-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΥΓ. amstel = respect
χαινεκεν = (μονο για) μανεκενυπάρχει και ο 3ος (και 4ος και 5ος) δρόμος... ας πούμε για αρχή Corona.
-
Μολις μιλησα με εναν φιλο μου ετοιμαζεται να κοψει την αναβολη του τον Φεβρουαριο και εμαθε απο εγκυρη πηγη μεσα απο το ΓΕΣ οτι ψηφιστικε ο νομος για αυξηση της θητεας απο 12 μηνες στους 16.Δεν ξερουν ομως απο ποτε θα μπει σε ισχυ ο νεος νομος.Απο το 2007 ή το 2008.Μαλλον απο το 2007.Βεβαια μπορει να μην γινει και τιποτα αλλα η ενημερωση δεν εβλαψε κανεναν.Οσοι προκειται να πανε φανταροι ας το ψαξουν.
-
Ε δε τους χάλασε τους 'Ελα μωρε έχω αναβολή μέχρι το 2012 τότε θα έχει καταργηθεί ο ΕΣ απο τις διαδοχικές μειώσεις...' Βέβαια εαν παει στους 16 μήνες που προσωπικά μου φαίνεται απίθανο μιας και οι ΕΠΟΠ δεν έχουν παραιτηθεί όλοι ακόμα-και προκυρήσσονται νέες θέσεις πάλι,κυριολεκτικά θα πέσει η κυβέρνηση.
-
Νόμος αποκλείεται να ψηφίστηκε (το ράδιο-αρβύλα δεν ονομάστηκε έτσι τυχαία ). Άντε να το σκέφτονται και να περιμένουν κάτι σοβαρό για να το ξεφουρνίσουν (τίποτα Ίμια για παράδειγμα, ειδικά τώρα που η Τουρκία πάει για εμφύλιο ή πλήρη εμπλοκή με Κουρδιστάν).
-
Πλακα πλακα οι 4 τεσσερες μηνες δεν ειναι και μικρο χρονικο διαστημα.
Οι ΕΠΟΠ παρατουνται γι'αυτο ξανακανουν συνεχεια διαγωνισμους.Σαν τα πουκαμισα καταντησαν και αυτοι.Ερχονται-φευγουν. -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ε δε τους χάλασε τους 'Ελα μωρε έχω αναβολή μέχρι το 2012 τότε θα έχει καταργηθεί ο ΕΣ απο τις διαδοχικές μειώσεις...' Βέβαια εαν παει στους 16 μήνες που προσωπικά μου φαίνεται απίθανο μιας και οι ΕΠΟΠ δεν έχουν παραιτηθεί όλοι ακόμα-και προκυρήσσονται νέες θέσεις πάλι,κυριολεκτικά θα πέσει η κυβέρνηση.Καλά εδώ πήγαν τα τσιγάρα 3 € και οι κλήσεις ξεκινάνε απο 300ρα και πάνω και δεν έπεσε η κυβέρνηση, σιγά μην πεσεί με το 16μηνο.
-
Ρε ΔΕΝ αυξάνεται η θητεία πόλεμος να γίνει. Μην ακούτε το Ράδιο-Αρβύλα.
-
ειχα στο στρατο ενα παρομοιο παιδακι σαν τον red army.καλομαθημενο,που παριστανει το τυπα με τα λεφτα του μπαμπα .γαυρος και αυτος απο το πειραια.οταν ηρθε στη μοναδα ηταν φουλ στη μαγκια.τον πηραμε πρεφα οτι δεν τον κοβει και παρα πολυ και δεν τον ενοχλουσαμε.ελα ομως που το παιδακι ψοφουσε να προκαλει.υπεροπτης,αλαζονας,δεν ειχε ποτει δουλεψει στη ζωη του,εκανε τον πολυξερο,δεν βοηθουσε καθολου τους αλλους στρατιωτες και ηταν και πολυ βρωμιαρης.
τελικα μιας και ημουν οδηγος του ταξιαρχου,κανονισα με τον λοχια που εβγαζε τις υπηρεσιες να τον ξεσκισει στο τεταρο νουμερο και να τον χωνει σε διαφορες αγγαρειες,τις οποιες αρνιοταν να τις κανει.σε 2 μηνες ειχς μαζεψει 90 μερες φυλακη.και τον τουλουμιασε στο ξυλο ενα απογευμα ενας σαλονικιος επειση τον ειπε βουλγαρο.πολυ ξυλο.το χαρηκα.
για αυτο φιλε red army που θελεις να σε παρει και φερραρι ο μπαμπας σου η υπεροψια και η αλαζονεια θελει λιγο προσοχη.φανταζομαι εισαι ακομα πιτσιρικας και το μυαλο σου πεταει στα συννεφα.ο στρατος ειναι πολυ ευκολος και διασκεδαστικος,αλλα μπορει να γινει μαρτυριο για ατομα σαν εσενα.
