-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
που να δεις και αγημα σμηνιτων...με μπουκαλακι νερου μεσα στην τσεπη της παραλλαγης...Καλό αυτόοοοο!!! Όχι,εμείς τουλάχιστον παρτάλια δεν ήμασταν! Πάλι καλά δηλαδη!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γιατί λέτε ότι τα βύσματα πάνε Αεροπορία; Εγώ πήγα Μηχανικό και σας λέω ότι η θητεία μου ήταν για ταινία τύπου 'Λούφα και Παραλλαγή'. Σιγά μην έχει τέτοια σκηνικά η Αεροπορία. Στην 126ΣΜ πάντως, ο κόσμος έπηζε άσχημα!Α, και απολύθηκα και 7-8 κιλά βαρύτερος.
Όλα παίζουν πολύ από μονάδα σε μονάδα, ή ακόμα και μέσα στην ίδια μονάδα ανάλογα με τη θέση που είσαι. Αλλά γενικά το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει (ή να πετύχεις μέσω βύσματος) στην αεροπορία είναι πολύ καλύτερο από το αντίστοιχα καλύτερο του στρατού, και ομοίως το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει στην αεροπορία δεν είναι τόσο χάλια όσο το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει στο στρατό.
Φυσικά υπάρχουν και θέσεις στο στρατό που είναι πολύ καλύτερες από πολλές θέσεις στην αεροπορία, αλλά ως γενικό επίπεδο αεροπορία είναι καλύτερα πιστεύω.
Από ότι έχω συμπεράνει πάντως, το αν θα περάσει κανείς καλά είναι στον άνθρωπο κυρίως. Αν είναι να μην την παλέψεις, θα γκρινιάζεις ακόμα κι αν υπηρετείς στο πολεμικό μουσείο.
Αυτό με το t-shirt Gucci που ειπώθηκε είναι συκοφαντία.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αυτό με το t-shirt Gucci που ειπώθηκε είναι συκοφαντία.Xε χε νομίζεις...
-
Πάντως, το μεγαλύτερο βύσμα τελικά φαίνεται να είναι το ναυτικό... Έχω πρώτο ξάδερφο που 'υπηρετεί' τη θητεία του εκεί και υπάρχει λόγος που το υπηρετεί είναι σε εισαγωγικά... (όχι δεν έχει βύσμα... έμπνευση είχε όταν περνούσε περιοδεύον... ). 1 μέσα, 1 έξω... και άδειες συνέχεια και με το παραμικρό... Περισσότερα ταξίδια (αναψυχής) έκανε τώρα που είναι φαντάρος, παρά πριν...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως, το μεγαλύτερο βύσμα τελικά φαίνεται να είναι το ναυτικό... Έχω πρώτο ξάδερφο που 'υπηρετεί' τη θητεία του εκεί και υπάρχει λόγος που το υπηρετεί είναι σε εισαγωγικά... (όχι δεν έχει βύσμα... έμπνευση είχε όταν περνούσε περιοδεύον... ). 1 μέσα, 1 έξω... και άδειες συνέχεια και με το παραμικρό... Περισσότερα ταξίδια (αναψυχής) έκανε τώρα που είναι φαντάρος, παρά πριν...Κι εγω ειχα αυτην την εμπνευση αλλα πυροβολικο υπηρετησα τελικα.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πάντως, το μεγαλύτερο βύσμα τελικά φαίνεται να είναι το ναυτικό... Έχω πρώτο ξάδερφο που 'υπηρετεί' τη θητεία του εκεί και υπάρχει λόγος που το υπηρετεί είναι σε εισαγωγικά... (όχι δεν έχει βύσμα... έμπνευση είχε όταν περνούσε περιοδεύον... ). 1 μέσα, 1 έξω... και άδειες συνέχεια και με το παραμικρό... Περισσότερα ταξίδια (αναψυχής) έκανε τώρα που είναι φαντάρος, παρά πριν...
Κι εγω ειχα αυτην την εμπνευση αλλα πυροβολικο υπηρετησα τελικα.
Αυτουνού του έκατσε κιόλας! Κωλόφαρδα όλα τα ξαδέρφια, κάποιος θα την πληρώσει κάποια στιγμή... (που είπαμε πέφτει το ποτάμι;;; )
-
Παίδες ήρθε η ώρα...και πάμε για νάνι νωρίς σήμερα...
