-
Κώστα, με το καλό πολίτης!
Μια συμβουλή (μπορεί και δύο)!!
-Οσο πιο μακρυά από το σπίτι σου τόσο πιο καλά!
-Παιχνίδι είναι!Δες το ΜΟΝΟ από αυτή την πλευρά!
-Το σίγουρο είναι ότι όταν απολυθείς θα θυμάσαι με νοσταλγία αυτές τις μέρες!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πεζικό, όχι Αεροπορία. Εχει και στην Τρίπολη πεζικό.
Τυχερέ. Τι να πω κι εγώ που με έτρεχαν στην Κρήτη από την αρχή... (παρουσιάστηκα στο Ρέθυμνο)...
124ΠΒΕ ειναι αεροπορια.Το πουλι,το πουλι!!!
11ΣΠ ειναι το πεζικο.Doh! Δεν πρόσεξα καθόλου το 124ΠΒΕ...
Σε τι πρίζα το βάζεις? (το βύσμα σου ντε... )
-
Νό Μάσινγκ Σέρ Γκάς!!!
Ο στρατός,είναι τα τελευταία ανέμελα χρόνια του ανθρώπου.
Μετά τό στρατό αρχίζουν τα παλούκια. -
Και μια που άρχισαν όλοι να δίνουν συμβουλές ( ) ας σπεύσω κι εγώ με την πείρα μου να ρέει πλέον άφθονη...
α) Μια που είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να αποφύγεις, τουλάχιστον προσπάθησε να το ευχαριστηθείς (ξέρεις, σαν το βιασμό). Ο καιρός περνάει σαφώς καλύτερα όταν δεν τα βάφεις μαύρα. Μη σκέφτεσαι τη βλακεία γύρω σου (πίστεψέ με, είναι τεραστίων διαστάσεων) και μην κολλάς σε πράγματα που θα κάνουν οι γύρω σου για να σε ρίξουν - μειώσουν. Προσπάθησε να τα έχεις καλά με όλους, θα σε βοηθήσει σε άσχετες στιγμές. Περισσότερο όμως να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.
β) Οταν σου δίνουν κάτι καλό, να το παίρνεις χωρίς να περιμένεις κάτι καλύτερο. Εξοδος σήμερα ή έξοδος μεθαύριο με 2ωρη? Σαφώς το πρώτο, μεθαύριο μπορεί να έχει εμπλοκή και να μη βγεις καθόλου...
γ) Αν δηλώσεις ότι γνωρίζεις από υπολογιστές, είναι πολύ πιθανό να σε πάρουν για το γραφείο. Εμένα με έβαλαν στο 4ο, αλλά επειδή τους κάνω όλα τα χατήρια είμαι και μπαλαντέρ για όλα τα υπόλοιπα (1ο, 2ο-3ο και διαχείριση υλικού). Λείπω από την Παρασκευή με άδεια και ήδη με έχουν πάρει 5 φορές τηλέφωνο. Υπόψην, συνήθως δε γλυτώνεις τις σκοπιές.
δ) Αφού δεν έχεις κοπέλα (εκτός κι αν κάτι άλλαξε) πιστεύω ότι θα περάσεις πολύ καλύτερα. Πίστεψέ με, είναι πολύ αγχώδες να έχεις σχέση κατά τη διάρκεια του στρατού, είτε είστε μακρυά, είτε, ακόμη χειρότερα, κοντά.
ε) Το ότι είσαι σχετικά 'μεγάλος' σε ηλικία (για τα δεδομένα του στρατού) είναι καλό. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση σήμαινε ότι μπορώ να συνεννοηθώ καλύτερα με τους ανωτέρους μου (από τον ανθυπολοχαγό μέχρι και τον αντισυνταγματάρχη, στη δική σου περίπτωση ανθυποσμηναγό μέχρι και ??? ).
στ) Να περάσεις καλά!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νό Μάσινγκ Σέρ Γκάς!!!
Μετά τό στρατό αρχίζουν τα παλούκια.ΣΥΝΤΟΜΟΣ-ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ-ΣΩΣΤΟΣ!!!!
-
κώστα καλός πολίτης...
θα περάσει η χρονιά χωρίς να το καταλάβεις...
