-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τώρα που θα ταξιδέψω για Λέρο στη μετάθεση, πρέπει στο πλοίο να είμαι με τη στολή εξόδου?
Όχι ρε στραβόγιαννο!
Μ' αρέσει η απλότητα του Σπύρου σε ορισμένα θέματα... Απλός και σαφής: ΌΧΙ!
-
τώρα που θα ταξιδέψω για Λέρο στη μετάθεση, πρέπει στο πλοίο να είμαι με τη στολή εξόδου?
Όχι ρε στραβόγιαννο!
κατατοπιστικότατος
μήπως πρέπει να τους ειδοποιήσω να ρθουν να με παραλάβουν?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Όχι ρε στραβόγιαννο!
κατατοπιστικότατος
Μέχρι πότε έχεις φύλλο πορείας; Αν έχεις ας πούμε μέχρι Σάββατο, σημαίνει -αν θυμάμαι σωστά- ότι μπορείς να πας Σάββατο βράδυ. Αυτοί αν σε παραλάβουν, θα σε πάρουν μόλις φτάνει το πλοίο. Γιατί; Καλοκαιράκι είναι. Κάνε μια βόλτα στη Λέρο και πας όταν πρέπει να πας! Όχι νωρίτερα!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όχι ρε στραβόγιαννο!
κατατοπιστικότατος
Μέχρι πότε έχεις φύλλο πορείας; Αν έχεις ας πούμε μέχρι Σάββατο, σημαίνει -αν θυμάμαι σωστά- ότι μπορείς να πας Σάββατο βράδυ. Αυτοί αν σε παραλάβουν, θα σε πάρουν μόλις φτάνει το πλοίο. Γιατί; Καλοκαιράκι είναι. Κάνε μια βόλτα στη Λέρο και πας όταν πρέπει να πας! Όχι νωρίτερα!
μου είπανε ότι πρέπει να χω παρουσιαστεί μέχρι Σάββατο πρωί στις 10, και το (μόνο) πλοίο φτάνει στις 06.30 το πρωί
-
Όχι ρε στραβόγιαννο!
κατατοπιστικότατος
Ναι. Να ζητήσεις την επιμηκυμένη Limo που έχεις γι'αυτές τις περιπτώσεις ειδικά
Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
-
Όχι ρε στραβόγιαννο!
κατατοπιστικότατος
Ναι. Να ζητήσεις την επιμηκυμένη Limo που έχεις γι'αυτές τις περιπτώσεις ειδικά
Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
χεχε θα σκάσω με φανέλα ναύτη, το λευκό σορτσάκι και τα μαύρα σκαρπίνια!!
πλάκα κάνω -
χεχε θα σκάσω με φανέλα ναύτη, το λευκό σορτσάκι και τα μαύρα σκαρπίνια!!
πλάκα κάνωΑν σκασεις έτσι είναι εγγυημένη η πρώτη 'καμπανα' μιας και είναι προβλεπόμενη στολή μόνο για επιθεώρηση σε πλοίο.....
Επίσης, αν σκάσεις έτσι θα είσαι ο καλύτερος στόχος για τους 'τροφιμους' του παρακείμενου στην μονάδα ψυχιατρείου... -
μου είπανε ότι πρέπει να χω παρουσιαστεί μέχρι Σάββατο πρωί στις 10, και το (μόνο) πλοίο φτάνει στις 06.30 το πρωίΜπες στις 10 το βράδυ, έτσι κι αλλιώς οι αξιωματικοί δεν μπαίνουν το ΣΚ (εκτός από την κωλομονάδα που ήμουν εγώ όταν επέστρεψα όπου το Σ ήταν εργάσιμη ) οπότε δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Βέβαια αν φας κράτηση με το καλησπέρα δε θα φταίω εγώ.
-
Λοιπόν, με έπιασαν τα συναισθηματικά μου και μπήκα στην αρχή του θέματος να διαβάσω αυτά που έγραφα πριν από 1,5 χρόνο, όταν ετοιμαζόμουν για τη θητεία...
Πώς πετάει έτσι ο χρόνος ρε παιδιά...
Παρά το ότι μέχρι τώρα δεν έτρεχε και τίποτα που μπήκα και βγήκα από το στρατό τρέχοντας αρκετά γι'αυτόν, τώρα που τα διάβαζα συγκινήθηκα, δεν το κρύβω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λοιπόν, με έπιασαν τα συναισθηματικά μου και μπήκα στην αρχή του θέματος να διαβάσω αυτά που έγραφα πριν από 1,5 χρόνο, όταν ετοιμαζόμουν για τη θητεία...Πώς πετάει έτσι ο χρόνος ρε παιδιά...