Δεν πάω στον πόλεμο αλλά αφού θα χαθεί η καθημερινή επαφή με το forum πρέπει να δηλώσω ότι δεν μου αρέσει καθόλου...
Όταν έχεις συνηθίσει για τόσα χρόνια όσο να'ναι σου κακοφαίνεται να το αλλάξεις πόσο μάλλον για 1 χρόνο...
Ακόμα και κάποτε αν μπορώ να μπαίνω μια στις τόσες πάλι, δεν θα είναι η καθημερινή μου έννοια...Να περνάτε όλοι καλά, καλό καλοκαίρι και να προσέχετε το forum!
Να μην τσακώνεστε πολύ αλλά ούτε και καθόλου γιατί όπως και να το κάνουμε έχει πλάκα!
Γειαααααααααα
Θα μου λείψετε...
-
Καλά να περάσεις sirgus!
-
Καλός πολίτης 'sir'
-
μια χαρα θα ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
-
Καλός πολίτης Κώστα!
-
Άντε με το καλό...
Τίποτα δεν είναι ενας χρόνος και ας ακούγεται πολύ. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τίποτα δεν είναι ενας χρόνος και ας ακούγεται πολύ.Σωστά, εδώ 'φάγαμε' το διπλάσιο χρόνο και δε πάθαμε τίποτα.
-
Εγώ πάντως έχω αδυνατίσει στο στρατό...
Να και τα δικά μου νέα: Πήρα μετάθεση από τη Ρόδο και τώρα ήρθα στα ΚΑΑΥ Αγ.Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη. * Επιτέλους έχω διανυκτερεύσεις, έχω (καθαρό) μπάνιο στο σπίτι και μπορώ να κάνω και δουλειά.
Από την άλλη... Είμαι πάλι 'νέος'...
Πόσες έμειναν? 185? Ε, εντάξει, θα περάσουν...
Παιδιά που μπαίνετε τώρα, καλά να περάσετε! Χωρίς άγχος και με καλή ψυχολογία θα φύγει γρηγορότερα.
- Πρόεδρε, αυτό σημαίνει ότι περιμένω μήνυμα για όποτε κανονιστεί 'τσιμπούσι'!
-
Αϊντε βρε,τόν έφαγες τό γάιδαρο.
-
Ρε παίδες ποιός ξέρει που είναι η Υπηρεσία Διακρίβωσης της ΠΑ στην Αθήνα????
-
Να και τα δικά μου νέα: Πήρα μετάθεση από τη Ρόδο και τώρα ήρθα στα ΚΑΑΥ Αγ.Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη. * Επιτέλους έχω διανυκτερεύσεις, έχω (καθαρό) μπάνιο στο σπίτι και μπορώ να κάνω και δουλειά.
Παιδιά που μπαίνετε τώρα, καλά να περάσετε! Χωρίς άγχος και με καλή ψυχολογία θα φύγει γρηγορότερα.
μια χαρα εισαι τωρα... αρκει να μην σου ζαλιζουν τα @ρχιδια οι σκ@τογεροι...φερε, κανε, ρανε...ΕΛΕΟΣ
ελα και καμια βολτα διπλα στο ΚΕΔΑ/Ζ να δεις τι τραβαμε εμεις...
εχω ακουσει απιστευτα πραγματα...οταν απολυθω θα γραψω βιβλιο για τη γυφτια τους -
Ο χρήστης nimer έγραψε:
μια χαρα εισαι τωρα... αρκει να μην σου ζαλιζουν τα @ρχιδια οι σκ@τογεροι...φερε, κανε, ρανε...ΕΛΕΟΣ
εχω ακουσει απιστευτα πραγματα...οταν απολυθω θα γραψω βιβλιο για τη γυφτια τουςAυτα τα 'ΚΑΑΥ & ΚΕΔΑ/Ζ ' ειναι τα κεντρα αναψυχης ή οπως αλλιως λεγονται για τους αξιωματικους;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εχω ακουσει απιστευτα πραγματα...οταν απολυθω θα γραψω βιβλιο για τη γυφτια τουςAυτα τα 'ΚΑΑΥ & ΚΕΔΑ/Ζ ' ειναι τα κεντρα αναψυχης ή οπως αλλιως λεγονται για τους αξιωματικους;
yup
-
'ΚΕΔΑ/Ζ' στην Ζουμπερη;
Θυμαμαι οτι ηταν απο τις χειροτερες αποσπασεις που μπορουσαν να σου τυχουν στην Αεροπορια εν ετη 1995.
Θητεία? Ωχωχωχ...