-
Είδες τελικά που ο Στρατός έχει και καλά πράγματα?!
-
Φυσικα και μπορεσεις να περασεις παρα πολυ καλα στον στρατο και να φυγεις γεματος εμπειριες ζωης... ευκαιριες να δεις πραγματα που δεν βλεπεις καθε μερα. Εγω ζηλευω τον SirGus ΑΠΟΛΥΤΑ ως αεροπλανας που ειμαι...
Τα μαχιμα και υπευθυνα ποστα ειναι συνηθως και τα καλυτερα... Φευγεις συνηθως μακρια απο σκοπιες και λοιπες αγγαριες και κανεις/μαθαινεις κατι πολυ ποιο ενδιαφερον...
@sirGus... Ρε συ, μηπως θελουν κανα νεο καντινιερη τωρα που φευγεις?
-
Μπράβο βρε Κώστα...
Δεν μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα πολύ γιατί έχω πολύ πρόσφατη την εμπειρία του στρατού, αλλά από την άλλη ξέρω ακριβώς τι εννοείς...
-
Εκανα και εγώ στην 135 το 2000 ήμουν ΣΤ2000!
Δυστηχώς είμουν στην άλλη πλευρά της υπόθεσης, αγγαρίες και σκοπιές δεν μου εδωσαν την ευκαιρία να χαρω τα μιράζ απο τόσο κοντά, Στην Ελευσίνα αργότερα ειχα αρκετές επαφές με πιλότους, αλλα δυστηχώς και με την σκοπιά μου! 1700 ωρες σύνολο! τα κοκκαλακια μου αφησα! καλός πολίτης φιλε!
-
Χτες ορκιστηκα να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα, υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του Κράτους, υποταγήν εις τους ανωτέρους μου κτλ στο Κ.Ε.Πορος!
16 μερες προπαιδευση, κ αν ε3αιρεσουμε 2 δυσκολες μερες (1η μερα αγγαρειες κ τελευταια μαγειρεια μαζι με δοκιμαστικα παρελασης ), ηταν σαν κατασκηνωση. Χτυπησαμε κ 12ημερη αδεια, οποτε εφυγε ενας μηνας.Πηρα ειδικοτητα Διαχειριστη κ μετα8εση για Σ.Δ.Ε.Π.Ν. Καλα δεν ειναι?
-
Καλός πολίτης!
-
καλη συνεχεια! μια χαρα εισαι στο ΠΝ!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Χτες ορκιστηκα να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα, υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του Κράτους, υποταγήν εις τους ανωτέρους μου κτλ στο Κ.Ε.Πορος!
16 μερες προπαιδευση, κ αν ε3αιρεσουμε 2 δυσκολες μερες (1η μερα αγγαρειες κ τελευταια μαγειρεια μαζι με δοκιμαστικα παρελασης ), ηταν σαν κατασκηνωση. Χτυπησαμε κ 12ημερη αδεια, οποτε εφυγε ενας μηνας.Πηρα ειδικοτητα Διαχειριστη κ μετα8εση για Σ.Δ.Ε.Π.Ν. Καλα δεν ειναι?
Καλή αρχή λοιπόν.
16 μέρες προπαίδευση μόνο; Το καταλάβανε φαίνεται ότι είναι άχρηστο. Εγώ έκαν 38 μέρες στον Πόρο.
-
Σας ευχαριστω!
Ουσιαστικα ηταν 14 μερες η προπαιδευση, μιας 8 Φεβ. παρουσιαστηκα Παλασκα, κοιμη8ηκαμε εκει ενα βραδυ κ την επομενη φτασαμε Πορο το βραδυ πτωματα απο την ορ8οστασια κ το κουβαλημα των λουκανικων.
Ενα χαρακτηριζει αυτες τις μερες: οι ουρες, σε τριαδες παντα . Οπως ελεγε κ ενα μηνυμα στο ντουλαπι μου, το ΠΝ κ το μ**νι 8ελουν υπομονη. -
Καλή δύναμη, καλή συνέχεια.
-
Καλή συνέχεια
-
Να και οι δύσκολες φάσεις της ειδικότητας μου!
Παραμένω ξύπνιος μπας και ακούσω καμιά βροντή και υπολογίσω πόσα Kms μακριά έπεσε και σε ποια διεύθυνση!Αύριο σαφώς καλύτερος ο καιρός!
Τώρα πως μπήκα στο νετ είναι μια άλλη υπόθεση!
Θα σας πω σε 4,5 μήνες -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
8 Φεβ. παρουσιαστηκα ΠαλασκαΤην ίδια μέρα που πήρα το χαρτί... Σου παρέδωσα τα σκήπτρα, ε?
