-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πήραμε φύλλα πορείας σήμερα, πάω Ν.Π/Ρ ΛΡ32Β και μου είπανε να παρουσιαστώ μέχρι το Σάββατο στις 10 το πρωί.Επείγον, ξέρει κανείς ποια άλλη εταιρεία εκτός από bluestar πάει στην Λέρο? Κοίταξα επίσης Bluestar και δεν έχει αύριο δρομολόγιο!
Καλη θητεία!!!
Τζαμι θα περάσεις στη Λέρο καλοκαιριατικα!!! -
ευτυχως που δεν εισαι πζ εκει...
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Πήραμε φύλλα πορείας σήμερα, πάω Ν.Π/Ρ ΛΡ32Β και μου είπανε να παρουσιαστώ μέχρι το Σάββατο στις 10 το πρωί.
Επείγον, ξέρει κανείς ποια άλλη εταιρεία εκτός από bluestar πάει στην Λέρο? Κοίταξα επίσης Bluestar και δεν έχει αύριο δρομολόγιο!
Πάρε τηλέφωνο: Ελα οπλονόμε, άκυρο το Σάββατο. Να με περιμένεις την Δευτέρα. Δεν σε χάλασε στραβόγιαννο.
Ναι, και τη Δευτέρα να τον περιμένει μαζί με τον Διοικητή, να τον στολίσει με το καλημέρα!!!
Όπως και να έχει φίλε dmitspan, καλή θητεία και... keep a low profile! Κοινώς, πέρνα απαρατήρητος... (εκτός αν έχεις λόγο να ΜΗΝ περνάς απαρατήρητος)
-
dmitspan
έχει αύριο στις 18.00 το Ροδάνθη απο Πειραιά
Δες αυτό Δρομολόγιο Ροδάνθη -
το Ροδανθη??????????
πανε με τα ποδια!
-
To ίδιο είναι ρε Αδη!
-
Σκεφτειτε δηλαδή να του έγραφα ότι έχει και το άλλο 'υπερσυγχρονο-ταχύπλοο' Ανθή Μαρίνα τι γέλιο θα ρίχνατε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το Ροδανθη??????????πανε με τα ποδια!
ρώτησα τελικά και φεύγει 18.00 από Πειραιά και φτάνει 06.30 το πρωί
δεν υπάρχει άλλο πλοίο, η μπλουσταρ δεν έχει δρομολόγιο αύριο
τελικά το έλεγε και στο leros.gr αλλά ο γκαβός δε το δα
miatagreece, ευχαριστώ
τι να πάρω μαζί μου? τη μπλε επιθεωρήσεως να την αφήσω εδώ? η κουβέρτα θα μου χρειαστεί?
-
Την κουβερτα παρτην.
Εχει δροσουλα εκει και θα την χρειαστεις για 'πολλαπλές' χρησεις.
Λογικά από τη στιγμή που η μπλε (αν θυμαμαι καλα εγω ο 95Β...) ξαναμπαινει τον Οκτωβρη, δεν θα τη χρειαστεις.
Οι 'γαλοναδες' σκανε Λέρο συνηθως σε καμια 'Καταιγιδα' ή 'Παρμενίωνα' οπότε σε τυχόν επιθεώρηση παιζει η ασπρη.
Τζινάκια παρε και αν εχεις και κανα μπλε αντιανεμικο έχεις έτοιμη τη 'στολή' σου.Με το καλο!!!
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Την κουβερτα παρτην.
Λογικά από τη στιγμή που η μπλε (αν θυμαμαι καλα εγω ο 95Β...) ξαναμπαινει τον Οκτωβρη, δεν θα τη χρειαστεις.
Οι 'γαλοναδες' σκανε Λέρο συνηθως σε καμια 'Καταιγιδα' ή 'Παρμενίωνα' οπότε σε τυχόν επιθεώρηση παιζει η ασπρη.
Τζινάκια παρε και αν εχεις και κανα μπλε αντιανεμικο έχεις έτοιμη τη 'στολή' σου.Με το καλο!!!
Σειρούλα!!
-
Κληρούχας????
-
Ωχωχωχ, το Ροδάνθη... Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά... Μπρρρρ....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ωχωχωχ, το Ροδάνθη... Τι μου θυμίσατε ρε παιδιά... Μπρρρρ....τι έχει?
πάντως μου είπε η κοπέλα υπομονή, να το δω σαν μίνι κρουαζιέρα -
Την κουβερτα παρτην.
**Λογικά από τη στιγμή που η μπλε (αν θυμαμαι καλα εγω ο 95Β...) ξαναμπαινει τον Οκτωβρη, δεν θα τη χρειαστεις. **
τώρα που ήμασταν εκπαίδευση στο ΚΕΠΑΛ και κάναμε υπηρεσίες, έπρεπε οι σκοποί βραδυνών βαρδιών, μεταξύ 20.00-08.00, να φοράνε το χειμερινό σετ
να σαι καλά
-
Την κουβερτα παρτην.
**Λογικά από τη στιγμή που η μπλε (αν θυμαμαι καλα εγω ο 95Β...) ξαναμπαινει τον Οκτωβρη, δεν θα τη χρειαστεις. **
τώρα που ήμασταν εκπαίδευση στο ΚΕΠΑΛ και κάναμε υπηρεσίες, έπρεπε οι σκοποί βραδυνών βαρδιών, μεταξύ 20.00-08.00, να φοράνε το χειμερινό σετ
να σαι καλά
επεσες και σε ασχημο καιρο...
-
Κληρούχας????Β95 Αεροπορια.Οδηγος Οχηματων.
-
τώρα που θα ταξιδέψω για Λέρο στη μετάθεση, πρέπει στο πλοίο να είμαι με τη στολή εξόδου?
-
τώρα που θα ταξιδέψω για Λέρο στη μετάθεση, πρέπει στο πλοίο να είμαι με τη στολή εξόδου?μη κανεις κανα τετοιο...θα σαι στοχος για οποιον ναυτονομο(δε ξερω τι εχουν εκει) η αξιωματικο τριγυρναει απο δω και απο κει...
βεβαια αυτο στο λεω απο πλευρας ΣΞ...δε χρειαζεται..
αλλα νομιζω οτι στον αξιωματικο θα πρεπει να σαι με στολη για να παρουσιαστεις...θα κανεις καλη εντυπωση κιολας...
-
τώρα που θα ταξιδέψω για Λέρο στη μετάθεση, πρέπει στο πλοίο να είμαι με τη στολή εξόδου?Πάτε συνοδεία ή μόνος σου; Αν πας με συνοδεία θα σου πει ο αξιωματικός. Αν πας μόνος σου, φόρα ρούχα και αν σε παραλάβουν απ' το λιμάνι, να έχεις φροντίσει να αλλάξεις ρούχα μέσα στο πλοίο πριν βγεις. Εμείς έτσι κάναμε!
-
τώρα που θα ταξιδέψω για Λέρο στη μετάθεση, πρέπει στο πλοίο να είμαι με τη στολή εξόδου?Όχι ρε στραβόγιαννο!
Θητεία? Ωχωχωχ...