-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΣΩΣΤΟΣ!
Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα μπλέκουν την ουσία με το εφέ!!
Το τραγικό είναι όταν η μ@@@κία τους παίρνει τις ζωές ανθρώπων!Για ανούσια πράγματα!!Για να δείξει ότι πέρασε το NOS Banzai του έτερου μ@@@κα στο φανάρι!!!Αυτό που δεν καταλαβαίνων είναι γιατι δεν πάνε να χαλάσουν τα μισά από τα χρήματα που χαλάνε για νίτρα κλπ,για να φτιάξουν ένα αγωνιστικό να καταλάβουν τι εστί φυστίκι και να αποδείξουν και σε όλους πόσο οδηγάρες είναι!!!!
Σου αρκεί η υπογραφή μου; ούτε το Cherokee στρίβει ούτε φυσικά το Xfire (να θυμίσω ότι πρόκειται για SLK προηγούμενης γενιάς )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Dude μήπως θα ήθελες να μας πεις πόσο χρονών είσαι
αλλος ενας πιτσιρικος που τα λεφτα του μπαμπα [και οχι τα δικα του] τον κανουν μαγκα οπως και ο ιδιος με το ψευδωνυμο του [the dude] δηλωνει.
και τι μας ενδιαφέρει η ηλικία του? Από αυτό θα τον κρίνουμε? Ή από το πώς 'άγει και φέρεται'?
''αγει και φερεται'' σε σχεση με το νεαρο της ηλικιας του [που εως ενα σημειο μπορει και να λειτουργησει ως ελαφρυντικο βεβαια] αλλα και με την δυνατοτητα του να ικανοποιει τις οποιες επιθυμιες του εχοντας οικονομικη υποστηριξη........ αν ειναι δυνατον να τα εκανε αυτα δουλευοντας υπαλληλος οπουδηποτε;;;;;
αυτος ο συνδιασμος [λεφτα+μικρη ηλικια] ειναι εξαιρετικα επικινδυνος αφου οδηγει οπως παρακολουθουμε απο την συζητηση σε αλαζονικες συμπεριφορες.
-
Εγώ πάντως ρώτησα γιατί διαβάζοντάς τα όλα αυτά μου ήρθε στο μυαλό το ενδιαφέρον και πάντα επίκαιρο άρθρο του Νίκου Τσάδαρη με τίτλο 'Ηθική Αυτουργία' στο τεύχος Ιανουαρίου 2005 των 4Τ σ. 40.
Το μυαλό παίζει διάφορα παιχνίδια πολλές φορές, go figure, που λένε και οι αγγλοσάξωνες συγχωρέστε με αν είμαι εκτός θέματος -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Απλα αν εσαι αυτος που νομιζω εισαι ενας απο τους μεγαλυτερους μαλακες των ελληνικων δρομων που ξερω, γιατι σε εχω πετυχει ΠΑΜΠΟΛΕΣ φορες μαζι και διαφοροι φιλοι μου που κανουμε την κηφισιας το βραδυ, και ΔΕΝ τρεχεις σε αδειο δρομο, αλλα πας σαν ηλιθιος με 200 αναμεσα σε αμαξια που πανε με ~90...Να μην ξεφεύγουμε...
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Και, αν θες την γνώμη μου, καλύτερα να πουλήσεις το jeep για να πάρεις ένα 350Ζ/RX-8/S2000/Z4 3.0/SLK 350 παρά να ρισκάρεις τις ζωές των υπολοίπων..
Εχω τετοιας φυσεως αυτοκινητο, και μαλιστα καλυτερο, to Crossfire, το οποιο και ειναι 'μαμα' και θα παραμεινει ετσι.
ούτε το Cherokee στρίβει ούτε φυσικά το Xfire (να θυμίσω ότι πρόκειται για SLK προηγούμενης γενιάς)
Άρα μάλλον δεν έχεις καλύτερο αυτοκίνητο από τα προαναφερθέντα...
-
Thevoice
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω που χαιρεσαι το Evo? Σε ποιους δρομους και σε τι συνθηκες?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΣΩΣΤΟΣ!
Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα μπλέκουν την ουσία με το εφέ!!
Το τραγικό είναι όταν η μ@@@κία τους παίρνει τις ζωές ανθρώπων!Για ανούσια πράγματα!!Για να δείξει ότι πέρασε το NOS Banzai του έτερου μ@@@κα στο φανάρι!!!Αυτό που δεν καταλαβαίνων είναι γιατι δεν πάνε να χαλάσουν τα μισά από τα χρήματα που χαλάνε για νίτρα κλπ,για να φτιάξουν ένα αγωνιστικό να καταλάβουν τι εστί φυστίκι και να αποδείξουν και σε όλους πόσο οδηγάρες είναι!!!!
Σου αρκεί η υπογραφή μου; ούτε το Cherokee στρίβει ούτε φυσικά το Xfire (να θυμίσω ότι πρόκειται για SLK προηγούμενης γενιάς )
Πως φαινεται πως εισαι παντελως ασχετος με το αυτοκινητο.... Παραθετω επισημες μετρησεις:
Performance: Chrysler Crossfire (2004)
0-60 mph: 6.4 sec
0-100 mph: 16.1 sec
Quarter Mile: 14.7 sec @ 96 mph
Skidpad: .89g
Top Speed: 148 mph
Braking, 60-0 mph: 113 ft
Slalom Speed: 67.5 mphPerformance: Ferrari 360 Modena (2000)
0-60 mph: 4.2 sec
0-100 mph: 10.2 sec
Quarter Mile: 12.8 sec @ 112.5 mph
Skidpad: .96g
Top Speed: 189 mph
Braking, 60-0 mph: 110 ft
Slalom Speed: 67.4 mphΝαι ρε γαμωτο, δε κραταει το crossfire...μαπα τρελη!
Dude μήπως θα ήθελες να μας πεις πόσο χρονών είσαι
25 ειμαι, και το Crossfire το πηρα με ΔΙΚΑ μου χρηματα αφου δουλευω απο τα 22 οπου και τελειωσα το master μου στο Λονδινο....Τωρα, τα περι οικογενειας και χρηματα μπαμπα κτλ, που ακουγονται, μερικοι ειμαστε πιο τυχεροι απο αλλους...δε θα εχω και ενοχες επειδη γεννηθηκα εχοντας την τυχη να εχω καποια λιγα χρηματαπαραπανω του μεσου ορου! Μη τρελαθουμε κιολας. Ουτε θα αφησω τον καθε κομπλεξικο με το 'συνδρομο του μπατηρη' να με κανει να αιστανθω ενοχος για αυτο!
-
Πως φαινεται πως εισαι παντελως ασχετος με το αυτοκινητο.... Παραθετω επισημες μετρησεις:
Performance: Chrysler Crossfire (2004)
0-60 mph: 6.4 sec
0-100 mph: 16.1 sec
Quarter Mile: 14.7 sec @ 96 mph
Skidpad: .89g
Top Speed: 148 mph
Braking, 60-0 mph: 113 ft
Slalom Speed: 67.5 mphPerformance: Ferrari 360 Modena (2000)
0-60 mph: 4.2 sec
0-100 mph: 10.2 sec
Quarter Mile: 12.8 sec @ 112.5 mph
Skidpad: .96g
Top Speed: 189 mph
Braking, 60-0 mph: 110 ft
Slalom Speed: 67.4 mphΝαι ρε γαμωτο, δε κραταει το crossfire...μαπα τρελη!
To ποιος είναι άσχετος φαίνεται από τα γραφόμενά σου και τα στοιχεία που παραθέτεις. Επιδόσεις στην ευθεία και σλάλομ. Τα δύο μοναδικά φυσικά κριτήρια για να πεις αν ένα αυτοκίνητο είναι καλύτερο
Μιας και ήσουν Αγγλία μήπως ξέρεις να μας πεις τι γράφουν οι -άσχετοι- Άγγλοι δημοσιογράφοι;
Μήπως έχεις και κανένα γύρο πίστας;;;
-
Και πάλι SLK είναι, και μάλιστα πρώτης γενιάς...