Παρά το ότι μέχρι τώρα δεν έτρεχε και τίποτα που μπήκα και βγήκα από το στρατό τρέχοντας αρκετά γι'αυτόν, τώρα που τα διάβαζα συγκινήθηκα, δεν το κρύβω.
Και εγω συγκινούμαι που δεν θα ξαναπατήσω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
μου είπανε ότι πρέπει να χω παρουσιαστεί μέχρι Σάββατο πρωί στις 10, και το (μόνο) πλοίο φτάνει στις 06.30 το πρωί
Μπες στις 10 το βράδυ, έτσι κι αλλιώς οι αξιωματικοί δεν μπαίνουν το ΣΚ (εκτός από την κωλομονάδα που ήμουν εγώ όταν επέστρεψα όπου το Σ ήταν εργάσιμη ) οπότε δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Βέβαια αν φας κράτηση με το καλησπέρα δε θα φταίω εγώ.
Αν πετύχει κανέναν 'ταβλωμένο' ΑΥΔΜ (πώς τους λένε τέλος πάντων στο Ναυτικό) και τον βγάλει αναφερόμενο βραδιάτικα, θα έχει και το άγχος των 36 περίπου ωρών μέχρι τη Δευτέρα, για το τι θα έχει τσιμπήσει. Να σου πω, αφού πας πρώτη μέρα στη μονάδα, λογικά δεν θα έχεις υπηρεσία. Πήγαινε 10, ντύσου, πλύσου, ξυρίσου και λογικά, 11-12 θα βγεις εξοδούχος... Σωστά τα λέω; Εμάς έτσι κάπως θα το έκαναν, ΕΙΔΙΚΑ για Σ/Κ. Καλύτερα, απ' το να είναι αναφερόμενος και να χάσει και την Κυριακή του μέσα!
By the book λοιπόν, ίσως πιο πολλά θα κερδίσεις έτσι, απ' ό,τι να προσπαθήσεις να τους πιάσεις κώτσους...
-
Θα τον βγαλουν εξοδουχο λογικα αλλα που θα κοιμηθει;Μπορει να νοικιασει δωματιο σε ξενοδοχειο βεβαια.Αν κοιμηθει ομως μεσα στην μοναδα το πιθανοτερο ειναι δεν θα μπορεσουν να του δωσουν ιματισμο .Υπογραφες ουτως η αλλως δεν προλαβαινει να μαζεψει το σαββατο.
-
ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ? Μιλανε και οι Στραταιοι? (ειδικα κατι αξεστοι με Ford)
Σιγα μην φορεσει και σμοκιν για να παρουσιαστει.... ΕΕΕΕΕΕ THIS IS NAVY!!!! Οι τυπικουρες στα ΝΠΡ ΔΕΝ παιζουν. Δεν ειναι ΣΤΟΚΟΙ οι ανθρωποι να ασχολουνται με στολες, χαιρετουρες και κλπ κλπ...
Οσον αφορα τον χρονο αφιξης. Τα πραγματα στα νησια ειναι ΕΛΑΣΤΙΚΑ... γιατι ξερουν πολυ καλα και οι αξιωματικοι τι γινετε με τις συγκοινωνιες κλπ κλπ... Δεν θα το κανουν τιποτα απολυτως το παιδι και να αργησει, αρκει να ειδοποιησει λιγακι το οπλονομειο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα τον βγαλουν εξοδουχο λογικα αλλα που θα κοιμηθει;Μπορει να νοικιασει δωματιο σε ξενοδοχειο βεβαια.Αν κοιμηθει ομως μεσα στην μοναδα το πιθανοτερο ειναι δεν θα μπορεσουν να του δωσουν ιματισμο .Υπογραφες ουτως η αλλως δεν προλαβαινει να μαζεψει το σαββατο.Οι εξοδοχοι μπορουν να κοιμηθουν αμα θελουν και εντος μοναδος....
Ιματισμος?
Ο καθενας φερνει απο το σπιτι του.... -
Λοιπόν... εντυπώσεις από 95 ΤΕΜΕΘ
Λένε ότι είναι το πιο μαύρο κολλέγιο του νησιού. Γιατί; Απλά επειδή έχει λίγα άτομα και πολλές υπηρεσίες. Σε κακές εποχές πάει μέχρι 20 μέσα 1 έξω (με υπηρεσιακό).
