-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ηρθε το 'χαρτί'.Παρουσιάζομαι στις 08/02/2005, στο 547 ΤΠ (Τάγμα Πεζικού) στο Ρέθυμνο.
Πώς το βλέπετε?
ΓΙΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕΕΛΑΑΑ ΝΕΟΠΑ προς τα κατω!!!!!! Νομιζες οτι θα γλυτωνες; Αν δεν εισαι παντρεμενος θα σου βρουμε και μια Κρητικοπουλα κοπελιά να σε ξεμυαλισει τελειως.
Αν παλι εισαι πανρεμενος... παλι να φοβασαι!!! (πλακα κανω)Λοιπον ενταξει, το Ρεθυμνο ειναι μια μικρη, αλλα πανεμορφη πολη. Θα σου μεινει αξεχαστο ειμαι σιγουρος.
Θυμαμαι 10 μερες πριν απολυθω πηγε η μοναδα μου απο το Τυμπακι (20 φανταροι ολοι κι ολοι) για βολη. Θυμαμαι οτι ειχε πολους φανταρους οταν φτασαμε, οι οποιοι περιμεναν προσοχη για να ερθει η σειρα τους. Μπαινουμε εμεις (Υ.Π) το χυμαδιο μεσα στο πεδιο βολης σα να πηγαιναμε βολτα, και μας κοιτουσε καμμια 500αρια ατομα κοσμος σαν αποσβολομενοι. Την ωρα που καναμε βολη του διπλανου μου (που ηταν και ο υπευθυνος για την τροφοδοσια της μοναδας σε τροφιμα) του μπλοκαρε το G3 και φωναξε το λοχαγο. Οποτε, οπως ειμαι ξαπλωμενος σταματαω, γυριζω το καφαλι και φωναζω δυνατα:
'Εμ βεβαια ρε γκαβακα, μονο για τα τιμολογια εισαι ικανος'
'Μη μιλας και 10 μερες φυλακη' μου φωναζει ο Λοχαγος μου.
(οταν φυγαμε φυσικα μου ειπε 'ακυρο')Συγνωμη αλλα το Ρεθυμνο μου ξυπναει αναμνησεις.
-
Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνω εκεί...
-
μάλλον πιο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ θα μείνεις εκεί. Θα κάνεις την προπαίδευσή σου και... δρόμο!
-
Ετσι...
Και μετά? Πού?
-
θεωρητικά (βύσμα διαθέτουμε???) 4 μήνες παραμεθόριο. Όπου αυτό μπορεί να είναι κάπου κοντά στα σύνορα ή σε κάποιο νησί του ανατ. Αιγαίου, Χίο, Λέσβο, Λήμνο, Ρόδο, Κω κλπ.
έπειτα πάλι, τα του πεζικού δεν τα ξέρω και τόσο καλά, μπορεί να κάνω και λάθος.
-
Βύσμα? Εχω κάμποσα, στο στερεοφωνικό.
Οσο πιο μακρυά, τόσο καλύτερα. Σίγουρα θα ηρεμήσω...
-
Πωωωωωωωωωωω ρε φίλε!!!!.... Τέτοια να ακούω!!!!!!
Η κοπέλα μου είναι Ρέθυμνο και παρουσιάζομαι Φλεβάρη αλλά δεν έχει έρθει ακόμα το χαρτί. Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....
μακάρι να κάτσει. Σε ποιο στρατολογικό ανήκεις? Εγώ στο 101 (Αττικής).
-
Αντε γεια σας, την Τρίτη φεύγω...
-
Καλός να μας ορίσεις!!!
Μην στεναχωριέσαι θα περάσεις καλά ο στρατός δεν είναι όπως ήταν.
Ξέρεις που και πως θα μας βρεις οπότε στην πρώτη έξοδο θα σε περιμένουμε.