καλη θητεια σου ευχομαι ψαρουλη. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ειχα στο στρατο ενα παρομοιο παιδακι σαν τον red army.καλομαθημενο,που παριστανει το τυπα με τα λεφτα του μπαμπα .γαυρος και αυτος απο το πειραια.οταν ηρθε στη μοναδα ηταν φουλ στη μαγκια.τον πηραμε πρεφα οτι δεν τον κοβει και παρα πολυ και δεν τον ενοχλουσαμε.ελα ομως που το παιδακι ψοφουσε να προκαλει.υπεροπτης,αλαζονας,δεν ειχε ποτει δουλεψει στη ζωη του,εκανε τον πολυξερο,δεν βοηθουσε καθολου τους αλλους στρατιωτες και ηταν και πολυ βρωμιαρης.
τελικα μιας και ημουν οδηγος του ταξιαρχου,κανονισα με τον λοχια που εβγαζε τις υπηρεσιες να τον ξεσκισει στο τεταρο νουμερο και να τον χωνει σε διαφορες αγγαρειες,τις οποιες αρνιοταν να τις κανει.σε 2 μηνες ειχς μαζεψει 90 μερες φυλακη.και τον τουλουμιασε στο ξυλο ενα απογευμα ενας σαλονικιος επειση τον ειπε βουλγαρο.πολυ ξυλο.το χαρηκα.
για αυτο φιλε red army που θελεις να σε παρει και φερραρι ο μπαμπας σου η υπεροψια και η αλαζονεια θελει λιγο προσοχη.φανταζομαι εισαι ακομα πιτσιρικας και το μυαλο σου πεταει στα συννεφα.ο στρατος ειναι πολυ ευκολος και διασκεδαστικος,αλλα μπορει να γινει μαρτυριο για ατομα σαν εσενα.
καλη θητεια σου ευχομαι ψαρουλη.- Εγω δεν ειμαι βρωμιαρης
2)Δεν ειπα οτι θα πουλαω μουρη και θα προκαλω(ειπα θα περναω απαρατηρητος)
3)Ειμαι υπεροπτης και αλαζονας και μου αρεσει
4)Δεν με φοβιζει ο στρατος. Μια μικρογραφια της κοινωνιας μας ειναι. Οτι λερες υπαρχουν εξω υπαρχουν και μερα. Πιστεψε με ξερω να αντιμετωπιζω τετοιες καταστασεις
5)Ποιος σου ειπε οτι ειμαι πλουσιοπαιδο?
- Εγω δεν ειμαι βρωμιαρης
-
Πως και εγινες οδηγος του ταξιαρχου? Μεσο ε? Ο μπαμπας σου κανονισε για αυτο?
Παντως μην φοβασαι. Εγω δεν θα φαω φυλακη. Μαλλον 90 μερες τιμητικη
-
οχι δεν εβαλα μεσο.απλα ηθελε καποιον που να ειναι μαυροσκουφης,να ειναι εφεδρος υπαξιωματικος με ειδικοτητα οδηγου,να μην ειναι μικρος σε ηλικια,και να ειναι απο κατερινη επειδη εκει εμενε αυτος.εκεινον το καιρο ημουν ο μονος κατερινιωτης στην 23 ΕΜΑ που ειχα αυτες τις προυποθεσεις.καμια σχεση με βυσμα.
τωρα αν θα παρεις 90 μερες τιμητικη μαγκια σου.πιο πιθανο ειναι να πεσει και να μας πλακωσει ο ηλιος. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
4)Δεν με φοβιζει ο στρατος. Μια μικρογραφια της κοινωνιας μας ειναι. Οτι λερες υπαρχουν εξω υπαρχουν και μερα.
Σωστότατη κουβέντα!
Ψάχνομαι για καμιά καλή μετάθεση, θέλω να μαι δω Αθήνα σε μια υπηρεσία να πηγαίνω το πρωί και να βγαίνω το μεσημέρι και αν τυχαίνει ποτέ μέσα να μην έχω ούτε αγγαρείες ούτε σκοπιές. Το πολύ να είμαι μέσα 1 φορά τη βδομάδα. Τι διαθέσιμο υπάρχει?
SELECT * FROM YPIRESIES WHERE SKOPIA IS NULL AND AGGAREIA IS NULL AND EKSODOU='EVERYDAY' AND S_K='OFF';
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ψάχνομαι για καμιά καλή μετάθεση, θέλω να μαι δω Αθήνα σε μια υπηρεσία να πηγαίνω το πρωί και να βγαίνω το μεσημέρι και αν τυχαίνει ποτέ μέσα να μην έχω ούτε αγγαρείες ούτε σκοπιές. Το πολύ να είμαι μέσα 1 φορά τη βδομάδα. Τι διαθέσιμο υπάρχει?