EDIT : Αν θες, πες μας και που είναι το crossfire καλύτερο από το datsun...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και πάλι SLK είναι, και μάλιστα πρώτης γενιάς...Με αναβαθμισμενες αναρτησεις, φρενα, ενισχυσεις πλαισιου, αναθεωρημενη θεση κινητηρα, επενδυσεις ασφαλειας κτλ
Α, ξεχασα, και με ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ στρεπτικη ακαμψια μεγαλυτερη απο 911 (996)
Οσο για το τι λενε οι αγγλοι δημοσιογραφοι, λενε οτι εχει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ κρατηματα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οδικη συμπεριφορα, αλλα η ολη εμπειρια χαλαει καπως απο το τιμονι με επανακυκλοφορουντα σφαιριδια...Για μια ακομα φορα απεδειξες πως εισαι ασχετος Ikar! Και το η ταχυτητα σλαλομ ειναι το κατεξοχην τεστ για κρατηματα και αποτομες αλλαγες πορειας, και το γεγονος οτι προσπαθεις να αμφοισβητησεις αριμου με κανει να ανησυχω σοβαρα για το IQ σου....Τι προσπαθεις να κανεις αμφοισβηωντας αριθμους, να αποδειξεις οτι εισαι εμπαθης ως προς το συγκεκριμενο θεμα, να εκτεθεις η ολα τα παραπανω?
-
Με αναβαθμισμενες αναρτησεις, φρενα, ενισχυσεις πλαισιου, αναθεωρημενη θεση κινητηρα, επενδυσεις ασφαλειας κτλ
Οσο για το τι λενε οι αγγλοι δημοσιογραφοι, λενε οτι εχει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ κρατηματα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οδικη συμπεριφορα, αλλα η ολη εμπειρια χαλαει καπως απο το τιμονι με επανακυκλοφορουντα σφαιριδια...Για μια ακομα φορα απεδειξες πως εισαι ασχετος Ikar! Και το η ταχυτητα σλαλομ ειναι το κατεξοχην τεστ για κρατηματα και αποτομες αλλαγες πορειας, και το γεγονος οτι προσπαθεις να αμφοισβητησεις αριμου με κανει να ανησυχω σοβαρα για το IQ σου....Τι προσπαθεις να κανεις αμφοισβηωντας αριθμους, να αποδειξεις οτι εισαι εμπαθης ως προς το συγκεκριμενο θεμα, να εκτεθεις η ολα τα παραπανω?
κάποιος είχε πει ότι οι αριθμοί λένε τη μισή αλήθεια μόνο...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Δεν απαντησες αν εισαι το τσεροκι που κανει κοντρες με ενα ρανγκλερ συχνα στην κηφισιας... Πες παιδι μου, ουτε αστυνομια ειμαι, ουτε θα σε φαω. Απλα αν εσαι αυτος που νομιζω εισαι ενας απο τους μεγαλυτερους μαλακες των ελληνικων δρομων που ξερω, γιατι σε εχω πετυχει ΠΑΜΠΟΛΕΣ φορες μαζι και διαφοροι φιλοι μου που κανουμε την κηφισιας το βραδυ, και ΔΕΝ τρεχεις σε αδειο δρομο, αλλα πας σαν ηλιθιος με 200 αναμεσα σε αμαξια που πανε με ~90...Oχι δεν ειμαι εγω, καθως δεν εχω φιλο με wrangler, και αν ημουν εγω θα το ειχες καταλαβει απο το θορυβο, και τις 2 μπουκες, και τις 18αρες ζαντες, οπως εχω αναφερει πιο πριν στο θρεντ.
