-
Παιδιά είμαι από Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι για το Ουγγρικό grand prix ξέρει κανείς κανένα πρακτορείο ?
-
Ξεχαστε το τραινο! Ειναι απελπιστικα αργο και συνολικα απο Θεσ/νικη για Πολη ειναι 15 ωρες! Τα δικα τους τραινα δε ειναι επιεικως απαραδεκτα και πανβρωμικακαι παμπαλαια. Εισιτηρια περιπου στα 200
-
Γεια σας παιδια
Ξερει κανεις σε ποιες θεσεις (για κων/πολη) αξίζει περισσοτερο να βγαλεις εισητηριο? Εχω φίλο απο την Πόλη που μου λεει να παρουμε για πανω απο τα πιτ με 130 ευρω -βλεπεις πιτσ, 1τη και 2ρη στροφη. Ακουγεται καλο αλλα ξερει κανεις καμια λεπτομερεια η αν εχετε αλλη προταση?
Θενξ -
ΟΚ, ακυρο για τα 130 ευρω (GrandeStande2), εχουν ολα εξαντληθει. Αλλα υπαρχουν για τισ υπόλοιπες -εκτοσ απο τα μπροστινα κεντρικά. Εχει κανεισ καμια γνωμη? Η GS8 βλεπει τελευταια στροφη και τελικη ευθεια αλλα σκας 220 €. Η αλλιως λες δεν βαριεσαι και πασ στους λοφους με 80€.
-
Γειας παιδια.
Οπως με τον προηγουμενο φιλο πιο πανω ετσι και εγω ενδιαφερομαι για το Ουγγρικο Grand Prix. Σαν αρχαριος που ειμαι κοιταξα στο skylines αφου μονο αυτο ξερω και αυτο απο τον αλφα,αλλα εκει μιλανε απο 800 και πανω ευρω,ενω θυμαμαι ο Πουρναρακης ελεγε οτι ειναι μια καλη ευκαιρια το Ουγγρικο Grand Prix για τους Ελληνες και οτι ειναι φτηνα. Ξερει κανενας κατι πιο φθηνο με αλλα group ή μια μεθοδο που θα μπορουσα να κανω για μου βρει οχι πανω απο 500 π.χ απο που να κλεισω εισητηρια απο εδω απο την Ελλαδα να τα παρω και να παω οδικως. Κατι τετοιο τελος παντων. Οτι ξερει κανενας ας με βοηθησει. Α και κατι αλλο ετσι οπως τα λεει το skylines οτι σε αυτην την εταιρεια εχεις ξεναγους,μετακινησε στην πιστα,πηγαινεις στα pits και αλλα πολλα που λεει, μονο αυτη η εταιρεια τα κανει; γιατι ετσι λεει γι αυτο και ειναι τοσο ακριβα; -
Εκδρομες για τα GP οργανωνει (αν δεν κανω λαθος) και το γραφειο που ειναι απεναντι απο το Cosmos F1 στη Σβωλου. Ρωτηστε και στο μαγαζι, ξερουν.
-
Σκοπεύω να πάω στην Imola τον Απρίλιο. Εκτός απο kapatravel και hydratravel γνωρίζει κάποιος αξιόπιστα ταξιδιωτικά πρακτορεία που διοργανώνουν εκδρομή; Επίσης κάθε πληροφορία σχετική με το ταξίδι και την πίστα ευπρόσδεκτη
-
Πηγα περσι στο Τουρκικο Grand Prix και σε οποιον θελει να παει να κατσει ΜΟΝΟ στην μεγαλη ευθεια σε οποιοδηποτε σημειο θελει (αρχη-μεση-τελος) το καθε ενα εχει τα καλα του.Οχι ομως αλλου δεν ειναι τοσο καλα ασε που τοσες ωρες που θα εισαι εκει τα μαγαζια θα ειναι διπλα σου και περναει ευχαριστα ε η ωρα βλεπεις καλα και τα pits,αλλιως ειναι ΤΟ περπατημα.Παντως εγω δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την οργανωση ασε το χωμα που φαγαμε ουτε σε ειδικη να πηγαινα.Ασφαλτο ειχε μονο η πιστα.
Προσωπηκα δεν θα ξαναπαω μου την σπασανε γενικος και οι Τουρκοι πως θα σου παρουν τα λεφτα κοιταγαν μονο (μου κλεψανε το κινητο,και σε βραδυνο μαγαζι μας υπερχρεωσανε για 2-3 ποτα αφηστε) γιαυ'το εφηστω την προσοχη σε οποιον παει.
