααααααυτό!
-
Τι κρίμα... σκοπός? Το carο και τα μάτια σου!!
-
άκουσα ότι οι σειρές που μπαίνουν απ'το 2007 στο ΠΝ θα υπηρετούν 18 μήνες κατά πόσο ισχύει αυτό?
Θητεία? Ωχωχωχ...