Υ.Γ: Θεωρω πως η συζητηση εχει ξεφυγει τελειως απο το θεμα και σταματαω να γραφω. Απαντηστε οτι σας κατεβει, αληθεια ψεματα εχει παψει να με ενδιαφερει πλεον, εγω απλως θα απαξιω να απαντησω απο δω και περα
-
Υ.Γ: Θεωρω πως η συζητηση εχει ξεφυγει τελειως απο το θεμα και σταματαω να γραφω. Απαντηστε οτι σας κατεβει, αληθεια ψεματα εχει παψει να με ενδιαφερει πλεον, εγω απλως θα απαξιω να απαντησω απο δω και περααυτό είναι σωστό. Αλλά και στο θέμα αν επιστρέψουμε, ακόμα δεν έχεις καταφέρει να πείσεις τόσους ανθρώπους εδώ μέσα για την ασφάλεια και τη σιγουριά (για σένα και τους γύρω σου) του να 'τα στήνεις' μέσα στην πόλη με ένα τουμπανιασμένο SUV 2 τόννων...
-
και ούτε νομίζω ότι θα μπορέσει..
-
Με αναβαθμισμενες αναρτησεις, φρενα, ενισχυσεις πλαισιου, αναθεωρημενη θεση κινητηρα, επενδυσεις ασφαλειας κτλ
Το ποιος εκτίθεται (ανεπανόρθωτα) είναι προφανές
Τι ν'αμφισβητήσω; το 0-100; ή τους ίππους που βγάζει ένας απλός κινητήρας 3.200κ.εκ.;
Και δεν μου λες; πόσες φορές έχω 'αποδείξει' ότι είμαι άσχετος;
-
Το θεμα ηταν τεχνικο περι τοποθετησης νιτρο στο συγκεκριμενο αυτοκινητο...Ουδεποτε ηταν το να πεισει τους υπολοιπους για την καταλληλοτητα του συνδυασμου, και ουτε τον ενδιεφερε αυτο, οι υπολοιποι του την επεσαν
Και οι αριθμοι δεν λενε την μιση αληθεια μονο...Αντιθετως λενε παρα μα παρα πολλα...Και το σλαλομ ειναι μια πολυ καλη δοκιμασια για το στησιμο καθως ελεγχει κρατημα σε συνδυασμο με μεταφορα βαρους κλπ κλπ.
-
-
,25 ειμαι, και το Crossfire το πηρα με ΔΙΚΑ μου χρηματα αφου δουλευω απο τα 22 οπου και τελειωσα το master μου στο Λονδινο....Τωρα, τα περι οικογενειας και χρηματα μπαμπα κτλ, που ακουγονται, μερικοι ειμαστε πιο τυχεροι απο αλλους...δε θα εχω και ενοχες επειδη γεννηθηκα εχοντας την τυχη να εχω καποια λιγα χρηματαπαραπανω του μεσου ορου! Μη τρελαθουμε κιολας. Ουτε θα αφησω τον καθε κομπλεξικο με το 'συνδρομο του μπατηρη' να με κανει να αιστανθω ενοχος για αυτο!
Πριν 2 χρόνια ο Dude ήταν 20 χρονών (ή έκλεινε τα 21 όπως είπε αργότερα).
αν δεν ηθελες μονο να προσωαλεις θα καθοσουνα και θα σκεφτοσουνα. 17 τελειωσα σχολειο, αν θες να κοιταξεισ και αποφοιτουσ κτλ, κολλεγιοαθηνων, αρα 17-18 1 ετος, 18-19 2 ετος, 19-20 3, και 20 μεχρι τωρα 4ο
δισκολο να το επεξεργαστεις?
Προφανώς ο The Dude μεγαλώνει 2 χρόνια κάθε χρόνο. Άρα λογικά έχει γεννηθεί πριν 12,5 χρόνια. Με το ρυθμό που πας θα γεράσεις πολύ γρήγορα μεγάλε.
Άσχετο, πριν 2 χρόνια ήταν μηχανολόγος στο 4ο έτος, τώρα έχει τελειώσει και master πριν 3 χρόνια. Φοβερός!
Κάτι που λέγαμε περί IQ... -
Ξανά
-
Ξέρω και ένα άλλο ανέκδοτο, 'ο The_Dude αγόρασε το crossfire με δικά του λεφτά..'
NITRO...