βασικά να σκέφτεσαι θετικά και ότι εμπόδιο και να σου τύχει να το βλέπεις σαν εμπειρία και να μην το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω... -
Κώστα , υπομονή και να τα παίρνεις όλα στη πλάκα.
Μόνον έτσι θα περάσεις καλά .
Μετά αρχίζουν τα δύσκολα , όπως έγραψε ο Ανδρέας.Ακου και τον παλιό ....... γεια σου ρε Νικόλα !!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Γάντια πλαστικά για τουαλέτες....μωρομάντηλα...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Γάντια πλαστικά για τουαλέτες....
μωρομάντηλα...
Μην εκπλήσεσαι maxmara, στον στρατό μαθαίνει κανείς να γίνεται απίστευτα οργανωτικός. Ανάγκη και Θεοί πείθονται έλεγαν οι αρχαίοι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα, με το καλό πολίτης!Μια συμβουλή (μπορεί και δύο)!!
Καλά...3 έγραψες τελικά! :D:D
-Οσο πιο μακρυά από το σπίτι σου τόσο πιο καλά!
Γιατί?
Νό Μάσινγκ Σέρ Γκάς!!!
Μετά τό στρατό αρχίζουν τα παλούκια.Ι know Αντρέα...
Το έχω ακούσει και έτσι είναι....γ) Αν δηλώσεις ότι γνωρίζεις από υπολογιστές, είναι πολύ πιθανό να σε πάρουν για το γραφείο.
Καλό ή κακό είναι αυτό??
Κάποιοι λένε ότι στο γραφείο πρέπει να είσαι σούζα συνέχεια..δ) Αφού δεν έχεις κοπέλα (εκτός κι αν κάτι άλλαξε) πιστεύω ότι θα περάσεις πολύ καλύτερα. Πίστεψέ με, είναι πολύ αγχώδες να έχεις σχέση κατά τη διάρκεια του στρατού, είτε είστε μακρυά, είτε, ακόμη χειρότερα, κοντά.
Αλτσχαίμερ Νικόλα? Πλέον σε αυτό το θέμα παλιώνω! xexexe :D:D
Ίσως ακούς και μια φωνή να σε στηρίζει? Ποιος ξέρει...θα φανεί...Thanks σε όλους....
-
Αααα και μην ξεχάσεις τα είδη σκοπιάς! Θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα. Περιοδικά, βιβλία (ναι βιβλία, έχω σκοτώσει καμιά δεκαριά σε σκοπιές), τρόφιμα, νερά, νερά, νερά, φακό μήπως είσαι γαντέμης και στη σκοπιά δεν έχει φως για να διαβάζεις (εγώ έχω ένα φκό, κάτι σαν αυτό που χρησιμοποιούν οι... σπηλαιολόγοι..., τον κρεμάς στο λαιμό και διαβάζεις άνετα... ), χαρτομάντηλα, καφέ σε μπουκαλάκι νερού κτλ.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Αααα και μην ξεχάσεις τα είδη σκοπιάς! Θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα. Περιοδικά, βιβλία (ναι βιβλία, έχω σκοτώσει καμιά δεκαριά σε σκοπιές), τρόφιμα, νερά, νερά, νερά, φακό μήπως είσαι γαντέμης και στη σκοπιά δεν έχει φως για να διαβάζεις (εγώ έχω ένα φκό, κάτι σαν αυτό που χρησιμοποιούν οι... σπηλαιολόγοι..., τον κρεμάς στο λαιμό και διαβάζεις άνετα... ), χαρτομάντηλα, καφέ σε μπουκαλάκι νερού κτλ.Οχταωρα βαραγες;:lol:
Ενα μικρο ραδιοφωνακι μπορεις να παρεις ή ακομα καλυτερα ενα κινητο με WAP GPRS κλπ και να μπαινεις στο ιντερνετ -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενα μικρο ραδιοφωνακι μπορεις να παρεις ή ακομα καλυτερα ενα κινητο με WAP GPRS κλπ και να μπαινεις στο ιντερνετ
Σωστά...