Κάποιον άκουσα να λέει για ασκήσεις. Ντεν έκω ασκήσεις καρντιά μου. You know ΣΕΜ; Σώμα, όχι όπλο. Λίγο κουβάλημα έχει το πρωί. Τίποτε άλλο. Nova, ταβλάκι κλπ.
Προβλεπόμενα; I don't know this word... Χυμα ρε! Αυτό έλειπε με τόσες υπηρεσίες να είχε και προβλεπόμενα. Βέβαια τώρα θα είμαστε περισσότεροι οπότε θα μας πάει καλύτερα (ίσως και 4 - 1). Τον Αύγουστο αλλάζουμε δοιηκητή οπότε όλα αυτά που σας λέω ίσως να αλλάξουν. Μέχρι τότε όμως θα είμαι παλιός (θα περιμένουμε και τους 296άρηδες) οπότε δε μασάω
Οι παλιοί είναι όλοι γαμώ τα παιδιά. Αντί να μας χώνουν σε αγαρείες, μας μαθαίνουν να τις γλιτώνουμε. Και είμαστε ακόμα στην αρχή.
Νάσο ο Σκύλος δεν πήζει ρε!
Άντε και με το καλό το Χειμώνα στη ΣΕΑΠ (λέμε τώρα... )Κάθε μέρα έξω μέχρι στιγμής και ένα έχω να πω... Η Ρόδος είναι τίγκα στον καλό κόσμο, εγχώριο και εισαγώμενο.
-
ε ρε το ΣΕΜ... μεγαλεια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ε ρε το ΣΕΜ... μεγαλεια..Υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ΣΕΜ φιλαράκο.
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Λοιπόν... εντυπώσεις από 95 ΤΕΜΕΘΛένε ότι είναι το πιο μαύρο κολλέγιο του νησιού. Γιατί; Απλά επειδή έχει λίγα άτομα και πολλές υπηρεσίες. Σε κακές εποχές πάει μέχρι 20 μέσα 1 έξω (με υπηρεσιακό).
Κάποιον άκουσα να λέει για ασκήσεις. Ντεν έκω ασκήσεις καρντιά μου. You know ΣΕΜ; Σώμα, όχι όπλο. Λίγο κουβάλημα έχει το πρωί. Τίποτε άλλο. Nova, ταβλάκι κλπ.
Προβλεπόμενα; I don't know this word... Χυμα ρε! Αυτό έλειπε με τόσες υπηρεσίες να είχε και προβλεπόμενα. Βέβαια τώρα θα είμαστε περισσότεροι οπότε θα μας πάει καλύτερα (ίσως και 4 - 1). Τον Αύγουστο αλλάζουμε δοιηκητή οπότε όλα αυτά που σας λέω ίσως να αλλάξουν. Μέχρι τότε όμως θα είμαι παλιός (θα περιμένουμε και τους 296άρηδες) οπότε δε μασάω
Οι παλιοί είναι όλοι γαμώ τα παιδιά. Αντί να μας χώνουν σε αγαρείες, μας μαθαίνουν να τις γλιτώνουμε. Και είμαστε ακόμα στην αρχή.
Νάσο ο Σκύλος δεν πήζει ρε!
Άντε και με το καλό το Χειμώνα στη ΣΕΑΠ (λέμε τώρα... )Κάθε μέρα έξω μέχρι στιγμής και ένα έχω να πω... Η Ρόδος είναι τίγκα στον καλό κόσμο, εγχώριο και εισαγώμενο.
Εμάς πάντως μας πήγαινε σε ψιλο-ΟΚ περιόδους 20-1, και είχε ΚΑΙ προβλεπόμενα, ΚΑΡΑ-προβλεπόμενα μάλιστα! Εδώ χειμώνα, χωρίς νερό (ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ, όχι χωρίς ζεστό νερό) ξυριζόμασταν στεγνά ή με μπουκαλάκια ή με υδροφόρες, γιατί έπεφτε σφαλιάρα τρελλή! Α ρε, ΣΕΜ... μεγαλεία!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ΣΕΜ φιλαράκο.
και συ ΣΕΜ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ΣΕΜ φιλαράκο.
και συ ΣΕΜ?
Ναι.
Επείδή δε διαβάζω συνεχώς το θέμα, ποιός άλλος είναι;
Θητεία? Ωχωχωχ...