Εγω παντος για Μοντζα με βλεπω φετος.
Τουρκια ποτε ξανα.Οταν μπηκα Ελλαδα ενιωσα ανακουφιση.(Χωρις πλακα).
Ασε που απο events τιποτα ιδιαιτερο.Κατι Λεόν ειχε μονο.
Ελπιζω να βοηθησα -
Για τη Μόντσα με ένα πακέτο από αυτά τα ταξιδιωτικά τύπου skylines κλπ πόσο λέτε να κοστίζει;;Με τιμή εισιτηρίου κάπου στο Μ.Ο..
-
Όσον αφορά το skylines έμαθα ότι έκλεισε.Και η ιστοσελίδα τους έχει να ανανεωθεί από πέρισυ..
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Σκοπεύω να πάω στην Imola τον Απρίλιο. Εκτός απο kapatravel και hydratravel γνωρίζει κάποιος αξιόπιστα ταξιδιωτικά πρακτορεία που διοργανώνουν εκδρομή; Επίσης κάθε πληροφορία σχετική με το ταξίδι και την πίστα ευπρόσδεκτηΦιλε τα παρακατω sites εχουν φωτογραφιες-video-πληροφοριες για διαφορες κερκιδες για Imola -και αλλες πιστες- και ισως σε βοηθησουν να επιλεξεις εισιτηρια κτλ:
http://www.gpticketshop.com/index.php?l ... ub_cat=tic
http://www.f1grandprixtours.com/san-200 ... stands.php
http://www.f1ticket.info/circuits.php?ID=4
http://www.autodromoimola.com/
Εγω αν πηγαινα μαλλον θα επελεγα Tosa ή Aqua Minerali, αν και νομιζω αρκετοι απ'το forum εχουν παει και ξερουν καλυτερα
ΥΓ Για οσους δεν το εχουν ακουσει, ισως η Imola επανασχεδιασθει το 2007 (καταργηση του τελευταιου s) για να επιτρεπει και προσπερασματα, οποτε οσοι -τυχεροι- πανε καθε χρονο σε GP ισως προτιμησουν καπου αλλου για φετος και Imola του χρονου? Αλλα παλι υπαρχει η πιθανοτητα να σταματησει το gp απ'του χρονου οποτε πάπαλα...
-
Επειδή φαντάζομαι ότι αρκετοί από εμάς θα θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιο αγώνα από κοντά έχω την εξής πρόταση όσον αφορά το Ουγγρικό GP 4-6 Αυγούστου 2006:
Προτείνω να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (όσοι το επιθυμούν) να ζητήσουμε προσφορές από 2-3 ταξιδιωτικά γραφεία, λογικά αν μαζευτούμε αρκετοί θα πάρουμε και καλύτερες τιμές, και να επιλέξουμε την πιο συμφέρουσα. Αν κανονίσουμε κάτι τέτοιο και μια χαρά θα περάσουμε και οικονομικά και πιο οργανωμένοι θα ήμαστε (καθότι όλο και κάποιος από εμάς θα έχει πληροφορίες για φαγητό, θέσεις στην πίστα κτλ).
Όποιος ενδιαφέρετε ας το δηλώσει εδώ στο forum ώστε να το κανονίσουμε άμεσα, διότι όσο πιο νωρίς κλείσουμε τόσο καλύτερες τιμές και διαθεσιμότητες θα έχουμε.
Εγώ είναι σίγουρο ότι θα πάω (είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα) μετά της συζύγου μπας και γίνει και αυτή fan . -
Καλησπέρα,
το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγα στην Πόλη για το GP με το Skylines F1.
Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με υπερβολές που διάβασα παραπάνω (απαταιώνες κ.λ.π.)
Τα εισιτήρια στην πίστα κοστίζουν (τουλάχιστον περσι) 80 ευρω για να 'κάτσεις' όρθιος ή στο χώμα και φτάνουν μέχρι, για την γραμμή εκκίνησης τερματισμού, 350 ευρω, φυσικά μιλάμε για μια ημέρα και φυσικά δεν μιλάμε για 'πασο' να μπει κάποιος στα PITS ή βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την πίστα!