Καλός πολίτης!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Παραμένω ξύπνιος μπας και ακούσω καμιά βροντή και υπολογίσω πόσα Kms μακριά έπεσε και σε ποια διεύθυνση!Αύριο σαφώς καλύτερος ο καιρός!
Θα σας πω σε 4,5 μήνεςΠρόσεχε φίλε Κώστα γιατί ακόμα και με κάρτα αφού η σύνδεση γίνεται μέσω κέντρου κι ας μην χρησιμοποιείς τον τηλεφωνητή η πράξη αυτή αφήνει το τηλεφωνικό κέντρο ακάλυπτο με κίνδυνο υποκλοπής. Είναι παράνομο αν κάνεις κάτι τέτοιο και αν σε πάρουν χαμπάρι θα μπλέξεις.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Με το καλό να φύγουν και οι υπόλοιποι...
Τον Μάρτιο του 1996 έκανα προπαίδευση στο ΚΕ Πόρος και μου φαίνεται σαν χτες.
Πρόσφατα βρέθηκα πάλι στον Πόρο και μου φάνηκε τόσο οικείο το περιβάλλον που ένοιωθα ότι θα μπω πάλι μέσα.Δε βαριέσαι... Αν δεν είσαι σε πλοίο, όπου είσαι καλά είναι
Εγώ έφυγα από εκεί με ειδικότητα αρμενιστή και μετάθεση στο Α/Τ Φορμίων...Καλή θητεία φίλε!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Θα σας πω σε 4,5 μήνεςΠρόσεχε φίλε Κώστα γιατί ακόμα και με κάρτα αφού η σύνδεση γίνεται μέσω κέντρου κι ας μην χρησιμοποιείς τον τηλεφωνητή η πράξη αυτή αφήνει το τηλεφωνικό κέντρο ακάλυπτο με κίνδυνο υποκλοπής. Είναι παράνομο αν κάνεις κάτι τέτοιο και αν σε πάρουν χαμπάρι θα μπλέξεις.
τηλεφωνητή?
Κάρτα?
υποκλοπή??Με κανονική κλήση μπήκα
-
SirGus ειμουν το καλοκαιρι στην Σκυρο για διακοπες.Ωραιο νησι και γραφικο με πολυ ωραιο φαγητο. Γνωριζεις καποιον Γρηγορη που μενει μονιμα εκει και δουλευει στους γερανους?(ειναι φανατικος Αριανος,ολη μερα μιλαει για ποδοσφαιρο)
Στην Καβυλη και την Πλατη Εβρου υπηρετησε κανεις? -
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
SirGus ειμουν το καλοκαιρι στην Σκυρο για διακοπες.Ωραιο νησι και γραφικο με πολυ ωραιο φαγητο. Γνωριζεις καποιον Γρηγορη που μενει μονιμα εκει και δουλευει στους γερανους?(ειναι φανατικος Αριανος,ολη μερα μιλαει για ποδοσφαιρο)
Στην Καβυλη και την Πλατη Εβρου υπηρετησε κανεις?Στη Σκύρο όντως βρίσκεις καλό φαγητό!
Όχι, δεν ξέρω τον φίλο σου. -
Λίγα από τα παράλογα που ζω στη νέα μου μονάδα.
-Για να μπεις πρέπει οπωσδήποτε να δείξεις το ανάλογο καρτελάκι εισόδου. Έτσι αποδεικνύεις ότι έχεις πρόσβαση στην μονάδα...Όμως κανείς δεν ψάχνει τι έχεις πάνω σου!
-Για να βγεις πρέπει να έχεις το γνωστό εξοδόχαρτο! Αλλιώς κάθεσαι μέσα.
Αν όμως ζητήσεις σε κάποιον από το πολιτικό προσωπικό ή ακόμα και μόνιμο να σε βγάλει έξω με το αυτοκίνητο του, τότε κανείς δεν ρωτάει αν ο συνοδηγός έχει άδεια εξόδου!!! -
Αυτά είναι απλά δείγματα χαλαρής εφαρμογής των κανονισμών που συναντιούνται σε όλες τις μονάδες, διότι αν υπήρχε αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών οι πρώτοι που δε θα την πάλευαν θα ήταν οι μόνιμοι.
Αντίστοιχα θυμάμαι από τη μονάδα όπου υπηρετούσα, ότι σε περιόδους 'αυξημένων μέτρων ασφάλειας', ο αερονόμος στην είσοδο της μονάδας είχε εντολή να ελέγχει το κάτω μέρος των εισερχόμενων αυτοκινήτων με καθρέφτη, αλλά όχι και να ελέγχει το περιεχόμενο του πόρτ-μπαγκάζ
Θητεία? Ωχωχωχ...