τι έτσι απλά θα γλυτώσετε από μένα??? -
Οταν είσαι κοντά στο σπίτι σου και αναγκαστικά μένεις μέσα σε 'πονάει' περισσότερο!
Αν όμως στην μέση του πουθενά βγείς, δεν βγείς...το ίδιο είναι!!Χώρια που γνωρίζεις και μέρη!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αααα και μην ξεχάσεις τα είδη σκοπιάς! Θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα. Περιοδικά, βιβλία (ναι βιβλία, έχω σκοτώσει καμιά δεκαριά σε σκοπιές), τρόφιμα, νερά, νερά, νερά, φακό μήπως είσαι γαντέμης και στη σκοπιά δεν έχει φως για να διαβάζεις (εγώ έχω ένα φκό, κάτι σαν αυτό που χρησιμοποιούν οι... σπηλαιολόγοι..., τον κρεμάς στο λαιμό και διαβάζεις άνετα... ), χαρτομάντηλα, καφέ σε μπουκαλάκι νερού κτλ.
Οχταωρα βαραγες;:lol:
Μάντης είσαι ή βοηθός φακίρη;
-
Άλλος ένας (σχεδόν) φαντάρος... Σήμερα με πήραν από την αστυνομία να πάω να πάρω το χαρτί...
Αύριο το πρωί θα ξέρω που θα παρουσιαστώ...
Άλλη δουλειά δεν είχαμε, να τρέχουμε και στον στρατό...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άλλος ένας (σχεδόν) φαντάρος... Σήμερα με πήραν από την αστυνομία να πάω να πάρω το χαρτί...Tι εγινε ρε παιδια;;; Οργανωμενο σχεδιο αποδεκατισμου του forum ειναι; Δεχομαστε επιθεση απο το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας;;; Λες να ξανακαλεσουν και εμενα;
Αύριο το πρωί θα ξέρω που θα παρουσιαστώ...
Γραψε νεα οταν μπορεσεις.
Άλλη δουλειά δεν είχαμε, να τρέχουμε και στον στρατό...
Αναγκαιο κακο...
-
Μην ανησυχείτε, εν τη απουσία σας θα φυλάνε το φόρουμ οι χρυσές εφεδρείες (γνωστές και ως περήφανα γηρατειά).
Εσείς θα παίρνετε τον καθαρό σας αέρα στις ευάερες, ευάνεμες και ευήλιες σκοπιές σας κι εμάς θα μας τρώει το μόνιτορ. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ενα μικρο ραδιοφωνακι μπορεις να παρεις ή ακομα καλυτερα ενα κινητο με WAP GPRS κλπ και να μπαινεις στο ιντερνετ
Σωστά...
τι έτσι απλά θα γλυτώσετε από μένα???δεν θα έχεις πρόβλημα αν χρησιμοποιείς ακουστικά?
επιτρέπεται να κάνεις σκοπιά και να φοράς ακουστικά? γιατι τότε πάρε και mp3 player η walkman ν'ακούς τ'αγαπημένα σου, να σου γράφουμε κι εμείς καμια κασετούλα με τα εβδομαδιαία νέα του forum να μην χάνεις επαφή...πλάκα, πλάκα το είχαμε κάνει με την κολλητή μου στην τρίτη κολλητή της παρέας όταν σπούδαζε ισπανία, της είχαμε γράψει σε κασσέτα τα νέα μας...την έχει ακόμα και μας απειλεί
-
Τώρα να αναφερθώ στην πείρα μου δεν είναι νομίζω σκόπιμο. Κώστα αφού πας αεροπορία αν μπορείς να ελιχθείς πάρε πυροσβέστης και ζήτα Κάρπαθο μετάθεση. Άκουμε που σου λέω δεν θα το μετανιώσεις. Αν η τύχη ή η «τύχη» σε φέρει στην 126ΣΜ θα τα λέμε για καιρό από κοντά. Δεν είναι βουνό ο στρατός παρά μόνο αν θες να τον βλέπεις έτσι. Σκέψου τους παλιότερους που έκαναν υπερδιπλάσια θητεία κάτω από σαφώς χειρότερες συνθήκες όχι μόνο από άποψη στρατοπέδων αλλά και Στρατιωτικών.
Θητεία? Ωχωχωχ...