Ξέρω πως είναι η πρώτη έξοδος οπότε κανόνισε εσύ ότι θέλεις. -
Καλό στρατιωτικό κ άνετο Νικόλα
Κρήτη ε? Αχχχχχ από τις μεγάλες μου αγάπες! κ λέει να έχεις αυτοκίνητο εκεί ....
Προσωπικά στο θέμα αυτοκινήτου δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να μην έχω, το θέμα ήταν να δώσω το clio (τότε) κ να πάρω ένα VTS (saxo 1.6) ή ένα Megane 1.6 coupe ήηηηη
Τελικά η αγάπη για το clio υπερίσχυσε, το κράτησα κ όταν παρουσιάστικα Τρίπολη το άφησα στην κοπέλα μου που μου το έφερε στην πρώτη άδεια κ έμεινε κ στο σκηνικό επανλήφθηκε κ όταν πήγα Θεσσαλονίκη
Μαζί μετην καλή παρέα ήταν αχώριστος σύντροφος στις εξόδους κάθε δεύτερο μεσημέρι για Χαλκιδική κ .. κέντρο (καλοκαίρι ήταν) καθώς κ όταν βγαίναμε για λίγο 'σκαστοί'Λοιπόν καλά να περάσεις κ γρήγορα να περάσει ο χρόνος κ να είσαι πίσω παρέα μας ως πολίτης!
Φιλικά
Νικόλας -
Αντε γεια σας, την Τρίτη φεύγω...Καλός φαντάρος Νικόλα!Καλά να περάσεις!
Και να ξέρεις ότι αυτά τα χρόνια θα τα αναπολείς σε όλη σου την ζωή!
-
Πλέον χρήσιμα είχα βρει τα εξής:
- Αλυσίδα για μπρελόκ κλειδιών (δε θα σου πέφτουν τα κλειδιά). Θα τη βρεις ακόμα και σε περίπτερα. Καλό είναι να πάρεις και ένα μικρό clip (στυλ ορειβατικών) για να το 'πιάνεις' στο παντελόνι καθώς αυτά που συνήθως έχουν οι αλυσίδες αυτές δεν κρατάνε. Το clip θα το βρεις και σε καταστήματα με είδη κυνηγιού/ψαρέματος.
- Αρίθμησε τα λουκέτα που θα πάρεις σύμφωνα με τη σειρά που έχεις τα κλειδάκια στο μπρελόκ. Όταν οι άλλοι θα ψάχνουν να βρουν τι ανοίγει τι, εσύ θα έχεις ξανακλειδώσει.
- Ανεξίτηλο Μαρκαδόρο για ρούχα.
- Μικρό πολύμπριζο (μπορεί να μην το επιτρέψουν).
- Στιλό / μολύβι / σημειωματάριο μικρό.
- Χαρτομάντηλα.
Μερικά χρήσιμα ακόμα:
- Κανα δυό χαρτιά υγείας από τα οποία θα αφαιρέσεις το σκληρό κυλινδρικό χάρτινο κομμάτι που βρίσκεται στη μέση.
- ΒΕΛΟΝΕΣ & ΚΛΩΣΤΕΣ
- Καμιά δεκαριά πλαστικές τσάντες super market. Χρήσιμες για να βάζεις τα άπλυτα και ειδικά αν χρειαστεί να καθαρίσεις καλιόπες χωρίς να σε προμηθεύσουν πλαστικά γάντια (θα τις χρησιμοποιήσεις αντί αυτών).
- Πορτοφολάκι για να βάζεις τα κέρματα.
- Κέρματα και ΜΟΝΟ μικρά χαρτονομίσματα. Προσωπικά τα χαρτονομίσματα (των 5) τα είχα διπλώσει ένα ένα και ποτέ δεν έδειχνα ότι είχα πολλά χρήματα (ή πόσα χρήματα είχα) επάνω μου.
- Κάποιο υγρό stick για τσιμπήματα από κουνούπια (π.χ. Fenistil).
- Χρήσιμο θα ήταν και κανένα lip stick για να μη σου σκάσουν τα χέιλια.