Οι τιμές επίσης έχουν διαφορά από ημέρα σε ήμέρα την παρασκευή είναι φθηνότερα. Αρα αν πάει κάποιος σε μια μέση κατάσταση θα δωσει 150 ευρώ για την κυριακή 120 για το Σάββατο και 100 για την παρασκευή. Αρα μόνο τα εισιτήρια κάνουν 370+ ευρώ συν αεροπορικά συν διαμονές συν λοιπα. Πως είναι τα 700 πολλά?Τεσπά, η Κων/πολη είναι πολύ ωραία αξίζει και σαν εκδρομή γιατί ειναι πολύχρωμη και πολυπολιτισμικη πόλη, τεραστια και με ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις και να δεις. Και η πίστα , αν και δεν εχω δει αλλη F1, ειναι μια χαρα.
Καλά για το θέαμα του σ/κ (GP2,F1,διαφοροι αγώνες υποστήριξης) ...τι να πει κανεις... αξεχαστη εμπειρία.
Θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως.αυτά , ρωτήστε αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο δειτε και την υπογραφή μου έχει και videakia
-
Εγώ πάντως θα πάω στην Ίμολα τον Απρίλη. Οργανώνοντας μόνος μου την εκδρομή θα ξοδέψω τα μισά περίπου λεφτά απ' όσα θα ξόδευα αν πήγαινα με οργανωμένο group.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
δειτε και την υπογραφή μου έχει και videakiaΜπράβο όμορφα video's
-
καλησπερα παιδια .........μια που ο λογος για εκδρομες σκεφτομαι για imola μιας που ειναι και πασχα και αργιες ........απο θεσσαλονικη ειμαι και ψαχνομαι για πρακτορειο........θα παω απο αλ.σβωλου να ρωτησω.
με μηχανη θα παω .....καραβι κτλ........πηγα περυσι τουρκια αλλα στο motogp ,λιγος κοσμος αλλα αξεχαστη εμπειρια........οσοι ειναι απο βορρα αξιζει να πατε μιας που ειναι κοντα
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Εγώ πάντως θα πάω στην Ίμολα τον Απρίλη. Οργανώνοντας μόνος μου την εκδρομή θα ξοδέψω τα μισά περίπου λεφτά απ' όσα θα ξόδευα αν πήγαινα με οργανωμένο group.Την καλυτερη δουλεια θα κανεις!Περσι πηγα ουγγαρια χωρις κανενα πρακτορειο και πιστεψε με γλιτωσα πολλαααααααααααααα χρηματα!
Η διαμονη μου ηταν ιδιου επιπεδου με αυτη που προσεφεραν οι skylines, το εισητηριο μου ηταν gold4 σε αντιθεση με το general admission που εδιναν αυτοι και εμεινα και 4 βραδυα περισσοτερο!!Το ταξιδι τελικα μου κοστισε 300 ευρω λιγοτερα σε σχεση με την τιμη που εδιναν οι skylines!! -
Όντως γλιτώνεις αρκετά λεφτά έτσι. Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι που βαριούνται να μπουν στη διαδικασία ΄΄ψάχνω μόνος μου, κάνω κρατήσεις κλπ΄΄...Anyway, οι εκδρομές μου έχουν πάντα περιπέτεια και από Ιταλία δεν έχω εμπειρία οπότε θα ξέρω σίγουρα μετά τι είναι καλύτερο!
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Όντως γλιτώνεις αρκετά λεφτά έτσι. Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι που βαριούνται να μπουν στη διαδικασία ΄΄ψάχνω μόνος μου, κάνω κρατήσεις κλπ΄΄...Anyway, οι εκδρομές μου έχουν πάντα περιπέτεια και από Ιταλία δεν έχω εμπειρία οπότε θα ξέρω σίγουρα μετά τι είναι καλύτερο!Ουτ εγω ειχα καποια εμπειρια!Η οργανωση μεσω διαδικτυου ειναι τοσο ευκολη που ειναι πολυ κριμα να δωσεις χρηματα στα ταξιδιωτικα πρακτορεια!
-
......για ιμολα.....καραβια και ξενοδοχειο οκ βρηκα.......αλλα υπαρχει περιπτωση εισητηρια να ειναι sold out ????......μια και θα παω απο παρασκευη η σαββατο.......και δε λεει να πας και να μεινεις απ εξω ε??
οποιος κανονισε η ξερει κατι παραπανω ας πει .......οσο για πρακτορειο που οργανωνει εκδρομη δεν βρηκα θεσσαλονικη.......ρωτησα και Σβωλου αλλα δεν κανουν τιποτα
Εκδρομές/Εισιτήρια F1 -- Πού?