-
Λοιπόν παίδες, τέρμα τα ψέμματα και από εμένα! Αύριο πρωί με περιμένει η μαμά πατρίδα να με κάνει άντρα!
Θα τα πούμε ελπίζω πριν περάσουν οι 12 μήνες, όποτε με αφήσει το πυροβολικό!
BTS, όταν μπεις πάρε κανένα τηλ., ποιος ξέρει ακόμα και στο χάος που (πρέπει να) είναι η Θήβα, όλο και θα βρεθούμε κάπου!
Τα λέμε!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Λοιπόν παίδες, τέρμα τα ψέμματα και από εμένα! Αύριο πρωί με περιμένει η μαμά πατρίδα να με κάνει άντρα!Θα τα πούμε ελπίζω πριν περάσουν οι 12 μήνες, όποτε με αφήσει το πυροβολικό!
BTS, όταν μπεις πάρε κανένα τηλ., ποιος ξέρει ακόμα και στο χάος που (πρέπει να) είναι η Θήβα, όλο και θα βρεθούμε κάπου!
Τα λέμε!
Καλά να πας, καλά να περάσεις και καλός πολίτης φίλε!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν παίδες, τέρμα τα ψέμματα και από εμένα! Αύριο πρωί με περιμένει η μαμά πατρίδα να με κάνει άντρα!
Θα τα πούμε ελπίζω πριν περάσουν οι 12 μήνες, όποτε με αφήσει το πυροβολικό!
Τα λέμε!
Καλά να πας, καλά να περάσεις και καλός πολίτης φίλε!!!
Ευχαριστώ!
Θα το προσπαθήσω και για τα 3! Δεν πρέπει να είναι και τόσο δύσκολο (τουλάχιστον για τα 2 πρώτα... )
-
Καλός πολίτης 'Mark'
-
Μάρκο,καλό κουράγιο και εύχομαι να τη βγάλεις χαλλαράαα!
Και αν σε φέρει ο δρόμος σου κατά το Ποτάμι μεριά,να τα πούμε...
-
Μάρκο , καλή θητεία ...
-
Μαρκο καλη θητεια, καλη υπομονη και καλα ξεμπρδεματα!!!
Κοιτα να μπεις τιποτα γραφέας, καπου να εισαι συνεχεια 'κωλυόμενος' και θα περασεις ακομα καλυτερα. -
καλη θητεια Μαρκο, σε λιγο καιρο ερχομαι κι εγω. καλος πολιτης
kiddriver - Γιαννης
-
Kαλή θητεία ρε παλιόπαιδο.
Θα τα πούμε μόλις έρθεις μέ άδεια. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ποιος ξέρει ακόμα και στο χάος που (πρέπει να) είναι η Θήβα,ΣΤΡ ΠΒ Μαρκ ψυχραιμία. Η Θήβα (το 95) έμοιαζε περισσότερο με κατασκήνωση παρά με στρατόπεδο. Αναλόγως βέβαια και σε ποιά μοίρα (στο Πυροβολικό υπάρχουν κι αυτές) θα σε βάλουν. Σου εύχομαι καλή μετάθεση σε περίπου 45 ημέρες. (Προσωπικά πάντως δε γνωρισα τι σημαίνει καλή μετάθεση...)
-
ολα καλα θα ειναι αρχηγε!
-
Μόλις μίλησα μέ τόν Μάρκο,καί απ'ότι κατάλαβα ΔΕΝ μασάει.
Σάς στέλνει όλους χαιρετίσματα.(ο BTS μάλλον πήζει απ'ότι κατάλαβα )
-
Ε, απλώς αυτές τις μέρες μας τρέξαν λίγο παραπάνω από τους υπολοίπους...
Τον είδα εχτές το βράδυ τον Μάρκο και τα είπαμε.
Ευτυχώς έχουμε ίντερνετ και δεν θα χαθούμε από το φόρουμ!
Χαιρετισμούς -
Σύγχρονος Ελληνικός Στρατός έ;
Κολλέγιο λέμε έγινε ρεεεεε!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σύγχρονος Ελληνικός Στρατός έ;
Κολλέγιο λέμε έγινε ρεεεεε!!!Το μόνο στοιχείο εκσυγχρονισμού είναι το ίντερνετ...
Τα υπόλοιπα (καλλιόπες, φαγητό κλπ.) παραμένουν ως είχαν...
-
Υπομονή ... καλά να περνάτε
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Τα υπόλοιπα (καλλιόπες, φαγητό κλπ.) παραμένουν ως είχαν...
Χμμμ,γνώρισες τήν καλλιόπη έ;
Τήν πήγες βόλτα μέ τό 'πλοίο τής αγάπης'; -
Αλλοι περνουν χειροτερα
-
Ορισμένοι τώρα θα καταλάβουν το κόπο των μανάδων τους για να ζουν σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Δυστυχώς οι καθαρίστριες δεν έχουν ακόμα θέση στο στράτευμα. Ότι λερώνουμε πρέπει να το καθαρίζουμε κιόλας.
-
Θητεία? Ωχωχωχ...