Υπάρχουν και κάποια άλλα όπως μάλλινες κάλτσες και εσώρουχα αλλά ίσως να μη χρειαστείς τέτοια.
Επίσης, θα βρεις χρήσιμο όταν δένεις το άρβυλο (ειδικά αν είναι του κλασσικού τύπου) να 'πηδήξεις' την τρύπα που βρίσκεται ακριβώς απάνω στο 'κουτουπιέ'. Αν το δουν ίσως να 'στην πουν' για αυτό. Στο 'λουκάνικο' βάλε πρώτα τα πιο άχρηστα πράγματα.
Ίσως βρεις χρήσιμες τις ωτασπίδες.
Σε κάθε περίπτωση καλή θητεία...
-
Αντε γεια σας, την Τρίτη φεύγω...Καλή θητεία νά έχεις ρέ παλιόπαιδο!!!
-
Καλή θητεία και από μένα. Δες το σαν διακοπές, γιατί διακοπές είναι!
-
Kαλή θητεία Νικόλα και ο καιρός περνάει γρήγορα!!!
-
Εκτός από αυτά που σωστά γράφει ο kubiak, θα χρειαστείς δύο λουκέτα (μην χρησιμοποιήσεις αυτά που θα σου δώσουν στο στρατόπεδο, συχνά κάνουν τα κλειδιά κι άλλων στο δικό σου λουκέτο ), ένα μικρούλι για το μικρό σακίδιο κι ένα μεγαλύτερο για το 'λουκάνικο'.
Επίσης AUTAN σε στικ και σε υγρό. Είναι πολύτιμο και απαραίτητο.
Αν καπνίζεις πάρε κάμποσα κουτιά τσιγάρα, αλλά μην τα βγάζεις φόρα παρτίδα, θα στα λιανίσουν στο άψε σβήσε, ειδικά οι μονιμάδες που είναι οι πρώτοι τρακαδόροι στην επικράτεια. Σου κάνουν τράκα ακόμα κι αν κρατάνε γεμάτο πακέτο.ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ραδιοφωνάκι (θα στο κατάσχουν 'προσωρινά' κι άμα το ξαναδείς γράψε μου), χάπια (ασπιρίνες και ο,τιδήποτε μοιάζει με φάρμακο), σιρόπια, τροφές πλην συσκευασμένων (πχ καμιά Mars). Αργότερα (μετά την πρώτη έξοδο), μπορείς να φέρεις τα παραπάνω με λιγότερο ρίσκο.
Πρόσεχε όταν πάρεις άρβυλα και ρούχα να σου κάνουν και ειδικά το δεύτερο ζευγάρι άρβυλα να είναι σωστό νούμερο και αριστερό-δεξί (παθών, μου είχαν δώσει δύο αριστερά ). ΕΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ, τουλάχιστον 2 ζεύγη. Θα πετάξεις τους άθλιους πλαστικούς πάτους που έχουν τα άρβυλα και τα ημιάρβυλα και θα βάλεις τους δικούς σου από την πρώτη στιγμή. Έχε λίγη βαζελίνη ( ) για ν'αλείψεις εξωτερικά τα άρβυλα προκειμένου να μαλακώσει το δέρμα πιο γρήγορα, διαφορετικά θα σε χτυπάνε αρκετό καιρό στο κουντεπιέ.
Αυτά και καλό στρατιωτικό.
-
Καλή θητεία Νικολάκη, στα είπα και στο Citforum...και σε περιμένουμε ΔΕΝ σε ξεχνάμε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλή θητεία Νικολάκη, στα είπα και στο Citforum...και σε περιμένουμε ΔΕΝ σε ξεχνάμε!Τι λες βρε Σάββα ξεχνιέται ο Νικόλας??
-
Γεια σου Νικόλα. Καλή θητεία και καλά να περάσεις, που θα περάσεις δηλαδή
-
Καλός φαντάρος Νικόλα , καλά να περνάς
Θητεία? Ωχωχωχ...