SELECT * FROM YPIRESIES WHERE SKOPIA IS NULL AND AGGAREIA IS NULL AND EKSODOU='EVERYDAY' AND S_K='OFF';
Για την πολύ λογική απαίτηση σου, διαθέσμα υπάρχουν αυτή τη στιγμή τα παρακάτω βύσματα: 1) Πρώην Πρωθυπουργός 2) Νυν Υφιπουργός 3) ΓΓ Υπουργείου 4) Γραμματέας του ΓΓ Υπουργείου 5) Μπατζανάκης της γραμματέας του ΓΓ του Υπουργείου 6) Ταξίαρχος στο ΓΕΣ 7) Φαντάρος στις μεταθέσεις. Διάλεξε....
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
καλη θητεια σου ευχομαι ψαρουλη.- Εγω δεν ειμαι βρωμιαρης
2)Δεν ειπα οτι θα πουλαω μουρη και θα προκαλω(ειπα θα περναω απαρατηρητος)
**3)Ειμαι υπεροπτης και αλαζονας και μου αρεσει **
4)Δεν με φοβιζει ο στρατος. Μια μικρογραφια της κοινωνιας μας ειναι. Οτι λερες υπαρχουν εξω υπαρχουν και μερα. Πιστεψε με ξερω να αντιμετωπιζω τετοιες καταστασεις
5)Ποιος σου ειπε οτι ειμαι πλουσιοπαιδο?
Πήγαινε με αυτά τα μυαλά μέσα και θα καλοπεράσεις!
- Εγω δεν ειμαι βρωμιαρης
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
> > > >Για την πολύ λογική απαίτηση σου, διαθέσμα υπάρχουν αυτή τη στιγμή τα παρακάτω βύσματα: > >1) Πρώην Πρωθυπουργός >2) Νυν Υφιπουργός >3) ΓΓ Υπουργείου >4) Γραμματέας του ΓΓ Υπουργείου >5) Μπατζανάκης της γραμματέας του ΓΓ του Υπουργείου >6) Ταξίαρχος στο ΓΕΣ >7) Φαντάρος στις μεταθέσεις. > >Διάλεξε.... Κώστα δε ρώτησα τι οδοντίατρο χρειάζεσαι για να μπεις σε τέτοια υπηρεσία, μόνο ποιες είναι αυτές. Από κει και πέρα βλέπουμε...
-
Τυπογραφείο Ελληνικού Στρατού (ΤΥΕΣ) βρίσκεται στο Πεντάγωνο ( καμία σχέση εμ πεντάγωνο βέβαια το σχήμα) 'υπηρετείς' 7,30 - 3,30 σ/κ έξω δεν έχεις όπλο δεν έχεις τπτ, δεν έχει καν θάλαμο.
Το θέμα είναι ότι είναι πο΄λύ σύσκολο να αποφύγεις την παραμεθώριο...τουλάχιστον όταν πήγα εγώ ήταν αδύνατο.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τυπογραφείο Ελληνικού Στρατού (ΤΥΕΣ) βρίσκεται στο Πεντάγωνο ( καμία σχέση εμ πεντάγωνο βέβαια το σχήμα) 'υπηρετείς' 7,30 - 3,30 σ/κ έξω δεν έχεις όπλο δεν έχεις τπτ, δεν έχει καν θάλαμο.Το θέμα είναι ότι είναι πο΄λύ σύσκολο να αποφύγεις την παραμεθώριο...τουλάχιστον όταν πήγα εγώ ήταν αδύνατο.
είμαι ήδη σε παραμεθόριο, έχω κλείσει 3 μήνες. Είμαι στο ΠΝ, παίρνουν στο ΤΥΕΣ ναύτες?
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεε...........ένα ένα μας τα λες!
Όχι δεν παίρνουν νάυτες, δεν έπερνανα τουλάχιστον.Έλα ρε στο Ναυτικό μαι χαρά είσαστε....παραμεθόριο που είσαι?Στη Σαλαμίνα?
Ψάξτο για οδηγός σε κανα Ναύαρχο κλπ, Τίμοοοοοοοοοο πες εδώ στο συναδελφό σου (πρώην) που είναι καλά ρε.
-
ΚαντηλαΝΑΥΤΗΣ στο Λυκαβητό
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΚαντηλαΝΑΥΤΗΣ στο ΛυκαβητόΗ θεση ειναι καπαρωμενη μεχρι να παει το μωρο του Κωστακη στρατο,για μετα κατι γινεται.
Θητεία? Ωχωχωχ...